2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah ikimiz de şu an iyiyiz ama yine de takipte aybars yanımda mama içiyor uyuyor emme refleksi biraz zayıf
Maşallah size gerçekten haftası çok güzeldi neyse ki
Cidden beni bu hamileligim boyunca cileden cikardilar. Allaha havale ediyorum
Ben hatırlıyorum birkaç ay önce de benzer bir şey yaşamıştın sanki devamlı olan bir şey bu demek ki, Bearhug ın dediği gibi eşinin tavrını koyması gerek biraz. Başka zaman olsa büyüktür falan dersin ama hamileliğin artık son ayına geldik, senden nasıl bir hizmet bekliyor acaba

Pazartesi ne diyecek ben de çok merak ediyorum farklı cihazla bakacağını söyledi ama farklı cihazda belki kilo biraz farkeden fakatolan kireçleme yine çıkar yine çıkar bilmiyorum Baya kafam içim karıştı
Canim kireclenme hic duymadim ama doktor seni pazartesi tekrar cagirmis 4 gun daha sabret bakalim ne diyecek doktorun. Kilo konusunada cok takilma

Ah canın sizinkileri bilmem yargılamakta istemem ama seni iyi anlıyorum asla doğum sürecinde evimde istemiyorum kendi kendime gerilirim. Çünkü ben azıcık birşey gördüysem 3,5 senede reklam seviyor maalesef erkek tarafı genelde senin ailen dünyaları yapsa görevi gibi yapıyor onlar bir çok şeyi oğullarına gösteriş peşinde yapıyor insanda üzülüyor geriliyor. Ama maalesef eşler bunu pek farkedemediği için söyleyesende uzar gider o mevzu bence bahane üret. Çok uzun kalmasalar erken gelmeseler ben südyensiz geziyorum evde görüyorsun falan de mesela yada ben yemek yapamıyorum bazen bulaşık toplayamıyorum annen sürekli yaparsa utanırım üzülürüm rahatsız olurum falan de eşine az kalsınlar de

Sen bensin ya özel günler önemli günler kalabalık davetler hariç aynı şehirdeyiz nadir görüşürüm. Aman hiç sıkı fıkı olamam gerek yok hatta bazen anneler günü doğum günü babalar günü yılbaşı bayram arka arkaya geldi mi eşime isyan eder başka program yaparım valla

Kuzum anlatmama gerek yok ki goruyor esim halimi yururken yoruluyorum. Oturdugum yerden zor kalkiyorum. Yani anlayamiyorum hic bir zamanda anlamicam onlari

Bende tenezzul etmem bu kdr zaman yuz goz olmadim. Geldiler asla saygisizlik uapmadim. Ama biseyler yanlis gidiyor anlamiyorum gercekten

İnşallah ya Ben de hiç bilmiyorum internette bi tedavisi olmadığı yazıyor ama sanırım son haftalarda çıkması biraz şansıma oldu 32 ye kadar olmuş olsa gelişim geriliği olabilirdi yazıyor
Canım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıysan ve içine sinmiyorsa başka bir dr a gözükebilirsin

Ben bir bilsem nasil beklediklerini. Yani annemi cagiriyorum kalmasi icin ama.onun bana yarari dokunuyor kadin ev temizligimden yemegime kadar yapiyor. Ama bu oyle degil ki esim evde yokken iyi misin diye arayip sormazlar bile

Bana da salı günü plesantada yaşlanmalar hafiften başlamış dedi ama detay vermedi sonlara doğru normal bi durum sanırım

Zaten ben yemek nasil yapicam bu halde diyince sendej yemek isteyen mi oldu disardan soyleriz dedi. Cok zoruma gitti. Bu zamana kadar cesit cesit yapip sundum. Onlara gittigimde de keza oyle. Ama.insan oglu nankor 10 kere yap bir kere yapma en kotu sen olursun

