2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya soylemesi ayip ben dun 5-6 pisi yedim
Bunlarda arttirdu yujsek ihtimal abarttim biraz. Yoksa tartildim kilom gene ayni
Afiyet olsun yarasın diyecektim düşündüm yaramış zaten kuzum az biraz dikkat edince normale döner canım benim çok şükür bir sorun yok

Aktıf emzırırken sağdığın sut zaten cok gelmez kuzum dediğim gibi yap makınesı o sekılde kullan sut çıkarmak ıcın degıl uyarmak ıcın kullan
Evet ben de sağdığımı hiç kullanmadım daha. Zaten o kadar az ki saklamaya gerek yok o kadarı da sen şimdi sadece meme mi gidiyorsun?
Biz mama meme gidiyoruz hala 20. Gun
Hep düzenli emzirmeyi denemiş miydin doğumdan itibaren? Ben de öyle yapıyorum da, içime de sinmiyor

Hadi bakalım kendimde o ışığı göremiyorum ama bekliyorum süreç kendiliğinden aksın istiyorum
Bana kalsa sanki sezeryan daha rahat ama ilk doğum diye müdahale etmek istemiyorum
Bence sezeryan o anda kolay, sonrası nispeten daha zor. Normal doğum da o an zor, sonrası daha kolay.
Bol su içiyorsun dimi? 3 lt kadar içmek lazım ben unutuyorum ama çok etkisi var suyun
Ayy doğru dedin, daha çok içmem lazım. Sen şimdi sadece memeyle mi besliyorsun?

Bence sezeryan o anda kolay, sonrası nispeten daha zor. Normal doğum da o an zor, sonrası daha kolay.

Ayy doğru dedin, daha çok içmem lazım. Sen şimdi sadece memeyle mi besliyorsun?
Benim artmadı yetmiyor ama su az içersem daha da azalıyor. Mama ile destekliyoruz mecburen

Okudum Allah kabul etsin inşallah mutlu haberi alır süper kolay ve güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucaklarsınız yavrunuzu
Allah razı olsun sizinde bebeğiniz sağlıklı mutlu huzurlu size hayırlı evlat olsun inşallah su gibi geçsin doğumunuz

Canım benim doğumumda kendi sancım çok iyi olmasına rağmen neden bilmiyorum suni sancı da vermişlerdi ben hiç etkisini ya da bir farkini hissetmedim...bide Instagram'da takip ettiğim bir ebe suni sancı için şey demişti çok az bir miktarda bı ilaç sancı vermiyor size aslında sancıları ve kasılmaları tetikliyor yani kendi sancinizdan bı farkı yok ama hiç normal sancı çekmemiş anneler durumu farklı yorumlayıp suni sancı dan dolayı acı çektiklerini dusunuyorlarmis aslında kendi sancıları gelse aynı şeyi hissedecekler demişti...ne kadar doğru bilmiyorum ama

Rahimde yumusama baslamis basi biraz daha ilerlemis. Bazilari suni sanci cok kotu diyor

Rahim ağzının yumuşadığını alttan bakarak mı anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…