2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayy canımm.
Çok şaşırdım, sevindim de.
Genel anestezi oldun değil mi ?
Spinal ile kıyaslayınca nasıl geçti?

Sen nasılsın bu arada ? Ay çok şaşkınım hala. Ayy
Spınal oldum mutluyum burger yıyıp acıle gıdınce genel yapamadılar tabi
Ben iyiyim uyuşukluk geçiyor artık ağrılarım gelıyor ufaktan normal olarak
Satilucky yazdıklarımdan okuyun askım tek tek bakamıyorum

Ameliyat nasıl geçti peki ?
El hareketleri çok rahatsız ediyor mu ?
O an kalbin küt küt atmıştır

canım daha iyi hissedersn toparlanırsn cabucak
İnş bebişinde hemen gelir yanına annesi
1 günde 2 bebişimiz oldu sağlıkla inş evinize gidin

Ameliyat nasıl geçti peki ?
El hareketleri çok rahatsız ediyor mu ?
O an kalbin küt küt atmıştır
Kuzum çok iyi geçti İnan ol anestezıcı cok ıyıydı amcaydı bıraz yüzümü oksadı hep benı sakınleştirdi
Sanıyelık olay el haraketlerı ya cok dusunme sadece bagırsakları yerleştirme kısmında cok mıdem bulandı orda da hemen ılac verdıler rahatladım

İyi insana denk gelmişsin çok şükür.
Saniyelik derkenn, bebek çıktıktan sonra el hareketleri hissedilmiyor mu ?

Bebeğim doğdu kızlar
Başak oldu prensesim , akşam 20.12
Anaaam kız koltukta uyuyakalmışım uyanana kadar neler olmuş Linoşumuz da gelmek istedi demek yerim onun parmaklarını ben
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim kuzum kilosu haftası iyi inşallah çabucak çıkacak zaten küvözden de merak etme
Senin ballı lokma da kendisi seçti günü saati resmen hayırlı uzun sağlıklı misler gibi ömrü olsun güzel bir zamanda doğmuş tepe noktasına güzel açılarla bağlanıyor kişisel gezegenleri tuttuğunu koparan cesur başarılı düzenli hareketli çalışkan bir kız olacak gibi Linoşko

İyi insana denk gelmişsin çok şükür.
Saniyelik derkenn, bebek çıktıktan sonra el hareketleri hissedilmiyor mu ?
Aşkım rahatsız edılen el haraketı sanıyelık bebegı çıkartırken , bagırsakları ıcerıye yaparlarken harıcındekıler rahatsız etmıyor karınca gezıyor gıbı dusun

Ya sorma neler neler oldu kuzum

MaşAllah kanala girdiğini hissetmiş miydin ben onu çok merak ediyorum karnın falan indi mi aşağıya
İki haftadır vajinamda baskı hissediyordum, göremesem de dokunduğumda şeklinin değiştiğini ve daha şiş olduğunu hissettim. İdrara daha sık çıkmaya, bacak bacak üstüne atamamaya ve bacaklarımı açarak yürümeye başladım. Karnım da biraz daha aşağıda görünüyor gözüme kuzum, bendeki belirtileri bu şekilde oldu bebişin kanala girmesinin

Valla gerçekten zor olur biraz kendini toplayıp ağırlaşmalı kvden bu arada eşinde napsın gerçekten oda kıyamıyordur

Anladım canım acaba inse anlayabilir miyim diye düşünmüştüm sağol

Ben yazmış gibiyim.
İmzamı atıyorum;

Dhdhdh

Ya sorma neler neler oldu kuzum
Allahtan her şeyin hazırdı kuzum benim daha hiçbir şeyim hazır değil hastane çantamı yapmadım çocuğun kıyafetleri bile kutularda duruyor temizlik bitsin diye bekliyorum da artık başlasam iyi olacak galiba ne zaman ne olacağı belli olmuyor cidden kız hala şaşkınım valla senin de doğurduğuna inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…