- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Spınal oldum mutluyumAyy canımm.
Çok şaşırdım, sevindim de.
Genel anestezi oldun değil mi ?
Spinal ile kıyaslayınca nasıl geçti?
Sen nasılsın bu arada ? Ay çok şaşkınım hala. Ayy
Nasıl yaBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Spınal oldum mutluyumburger yıyıp acıle gıdınce genel yapamadılar tabi
Ben iyiyim uyuşukluk geçiyor artık ağrılarım gelıyor ufaktan normal olarak
Satilucky yazdıklarımdan okuyun askım tek tek bakamıyorum
canım daha iyi hissedersn toparlanırsn cabucakSpınal oldum mutluyumburger yıyıp acıle gıdınce genel yapamadılar tabi
Ben iyiyim uyuşukluk geçiyor artık ağrılarım gelıyor ufaktan normal olarak
Satilucky yazdıklarımdan okuyun askım tek tek bakamıyorum
Kuzum çok iyi geçti İnan ol anestezıcı cok ıyıydı amcaydı bıraz yüzümü oksadı hep benı sakınleştirdiAmeliyat nasıl geçti peki ?
El hareketleri çok rahatsız ediyor mu ?
O an kalbin küt küt atmıştır
Kuzum çok iyi geçti İnan ol anestezıcı cok ıyıydı amcaydı bıraz yüzümü oksadı hep benı sakınleştirdi
Sanıyelık olay el haraketlerı ya cok dusunme sadece bagırsakları yerleştirme kısmında cok mıdem bulandı orda da hemen ılac verdıler rahatladım
Anaaam kız koltukta uyuyakalmışım uyanana kadar neler olmuş Linoşumuz da gelmek istedi demekBebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Aşkım rahatsız edılen el haraketı sanıyelık bebegı çıkartırken , bagırsakları ıcerıye yaparlarken harıcındekıler rahatsız etmıyor karınca gezıyor gıbı dusunİyi insana denk gelmişsin çok şükür.
Saniyelik derkenn, bebek çıktıktan sonra el hareketleri hissedilmiyor mu ?
Ya sorma neler neler oldu kuzumAnaaam kız koltukta uyuyakalmışım uyanana kadar neler olmuş Linoşumuz da gelmek istedi demekyerim onun parmaklarını ben
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim kuzum kilosu haftası iyi inşallah çabucak çıkacak zaten küvözden de merak etme
Senin ballı lokma da kendisi seçti günü saati resmenhayırlı uzun sağlıklı misler gibi ömrü olsun güzel bir zamanda doğmuş tepe noktasına güzel açılarla bağlanıyor kişisel gezegenleri tuttuğunu koparan cesur başarılı düzenli hareketli çalışkan bir kız olacak gibi Linoşko
Aşkım rahatsız edılen el haraketı sanıyelık bebegı çıkartırken , bagırsakları ıcerıye yaparlarken harıcındekıler rahatsız etmıyor karınca gezıyor gıbı dusun
Dur az daha bekle bari senYarinda benim kontrol var bakalim ne cikacak ayy valla geliyor gelmekte olanlar
İki haftadır vajinamda baskı hissediyordum, göremesem de dokunduğumda şeklinin değiştiğini ve daha şiş olduğunu hissettim. İdrara daha sık çıkmaya, bacak bacak üstüne atamamaya ve bacaklarımı açarak yürümeye başladım. Karnım da biraz daha aşağıda görünüyor gözüme kuzum, bendeki belirtileri bu şekilde oldu bebişin kanala girmesininMaşAllahkanala girdiğini hissetmiş miydin ben onu çok merak ediyorum karnın falan indi mi aşağıya
Valla gerçekten zor olur biraz kendini toplayıp ağırlaşmalı kvden bu arada eşinde napsın gerçekten oda kıyamıyordurTam olarak öyle bir durum var bence degerçekten çok sıkıntılı bir durum, eşimi de asla kırmak istemiyorum çünkü bu durumdan o da çok mahcup ama çözemiyoruz. Kıyamıyor annesine anlıyorum onu da ama sanırım biraz kalp kırmam gerekecek. Çünkü hem bebek hem de koca bir bebekle uğraşmak istemiyorum en hassas zamanlarımda :/
Çok sevindim iyi olmanızaEnfeksıyonum çıkmış ant verceklermıs oyuzden su yutmuş bıde solunumdan
Anladım canım acaba inse anlayabilir miyim diye düşünmüştüm sağolİki haftadır vajinamda baskı hissediyordum, göremesem de dokunduğumda şeklinin değiştiğini ve daha şiş olduğunu hissettim. İdrara daha sık çıkmaya, bacak bacak üstüne atamamaya ve bacaklarımı açarak yürümeye başladım. Karnım da biraz daha aşağıda görünüyor gözüme kuzum, bendeki belirtileri bu şekilde oldu bebişin kanala girmesinin
İki haftadır vajinamda baskı hissediyordum, göremesem de dokunduğumda şeklinin değiştiğini ve daha şiş olduğunu hissettim. İdrara daha sık çıkmaya, bacak bacak üstüne atamamaya ve bacaklarımı açarak yürümeye başladım. Karnım da biraz daha aşağıda görünüyor gözüme kuzum, bendeki belirtileri bu şekilde oldu bebişin kanala girmesinin
Sendemi enfeksiyon çıktı idrar yolu falan mıYa sorma neler neler oldu kuzum
Kız yalnız erken doğurursam diye diye çoğu kişi senden önce doğuracak bakDur az daha bekle bari sen
Dur az daha bekle bari sen
Allahtan her şeyin hazırdı kuzum benim daha hiçbir şeyim hazır değil hastane çantamı yapmadım çocuğun kıyafetleri bile kutularda duruyor temizlik bitsin diye bekliyorum da artık başlasam iyi olacak galiba ne zaman ne olacağı belli olmuyor cidden kız hala şaşkınım valla senin de doğurduğuna inanamıyorumYa sorma neler neler oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?