Bisey olmaz ya verirsin 10 kg gitcek ztn dogunca
50 kiloyla kaldım bende bilmiyorum bakıncadaok durmuyor ama anlamadımAman bişey değil o, bize 10 - 12 kilo alınması normal diye öğrettiler. Şimdi 20 kiloya kadar hatta zayıf hamile kalanlara 25e kadar normal diyorlar. Bebişler sağlıklı doğsun da
Bendede hepsi var canım yiyorumda yiyorum meyveyide tatlıyıda yemeğide ohoBende bu ara çok aşırı yiyorum ama 1 aydır almamışım nerdeyse
Hele bu aralar aşırı tatlı isteğim var sürekli meyve yiyorum gece yatmadan yulaf lapası yiyorum felan
MaşAllah kız ne kadar az almışsınBisey olmaz ya verirsin 10 kg gitcek ztn doguncaben suan 8 almisim toplamda
Gider gider. Sen bebis alsin diye Allah ne verdiyse yaptin. Benimki ztn yemesemde suyumdan bile almis mubarek. Birde diyet olayi beni frenledi. Almadim o yuzdenMaşAllah kız ne kadar az almışsınkiloyu çok takmıyorum ya gider herhalde
Kuzum belki sancin vardir hissetmiyosundur. Doktoruna yaz benceGece olunca bana hüzün çöküyo ya napcaz bilmem. Cidden panik atak olucamhafif karın ağrım ve bel ağrım var bi de alttan muayene etti sabahtan beri kanlı akıntım vardı ikindi gibi kesilmişti az önce yine kanlı sümüksü yoğun geldi nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı anlamıyorum eşimi de panikletmek istemiyorum kuzu gibi oturdum yatakta sancı falan bekliyorum
3-5 gündür aşırı tuhaf oldum doğum denilince kanım çekiliyo napcam bilmem kaçtığım yere kadar kaçıyorumKuzum belki sancin vardir hissetmiyosundur. Doktoruna yaz bence
Yok sen benden once gitmeye niyetlisinGece olunca bana hüzün çöküyo ya napcaz bilmem. Cidden panik atak olucamhafif karın ağrım ve bel ağrım var bi de alttan muayene etti sabahtan beri kanlı akıntım vardı ikindi gibi kesilmişti az önce yine kanlı sümüksü yoğun geldi nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı anlamıyorum eşimi de panikletmek istemiyorum kuzu gibi oturdum yatakta sancı falan bekliyorum
Gerim gerim gerildim nası yaptın 3.çocuğu yav ben zirvede bırakabilirimYok sen benden once gitmeye niyetlisin
Ben zavallim surada bebemle dururum kenarda napim
Ay ne bileyim kuzum. Bazen sanci yogun oluyor ama hissetmiyor anne. Olur mu dogum vaktide oyle birsey bilemedim3-5 gündür aşırı tuhaf oldum doğum denilince kanım çekiliyo napcam bilmem kaçtığım yere kadar kaçıyorumdoktor su gelmesi 10dkda bi kasılma ve sancıda hastaneye git dedi diye rahatım sancım olsa anlarım heralde ya
2 dogumumda cok guzel gecti ondandirGerim gerim gerildim nası yaptın 3.çocuğu yav ben zirvede bırakabilirimbeyin cidden unutuyo mu doğumda yaşadıklarını
Olursa şov olur vallaAy ne bileyim kuzum. Bazen sanci yogun oluyor ama hissetmiyor anne. Olur mu dogum vaktide oyle birsey bilemedim
Nişan olabilir sancının gelmesini bekleyin düzenli gelmesi lazım 5 dakika da bir filan o zaman hastaneye gidersiniz erkenden giderseniz suni sancı filan verirler belki o da baya zorluyor yani insanın kendi sancısı katlanılabilir düzeyde oluyorGece olunca bana hüzün çöküyo ya napcaz bilmem. Cidden panik atak olucamhafif karın ağrım ve bel ağrım var bi de alttan muayene etti sabahtan beri kanlı akıntım vardı ikindi gibi kesilmişti az önce yine kanlı sümüksü yoğun geldi nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı anlamıyorum eşimi de panikletmek istemiyorum kuzu gibi oturdum yatakta sancı falan bekliyorum
Of evet ya doğuralım artık az önce eşime aynısını dedim ne zaman doğacak bu çocuk doğsun artık yoruldum diyeBiz ne zaman dogurucaz yaa yeter artikk
Sukur oglum gelcegi zamani biliyor heralde bu 2 hafta esim hep evde isleri sakinOlursa şov olur vallaeşimin işleri de bu 2 gündür aşırı yoğun adam uyuyakaldı kıyamıyorum kaldırmaya
Evet bundan korkuyorum ne kadar erken gidersem o kadar sezeryana dönme ihtimali ve yorulma ihtimali artıyo diye doktorum da sona doğru gitmemi istiyo. Gitsem gelen açıklık bakcak giden suni sancı takcak süreç uzadıkça gerilicem kasıcamNişan olabilir sancının gelmesini bekleyin düzenli gelmesi lazım 5 dakika da bir filan o zaman hastaneye gidersiniz erkenden giderseniz suni sancı filan verirler belki o da baya zorluyor yani insanın kendi sancısı katlanılabilir düzeyde oluyor
Oylede yeter ozlettiOf evet ya doğuralım artık az önce eşime aynısını dedim ne zaman doğacak bu çocuk doğsun artık yoruldum diyeO da kaç haftadır bekliyorsun hayırlı zamanda gelsin diyor
Aynen banada sormaya basladilarOylede yeter ozlettiherkes soruyor ne zaman diye
Oda geriyor valla insani yaAynen banada sormaya basladilar
Kizi okula birakmaya gidiyorum ogretmenler veliler hepsi soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?