Güzel olacak herşeyDaha almadılar bekliyoruz
Yaaaa ay inşallah ciddi bir durum değildir. Benim kasıklarım ve kuyruksokumu bel kısmım o arada bi ağrı var dünden beri. Hareketleri de azaldıBende doktora yazdım eger gel derse bı gıdıcem belım falan kotu hala kasılıyor çokça
Büyüdüğü için olabilir mi acabaYaaaa ay inşallah ciddi bir durum değildir. Benim kasıklarım ve kuyruksokumu bel kısmım o arada bi ağrı var dünden beri. Hareketleri de azaldıanneme çaktırmıyorum da içim içimi yiyor ama yani
Daha nicelerini görün bebeğimOh maşAllah bizim 1. Senemiz
Benimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyorYaaaa ay inşallah ciddi bir durum değildir. Benim kasıklarım ve kuyruksokumu bel kısmım o arada bi ağrı var dünden beri. Hareketleri de azaldıanneme çaktırmıyorum da içim içimi yiyor ama yani
İnsallah hizlica gecerSenin maşallahın var kuzum
Öyle böyle geçicek kuşum. Belki de çok hızlı geçecek anlamayacağız
Bence de ya. Ztn istahim kesilmedi kiÇok iyiOlabilir ama bende cumartesi 62 çıkmıştım bugün 61.7 çıktım bende ödem attım kesin 5 günde kilo vermiş olamam heralde
Ay ben çıktım sancılarım 60 İn üstünde 100 ü görüyorum ama Bi şey hissetmiyorum 1 haftadır kilo almamış kordona baktı kan akışı iyi ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi her gece 1 tane yap dedi 37 de olmadı doğurturuz dedi kilo falan almazsa ben hıçkırık hariç hiç hareket hissetmiyordum ama aşırı hareket ediyordu gösterdi bana ama ben yine hissetmedimÇıktın mı doktordan? Bugün 1 doğumumuz var 2.de mi gelecek yoksa ☺
Ta en baştan beri hep 15 i geçiyor içimden biliyor musun hatta bir ara rüyamda durmadan 15 rakamını görüyordum buraya da yazdım hatta dedim 15 ekimde doğurursam bana artık ermiş bearhug diyin diyeYaaa hepimizin az kaldı gerçekten. Sen bi ekimin 15ini görürsün gibime geldi şu anEylülün 18i ile 30u arası şöyle güzel enerjisi yüksek ballı bir gün hangisine denk gelir sez günü alırsam eğer aklımda olsun
çocuğun olmasını istediğin ama denk gelmeyen burç varsa ayın o burçta olduğu günü seç canım ayın 18 inde akrepte mesela bildiğim kadarıyla ayYaaa hepimizin az kaldı gerçekten. Sen bi ekimin 15ini görürsün gibime geldi şu anEylülün 18i ile 30u arası şöyle güzel enerjisi yüksek ballı bir gün hangisine denk gelir sez günü alırsam eğer aklımda olsun
Ay evet ya ben hamilelik başında kendimce pek yapmak istememiştim ne olur ne olmaz diye öyle kaldı sonra da yapasım gelmedi yapsam doğurcam gibi geliyor şimdi de ondan yapmıyorumbatıl inançlarım ve ben
34. Haftanın içindeyiz kuzum daha biz tahmini ekimin son haftası benim doğum tarihi biz de minnağız daha yani doktorum da Ekimin ilk haftasını atlat ondan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedien erken o zaman doğurmama izin var umarım oğlum da aynı fikirdedir
Amin canım hepimiz inşAllahDaha nicelerini görün bebeğim
Cok şükür canım iyiymişAy ben çıktım sancılarım 60 İn üstünde 100 ü görüyorum ama Bi şey hissetmiyorum 1 haftadır kilo almamış kordona baktı kan akışı iyi ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi her gece 1 tane yap dedi 37 de olmadı doğurturuz dedi kilo falan almazsa ben hıçkırık hariç hiç hareket hissetmiyordum ama aşırı hareket ediyordu gösterdi bana ama ben yine hissetmedim
Bilmiyorum ki canım yaa geceleri özellikle kasıklarım çok ağrıyor gün içinde daha rahatım. Ama bi farklılıklar var yaniBüyüdüğü için olabilir mi acaba
Pffff aynı şekilde. Heralde artık rahim çok hareketli. O sertlikte sancı bence. Gidersen dr a haber verBenimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Benimde hissettim kuvvetlidirTa en baştan beri hep 15 i geçiyor içimden biliyor musun hatta bir ara rüyamda durmadan 15 rakamını görüyordum buraya da yazdım hatta dedim 15 ekimde doğurursam bana artık ermiş bearhug diyin diye
Tarihler ilginç oldu ama bak doğumu Ekim başı olan bir tanıdık vardı kırkımız karışacak falan diye konuşuyorduk az önce yazdı sez olacakmış gün almış 18 Eylül e vermişler
Hımmm tamam canım sağ olasınçocuğun olmasını istediğin ama denk gelmeyen burç varsa ayın o burçta olduğu günü seç canım ayın 18 inde akrepte mesela bildiğim kadarıyla ay
Bir de sez planlı olacaklara tavsiyem yapabiliyorsanız öğlen saatlerinde doğurmak isteyin
11-2 arası
Bu aralıkta güneş haritanın tepe noktasında olur bu da iyi bir yerleşimdir
Bazı inanların yıldızı düşük oluyor ya kendisi bile nazar edebiliyor bir şeyi çok söyleyinceAaa seni çok iyi anlıyorum.
Bende muayeneleri , doğumu vs dillendirmek istemiyorum pek.
Bir ay öncesine kadar iyiydim. Herkes maşallah diyordu, sonra birden bir şeyler olmaya başladı. Pek inanmazdım ama nazar değiyor herhalde.
İnşallah kuzum ya bakalımBilmiyorum ki canım yaa geceleri özellikle kasıklarım çok ağrıyor gün içinde daha rahatım. Ama bi farklılıklar var yani
Pffff aynı şekilde. Heralde artık rahim çok hareketli. O sertlikte sancı bence. Gidersen dr a haber ver
Benimde hissettim kuvvetlidirAllah Allah çok ilginç hadi bakalım 15ini bekleyelim bakalım. İnşallah evrene doğru şekilde yaklaşmışızdır
Eşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?Bu arada dün akşam eşim bu hafta arkadaşlarından doğuran olmadı mı dedi bir ara ard ard oldu şimdi sakinlediniz dedi sabah ebrunun haberini aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?