2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen öyle çenesi yorulmasın daha çok emsin diye tutuluyor.benimkiler maşallah tombul tombul oldu.emzirme bitince salmazlar kendilerini inşallah
Onun için bi krem diyordu kuzen bana mustelanın sorcam tekrar yazarım sana da canım.
1HANIM görüntüde yük oluyor gibi görünmüyor ama ben mi yanlış tutuyorum ki tam yan yatıyor bana dönük oluyor memem baya boşta duruyor

Güzel tutup emebiliyorsa çokta kendini kasma canım önemli olan bebeğin kavrayıp emmesi...bu arada makas tutuş süt tazyikli geldiğinde çok işe yarıyor aklınızda olsun.sut hızlı ve tazyikli geldiğinde bebekler tıkanabilir o zaman sütun daha yavaş akmasını saglamak için makas tutuş çok etkili

Ya bazen çok güzel ritmik emiyor. Ama bazen damağını şaklatıyor neden olur bilmiyorum
Birkaç kez de tıkanmışlığı var sanırım benim tazyik problemim var. Yetişemiyor hızına sanki makas denedim onda daha çok damağını şaklatıp meme ucunu kaçırdı pffff sanırım emme işi için hem bebeğin hem memenin zamana ihtiyacı var.

Damagini şaklatmasi agzindan kaçırdığıni gösterir ama henüz küçük durukus merak etme zamanla büyüyecek öğrenecek daha iyi kavrayacak...arada olması sıkıntı değil hep oluyorsa kavrayamiyorsa hep tikaniyorsa sıkıntı var demektir ama arada süt tazyikli de gider ağzından da kaçırır sen bunlari bu kadar kafana takma... emmek bebeğin işi o işi ona bırak demişti benim doktorum...süresini falanda kafana takma eğer aktif emiyorsa 5-10 dakika bile bebeğin memeyi sagmasi için yeterlidir...yutkunmasina dikkat et emdikçe yutkunuyorsa güzelce alıyordur sütü

Tutmadan emebiliyorsa cokta sey yapma , benım oğlan da hıc tutmazdım ben hep ay tutmadan nasıl emzırıyorsun tut fln derlerdı emıyordu cocuk yanı , Linaya genelde yüzde 90 tutuyorum ağzından kaçırınca sokmak zor oluyo , tutma problemi olduğu ıcım bı sure hep ters emzırme yaptım C tutuşla cok yorucu ama tutsun sırf dıye işte bebekle senle aranızdakı olaya bağlı yani

Hastanede yokmu kuzum , benım var dmden yazışıyoruz arada cuma günü gıttıgımde sorayım görüşmemiz var

Canım bende aynı problemi yaşıyorum c tutuş zor oluyor makas tutuş da pek önerilmiyor arada tutup arada bırakıyorum meme ucu bebeğin ağız yapısına göre şekillenene kadar zorlanacağız sanırım

Benimki memeyı bırakmama memede uyumak ısteme evresine gectı

Ben bu zamana kadar ağladığımı bilmiyorum hatırlamıyorum
Ama 1 haftadır baya duygusalım loğusalık mı gelmeye başladı nedir
Bende ayni oyle
Ama benim bide annemin hastaligi cikti ortaya
Soyle bise var
Ben her dogumda son haftalar cok duygusal olurum. Hem bu durum var hem annemin hastaligi hemde nebilim iste hamilelik hormonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…