Ya soylemesi ayip ben dun 5-6 pisi yedimKuzum anlamadık ki çok kilo alma diye mi böyle oluyor anlamadım
Ben baya az yemiştimKimsemi tatli yemiyorda bu olay bende bu kdr etki yapti anlamadim valla
Kuzum bilmiyorum ki ya. Doktor diyor gebertcem seni yeme artik. Hurma dedim. Mekkeden mi aldin medineden mi diye dalga gecti benimleBen baya az yemiştim
Afiyet olsun yarasın diyecektim düşündüm yaramış zaten kuzumYa soylemesi ayip ben dun 5-6 pisi yedim
Bunlarda arttirdu yujsek ihtimal abarttim biraz. Yoksa tartildim kilom gene ayni
Evet ben de sağdığımı hiç kullanmadım daha. Zaten o kadar az ki saklamaya gerek yok o kadarı daAktıf emzırırken sağdığın sut zaten cok gelmez kuzum dediğim gibi yap makınesı o sekılde kullan sut çıkarmak ıcın degıl uyarmak ıcın kullan
Hep düzenli emzirmeyi denemiş miydin doğumdan itibaren? Ben de öyle yapıyorum da, içime de sinmiyorBiz mama meme gidiyoruz hala 20. Gun
Bence sezeryan o anda kolay, sonrası nispeten daha zor. Normal doğum da o an zor, sonrası daha kolay.Hadi bakalım kendimde o ışığı göremiyorum ama bekliyorum süreç kendiliğinden aksın istiyorum
Bana kalsa sanki sezeryan daha rahat ama ilk doğum diye müdahale etmek istemiyorum
Ayy doğru dedin, daha çok içmem lazım. Sen şimdi sadece memeyle mi besliyorsun?Bol su içiyorsun dimi? 3 lt kadar içmek lazım ben unutuyorum ama çok etkisi var suyun
Hoş bende az yedim suyum bittiKuzum bilmiyorum ki ya. Doktor diyor gebertcem seni yeme artik. Hurma dedim. Mekkeden mi aldin medineden mi diye dalga gecti benimle
Benim artmadı yetmiyor ama su az içersem daha da azalıyor. Mama ile destekliyoruz mecburenBence sezeryan o anda kolay, sonrası nispeten daha zor. Normal doğum da o an zor, sonrası daha kolay.
Ayy doğru dedin, daha çok içmem lazım. Sen şimdi sadece memeyle mi besliyorsun?
Ay Allah korusun annem geliyor çok kalırsa bana kafayı takar
İnsallah kuzum. Sende korkma insallah yarinbebisin seninleAfiyet olsun yarasın diyecektim düşündüm yaramış zaten kuzumaz biraz dikkat edince normale döner canım benim çok şükür bir sorun yok
Sinira yakinsin dedi. Yemeyeyim bari dedimHoş bende az yedim suyum bitti
Baya atlattım onu canım yarın ameliyathaneyi görünce nasıl olur bilmemİnsallah kuzum. Sende korkma insallah yarinbebisin seninle
Allah razı olsun sizinde bebeğiniz sağlıklı mutlu huzurlu size hayırlı evlat olsun inşallah su gibi geçsin doğumunuzOkudum Allah kabul etsin inşallah mutlu haberi alır süper kolay ve güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucaklarsınız yavrunuzu
Bisey olmaz sonu guzel olacakBaya atlattım onu canım yarın ameliyathaneyi görünce nasıl olur bilmem
Canım benim doğumumda kendi sancım çok iyi olmasına rağmen neden bilmiyorum suni sancı da vermişlerdi ben hiç etkisini ya da bir farkini hissetmedim...bide Instagram'da takip ettiğim bir ebe suni sancı için şey demişti çok az bir miktarda bı ilaç sancı vermiyor size aslında sancıları ve kasılmaları tetikliyor yani kendi sancinizdan bı farkı yok ama hiç normal sancı çekmemiş anneler durumu farklı yorumlayıp suni sancı dan dolayı acı çektiklerini dusunuyorlarmis aslında kendi sancıları gelse aynı şeyi hissedecekler demişti...ne kadar doğru bilmiyorum amaKizlarr benim nstde ufak ufak ztn kasilmalarim.cikti. doktorum rahim agzimin biraz daha yumusadigini soylemisti. Eger ptesi ya da sali gelmezse carsamba kontrole gidicem. Eger hala gelmezse ama rahim agzi yumusarsa beklemez suni sancida verebiliriz dedi. Suni sanci cok mu kotu nasil birsey
Rahimde yumusama baslamis basi biraz daha ilerlemis. Bazilari suni sanci cok kotu diyorCanım benim doğumumda kendi sancım çok iyi olmasına rağmen neden bilmiyorum suni sancı da vermişlerdi ben hiç etkisini ya da bir farkini hissetmedim...bide Instagram'da takip ettiğim bir ebe suni sancı için şey demişti çok az bir miktarda bı ilaç sancı vermiyor size aslında sancıları ve kasılmaları tetikliyor yani kendi sancinizdan bı farkı yok ama hiç normal sancı çekmemiş anneler durumu farklı yorumlayıp suni sancı dan dolayı acı çektiklerini dusunuyorlarmis aslında kendi sancıları gelse aynı şeyi hissedecekler demişti...ne kadar doğru bilmiyorum ama
Rahim ağzının yumuşadığını alttan bakarak mı anladıKizlarr benim nstde ufak ufak ztn kasilmalarim.cikti. doktorum rahim agzimin biraz daha yumusadigini soylemisti. Eger ptesi ya da sali gelmezse carsamba kontrole gidicem. Eger hala gelmezse ama rahim agzi yumusarsa beklemez suni sancida verebiliriz dedi. Suni sanci cok mu kotu nasil birsey
Aynem kuzum. İstedigim yumusaklikta degil ama suan dedi ama gecen hsftaya gore iyi durumdaymis. Bebisin kafasida daha asagidaymisRahim ağzının yumuşadığını alttan bakarak mı anladı
Anladım canım benimki eder mi acaba bakalım yarınAynem kuzum. İstedigim yumusaklikta degil ama suan dedi ama gecen hsftaya gore iyi durumdaymis. Bebisin kafasida daha asagidaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?