Benimki gibi en güzeli yaniEkimin için tarihlere de bakıp yazayım kuzum bir ara isteyenler için dursun
Ama şunu da diyeyim ben tarih ve saat seçme işine kendim girmeyeceğimher çocuk bir kader çizgisiyle geliyor gününü saatini seçerim iyi olur sanarım bir zorluk yaşar ileride ve ben seçtim bu saati günü haritasında bu zorluk benim yüzümden oluştu dikkat edememişim diye sonra kendimi suçlarım gibi geliyor bir de bize eğitim veren hocamız da bu şekilde tavsiye etmişti kendisi de çocukları için ikisi de planlı sez olmasına rağmen gün ve saat seçmemiş doktora onun programına bırakmış tamamen
Belki bir ihtimal saati seçerim öğle vakti doğmasını isterim ama günü seçmem heralde
Canım senin kilo ile onun ilgisi yok üzülme, bence almıştır bile seninkisi ☺Bence de ya. Ztn istahim kesilmedi kiama uzuldugum bebis kilo almadi demek ki benim kilo artisimyoksa eger
Bize de haber ver canım, bugün ne kadar hareketli başladıBenimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Maşallah canım,Allah analı babalı büyütsün inşallahÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Haberdar et canim bizi deBenimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Haber ver kuzum bir şey yoktur inşallah son dönemde çok tempolusun ayrıca saçma sapan insanlar yüzünden üzülüp durdun azıcık üzülsem yorulsam sertlik ağrı vs hemen bende de başlıyor öyle geçici bir şeydir inşallahBenimde haraket azlığı ve çokça sertlık durumu var içim bi tuhaf oldu ağrı da gitmiyor genel olarak karnımın ıcı agrıyor
Çok şükür taze anneÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Çok sevindim iyi olmanıza canım maşallahÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Ay çok şükür canım, analı babalı sağlıkla büyüsün güzel yavruÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Şuan Medine'deyiz iyi gidiyor şükür, evet çok değişik güzel bir his. Bebeğimle ortamın aneviyatını daha farklı hissediyorumGünaydın canım, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah Allah yolculuğunda kolaylık versin dualarını kabul etsin. Çok güzel hisleri bebeğinle yaşıyorsunuz maşallah
Amin inşallah, teşekkürlerZorlanmadan kolayca yap ibadetini inşallah canım
Dualarında bize yer verdiğin unutmadığın için çok teşekkürler
İnş sıkıntısız birşekilde tamamlayıp evinize sağlıkla geri dönün
Rabbim kabul etsin inş
Amin inşaallah canım, hepimize çok kolay doğumlar nasip olur inşaallahRabbim kabul eylesin kazasız belasız dönün inşallah bizleri de duanda unutmadığın için Allah razı olsun. Bol ibadet ve boool yürüyüş ile inşallah doğumun çok kolay olacak gibi geliyor bana Rabbim sıkıntısız kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin lütfen dualarını bizden hiç eksik etmeinşallah bana da nasip olur
Evet elhamdulillah değişik bir nasip oldu. Herkes için ettim gerçekten tek tekMaşallah, ne güzel nasip oldu sana da bebise de oralara gitmek.Allah kabul etsin şimdiden.Benim içinde dua edermisin ?
Allah yardım ediyor ,güç kuvvet veriyor oralarda.Kolaylikla ibadetlerini yapıp dönersin inşallah
Aminn inşaallahDuaların için Allah razı olsun canım rabbim hepsini katında kabul etsin inşallah
Amin inşallah, son güne kadar böyle kolay gider hatta daha iyi olurAllah kabul etsin, çok sağol canımİnşallah hep öyle rahatlıkla geçer, hiç zorlanmazsın
AminHayırlısıyla gidin gelin inşAllahdualarında bizede yer verdiğin için Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin
Amin, evet azıcık uykuyla çok hareket edebiliyor insan bu da buraların ayrı bir güzelliği herhaldeCanım benim duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederizoranın maneviyatı, verdiği huzur çok başka. Yorulduğunu anlamazsın tabi sağlıkla dön inşallah
Bizim oğlanlar tatlıcı heraldeDün masterchefte tatlı vardı canım çekince bizimkilerde aldı bana onu yedikten sonra bizimkide bir coştu sanki bunu bekliyormuş gibi canım öyle acıdı öyle acıdı ki dediğin gibi çarptı kendini
Yazıcam kuzum Ekim için tarihleri de isteyenler baksın diyeHele bide ekimin basini yaz
Benimkini ekim 5 gibi deniliyo
Ya yerim onu ben beBenimki gibi en güzeli yaniKendi seçti ama güzel seçmişti, yazdıkları ekran görüntüsü aldım saklıyorum
Ay şahaneDün gece çektim uzaktan ziyaret ettik geç olduğu için, yarın sabah da peygamber efendimizin kabrini yakından selamlayacağızArkadaşlarımdan fotoğraf isteyen olmuştu buraya da atayım dedim
Oh hadi gözünüz aydın canım benim. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı,mutlu hep beraber geçireceğiniz nice seneleriniz olsun inşallahÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Yarin gorucem kuzumBen iki haftada bir kilo almışım bebeğim de 180 gr almış bilmiyorum ya kilo alacak bebek alıyor yine bence
İnsallah kuzum. Yarin ne diyecek bakalimCanım senin kilo ile onun ilgisi yok üzülme, bence almıştır bile seninkisi ☺
Uuuu hadi bakalım denk gelecek mi acabaaaaBazı inanların yıldızı düşük oluyor ya kendisi bile nazar edebiliyor bir şeyi çok söyleyince
Bende de inanılmaz bir totem ve batıl inanç şeyi varaşamıyorum aktif çalışırken yılbaşı çekilişi yapılırdı katılmazdım asla saçma hediye gelirse yılımın kötü geçeceğine dair inancım vardı haha öyle saçma şeylere çok takıyorum
İnşallah kuzum ya bakalım
Bak tarihleri de yazayım az çok saat olarak yazdım
21-23-25 26 ve 28 Eylül güzel tarihler bu ay
Ay ne güzel muhabbetBen karımın ayağına masaj yaptım
Ben sırt üstü yatıyodu düzelttim
Beyler aranızda doğuma girecek olan var mı?
Arkadaşlar hanım ağlıyor sebebini anlamadım yardım!
Ohhh çok şükürÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Oh sukur. Allah anali babali buyutsunÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Hadi kavuştunuzÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Canım sağlıkla git gel inşallah, ne güzel nasip oldu, bizi de düşündün allah razı olsunŞuan Medine'deyiz iyi gidiyor şükür, evet çok değişik güzel bir his. Bebeğimle ortamın aneviyatını daha farklı hissediyorum
Amin inşallah, teşekkürler
Amin inşaallah canım, hepimize çok kolay doğumlar nasip olur inşaallahDuamdasınız
Evet elhamdulillah değişik bir nasip oldu. Herkes için ettim gerçekten tek tekEvet başka hamileler de var, minicik bebekliler de vaar
Aminn inşaallah
Amin inşallah, son güne kadar böyle kolay gider hatta daha iyi olur
Amin
Amin, evet azıcık uykuyla çok hareket edebiliyor insan bu da buraların ayrı bir güzelliği herhalde
Allah hepinizden razı olsun. İnşaallah atladığım yoktur tek tek cevap vermek istedim. İsteyen herkese en kısa sürede nasip olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?