Esime bende cok sinir oldum. Daha gecen gun para vermiyoruz diye kustuler bize. Sanki vermek zorundaymisiz gibi. Cok ilgincler cidden anlayamiyorum

2 yildir evliyiz oncesinden de taniyorum. Niyetlerini biliyorum.basta hamileligim zor gecti dogurdum dogurcam daha bir kere yemege cagirmis bi insan degil
Ah canim ya.. sen kendini ve bebeğini düşün hiç takma, eşinde sana destek olsa keşke de hemen bitse..
Bence erkekler kendi aileleri ile bizim ailelerimizi karsilastiriyor ve eziklik hissettikleri için üste çıkmaya çalışıyorlar sanki kendi aileleri en mükemmelleri..

Kuzum anlatmama gerek yok ki goruyor esim halimi yururken yoruluyorum. Oturdugum yerden zor kalkiyorum. Yani anlayamiyorum hic bir zamanda anlamicam onlari
Canım belki insafa gelip gerçekten de yardımcı olmak için geliyordur yani inşallah öyledir. Böyle durumlarda ben ayıp etmekten çekinmem. Afedersin salağa yatıp aaa eşim söyledi yardıma gelmişsiniz gerçekten çok ihtiyacım vardı, bu balkon yıkanacak bu dolap silinecek….. falan diye yönlendir yapsınlar

Ay bak yani ne diyim şimdi ama sen sinirlenme boşver haklı olduğunu uygunsuz davrandıklarını biliyorsun nasılsa hiç takılma hizmette etme bırak ağrım var de otur bir köşeye ozaman yani kahvaltıyıda dışardan söylesinler tuvaletide dışardan temizletsinler hay Allahım ya bizde anne olucaz Allah anlayış ve empatiyi eksik etmesin hayatımızdan gerçekten

Ozel gunleri severim ama karsi tarafdaki insanlar bunu anlamiyosa hiiiiic yokmus gibi davranirim
Once ilk yil tanimadigim icin yok anneler gunu yok iste mevlut yok su yok bu diye ariyodum ama asla ve asla kendileri aramiyolar. Dedim olabilir yasli insan koy insani bayrama deger verir ama bayramda bile bayram havasi yasatmiyo 2 bayram gittim 3. Olmadi
Esimin ailesi cok kopuk cok ilgisizler birbirlerine
Hersey karsilikli hep ben hep ben olmaz bende biraktim biyerde artik

Devakus kuzum bak bu çok iyi fikir he

Ya buarada konulardan bağımsız birşey danışmak istiyorum. En son doktor randevumdan 25 gün falan geçti ve iki gündür aşırı kalça ağrım var ama böyle birşey olamaz et kesiği gibi kemik zedelenmesi gibi çok garip kasıklarımda yok birşey sadece belimin en alt kısmı kuyruk sokumum ve kalçam diye düşünebilirsiniz. Bunu yaşayan var mı? Yada duydunuz mu hiç özellikle sol tarafım daha şiddetli çok korktumda doktorumun randevusu da 18 i daha var yani

Bende tenezzul etmem bu kdr zaman yuz goz olmadim. Geldiler asla saygisizlik uapmadim. Ama biseyler yanlis gidiyor anlamiyorum gercekten
Bence esinde bitiyo kizlarin dedigi gibi
Esine acik acik konus anlat
Bu halde kendime hayrim yok misafir kaldiracak haldemiyim, sen sabahtan ise gidiyosun aksam geliyosun ben yeri geliyo uzanmak yatmak istiyorum annen baban varken nasil yapim de
Hic anlayisli degilsin gibisine vurgula yani

Oluyor canım o leğen kemikleri ayrılıyor o yüzden dedi bana doktorum bende de var 28. Haftadan beri zaman ilerledikçe daha da artıyor hatta oturma pozisyonuna dikkat etmeye çalış kuyruk sokumu kısmına çok yük bindirme o zaman daha çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…