2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sizce hastane için yanıma sıcak su torbası alayım mı?
Gaz sancısı falan olursa üşüme gelirse ayaklarımın altına koyar mıyım diye düşündüm
Yoksa zaten kavimler göçü gibi gidiyorsun hastaneye abartma Bearhug mı dersiniz

Bence işe yarayabilir geçtin mi orta boya

Kızlar 38 haftalık gebeyim. Grubu yeni keşfettim. Doğumdan önce ishal ve kusma yaşayan var mı?? Ne kadar süre sonrasında doğumunuz başladı?? Doğuda görev yaptığım için doğum yapacağım şehre 3 saat mesafedeyim bir iki gün öncesinde gitmem gerekiyor. Geceleri kasılmam oluyor ama gündüz devamı gelmedi.

İshal olanlar oldu ama kusma duymadım.
Sancıların düzenli olduğu an git hemen bence 3 saat az değil işte belki düzenli olduğu zaman 10 dakikada bir felan gelirse 3 saat uzun bir süre bilmiyorum valla zor bir durum

Evet ishal kusma oluyor doğum öncesi ben iki çocugumda da kusma yaşamıştım

Canım emzirme süreniz aktif mi yoksa dinlene dinlene geçen toplam süreniz mi bir saat ? Benim ki memeyi tutunca 10-12 dk cuk cuk çekiyor durmadan. Son2-3 dk dinlenerek emip olayı bitiriyor.
Allahım ya annelik bende duygusallık yaptı resmen

Ooyyi yerim onu ben anasının kuzusu off çok duygusalım bunu yazarken bile ağlıyorum
Hamilelik duygusallığı x 10 = lohusalık
Lohusalık kafası ben de pik durumda ota b*ka ağlıyorum
Canım hastanede ben sık sık istedim verdiler. Eminim senin hastanede de vardır aynı hizmet.
İshalim oldu. Bi ara da erken doğum riskim vardı kusma şikayeti ile acile gitmiştim doğum belirtisi demişti dr. Yani her ikisi de evet doğum yaklaştı diyor.

Hamilelik duygusallığı x 10 = lohusalık
Lohusalık kafası ben de pik durumda ota b*ka ağlıyorum
Ben bu zamana kadar ağladığımı bilmiyorum hatırlamıyorum
Ama 1 haftadır baya duygusalım loğusalık mı gelmeye başladı nedir

Ben tutmuyorum ya burnundan hava alabiliyorsa tutmadan emziriyorum. Tut diye muhtemelen burnu kapanır nefes alamaz diye diyorlar.

Ben tutmuyorum ya burnundan hava alabiliyorsa tutmadan emziriyorum. Tut diye muhtemelen burnu kapanır nefes alamaz diye diyorlar.
Aslında sadece nefes olayı değil. Meme bebeğin çenesine yük olarak gelirse de gücü yetmiyormu bebişlerin. Memeyi tutarak o yükü de hafifletiyormuşuz. Ama zaten benim memintolar minnak sanki yük olmuyor gibi de. Pfffff keşke emzirme danışmanım olsa

Ay Allah yardımcın olsun canım
Allah yardımcın olsun
Amin canlar sağolun rabbim hepimizin yardımcısı olsun. tek baya zor oluyormuş kendim aç kalıyorum öğleden sonra kayınvalide gelince anca yiyebiliyorum.
Amin canım sağol. En iyi sen anlarsın yazdığım gibi değil baya baya zor oluyor gerçekten.ben de başka şehirde gurbeteyim annem geldi gitti.şimdi kayınvalidenin gelmesini bekliyorum Allahtan akşam yemeğimi gelip yapıyor.seninki daha betermiş çalışmak ve eş olmaması çok zorlamıştır.sana da Allah kolaylık versin
Yarım kundak yapmıyor musun canım çok işime yaradı benim satın almamıştım iç battaniye ile yarım kundak yapıyorum sıçramasını önlüyor
Yapıyorum aslında.ama yatarken önüne arkasına yastık koymak iyi geldi.böyle kendini anne karnında sanıyor sanırım

Aynen öyle çenesi yorulmasın daha çok emsin diye tutuluyor.benimkiler maşallah tombul tombul oldu.emzirme bitince salmazlar kendilerini inşallah

Ben bu zamana kadar ağladığımı bilmiyorum hatırlamıyorum
Ama 1 haftadır baya duygusalım loğusalık mı gelmeye başladı nedir
Ay ben bugün 9 ayın patlamasını yaşadım a dense başlıyorum şappur şuppur ağlamaya kendim de şoktayım dedim heralde bugün doğcak 9 ayda ağlamadığımı bugün ağladım gözlerim balon oldu gören de bişe oldu zannetcek ortada sebep yok

Bence işe yarayabilir geçtin mi orta boya
Yok canım bizde orta boy yoktu bir daha almayayım dedim küçük boy valiz eşimin el bavulu ve bir de sırt çantasına sığdık Acıbadem’i satın almaya gidiyormuşuz gibi oldu ama olsundu napalımmm
Aaa aklıma gelmedi hastanede olabileceği sorayım bakalım varsa almayayım o zaman

Ben koydum küçük boylardan sancı geldikçe belime bacak arasına falan koyarım diye düşündüm tabi o sancıyla aklıma gelirse

Ahaha olsun çözüm bulduysan tamamdır

Annem boğuluyormuş gibi olur normalde midesi bulansa bağırır çağırır kusamaz asla. Ama doğuma gitmeden önce kendiliğinden hiç zorlanmadan kusmuştu kendisi bile şaşırdı. Sabah namazından sonraydı. 6 gibi kusmuştu sanırım evdeydik o zaman, hemen hastaneye gittik. 07:30 gibi de kardeşim normal olarak doğmuştu. 3. çocuğu bu arada, o yüzden de doğum hızlı gelişti.

Doğum yapan anneler,
Instagram'da böyle bir paylasim gördüm.Videolu anlatımı da var.İsinize yarar belki Süt parası almak için.
520 TL veriyorlarmis.

Eklentiler

• Screenshot_20231008-175131.webp
    52 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20231008-175119.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20231008-175106.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…