2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
2 dogumumda cok guzel gecti ondandir
Hatta hamileliklerimde guzel gecmisti
En zoru bu oldu buda oyle zirvede birakacak kadar zorladi diyemem
Ya ben 4.5 ay kustum ama yine çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim beklediğim gibi çok kilo almadım, hormonlarım alt üst olmadı, nazlanmadım triplenmedim her işimi kendim yaptım aktiftim yani ama sona yaklaştıkça. Yusuf yusuf kaldım bi de inadına instagram keşfette hep salak salak kötü doğum videoları çıkıyo gece olunca böyle tarlası yanmış köylü gibi dertleniyorum

Bendede hepsi var canım yiyorumda yiyorum meyveyide tatlıyıda yemeğide oho
Valla ben normal yemek kahvaltı felan dolu dolu yiyorum ama tatlı felan yemiyordum yani canım istemiyordu ama son zamanlarda baya yiyorum

Ya kuzum bakma oyle seylere negatif enerji toplarsin uzerine
Herkesin dogum hikayesi farkli seninkide farkli olacak
Ah su epiduralin keyfini biz burda aldigimiz gibi oradada verseler
Millet 5 6 çocuk yapar

Of evet ya doğuralım artık az önce eşime aynısını dedim ne zaman doğacak bu çocuk doğsun artık yoruldum diye O da kaç haftadır bekliyorsun hayırlı zamanda gelsin diyor
Bende eşime aynısını dedim bugün yürürken gelsin artık sabırsızlanıyorum

Ya kuzum bakma oyle seylere negatif enerji toplarsin uzerine
Herkesin dogum hikayesi farkli seninkide farkli olacak
Ah su epiduralin keyfini biz burda aldigimiz gibi oradada verseler
Millet 5 6 çocuk yapar
Orda hemen takıyolar mı burda açıklık 5 cm olmadan takmıyolarmış ve son raddede takmıyolarmış

Aynen benim ilk hamileliğimde nişan geldi hemen hastaneye koştum cahillik işte sabaha kadar bakan bakana en son suni sancı verdiler ondan sonrası zaten çok zordu ikinci de evde sancı çekip gittim kendi sancımla doğurdum çok şükür daha kolay oldu

Orda hemen takıyolar mı burda açıklık 5 cm olmadan takmıyolarmış ve son raddede takmıyolarmış
Bende sanirim 5 6ydim
Ben hastaneye geldim 4cm di kendim biraz sanciyi cekmek istedim
1,5 saat sanci cektim
Igneyi vurdular sanirim 6daydim
1,5 saat sonra 10a geldi
Oyle epiduralin etkiside %100 degildi
Amac biraz hissedip ikinip itmekti

Bende sanirim 5 6ydim
Ben hastaneye geldim 4cm di kendim biraz sanciyi cekmek istedim
1,5 saat sanci cektim
Igneyi vurdular sanirim 6daydim
1,5 saat sonra 10a geldi
Oyle epiduralin etkiside %100 degildi
Amac biraz hissedip ikinip itmekti
Burda da ıkınma hissi olmuyor diye işte belli bi seviyeye gelince yapıyorlarmış. Hayırlısı Allahtan Kimse bu yolda oyalanmasın kolaylıkla sağlıkla kavuşsun inşallah

Kız öyle diyorum ama eşim hiç oralı değil bizimki 40ı geçecek diyor daha beşiğini felan kurmadık düşün yani adam o derece rahat
Ay of 40 çok ya sağlıklı olması önemli tabide vallahi bu haftalar geçmiyor erkekler nedem böyle ya bizde zorla kurdurduk
Bu arada 11.5 çok iyi ya daha ne şuan 17 yim 17 evet senin iki bebişin olcak

Burda da ıkınma hissi olmuyor diye işte belli bi seviyeye gelince yapıyorlarmış. Hayırlısı Allahtan Kimse bu yolda oyalanmasın kolaylıkla sağlıkla kavuşsun inşallah
Amin insallah canim hayirli dogumlarmiz olsun inşallah

Ben kacar cok uykum geldi

Ayy nişan olabilir belki, bize de yaz bakalım

Ay of 40 çok ya sağlıklı olması önemli tabide vallahi bu haftalar geçmiyor erkekler nedem böyle ya bizde zorla kurdurduk
Bu arada 11.5 çok iyi ya daha ne şuan 17 yim 17 evet senin iki bebişin olcak
Valla bugün son kez söyledim bakalım ne zaman kuracak illa benim sınav haftamı mı buldun diye bana sitem ediyorAma akşamdan beri maç ateşi ile yanıp tutuşuyor
Benim çocuk sayısını gerçekten düşünmem gerek kendi doğuracağım kendim doğurmuş gibi sevdiğim bir de kayınvalidemin doğurduğu
Olsun kız veririz
Geçen gün bizim oğlan geriden çıkınca senin yazdığını okudum eşime demiştin ya beni söyle her şeyi yedim ama çocuk büyümüyor diye.
Senden de bahsettim biraz eşim diyor ki doğru söyle paralel evrendeki sen mi yoksa nasıl bu kadar benzerlik olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…