2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?
Habire kimle yazışıyor karım? Hanginizin karısıyla?
Benimki bunu yazardı çünkü sürekli bu lafı söylüyor

Normal doğum düşünüyorum ama olası durum için sezeryan denirse, doktora diyeceğim; ben bi arkadaşla konuşup geleyim gün ve saat belirleyeceğim

Eşlere de bi paylaşım grubu kurulmuş olsa neler konuşurlardı acaba ?
Ben karımın ayağına masaj yaptım
Ben sırt üstü yatıyodu düzelttim
Beyler aranızda doğuma girecek olan var mı?
Arkadaşlar hanım ağlıyor sebebini anlamadım yardım!

Normal doğum düşünüyorum ama olası durum için sezeryan denirse, doktora diyeceğim; ben bi arkadaşla konuşup geleyim gün ve saat belirleyeceğim
Ekimin için tarihlere de bakıp yazayım kuzum bir ara isteyenler için dursun
Ama şunu da diyeyim ben tarih ve saat seçme işine kendim girmeyeceğim her çocuk bir kader çizgisiyle geliyor gününü saatini seçerim iyi olur sanarım bir zorluk yaşar ileride ve ben seçtim bu saati günü haritasında bu zorluk benim yüzümden oluştu dikkat edememişim diye sonra kendimi suçlarım gibi geliyor bir de bize eğitim veren hocamız da bu şekilde tavsiye etmişti kendisi de çocukları için ikisi de planlı sez olmasına rağmen gün ve saat seçmemiş doktora onun programına bırakmış tamamen
Belki bir ihtimal saati seçerim öğle vakti doğmasını isterim ama günü seçmem heralde

Kızlar ben bebeğin elini ,ayağını vs anlıyorum, hissediyorum. Hatta canım acıyor.Hareketlerim hiç azalmadı ama çoğu doktor azalma olabileceğini ve bunun normal olduğunu söylüyor
Ben de anlıyorum hatta ayağını gördüm birkaç kez ve benim de canım yanıyor özellikle yukarıdan kaburgamı sıkıştırınca bağırtıyor bile öyle yakıyor canımı gözümden yaş geldiğini biliyorum çok sağlam çarpıyor bazen kemiklerime

Hımm kasık ağrısı hepimizde başladı yavaş yavaş herkes aynı şeyi yazmış benimde geceleri artıyor canım

Dün masterchefte tatlı vardı canım çekince bizimkilerde aldı bana onu yedikten sonra bizimkide bir coştu sanki bunu bekliyormuş gibi canım öyle acıdı öyle acıdı ki dediğin gibi çarptı kendini

.
Birkaç haftaya daha belirgin hissedersin. Bende öyle ah uh moduna giriyorum

Hadi hayırlısı ne kadar kaldı 37 ye? Aslında büyük ya hareketleri hissetmek gerekmez mi ki ben bu konuda çok tecrübesiz kaldım Kaç kilo olmuştu en son

Genel olarak her konuda bende öyleyim aslında, ben sebeb olmak istemem, akışına bırakıp belki küçük müdahalede bulunurum.Ama enerjiye de inanırım, güzel enerjili günler neden olmasın derim :)
Emeğine sağlık şimdiden .

Kaç tane sancın çıktı düzenli miydi iki hafta var önünde galiba

Yeni gördüm yazdiklarini inşallah her şey yolundadır

Hadi hayırlısı ne kadar kaldı 37 ye? Aslında büyük ya hareketleri hissetmek gerekmez mi ki ben bu konuda çok tecrübesiz kaldım Kaç kilo olmuştu en son
Sırtı dönük olunca bende hissetmiyorum fazla. Ama normalde canımı çok yakıyor bazen artık kemikleri batıyor dedim eşimde onun kemikleri kıkırdak gibidir diyor

Hele bide ekimin basini yaz
Benimkini ekim 5 gibi deniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…