2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canim basiniz sagolsun
Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun, Allah Rahmet Eylesin.

Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun

Lütfen korkmayın benim kızımla aynı oldu erken doğum oykum vardı zaten şükürler olsin ki yine de xok güzel haftalara ulaştık. İnşallah kuvoze gurmeden sağlıcakla büyütelim hepimiz .
Ebrum genel mı oldun bebişin yanında mı ıyımısınız

Öncelikle başın sağolsun kuzum
Oğlum son kontrolünde 3 hafta karın cevresı geri cıkmıstı , son zamanlarınıda 1bucuk 2 hafta gerılık ıle gıttı hep düzenli gelişimi devam ediyorsa minyondur

Başın sağolsun benim arada bir hafta geri çıkıyor bir kaç arkadaşımız daha var böyle olan görünce yazarlar sana benim doktorumda minyon olabilceğini söyledi ayrıca

Öncelikle başın sağolsun kuzum
Oğlum son kontrolünde 3 hafta karın cevresı geri cıkmıstı , son zamanlarınıda 1bucuk 2 hafta gerılık ıle gıttı hep düzenli gelişimi devam ediyorsa minyondur
Başın sağolsun benim arada bir hafta geri çıkıyor bir kaç arkadaşımız daha var böyle olan görünce yazarlar sana benim doktorumda minyon olabilceğini söyledi ayrıca
Çok sağolun kızlar rahatladım biraz daha inşallah hayırla ve saglıcakla kucagımıza alalım bu arada akıntılarınız nasıl

Yaşadığım.sanci fark edilmeyecek gibi değildi. En önemli kriter düzenli aralıkta olması. Yani 10 dk da bir sertleşme ile.agri belden kasiklari vuran bir ağrı oldu doğuma yakın da 5 dk indi. Yani 2 saat yok sonra sertleşme ya da sadece bel ağrısı değil. Her insanın bünyesi farklı.endiselenmeyin diye yazdim

Başınız sağ olsun. Cihaz ölçümlerine de çok dikkat etmemek lazım. Sonuçta %100 doğru olmuyor. Stres yapmaya çalış. Zaten az kalmış doğuma inşallah sağlıcakla kavuşursun.
Allah razı olsıun inşallah saglıcakla gelsin bebişler

Başın sağolsun canım Allah ım sana ve ailene sabır versin

Şimdi nasılsın bebek nasıl yanında mı canım..

Kizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum

Canım çok şükür sağlıcakla kavuştun ya en önemlisi buydu bebek şu an senle değil mi ? Kuvözde değil dimi? Sen nasılsın ağrın çok mu ayağa kalktın mı ?

ebru_can_ebru canım geçmiş olsun.
Nasılsın peki Aybars nasıl kilosu genel durumu iyi mi?
Oksijen ihtiyacı solunum sıkıntısı felan yoktur inşallah
Bir an evvel iyileşip sağlıkla taburcu olun inşallah

Açıklık baktılar mı hiç kuzum

Başınız sağolsunBenim bebeğim uzun süredir 1 hafta bazen 10 gün kadar geriden geliyor haftasına göre hep küçük çıkıyor doktorum bir sorun olmadığını sadece minyon olacağını söyledi.
Yani bebek geri ama her kontrolde yine büyümüş oluyor kilo alıyo4 haftası yine ilerliyor ama kendi haftasında olmuyor geri oluyor.Dediğim gibi doktor bey durumun olabileceğini minyon bir bebek olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…