2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
S soulianis birazcık normal doğum suruveninden bahsetmek ister misin sanırım normal doğum yapan bu zamana dek tek sensin benim de suan süreç normal gözüküyor. Dikişlerin çok acıyor mu
Daha önceki mesajlarımda vardı çok pozitif geçmedi ama yavruma sağ salim kavuştum. Doğum, kesi, vs çok kişiye özel şeyler ya sizi çok etkilemesin ama bayağı anlatmıştım
Kuzum hemoroidler yine aciyor mu ? Benimde memeler gecmedi ama aci yok. Dogumdan sonra tekrar o hale gelir diye korkuyorum nasil dayanirim bilmem diyorum. Sende durumlar nasil aciyor mu ?
Ya bugün çok kötü ağrım oldu sanıyorum ki dikişler ağrıyor, dikiş yerim çok güzel ama kocaman hemoroidim var mahvetti bugün o ağrıyormuş. Ikınırken illa çıkıyor galiba bir de ben iki kere girdim doğuma, aynı odadadaydı zaten önce bi toplandılar doğum olcak diye sonra başı yukarda dediler ikinciye iyice nefesi tutup ıkındım çok uzun da ıkınmadım bence ama maalesef Sen tuttuğun ebeyle konuştun mu? Belki o daha iyi yönlendirir seni çok ıkınmazsın.

Kuzum ebeyle konustum.ikinma olayini son 10 dk yapiyorlarmis. Onun. Oncesi sureci squat yuruyus ve nefes egzersizi ile yonetiyormus

S soulianis birazcık normal doğum suruveninden bahsetmek ister misin sanırım normal doğum yapan bu zamana dek tek sensin benim de suan süreç normal gözüküyor. Dikişlerin çok acıyor mu
eebruli06 de vajinal yaptı sanırım, ayrıca önceki doğumları vajinal olan tecrübeli anneler de var

Kuzum ebeyle konustum.ikinma olayini son 10 dk yapiyorlarmis. Onun. Oncesi sureci squat yuruyus ve nefes egzersizi ile yonetiyormus
Çok güzel ben de olabildiğince hareket etmeye çalıştım da suni sancı, suyun gelmesi falan olağandışı ilerledi işte, biraz ebelerin doktorların insafına kalıyorsun, umarım güzel geçer

Çok güzel ben de olabildiğince hareket etmeye çalıştım da suni sancı, suyun gelmesi falan olağandışı ilerledi işte, biraz ebelerin doktorların insafına kalıyorsun, umarım güzel geçer
İnsallah canim. Bizim ki icerde rahat galiba gelesi yok. Doktor gecen carsamba gittigimizde bu hafta dogurmazsin dedi hakkaten dogurmadim. Yarin ne diyecek bakalim

Doğum yapan anneler korse olayını ne yaptınız? Karnımın içinde çok tuhaf şeyler oluyor gibi hissediyorum hatta sanki bebek hareket ediyor gibi geliyor , korse takılıyken emzirirken rahatsız oluyorum günde bir saat anca takabiliyorum, göbeğim de yumuş yumuş kaldı.

Her hafta gittigimde muayene ediyor. O beni geriyor yarinda var valla buna dayanamazken nasildogurucam bakalim
Beni de çok rahatsız etti o ya bana randevularda hiç alttan muayene yapmamışlardı, o gece acısını çıkardılar hatta taburcu olurken de hemşire geldi iki parmağı soktu muayene ederken kolunu tutmuşum, bırakır mısınız diyo djdj

eebruli06 de vajinal yaptı sanırım, ayrıca önceki doğumları vajinal olan tecrübeli anneler de var
Keşke anlatsalar şöyle böyle süreç devam ediyor diye yani kişisel kötü anılardan ziyade ben süreci tavsiyeleri merak ediyorum ve çok korkuyorum

Ben iki normal doğum yaptım biri suni sancı biri kendi sancımla olmuştu şu an 36.haftadayım acayip derecede kaburgalarım ağrıyor bu doğum belirtisi olabilir mi acaba ya her doğum birbirinden farklı oluyor anlayamıyorum net olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…