2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yanı son zamanlarda neden gelip kalıyor esın mı seyehatte tek kalma dıye mı oyle keyfı mı

Taşınma durumun mu vardı canım ? Yardıma mı yoksa öyle durduk yere yardıma mı geliyor. Öfff 10 km diyorsun ne alaka yaa

Kalksin yemegi kendisi yapsin madem geliyo

Ya yanlis anlamasinda ben kendi annemi falan cekemiyorum, kim gelirse gelsin misafirperverimdir hersey koyarim onune ama su aralar gelen olmuyo cok sukur anlayislilar ama gelen olursada mutfak orda caniniz bise isterse hic cekinmeyin girin diyorum...

Esinede ayri kizdim, hayir sen hamileligin son haftalarindasin millete yemek derdinemi dusecen bide yukleniyo...

Hic bise bilemedim sancilarim var gibi yapar oturdugum yerden kalkmam

Ya 2 3 hafta once geldiler. Esim yardim et demese kv yerinden kalkmiyor oyle bir insan. İse gelnce basidonuyor ama gezmeye gelnce masallahi var. Ona bebde kizdim gorusucez onunlada

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, iyi misiniz peki canım, herşey yolunda mı?

Esim gidince kafalarini kumangomerler genelde. Aramazlar bile. Keyfi tabi ki esek varya bitane hizmet etsin
Guzelim neden kendini ezdiriyosun
Hadi normal zamanda ok bende hizmet ederim, oyle alismisim ama su durumda gercektende hic umursamam
Zaten senden bise beklemeleri gunah
Verdigin bir bardak suyun bile sorgusu olacak hamilesin sonucta. Gecen anneme kalktim su getirdim helal et su ictim hamilenin elinden diyor
Bu kayin ailesine vallahi yuz vermeyin gor bak en kiymetlisi oluyosun

Başınız sağolsun canım

Ya 2 3 hafta once geldiler. Esim yardim et demese kv yerinden kalkmiyor oyle bir insan. İse gelnce basidonuyor ama gezmeye gelnce masallahi var. Ona bebde kizdim gorusucez onunlada
Sen dedigim gibi yap
Boyle biseler yapacak gibi ol sonra ah uh sancim var yoksa doguracammi falan numaradan uzan. Ama surekli yap sıkılir gider o gor bak

Ayy onlar evde kalsin sende annen yakınsa annende kal. Eşin gereken hizmeti yapar annesine.

Evet oyle gercekten. Eltim evden kovdu kv. Ama hala o kiymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…