2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende doktora yazdım eger gel derse bı gıdıcem belım falan kotu hala kasılıyor çokça
Yaaaa ay inşallah ciddi bir durum değildir. Benim kasıklarım ve kuyruksokumu bel kısmım o arada bi ağrı var dünden beri. Hareketleri de azaldı anneme çaktırmıyorum da içim içimi yiyor ama yani

Yaaaa ay inşallah ciddi bir durum değildir. Benim kasıklarım ve kuyruksokumu bel kısmım o arada bi ağrı var dünden beri. Hareketleri de azaldı anneme çaktırmıyorum da içim içimi yiyor ama yani
Benimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor

Çıktın mı doktordan? Bugün 1 doğumumuz var 2.de mi gelecek yoksa ☺
Ay ben çıktım sancılarım 60 İn üstünde 100 ü görüyorum ama Bi şey hissetmiyorum 1 haftadır kilo almamış kordona baktı kan akışı iyi ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi her gece 1 tane yap dedi 37 de olmadı doğurturuz dedi kilo falan almazsa ben hıçkırık hariç hiç hareket hissetmiyordum ama aşırı hareket ediyordu gösterdi bana ama ben yine hissetmedim

Ta en baştan beri hep 15 i geçiyor içimden biliyor musun hatta bir ara rüyamda durmadan 15 rakamını görüyordum buraya da yazdım hatta dedim 15 ekimde doğurursam bana artık ermiş bearhug diyin diye
Tarihler ilginç oldu ama bak doğumu Ekim başı olan bir tanıdık vardı kırkımız karışacak falan diye konuşuyorduk az önce yazdı sez olacakmış gün almış 18 Eylül e vermişler

çocuğun olmasını istediğin ama denk gelmeyen burç varsa ayın o burçta olduğu günü seç canım ayın 18 inde akrepte mesela bildiğim kadarıyla ay
Bir de sez planlı olacaklara tavsiyem yapabiliyorsanız öğlen saatlerinde doğurmak isteyin
11-2 arası
Bu aralıkta güneş haritanın tepe noktasında olur bu da iyi bir yerleşimdir

Aaa seni çok iyi anlıyorum.
Bende muayeneleri , doğumu vs dillendirmek istemiyorum pek.
Bir ay öncesine kadar iyiydim. Herkes maşallah diyordu, sonra birden bir şeyler olmaya başladı. Pek inanmazdım ama nazar değiyor herhalde.

Cok şükür canım iyiymiş bana dün doktorum o kasılmalar da sertlesmelerde hareket aslında dedi.. yerleri daraldı iyice az hissetmek normal ben de çoğu zaman elim üstünde olmasa anlamıyorum bile vurduğunu yada hickirdigini..

Büyüdüğü için olabilir mi acaba
Bilmiyorum ki canım yaa geceleri özellikle kasıklarım çok ağrıyor gün içinde daha rahatım. Ama bi farklılıklar var yani
Benimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Pffff aynı şekilde. Heralde artık rahim çok hareketli. O sertlikte sancı bence. Gidersen dr a haber ver
Benimde hissettim kuvvetlidir Allah Allah çok ilginç hadi bakalım 15ini bekleyelim bakalım. İnşallah evrene doğru şekilde yaklaşmışızdır

Hımmm tamam canım sağ olasın pzt kontrolde netleşecek doğum. Tabi o zamana kadar doğurmazsam

Bazı inanların yıldızı düşük oluyor ya kendisi bile nazar edebiliyor bir şeyi çok söyleyince
Bende de inanılmaz bir totem ve batıl inanç şeyi var aşamıyorum aktif çalışırken yılbaşı çekilişi yapılırdı katılmazdım asla saçma hediye gelirse yılımın kötü geçeceğine dair inancım vardı haha öyle saçma şeylere çok takıyorum
İnşallah kuzum ya bakalım
Bak tarihleri de yazayım az çok saat olarak yazdım
21-23-25 26 ve 28 Eylül güzel tarihler bu ay

Kızlar dün trendyolda bir sayfadan uyku tulumu aldım.. 2.5 tog 0 6 ay ve 1 tog 6 18 ay...
İkisi 288 TL tuttu.. firma defolu ve 2.kalite ürünlerini bu şekilde satıyormuş.. bugün elime ulaştı, gökkusakli olanda hiç bir sorun yok, diğerinde ise ufak bi sökük varmis dikmişler ama belli bile olmuyor...
Fiyat olarak çok uygun geldi bana e bebekte lcw de bile tanesi 400 500 civari idi...

bakmak isterseniz trendyolda Babadağlı olarak mağazayı aratabilirsiniz..

Eklentiler

• 20230914_114418.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230914_114425.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 20230914_114450.webp
    87 KB · Görüntüleme: 57
  • 20230914_114453.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…