2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimki gibi en güzeli yani Kendi seçti ama güzel seçmişti, yazdıkları ekran görüntüsü aldım saklıyorum

Benimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Haber ver kuzum bir şey yoktur inşallah son dönemde çok tempolusun ayrıca saçma sapan insanlar yüzünden üzülüp durdun azıcık üzülsem yorulsam sertlik ağrı vs hemen bende de başlıyor öyle geçici bir şeydir inşallah

Günaydın canım, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah Allah yolculuğunda kolaylık versin dualarını kabul etsin. Çok güzel hisleri bebeğinle yaşıyorsunuz maşallah
Şuan Medine'deyiz iyi gidiyor şükür, evet çok değişik güzel bir his. Bebeğimle ortamın aneviyatını daha farklı hissediyorum
Amin inşallah, teşekkürler
Amin inşaallah canım, hepimize çok kolay doğumlar nasip olur inşaallah Duamdasınız
Maşallah, ne güzel nasip oldu sana da bebise de oralara gitmek.Allah kabul etsin şimdiden.Benim içinde dua edermisin ?
Allah yardım ediyor ,güç kuvvet veriyor oralarda.Kolaylikla ibadetlerini yapıp dönersin inşallah
Evet elhamdulillah değişik bir nasip oldu. Herkes için ettim gerçekten tek tek Evet başka hamileler de var, minicik bebekliler de vaar
Duaların için Allah razı olsun canım rabbim hepsini katında kabul etsin inşallah
Aminn inşaallah
Allah kabul etsin, çok sağol canım İnşallah hep öyle rahatlıkla geçer, hiç zorlanmazsın
Amin inşallah, son güne kadar böyle kolay gider hatta daha iyi olur
Hayırlısıyla gidin gelin inşAllah dualarında bizede yer verdiğin için Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin
Amin
Canım benim duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederiz oranın maneviyatı, verdiği huzur çok başka. Yorulduğunu anlamazsın tabi sağlıkla dön inşallah
Amin, evet azıcık uykuyla çok hareket edebiliyor insan bu da buraların ayrı bir güzelliği herhalde

Allah hepinizden razı olsun. İnşaallah atladığım yoktur tek tek cevap vermek istedim. İsteyen herkese en kısa sürede nasip olur inşaallah

Dün masterchefte tatlı vardı canım çekince bizimkilerde aldı bana onu yedikten sonra bizimkide bir coştu sanki bunu bekliyormuş gibi canım öyle acıdı öyle acıdı ki dediğin gibi çarptı kendini
Bizim oğlanlar tatlıcı heralde benimki de özellikle tatlı yiyince tamam artık
Bir de son birkaç gündür şunu fark ettim evde temizlik tadilat şeyleri var ya birkaç gündür banyoda kurutamıyorum saçlarımı yatak odasında kurutmak zorunda kalıyorum ayakta da uzun duramadığım için yatağa oturuyorum saç kurutma makinesini de yanıma koyuyorım karnıma yakın yerde oluyor yani
Ay o saç kurutma çalışmaya başlayınca nasıl deliriyor içeride anlatamam
Sesinden korkuyor mu napıyor anlamadım şu an saçımı kurutmaya korkuyorum kuruturken makineyi uzağıma koymaya çalışıyorum sesi gitmesin diye
Tesadüf mü dedim ilk başlarda ama yok değil kurutma makinesinin sesine bariz tepki veriyor çocuk
Hele bide ekimin basini yaz
Benimkini ekim 5 gibi deniliyo
Yazıcam kuzum Ekim için tarihleri de isteyenler baksın diye
Benimki gibi en güzeli yani Kendi seçti ama güzel seçmişti, yazdıkları ekran görüntüsü aldım saklıyorum
Ya yerim onu ben be
Evet çok güzel günde geldi Kuzey Bey gerçekten
Rabbim hepimizin evlatlarına güzel kaderler yazsın inşallah

Dün gece çektim uzaktan ziyaret ettik geç olduğu için, yarın sabah da peygamber efendimizin kabrini yakından selamlayacağız Arkadaşlarımdan fotoğraf isteyen olmuştu buraya da atayım dedim

Eklentiler

• IMG-20230913-WA0002_edit_165221971061767.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 52
Dün gece çektim uzaktan ziyaret ettik geç olduğu için, yarın sabah da peygamber efendimizin kabrini yakından selamlayacağız Arkadaşlarımdan fotoğraf isteyen olmuştu buraya da atayım dedim
Ay şahane çok şanslısın canım Allah eşimle bana da nasip etsin inşallah çok istiyoruz
Bizlere de dua et selam götür inşallah

Uuuu hadi bakalım denk gelecek mi acabaaaa ama söylediğin gibi sezaryen zaten bi müdahale umarım süreçlerini tamamlayıp kendi seçtikleri vakitlerinde gelirler
Ben karımın ayağına masaj yaptım
Ben sırt üstü yatıyodu düzelttim
Beyler aranızda doğuma girecek olan var mı?
Arkadaşlar hanım ağlıyor sebebini anlamadım yardım!

Ay ne güzel muhabbet çok güldüm
Çıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Ohhh çok şükür maşallah gözün aydın canım benim missss kokusunu çek şimdi içine

Çıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Hadi kavuştunuz Allah analı babalı büyütsün
Canım sağlıkla git gel inşallah, ne güzel nasip oldu, bizi de düşündün allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…