2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah canım
En çok takıldığım konu sezaryan konusunda o zaten sez olacaksam bile kendisi istesin gelmeyi diyor bir aklım doğum başlıyor gibi olsun öyle gideyim kendisi istesin gelmeyi o gün o vakitte diyorum hayırlısı bakalım az kaldı göreceğiz

Ay şahane çok şanslısın canım Allah eşimle bana da nasip etsin inşallah çok istiyoruz
Bizlere de dua et selam götür inşallah
Amin canım inşaallah en kısa sürede size de nasip olur, inan hiç anlamadım ne ara karar verdik, hamileyken olur mu olmaz mı derken yola çıktık, buraya geldik.. Herşey çok ani gelişti. Size de böyle ani ve kolay bir ziyaret nasip olur inşaallah Ve aleykum selam inşaallah ileteyim

Ayyy amin inşallah tam da ezan okunurken gördüm şimdi ve amin dedim
Rabbim sizin de ziyaretlerinizi kabul etsin

Allah hayırlı ömürler versin bebişe, sağlıklı huzurlu mutlu upuzun ömrü olsun, inşaallah çabuk toparlarsınız

Evet aslında kasılıp toplanıyor
Hadi hayırlısı ne kadar kaldı 37 ye? Aslında büyük ya hareketleri hissetmek gerekmez mi ki ben bu konuda çok tecrübesiz kaldım Kaç kilo olmuştu en son
2 haftaya var 37 ye 2400 ya 1 haftadır kilo almamış

Bize de haber ver canım, bugün ne kadar ha

Haberdar et canim bizi de
1HANIM
Dr yokmus acıle basvurabılırsın dedı
Eve anca geldım uzun surdu bıraz Ertuğrul’un okulda işim
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz

Yat kuzum biraz kendini dinle bakalim

Kızlarrrr sorum var
Şimdi ben kapıya oğlumun kapı süsünü asacağım hastane odası kapısına ama tül olayını hiç sevmiyorum gördüğüm kadarıyla herkes tüle bağlamış
Tül olmadan kapıya nasıl asabilirim süsü şöyle bir süs bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…