- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Yanı son zamanlarda neden gelip kalıyor esın mı seyehatte tek kalma dıye mı oyle keyfı mıKizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Taşınma durumun mu vardı canım ? Yardıma mı yoksa öyle durduk yere yardıma mı geliyor. Öfff 10 km diyorsun ne alaka yaaKizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Benim artıtı bu haftaÇok sağolun kızlar rahatladım biraz daha inşallah hayırla ve saglıcakla kucagımıza alalım bu arada akıntılarınız nasıl
Esim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsinYanı son zamanlarda neden gelip kalıyor esın mı seyehatte tek kalma dıye mı oyle keyfı mı
Yok kuzum ne tasinmasi keyfi. Canlari istiyor diyeTaşınma durumun mu vardı canım ? Yardıma mı yoksa öyle durduk yere yardıma mı geliyor. Öfff 10 km diyorsun ne alaka yaa
Canlari istiyor diye kuzumDevakus neden gelmek istiyorlar acaba ki
Doktoruna yaz kuzum benceAboo kızlar acayip kasık ve makat ağrısı ve baskı hissediyorum bakalım hayrola
Bir garipler gerçekten inşAllah senden hizmet beklemezler bu durumda yapılacak iş değilCanlari istiyor diye kuzum
Sabah yazmıştım naşka birşey için ama dönmediDoktoruna yaz kuzum bence
Ara gerekirse. Belkide atlamistirBir garipler gerçekten inşAllah senden hizmet beklemezler bu durumda yapılacak iş değil
Sabah yazmıştım naşka birşey için ama dönmedi
Kalksin yemegi kendisi yapsin madem geliyoKizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Ya 2 3 hafta once geldiler. Esim yardim et demese kv yerinden kalkmiyor oyle bir insan. İse gelnce basidonuyor ama gezmeye gelnce masallahi var. Ona bebde kizdim gorusucez onunladaKalksin yemegi kendisi yapsin madem geliyo
Ya yanlis anlamasinda ben kendi annemi falan cekemiyorum, kim gelirse gelsin misafirperverimdir hersey koyarim onune ama su aralar gelen olmuyo cok sukur anlayislilar ama gelen olursada mutfak orda caniniz bise isterse hic cekinmeyin girin diyorum...
Esinede ayri kizdim, hayir sen hamileligin son haftalarindasin millete yemek derdinemi dusecen bide yukleniyo...
Hic bise bilemedim sancilarim var gibi yapar oturdugum yerden kalkmam
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, iyi misiniz peki canım, herşey yolunda mı?Yaşadığım.sanci fark edilmeyecek gibi değildi. En önemli kriter düzenli aralıkta olması. Yani 10 dk da bir sertleşme ile.agri belden kasiklari vuran bir ağrı oldu doğuma yakın da 5 dk indi. Yani 2 saat yok sonra sertleşme ya da sadece bel ağrısı değil. Her insanın bünyesi farklı.endiselenmeyin diye yazdim
Guzelim neden kendini ezdiriyosunEsim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsin
Başınız sağolsun canımMerhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
Sen dedigim gibi yapYa 2 3 hafta once geldiler. Esim yardim et demese kv yerinden kalkmiyor oyle bir insan. İse gelnce basidonuyor ama gezmeye gelnce masallahi var. Ona bebde kizdim gorusucez onunlada
Ayy onlar evde kalsin sende annen yakınsa annende kal. Eşin gereken hizmeti yapar annesine.Kizlar size birsey danismak istiyorum. Esim sabah ailesinin bize gelip kalacagini annesininde evi toplamama yardim edecegini soyledi. Ama kv normalde geldiginde totosunu kaldirip yardim etmez asla. Kalmak neden istiyorlar onu hic anlamadim cok uzaktada degiliz 10 km mesafe var aramizda. Bende bu durumda yemek yapamayacagimi soyleyince esim bana yuklendi. Annem diyor kizim ses etme bosver amacok ofkeliyim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum
Evet oyle gercekten. Eltim evden kovdu kv. Ama hala o kiymetliGuzelim neden kendini ezdiriyosun
Hadi normal zamanda ok bende hizmet ederim, oyle alismisim ama su durumda gercektende hic umursamam
Zaten senden bise beklemeleri gunah
Verdigin bir bardak suyun bile sorgusu olacak hamilesin sonucta. Gecen anneme kalktim su getirdim helal et su ictim hamilenin elinden diyor
Bu kayin ailesine vallahi yuz vermeyin gor bak en kiymetlisi oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?