2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de kontrolden çıktım yazamadım moralim bozuldu anca kendime geldim
Ayın 5 indeki kontrolde 2077 imiş şimdi 2200 doktor en az 2500 bekliyoruz dedi bu kadar küçük olmasını beklemiyoruz dedi diğer gelişimlerine baktı her şey yolunda ama plesenta da kireçleme var biraz dedi pazartesi tekrar çağırdı farklı cihazdan bakacakmış olmadı bu kireçleme sebebi için farklı bi doktora yönlendiricem dedi
Sigara içmiyorsun diabet vs yok neden bu kireçleme

Neden olmuş acaba ki? İnşallah ilacı çözümü vardır. Konuyla alakalı hiç bilgim yok umarım ne bebeği ne de seni sıkıntıya sokmaz bu durum

Ya benim bebeğimde ilk defa bu 1 hafta boyunca kilo almamış kan sulandırıcı iğne verdi kordona baktı kan akışı gayet güzel benimde moralim bozuldu neden böyle oldu anlamadım

Kireçlenme ile plesanta yaşlanması aynı şeyler diye biliyorum boyle durumda en fazla 37 de alırlar bebeği arkadasımın da oyleydı bılemedim cok uzme kendını hayatım düşük ağırlıklı doğar en fazla gibi bakalım yorumlarını merak edıyorum sona geldık zaten öyle böyle

Başın sağ olsun canım Allah nurlar içinde yatırsın mekanı cennet olsun

Neden olmuş acaba ki? İnşallah ilacı çözümü vardır. Konuyla alakalı hiç bilgim yok umarım ne bebeği ne de seni sıkıntıya sokmaz bu durum
İnşallah ya Ben de hiç bilmiyorum internette bi tedavisi olmadığı yazıyor ama sanırım son haftalarda çıkması biraz şansıma oldu 32 ye kadar olmuş olsa gelişim geriliği olabilirdi yazıyor

Çıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Ay şu grubun iç açıcılığı güzel haberleri aman herkese maşallah
Duaların güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin

Pazartesi ne diyecek ben de çok merak ediyorum farklı cihazla bakacağını söyledi ama farklı cihazda belki kilo biraz farkeden fakatolan kireçleme yine çıkar yine çıkar bilmiyorum Baya kafam içim karıştı

Böyle bir durum yaşamadım canım kayınvalidemlerle falan ama eşimin bir teyze kızı var ailesindeki tek sınır bilmeyen kişi odur diyebilirim
Millete çat kapı haber vermeden gitmeye gidince evi iki dk ötede olsa bile kalmaya falan bayılır kendi evinde olmasın da nerede olursa olsun akşama kadar gezer kapı kapı
Bize de yapmaya çalışıyordu eşimle kardeş gibi büyümüşler normalde görümcem yok o görümcelik yapacaktı aklı sıra
Ben böyle durumlarda hep eşimle konuştum. Karakterim gereği sevmiyorum samimiyet kendi annem bile bana haber vermeden çat kapı gelmez mesela ilk başlarda ne yapayım nasıl söyleyeyim falan dedi eşim de bende senin ailenden birisi sonuçta ben konuşursam adım kötü gelin sen konuşmalısın dedim
Eşim de sonunda söyledi hani abla biz müsait olamıyoruz her zaman geleceksen öncesinde ara bir sor mutlaka kalmaya da gerek yok birbirimizde zaten yakın oturuyoruz dedi
İlk baş bir alınmış bir süre bizimle pek muhatap olmadı sonra sonra benim de karakterimin bu olduğunu herkese aynı yaklaştığımı gördü anladı o da
Eş ailesi ile ilgili konularda eşin tavrı net olmalı gibi geliyor bana senin yapabileceğin bir şey yok çünkü sen bir şey desen direk kötü oluyorsun el kızı olarak
Eşine hamile olduğunu insanlara hizmet edebilecek durumda olmadığını bir kez daha tatlı dille söyle o çözsün bu mevzuyu ona düşer çünkü

Evet oyle gercekten. Eltim evden kovdu kv. Ama hala o kiymetli
Ben 4 yildir evliyim zaten gurbetteyiz yazlari gidiyoruz kv.
Buyuk eltim 20 kusur yil olmus, ablam gibi severim cok iyi anlasiriz. Kadin yapiyo ediyo ama hic goze gorunmuyo. Kendisi kucuk yasta gelin gelmis oyle alismis.

Herkesin isini gorer yemegini yapar sofrasini kurar ama bi gunde ovmezler. Hatta bunun uzerine gecen yil kv bana haksiz yere karalamaya basladi ben guzel bi sekilde susturdum. Bu yil bi tane kucuk gelin geldi eve, illalllah getirtiyo millete okadar soyleyim.

Bu 3un arasinda en degerliside benim. Neden cunku aramam sormam gittigimde saygisizlik asla yapmam ama gerektigi yerde konusurum sinir cizerim eltimi ezdirmem cocuklarini savunurum falan dusun buna ragmen beni daha cok takdir ediyolar Kendi havamda yasarim
Bu isin sirri bu bence tenezul etmiceksin

Allah Allah ilk kez duyuyorum geçmiş olsun canım ya telaş etme üzülüp yorma kendini sakın
Ah kuzum ya sen bu hafta çok yordun kendini birde stresin telaşın arttı kıyamam dikkat et ya

Cidden beni bu hamileligim boyunca cileden cikardilar. Allaha havale ediyorum
Aslında eşinin dediği şey daha sinir bozucu. Benim kaynanam da aynı ne yemek yapar ne iş eşim doğumda bile anne gel demiyor o yüzden. Birde kocası da gelecekmiş istediğin gibi uzanamayacaksin, istediğin gibi giyinemeyeceksin.

İnşallah ya Ben de hiç bilmiyorum internette bi tedavisi olmadığı yazıyor ama sanırım son haftalarda çıkması biraz şansıma oldu 32 ye kadar olmuş olsa gelişim geriliği olabilirdi yazıyor
Ben geçen gün bir yerde sanırım Banu çiftçinin kitabında okudum 32. Haftadan sonra kireçlenme normal diyordu oluyormuş çoğu kişide belirli bir sınırı varmış sadece o takip ediliyormuş çok ilerlerse Papatyamaviss in dediği gibi 37 de falan alırlar en fazla güzel bir hafta zaten 37 biraz kilosu düşük olur belki onu da doğduktan sonra toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…