Habire kimle yazışıyor karım? Hanginizin karısıyla?Eşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?
Normal doğum düşünüyorum ama olası durum için sezeryan denirse, doktora diyeceğim; ben bi arkadaşla konuşup geleyim gün ve saat belirleyeceğimBazı inanların yıldızı düşük oluyor ya kendisi bile nazar edebiliyor bir şeyi çok söyleyince
Bende de inanılmaz bir totem ve batıl inanç şeyi varaşamıyorum aktif çalışırken yılbaşı çekilişi yapılırdı katılmazdım asla saçma hediye gelirse yılımın kötü geçeceğine dair inancım vardı haha öyle saçma şeylere çok takıyorum
İnşallah kuzum ya bakalım
Bak tarihleri de yazayım az çok saat olarak yazdım
21-23-25 26 ve 28 Eylül güzel tarihler bu ay
Ben iki haftada bir kilo almışım bebeğim de 180 gr almış bilmiyorum ya kilo alacak bebek alıyor yine benceBence de ya. Ztn istahim kesilmedi kiama uzuldugum bebis kilo almadi demek ki benim kilo artisimyoksa eger
AynenHabire kimle yazışıyor karım? Hanginizin karısıyla?
Benimki bunu yazardı çünkü sürekli bu lafı söylüyor
Ben karımın ayağına masaj yaptımEşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?
Ekimin için tarihlere de bakıp yazayım kuzum bir ara isteyenler için dursunNormal doğum düşünüyorum ama olası durum için sezeryan denirse, doktora diyeceğim; ben bi arkadaşla konuşup geleyim gün ve saat belirleyeceğim
Ben de anlıyorum hatta ayağını gördüm birkaç kezKızlar ben bebeğin elini ,ayağını vs anlıyorum, hissediyorum. Hatta canım acıyor.Hareketlerim hiç azalmadı ama çoğu doktor azalma olabileceğini ve bunun normal olduğunu söylüyor
Hımm kasık ağrısı hepimizde başladı yavaş yavaş herkes aynı şeyi yazmış benimde geceleri artıyor canımBilmiyorum ki canım yaa geceleri özellikle kasıklarım çok ağrıyor gün içinde daha rahatım. Ama bi farklılıklar var yani
Pffff aynı şekilde. Heralde artık rahim çok hareketli. O sertlikte sancı bence. Gidersen dr a haber ver
Benimde hissettim kuvvetlidirAllah Allah çok ilginç hadi bakalım 15ini bekleyelim bakalım. İnşallah evrene doğru şekilde yaklaşmışızdır
İçlerini dökerlerdi herhaldeEşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?
Dün masterchefte tatlı vardı canım çekince bizimkilerde aldı bana onu yedikten sonra bizimkide bir coştu sanki bunu bekliyormuş gibi canım öyle acıdı öyle acıdı ki dediğin gibi çarptı kendiniBen de anlıyorum hatta ayağını gördüm birkaç kezve benim de canım yanıyor özellikle yukarıdan kaburgamı sıkıştırınca bağırtıyor bile öyle yakıyor canımı gözümden yaş geldiğini biliyorum çok sağlam çarpıyor bazen kemiklerime
Ben de anlıyorum hatta ayağını gördüm birkaç kezve benim de canım yanıyor özellikle yukarıdan kaburgamı sıkıştırınca bağırtıyor bile öyle yakıyor canımı gözümden yaş geldiğini biliyorum çok sağlam çarpıyor bazen kemiklerime
Hadi hayırlısı ne kadar kaldı 37 ye? Aslında büyük ya hareketleri hissetmek gerekmez mi ki ben bu konuda çok tecrübesiz kaldımAy ben çıktım sancılarım 60 İn üstünde 100 ü görüyorum ama Bi şey hissetmiyorum 1 haftadır kilo almamış kordona baktı kan akışı iyi ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi her gece 1 tane yap dedi 37 de olmadı doğurturuz dedi kilo falan almazsa ben hıçkırık hariç hiç hareket hissetmiyordum ama aşırı hareket ediyordu gösterdi bana ama ben yine hissetmedim
Genel olarak her konuda bende öyleyim aslında, ben sebeb olmak istemem, akışına bırakıp belki küçük müdahalede bulunurum.Ama enerjiye de inanırım, güzel enerjili günler neden olmasın derim :)Ekimin için tarihlere de bakıp yazayım kuzum bir ara isteyenler için dursun
Ama şunu da diyeyim ben tarih ve saat seçme işine kendim girmeyeceğimher çocuk bir kader çizgisiyle geliyor gününü saatini seçerim iyi olur sanarım bir zorluk yaşar ileride ve ben seçtim bu saati günü haritasında bu zorluk benim yüzümden oluştu dikkat edememişim diye sonra kendimi suçlarım gibi geliyor bir de bize eğitim veren hocamız da bu şekilde tavsiye etmişti kendisi de çocukları için ikisi de planlı sez olmasına rağmen gün ve saat seçmemiş doktora onun programına bırakmış tamamen
Belki bir ihtimal saati seçerim öğle vakti doğmasını isterim ama günü seçmem heralde
Kaç tane sancın çıktı düzenli miydi iki hafta var önünde galibaAy ben çıktım sancılarım 60 İn üstünde 100 ü görüyorum ama Bi şey hissetmiyorum 1 haftadır kilo almamış kordona baktı kan akışı iyi ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi her gece 1 tane yap dedi 37 de olmadı doğurturuz dedi kilo falan almazsa ben hıçkırık hariç hiç hareket hissetmiyordum ama aşırı hareket ediyordu gösterdi bana ama ben yine hissetmedim
Yeni gördüm yazdiklarini inşallah her şey yolundadırDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Bizde 1.5 seneOh maşAllah bizim 1. Senemiz
Sırtı dönük olunca bende hissetmiyorum fazla. Ama normalde canımı çok yakıyor bazen artık kemikleri batıyor dedim eşimde onun kemikleri kıkırdak gibidir diyorHadi hayırlısı ne kadar kaldı 37 ye? Aslında büyük ya hareketleri hissetmek gerekmez mi ki ben bu konuda çok tecrübesiz kaldımKaç kilo olmuştu en son
Hele bide ekimin basini yazBazı inanların yıldızı düşük oluyor ya kendisi bile nazar edebiliyor bir şeyi çok söyleyince
Bende de inanılmaz bir totem ve batıl inanç şeyi varaşamıyorum aktif çalışırken yılbaşı çekilişi yapılırdı katılmazdım asla saçma hediye gelirse yılımın kötü geçeceğine dair inancım vardı haha öyle saçma şeylere çok takıyorum
İnşallah kuzum ya bakalım
Bak tarihleri de yazayım az çok saat olarak yazdım
21-23-25 26 ve 28 Eylül güzel tarihler bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?