Asla gitmezSen dedigim gibi yap
Boyle biseler yapacak gibi ol sonra ah uh sancim var yoksa doguracammi falan numaradan uzan. Ama surekli yap sıkılir gider o gor bak
Cidden beni bu hamileligim boyunca cileden cikardilar. Allaha havale ediyorumAyy onlar evde kalsin sende annen yakınsa annende kal. Eşin gereken hizmeti yapar annesine.
Neden olmuş acaba ki? İnşallah ilacı çözümü vardır. Konuyla alakalı hiç bilgim yokBen de kontrolden çıktım yazamadım moralim bozuldu anca kendime geldim
Ayın 5 indeki kontrolde 2077 imiş şimdi 2200 doktor en az 2500 bekliyoruz dedi bu kadar küçük olmasını beklemiyoruz dedi diğer gelişimlerine baktı her şey yolunda ama plesenta da kireçleme var biraz dedi pazartesi tekrar çağırdı farklı cihazdan bakacakmış olmadı bu kireçleme sebebi için farklı bi doktora yönlendiricem dedi
Sigara içmiyorsun diabet vs yok neden bu kireçleme
Kireçlenme ile plesanta yaşlanması aynı şeyler diye biliyorum boyle durumda en fazla 37 de alırlar bebeği arkadasımın da oyleydı bılemedim cok uzme kendını hayatım düşük ağırlıklı doğar en fazla gibi bakalım yorumlarını merak edıyorum sona geldık zaten öyle böyleBen de kontrolden çıktım yazamadım moralim bozuldu anca kendime geldim
Ayın 5 indeki kontrolde 2077 imiş şimdi 2200 doktor en az 2500 bekliyoruz dedi bu kadar küçük olmasını beklemiyoruz dedi diğer gelişimlerine baktı her şey yolunda ama plesenta da kireçleme var biraz dedi pazartesi tekrar çağırdı farklı cihazdan bakacakmış olmadı bu kireçleme sebebi için farklı bi doktora yönlendiricem dedi
Büyüdükçe bu bebeklere bişeyler olmaya başladı ya neden acaba kiYa benim bebeğimde ilk defa bu 1 hafta boyunca kilo almamış kan sulandırıcı iğne verdi kordona baktı kan akışı gayet güzel benimde moralim bozuldu neden böyle oldu anlamadım
ilk gün tavırlarına bakarsın yardıma gelmemişler ise geç odana uyu belim ağrıyor de çıkma yanlarına..Esim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsin
Maşallah ikimiz de şu an iyiyiz ama yine de takipte aybars yanımda mama içiyor uyuyor emme refleksi biraz zayıf
Başın sağ olsun canım Allah nurlar içinde yatırsın mekanı cennet olsunMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
İnşallah ya Ben de hiç bilmiyorum internette bi tedavisi olmadığı yazıyor ama sanırım son haftalarda çıkması biraz şansıma oldu 32 ye kadar olmuş olsa gelişim geriliği olabilirdi yazıyorNeden olmuş acaba ki? İnşallah ilacı çözümü vardır. Konuyla alakalı hiç bilgim yokumarım ne bebeği ne de seni sıkıntıya sokmaz bu durum
Ay şu grubun iç açıcılığı güzel haberleri aman herkese maşallahÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Duaların güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsinŞuan Medine'deyiz iyi gidiyor şükür, evet çok değişik güzel bir his. Bebeğimle ortamın aneviyatını daha farklı hissediyorum
Amin inşallah, teşekkürler
Amin inşaallah canım, hepimize çok kolay doğumlar nasip olur inşaallahDuamdasınız
Evet elhamdulillah değişik bir nasip oldu. Herkes için ettim gerçekten tek tekEvet başka hamileler de var, minicik bebekliler de vaar
Aminn inşaallah
Amin inşallah, son güne kadar böyle kolay gider hatta daha iyi olur
Amin
Amin, evet azıcık uykuyla çok hareket edebiliyor insan bu da buraların ayrı bir güzelliği herhalde
Allah hepinizden razı olsun. İnşaallah atladığım yoktur tek tek cevap vermek istedim. İsteyen herkese en kısa sürede nasip olur inşaallah
Pazartesi ne diyecek ben de çok merak ediyorum farklı cihazla bakacağını söyledi ama farklı cihazda belki kilo biraz farkeden fakatolan kireçleme yine çıkar yine çıkar bilmiyorum Baya kafam içim karıştıKireçlenme ile plesanta yaşlanması aynı şeyler diye biliyorum boyle durumda en fazla 37 de alırlar bebeği arkadasımın da oyleydı bılemedim cok uzme kendını hayatım düşük ağırlıklı doğar en fazla gibi bakalım yorumlarını merak edıyorum sona geldık zaten öyle böyle
Böyle bir durum yaşamadım canım kayınvalidemlerle falan ama eşimin bir teyze kızı var ailesindeki tek sınır bilmeyen kişi odur diyebilirimKizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Ben 4 yildir evliyim zaten gurbetteyiz yazlari gidiyoruz kv.Evet oyle gercekten. Eltim evden kovdu kv. Ama hala o kiymetli
Allah Allah ilk kez duyuyorum geçmiş olsun canım ya telaş etme üzülüp yorma kendini sakınBen de kontrolden çıktım yazamadım moralim bozuldu anca kendime geldim
Ah kuzum ya sen bu hafta çok yordun kendini birde stresin telaşın arttı kıyamam dikkat et ya1HANIM
Dr yokmus acıle basvurabılırsın dedı
Eve anca geldım uzun surdu bıraz Ertuğrul’un okulda işim
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz
Aslında eşinin dediği şey daha sinir bozucu. Benim kaynanam da aynı ne yemek yapar ne iş eşim doğumda bile anne gel demiyor o yüzden. Birde kocası da gelecekmiş istediğin gibi uzanamayacaksin, istediğin gibi giyinemeyeceksin.Cidden beni bu hamileligim boyunca cileden cikardilar. Allaha havale ediyorum
Kendi bilirA
Asla gitmez
Ben geçen gün bir yerde sanırım Banu çiftçinin kitabında okudum 32. Haftadan sonra kireçlenme normal diyordu oluyormuş çoğu kişide belirli bir sınırı varmış sadece o takip ediliyormuş çok ilerlerseİnşallah ya Ben de hiç bilmiyorum internette bi tedavisi olmadığı yazıyor ama sanırım son haftalarda çıkması biraz şansıma oldu 32 ye kadar olmuş olsa gelişim geriliği olabilirdi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?