Bence işe yarayabilir geçtin mi orta boyaKızlar sizce hastane için yanıma sıcak su torbası alayım mı?
Gaz sancısı falan olursa üşüme gelirse ayaklarımın altına koyar mıyım diye düşündüm
Yoksa zaten kavimler göçü gibi gidiyorsun hastaneye abartma Bearhug mı dersiniz
İshal olanlar oldu ama kusma duymadım.Kızlar 38 haftalık gebeyim. Grubu yeni keşfettim. Doğumdan önce ishal ve kusma yaşayan var mı?? Ne kadar süre sonrasında doğumunuz başladı?? Doğuda görev yaptığım için doğum yapacağım şehre 3 saat mesafedeyim bir iki gün öncesinde gitmem gerekiyor. Geceleri kasılmam oluyor ama gündüz devamı gelmedi.
Evet ishal kusma oluyor doğum öncesi ben iki çocugumda da kusma yaşamıştımKızlar 38 haftalık gebeyim. Grubu yeni keşfettim. Doğumdan önce ishal ve kusma yaşayan var mı?? Ne kadar süre sonrasında doğumunuz başladı?? Doğuda görev yaptığım için doğum yapacağım şehre 3 saat mesafedeyim bir iki gün öncesinde gitmem gerekiyor. Geceleri kasılmam oluyor ama gündüz devamı gelmedi.
Canım emzirme süreniz aktif mi yoksa dinlene dinlene geçen toplam süreniz mi bir saat ? Benim ki memeyi tutunca 10-12 dk cuk cuk çekiyor durmadan. Son2-3 dk dinlenerek emip olayı bitiriyor.Bizimkinde sarılık olmadı. Ufak da doğduğu için kıyamadığımdan çok iyi beslemeye dikkat ettim. O yüzden mama+meme olarak gidiyorum en baştan beri. Bir de gün içinde gün ışığına çıkardım. 3. Gün yürüyüşe çıktık dışarıda, bence gün ışığı iyi geliyor sarılığa.
Ben de mama + meme gidiyorum. Yaklaşık bir saat emzirdikten sonra bile 40-50 ml mama alıyor. Hedefim o arayı pompayla zaman içinde kapatmak ama bakalım başarılı olabilecek miyim. Doğalı bir hafta oldu, doğum kilosunun üstüne çıktı. O yüzden bu rutini çok bozmak istemiyorum şimdilik.
Gerçekten o ilk ten tene temas gerçekten anlatılmaz yaşanır.ben direk ağladım o an inanılmaz bir duygu
Benim de geceleri özellikle çok uykum geliyor. Kafam düşüyor bir yerden sonraama uyuklaya uyuklaya da olsa emzirmeye çalışıyorum.
Hamilelik duygusallığı x 10 = lohusalıkAllahım ya annelik bende duygusallık yaptı resmen
Ooyyi yerim onu ben anasının kuzusu off çok duygusalım bunu yazarken bile ağlıyorum
Canım hastanede ben sık sık istedim verdiler. Eminim senin hastanede de vardır aynı hizmet.Kızlar sizce hastane için yanıma sıcak su torbası alayım mı?
Gaz sancısı falan olursa üşüme gelirse ayaklarımın altına koyar mıyım diye düşündüm
İshalim oldu. Bi ara da erken doğum riskim vardı kusma şikayeti ile acile gitmiştim doğum belirtisi demişti dr. Yani her ikisi de evet doğum yaklaştı diyor.Kızlar 38 haftalık gebeyim. Grubu yeni keşfettim. Doğumdan önce ishal ve kusma yaşayan var mı?? Ne kadar süre sonrasında doğumunuz başladı?? Doğuda görev yaptığım için doğum yapacağım şehre 3 saat mesafedeyim bir iki gün öncesinde gitmem gerekiyor. Geceleri kasılmam oluyor ama gündüz devamı gelmedi.
Ben bu zamana kadar ağladığımı bilmiyorum hatırlamıyorumHamilelik duygusallığı x 10 = lohusalık
Lohusalık kafası ben de pik durumda ota b*ka ağlıyorum
Ben tutmuyorum ya burnundan hava alabiliyorsa tutmadan emziriyorum. Tut diye muhtemelen burnu kapanır nefes alamaz diye diyorlar.Emziren anneler göğsünüzü nasıl tutuyorsunuz? C tutuşu yapamıyorummakası da çok önermiyorlar. Hiç tutmazsam aslında Duru çok güzel emiyor. Ama tut diyorlar şekilden şekle girerek emziriuorum şimdilik. Siz de durumlar nasıl ?
Aslında sadece nefes olayı değil. Meme bebeğin çenesine yük olarak gelirse de gücü yetmiyormu bebişlerin. Memeyi tutarak o yükü de hafifletiyormuşuz. Ama zaten benim memintolar minnak sanki yük olmuyor gibi de. Pfffff keşke emzirme danışmanım olsaBen tutmuyorum ya burnundan hava alabiliyorsa tutmadan emziriyorum. Tut diye muhtemelen burnu kapanır nefes alamaz diye diyorlar.
