Ya ben 4.5 ay kustum ama yine çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim beklediğim gibi çok kilo almadım, hormonlarım alt üst olmadı, nazlanmadım triplenmedim her işimi kendim yaptım aktiftim yani2 dogumumda cok guzel gecti ondandir
Hatta hamileliklerimde guzel gecmisti
En zoru bu oldu buda oyle zirvede birakacak kadar zorladi diyemem
Aynen oyleOda geriyor valla insani ya
Evet çok abarttım sonrada iştahım açıldı yahuGider gider. Sen bebis alsin diye Allah ne verdiyse yaptin. Benimki ztn yemesemde suyumdan bile almis mubarek. Birde diyet olayi beni frenledi. Almadim o yuzden
Valla ben normal yemek kahvaltı felan dolu dolu yiyorum ama tatlı felan yemiyordum yani canım istemiyordu ama son zamanlarda baya yiyorumBendede hepsi var canım yiyorumda yiyorum meyveyide tatlıyıda yemeğide oho
Ya kuzum bakma oyle seylere negatif enerji toplarsin uzerineYa ben 4.5 ay kustum ama yine çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim beklediğim gibi çok kilo almadım, hormonlarım alt üst olmadı, nazlanmadım triplenmedim her işimi kendim yaptım aktiftim yaniama sona yaklaştıkça. Yusuf yusuf kaldım bi de inadına instagram keşfette hep salak salak kötü doğum videoları çıkıyo gece olunca böyle tarlası yanmış köylü gibi dertleniyorum
Bende eşime aynısını dedim bugün yürürken gelsin artık sabırsızlanıyorumOf evet ya doğuralım artık az önce eşime aynısını dedim ne zaman doğacak bu çocuk doğsun artık yoruldum diyeO da kaç haftadır bekliyorsun hayırlı zamanda gelsin diyor
Olsun o kadarcık kaçamaktaValla ben normal yemek kahvaltı felan dolu dolu yiyorum ama tatlı felan yemiyordum yani canım istemiyordu ama son zamanlarda baya yiyorum
Orda hemen takıyolar mı burda açıklık 5 cm olmadan takmıyolarmış ve son raddede takmıyolarmışYa kuzum bakma oyle seylere negatif enerji toplarsin uzerine
Herkesin dogum hikayesi farkli seninkide farkli olacak
Ah su epiduralin keyfini biz burda aldigimiz gibi oradada verseler
Millet 5 6 çocuk yapar
Kız öyle diyorum ama eşim hiç oralı değil bizimki 40ı geçecek diyor daha beşiğini felan kurmadık düşün yani adam o derece rahatBende eşime aynısını dedim bugün yürürken gelsin artık sabırsızlanıyorum
Aynen benim ilk hamileliğimde nişan geldi hemen hastaneye koştum cahillik işte sabaha kadar bakan bakana en son suni sancı verdiler ondan sonrası zaten çok zordu ikinci de evde sancı çekip gittim kendi sancımla doğurdum çok şükür daha kolay olduEvet bundan korkuyorum ne kadar erken gidersem o kadar sezeryana dönme ihtimali ve yorulma ihtimali artıyo diye doktorum da sona doğru gitmemi istiyo. Gitsem gelen açıklık bakcak giden suni sancı takcak süreç uzadıkça gerilicem kasıcam
Aman normal ya 11.5 kg aldım o da gider zaten çocuğa bakmaktanOlsun o kadarcık kaçamakta
Bende sanirim 5 6ydimOrda hemen takıyolar mı burda açıklık 5 cm olmadan takmıyolarmış ve son raddede takmıyolarmış
Burda da ıkınma hissi olmuyor diye işte belli bi seviyeye gelince yapıyorlarmış. Hayırlısı AllahtanBende sanirim 5 6ydim
Ben hastaneye geldim 4cm di kendim biraz sanciyi cekmek istedim
1,5 saat sanci cektim
Igneyi vurdular sanirim 6daydim
1,5 saat sonra 10a geldi
Oyle epiduralin etkiside %100 degildi
Amac biraz hissedip ikinip itmekti
Ay of 40 çok ya sağlıklı olması önemli tabide vallahi bu haftalar geçmiyorKız öyle diyorum ama eşim hiç oralı değil bizimki 40ı geçecek diyor daha beşiğini felan kurmadık düşün yani adam o derece rahat
Benimde kesildi. Kahvalti ile duruyorum bugun canim hic bisey istemediEvet çok abarttım sonrada iştahım açıldı yahu
Amin insallah canim hayirli dogumlarmiz olsun inşallahBurda da ıkınma hissi olmuyor diye işte belli bi seviyeye gelince yapıyorlarmış. Hayırlısı AllahtanKimse bu yolda oyalanmasın kolaylıkla sağlıkla kavuşsun inşallah
Ayy nişan olabilir belki, bize de yaz bakalımGece olunca bana hüzün çöküyo ya napcaz bilmem. Cidden panik atak olucamhafif karın ağrım ve bel ağrım var bi de alttan muayene etti sabahtan beri kanlı akıntım vardı ikindi gibi kesilmişti az önce yine kanlı sümüksü yoğun geldi nişan mı yoksa muayeneden kaynaklı mı anlamıyorum eşimi de panikletmek istemiyorum kuzu gibi oturdum yatakta sancı falan bekliyorum
Canım istemesen de bir şeyler ye az da olsa. Şekerin dengelensin. Uzun süre açlık tehlikeli olur şeker dengesi açısındanBenimde kesildi. Kahvalti ile duruyorum bugun canim hic bisey istemedi
Bekliyorum sancı falan gelirse gece uyandırır beni heraldeAyy nişan olabilir belki, bize de yaz bakalım
Valla bugün son kez söyledim bakalım ne zaman kuracak illa benim sınav haftamı mı buldun diye bana sitem ediyorAy of 40 çok ya sağlıklı olması önemli tabide vallahi bu haftalar geçmiyorerkekler nedem böyle ya bizde zorla kurdurduk
Bu arada 11.5 çok iyi ya daha ne şuan 17 yim 17evet senin iki bebişin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?