Canim basiniz sagolsunMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Başınız sağolsun, Allah Rahmet Eylesin.Merhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallahMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Başınız sağolsunMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Ebrum genel mı oldun bebişin yanında mı ıyımısınızLütfen korkmayın benim kızımla aynı oldu erken doğum oykum vardı zaten şükürler olsin ki yine de xok güzel haftalara ulaştık. İnşallah kuvoze gurmeden sağlıcakla büyütelim hepimiz .
Öncelikle başın sağolsun kuzumMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Başın sağolsunMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Canım benim nasılsınız napıyorsunuzLütfen korkmayın benim kızımla aynı oldu erken doğum oykum vardı zaten şükürler olsin ki yine de xok güzel haftalara ulaştık. İnşallah kuvoze gurmeden sağlıcakla büyütelim hepimiz .
Öncelikle başın sağolsun kuzum
Oğlum son kontrolünde 3 hafta karın cevresı geri cıkmıstı , son zamanlarınıda 1bucuk 2 hafta gerılık ıle gıttı hep düzenli gelişimi devam ediyorsa minyondur
Çok sağolun kızlar rahatladım biraz daha inşallah hayırla ve saglıcakla kucagımıza alalım bu arada akıntılarınız nasılBaşın sağolsunbenim arada bir hafta geri çıkıyor bir kaç arkadaşımız daha var böyle olan görünce yazarlar sana benim doktorumda minyon olabilceğini söyledi ayrıca
Allah razı olsıun inşallah saglıcakla gelsin bebişlerBaşınız sağ olsun. Cihaz ölçümlerine de çok dikkat etmemek lazım. Sonuçta %100 doğru olmuyor. Stres yapmaya çalış. Zaten az kalmış doğuma inşallah sağlıcakla kavuşursun.
Başın sağolsun canım Allah ım sana ve ailene sabır versinMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Şimdi nasılsın bebek nasıl yanında mı canım..Yaşadığım.sanci fark edilmeyecek gibi değildi. En önemli kriter düzenli aralıkta olması. Yani 10 dk da bir sertleşme ile.agri belden kasiklari vuran bir ağrı oldu doğuma yakın da 5 dk indi. Yani 2 saat yok sonra sertleşme ya da sadece bel ağrısı değil. Her insanın bünyesi farklı.endiselenmeyin diye yazdim
Canım çok şükür sağlıcakla kavuştun ya en önemlisi buyduYaşadığım.sanci fark edilmeyecek gibi değildi. En önemli kriter düzenli aralıkta olması. Yani 10 dk da bir sertleşme ile.agri belden kasiklari vuran bir ağrı oldu doğuma yakın da 5 dk indi. Yani 2 saat yok sonra sertleşme ya da sadece bel ağrısı değil. Her insanın bünyesi farklı.endiselenmeyin diye yazdim
Açıklık baktılar mı hiç kuzumYaşadığım.sanci fark edilmeyecek gibi değildi. En önemli kriter düzenli aralıkta olması. Yani 10 dk da bir sertleşme ile.agri belden kasiklari vuran bir ağrı oldu doğuma yakın da 5 dk indi. Yani 2 saat yok sonra sertleşme ya da sadece bel ağrısı değil. Her insanın bünyesi farklı.endiselenmeyin diye yazdim
Başınız sağolsunMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?