Ay Allah yardımcın olsun canım
Amin canlar sağolunAllah yardımcın olsun
Amin canım sağol. En iyi sen anlarsın yazdığım gibi değil baya baya zor oluyor gerçekten.ben de başka şehirde gurbeteyim annem geldi gitti.şimdi kayınvalidenin gelmesini bekliyorum Allahtan akşam yemeğimi gelip yapıyor.seninki daha betermiş çalışmak ve eş olmaması çok zorlamıştır.sana da Allah kolaylık versinAl benden de o kadar kızına yaptı yaptı götürdü ilk aylardan itibaren .. daha bana bişey yok üstüne kendi gelip benden bekliyor ekmeği aşıbenim ilk ve ikinci çocuklarım arasında da 26 ay var çok zor gerçekten birde gurbette tektim ben birde çalışıyordum eşimde yurtdışı görevlere gidiyordu Allah yardımcın olsun
Yapıyorum aslında.ama yatarken önüne arkasına yastık koymak iyi geldi.böyle kendini anne karnında sanıyor sanırımYarım kundak yapmıyor musun canım çok işime yaradı benim satın almamıştım iç battaniye ile yarım kundak yapıyorum sıçramasını önlüyor
Aynen öyle çenesi yorulmasın daha çok emsin diye tutuluyor.benimkiler maşallah tombul tombul oldu.emzirme bitince salmazlar kendilerini inşallahAslında sadece nefes olayı değil. Meme bebeğin çenesine yük olarak gelirse de gücü yetmiyormu bebişlerin. Memeyi tutarak o yükü de hafifletiyormuşuz. Ama zaten benim memintolar minnak sanki yük olmuyor gibi de. Pfffff keşke emzirme danışmanım olsa
Ay ben bugün 9 ayın patlamasını yaşadım a dense başlıyorum şappur şuppur ağlamaya kendim de şoktayımBen bu zamana kadar ağladığımı bilmiyorum hatırlamıyorum
Ama 1 haftadır baya duygusalım loğusalık mı gelmeye başladı nedir
Yok canım bizde orta boy yoktu bir daha almayayım dedimBence işe yarayabilir geçtin mi orta boya
Aaa aklıma gelmedi hastanede olabileceği sorayım bakalım varsa almayayım o zamanCanım emzirme süreniz aktif mi yoksa dinlene dinlene geçen toplam süreniz mi bir saat ? Benim ki memeyi tutunca 10-12 dk cuk cuk çekiyor durmadan. Son2-3 dk dinlenerek emip olayı bitiriyor.
Hamilelik duygusallığı x 10 = lohusalık
Lohusalık kafası ben de pik durumda ota b*ka ağlıyorum
Canım hastanede ben sık sık istedim verdiler. Eminim senin hastanede de vardır aynı hizmet.
İshalim oldu. Bi ara da erken doğum riskim vardı kusma şikayeti ile acile gitmiştim doğum belirtisi demişti dr. Yani her ikisi de evet doğum yaklaştı diyor.
Ben koydum küçük boylardan sancı geldikçe belime bacak arasına falan koyarım diye düşündüm tabi o sancıyla aklıma gelirseKızlar sizce hastane için yanıma sıcak su torbası alayım mı?
Ahaha olsun çözüm bulduysan tamamdırYok canım bizde orta boy yoktu bir daha almayayım dedimküçük boy valiz eşimin el bavulu ve bir de sırt çantasına sığdık Acıbadem’i satın almaya gidiyormuşuz gibi oldu ama olsundu napalımmm
Aaa aklıma gelmedi hastanede olabileceği sorayım bakalım varsa almayayım o zaman
Doğumdaki hormonlar tavan yapıp duygular şelale olduğunda iliklerimize kadar işleyecek inşaallah annelikHiç öyle düşünme bende senin gibi hissediyorum annelik yeni yeni geliyor doğum yaklaştıkça daha iyi anlıyor insan
Annem boğuluyormuş gibi olur normalde midesi bulansa bağırır çağırır kusamaz asla. Ama doğuma gitmeden önce kendiliğinden hiç zorlanmadan kusmuştu kendisi bile şaşırdı. Sabah namazından sonraydı. 6 gibi kusmuştu sanırım evdeydik o zaman, hemen hastaneye gittik. 07:30 gibi de kardeşim normal olarak doğmuştu. 3. çocuğu bu arada, o yüzden de doğum hızlı gelişti.Kızlar 38 haftalık gebeyim. Grubu yeni keşfettim. Doğumdan önce ishal ve kusma yaşayan var mı?? Ne kadar süre sonrasında doğumunuz başladı?? Doğuda görev yaptığım için doğum yapacağım şehre 3 saat mesafedeyim bir iki gün öncesinde gitmem gerekiyor. Geceleri kasılmam oluyor ama gündüz devamı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?