2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Of çok uzun gibi geldi bir an

İnşallah herkesin bende dahil su gibi doğumlarımiz olur..Amin

Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz Ben de korkunç geçen regl dönemlerimden güç alıyorum. Morfinle durdurulan ağrılarım oluyordu, hele ki hamile kalmadan 1 ay önce hastanede yatmıştım bu sancı nedeniyle. O zaman da doktor söylemişti, doğum bundan daha kolay çünkü aralıklı çekiliyor bu sancı diye. Şimdi siz de anlatınca içim ferahladı günler sonra.

Umarım artık sağlıklı bir şekilde başlar doğumlarımız, bu başlıktaki her kadın çok yoruldu çünkü

İnşAllah böyle ilerler doğumlarımız ne güzel anlatmışsın uzun uzun

Of çok uzun gibi geldi bir an
Aslında uzun değildi kuzum ben eğer sancım başladığında ve siklastiginda gitseydim 2-3 saatte dogurucaktim zaten...ilk gebelik benimde tecrubesizligim vardı birde ilk suyum geldiği için doktor enfeksiyon olabilir hastaneye gel gözetim altında ol deyince gittim akşam 11 de suyum geldi gece 2 de hastanedeydim ama rahattım mesela aralarda uyudum falan asıl sancım sabah saat 8 de başladı 11 de doğurdum

Yok kız kaç kg var ki sanki aynıyız bence
Olmuş da olabilir belli olmaz canım
Ya eşim sesi öyle açtı ki oğlan da tepki verir oldu öyle coştu ki canımı yakmaya başladı sürekli kendini gerdirdi poposunu dayadı tekmeledi felan kocam da oğlum benim şimdiden böyle doğunca beraber izleyeceğiz merak etme diyor

Bende sancıyı evde çekip sancı sıklaşınca hastaneye gitmek istiyorum ama suyum sancıdan erken gelirse yani su gelir sancılar bir kaç saat sonra başlar da bebek için enfeksiyon riski felan olursa diye korkuyorum açıkçası o yüzden su gelir gelmez mi gitmek gerekir yoksa bir kaç saat sancıları takip etsek sorun olur mu bilmiyorum

Evet kesinlikle özellikle adetleri çok ağrılı geçen arkadaşlarin idmanli olduğunu düşünüyorum bende adet donemlerimde kıpırdayamazdim bile yataktan çıkamaz saatlerce ağlardım işin sonu hep acilde biterdi... O yüzden doğum daha hafif geldi bana....bı de işin sonunda mis kokulu yavruya kavuşmak var daha dirayetli oluyor insan...herkes sagsalim kolaylıkla kucağına alır yavrusunu inşallahyalnız grupta herkes ne zaman dogurucam diye gün sayıyor benim son günlerim her gün aman bugünde doğmasın az daha dursun diye kalkıyorum yataktan

F fre
Canim dun ebe egitimde suyunuz geldiginde bile sakin davranin acele bi sekilde gelmenize gerek yok dedi

Benim suyum birden gelmedi doğuma kadar azar azar geldi suyum gelir gelmezde hastaneye kosmadim aradan 2-3 saat geçti ama doktor sancımi evde beklememi istemedi kardeşimin de doğumda aynı benim gibi oldu ilk önce suyu geldi onun doktoru da sancıları hastanede beklemesini istedi...sende doktorunla irtibat halinde olursun canım gel derse gidersin

Kızlar biz çok iyiyizz. Benim dikiş yerlerim acıyor biraz ama idare ediyoruz. İdilim çok tatlı sadece hep meme istiyor uyumuyor meme ucum pek çıkmadı tutamadı diye silikon uc aldırdılar. Onla da hep çatladı memitolarım ama olsundu..
alıntılara bakamadım aha gene ağliy benim kız

Rabbim ne kadar zor ya annelik ilk günden son nefese dek .. çok minnettarim uzuun uzuun anlattığın için teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi kasılmayı hala anlamıyorum sertleşti ya da sırtını dayadı sanıyorum ama benim bugün rahmimde çok sızı var belki kemikler genişliyordur hayırlısı olsun inşallah açıklık var sancı yok gibi bir durum değildir çünkü doğuma dek bakmayı tercih etmiyorum dedi doktorum gece ikiden sabah sekize dek nasıl dayandındınız oyalandiniz Allah yardımcımiz olsun yaaa Allah'ım kafayı yicem düşünmekten

Ben sordum doktorum dedi ki yok hemen gelmese de olur ilginç biri kendisi ama güveniyorum hastahaneye gidip suni ve her gelen gidenin bakmasındansa evde biraz takılmayı niyet ettim bakalım nasip ne olacaak

Gözün aydın canım beniimmm

Aramıza hoşgeldin Annesiiii ve İdil kuşum göğüs ucu çıkartan lansınohun mınık bı vakum yapan aleti var silikon uctansa onu al ılk once onla uc çıkar sonra ver eltımın de hıc yoktu sıfır onunla cıkartıp verıyordu sonrasında cıkıyor zaten uc

Eklentiler

• C69DAA03-A50B-46A8-8B76-05BC1097BA75.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 56
Göbeğimi içi su dolu balona benzetiyordum ben Bi tuhaftı hissi ama korse bile takmadım geçti benim. Azcık göbek var ama benim sezeryan anca gider o. Korseyi takamadım dikişleri sıktı çok rahatsız oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…