Uuuu hadi bakalım denk gelecek mi acabaaaa ama söylediğin gibi sezaryen zaten bi müdahale umarım süreçlerini tamamlayıp kendi seçtikleri vakitlerinde gelirler
Ay ne güzel muhabbet çok güldüm
Ohhh çok şükür maşallah gözün aydın canım benim missss kokusunu çek şimdi içine
İnşallah canım
En çok takıldığım konu sezaryan konusunda o zaten sez olacaksam bile kendisi istesin gelmeyi diyor bir aklım doğum başlıyor gibi olsun öyle gideyim kendisi istesin gelmeyi o gün o vakitte diyorum hayırlısı bakalım az kaldı göreceğiz
Amin canım inşaallah en kısa sürede size de nasip olur, inan hiç anlamadım ne ara karar verdik, hamileyken olur mu olmaz mı derken yola çıktık, buraya geldik.. Herşey çok ani gelişti. Size de böyle ani ve kolay bir ziyaret nasip olur inşaallah Ve aleykum selam inşaallah ileteyim
Amin canım inşaallah en kısa sürede size de nasip olur, inan hiç anlamadım ne ara karar verdik, hamileyken olur mu olmaz mı derken yola çıktık, buraya geldik.. Herşey çok ani gelişti. Size de böyle ani ve kolay bir ziyaret nasip olur inşaallah Ve aleykum selam inşaallah ileteyim
DUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Cok şükür canım iyiymiş bana dün doktorum o kasılmalar da sertlesmelerde hareket aslında dedi.. yerleri daraldı iyice az hissetmek normal ben de çoğu zaman elim üstünde olmasa anlamıyorum bile vurduğunu yada hickirdigini..
Haber ver kuzum bir şey yoktur inşallah son dönemde çok tempolusun ayrıca saçma sapan insanlar yüzünden üzülüp durdun azıcık üzülsem yorulsam sertlik ağrı vs hemen bende de başlıyor öyle geçici bir şeydir inşallah
1HANIM
Dr yokmus acıle basvurabılırsın dedı
Eve anca geldım uzun surdu bıraz Ertuğrul’un okulda işim
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz
glutensiz hemsire
gittiğini daha yeni yeni görüyorum, eminim çok güzel anlar yaşıyorsundur orda Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah böyle bir duyguyu
Dualarında bizlerede yer verdiğin için Allah razı olsun senden
1HANIM
Dr yokmus acıle basvurabılırsın dedı
Eve anca geldım uzun surdu bıraz Ertuğrul’un okulda işim
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz
Kızlarrrr sorum var
Şimdi ben kapıya oğlumun kapı süsünü asacağım hastane odası kapısına ama tül olayını hiç sevmiyorum gördüğüm kadarıyla herkes tüle bağlamış
Tül olmadan kapıya nasıl asabilirim süsü şöyle bir süs bizimki