Daha önceki mesajlarımda vardı çok pozitif geçmedi ama yavruma sağ salim kavuştum. Doğum, kesi, vs çok kişiye özel şeyler ya sizi çok etkilemesin ama bayağı anlatmıştım
Ya bugün çok kötü ağrım oldu sanıyorum ki dikişler ağrıyor, dikiş yerim çok güzel ama kocaman hemoroidim var mahvetti bugün o ağrıyormuş. Ikınırken illa çıkıyor galiba bir de ben iki kere girdim doğuma, aynı odadadaydı zaten önce bi toplandılar doğum olcak diye sonra başı yukarda dediler ikinciye iyice nefesi tutup ıkındım çok uzun da ıkınmadım bence ama maalesefKuzum hemoroidler yine aciyor mu ? Benimde memeler gecmedi ama aci yok. Dogumdan sonra tekrar o hale gelir diye korkuyorum nasil dayanirim bilmem diyorum. Sende durumlar nasil aciyor mu ?
Kuzum ebeyle konustum.ikinma olayini son 10 dk yapiyorlarmis. Onun. Oncesi sureci squat yuruyus ve nefes egzersizi ile yonetiyormusDaha önceki mesajlarımda vardı çok pozitif geçmedi ama yavruma sağ salim kavuştum. Doğum, kesi, vs çok kişiye özel şeyler ya sizi çok etkilemesin ama bayağı anlatmıştım
Ya bugün çok kötü ağrım oldu sanıyorum ki dikişler ağrıyor, dikiş yerim çok güzel ama kocaman hemoroidim var mahvetti bugün o ağrıyormuş. Ikınırken illa çıkıyor galiba bir de ben iki kere girdim doğuma, aynı odadadaydı zaten önce bi toplandılar doğum olcak diye sonra başı yukarda dediler ikinciye iyice nefesi tutup ıkındım çok uzun da ıkınmadım bence ama maalesefSen tuttuğun ebeyle konuştun mu? Belki o daha iyi yönlendirir seni çok ıkınmazsın.
Bende bu ara çok aşırı yiyorum ama 1 aydır almamışım nerdeyseYahu ben 18 kiloya doğru gidiyorum
Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Tebrik ederim.Kizlar ben doğurdum normal doğum oldu 10 saat sancidan sonra kavuştuk oğlumla epidural yaptılar yoksa dayanamadım sanciya ama bence fayda etmedi
Çok güzel ben de olabildiğince hareket etmeye çalıştım da suni sancı, suyun gelmesi falan olağandışı ilerledi işte, biraz ebelerin doktorların insafına kalıyorsun, umarım güzel geçerKuzum ebeyle konustum.ikinma olayini son 10 dk yapiyorlarmis. Onun. Oncesi sureci squat yuruyus ve nefes egzersizi ile yonetiyormus
İnsallah canim. Bizim ki icerde rahat galiba gelesi yok. Doktor gecen carsamba gittigimizde bu hafta dogurmazsin dedi hakkaten dogurmadim. Yarin ne diyecek bakalimÇok güzel ben de olabildiğince hareket etmeye çalıştım da suni sancı, suyun gelmesi falan olağandışı ilerledi işte, biraz ebelerin doktorların insafına kalıyorsun, umarım güzel geçer
Biz ne zaman dogurucaz yaa yeter artikkBende bu ara çok aşırı yiyorum ama 1 aydır almamışım nerdeyse
Hele bu aralar aşırı tatlı isteğim var sürekli meyve yiyorum gece yatmadan yulaf lapası yiyorum felan
Adam biliyor demekİnsallah canim. Bizim ki icerde rahat galiba gelesi yok. Doktor gecen carsamba gittigimizde bu hafta dogurmazsin dedi hakkaten dogurmadim. Yarin ne diyecek bakalim
Her hafta gittigimde muayene ediyor. O beni geriyor yarinda var valla buna dayanamazken nasildogurucam bakalimAdam biliyor demekHadi bizi de haberdar et yarın.
Beni de çok rahatsız etti o ya bana randevularda hiç alttan muayene yapmamışlardı, o gece acısını çıkardılarHer hafta gittigimde muayene ediyor. O beni geriyor yarinda var valla buna dayanamazken nasildogurucam bakalim
Keşke anlatsalar şöyle böyle süreç devam ediyor diye
Gebe okulu gibi anlatın seri anlatın
Yarın vakit bulursam uzun uzun yazayımGebe okulu gibi anlatın seri anlatın
Ben anlatirdim ama surec ayni ilerlemiyoKeşke anlatsalar şöyle böyle süreç devam ediyor diyeyani kişisel kötü anılardan ziyade ben süreci tavsiyeleri merak ediyorum ve çok korkuyorum
17Kuzucum odemde vardir ya. Toplamda kac.kg aldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?