- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Beni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdiBenzer şikayetler bende de var bel kasık ağrısı vajina ağrısı popo ağrısı iki gündür baya zorluyor beni de
Nst de sadece iki tane 40 çıktı toco da 40 ve üzeri sancı sayılıyor falan diye okumuştum ama doktor gayet iyi normal kanala falan da girmemiş henüz diyerek eve gönderdi
Panik yapmayayım diye öyle dememiştir inşallah 12 gün daha durur oğlum gelmeye kalkmaz korkuyorum acele edecek diye
Valla bu ara girer girmez sana bakıyorum sanki her an doğuracaksın ve seninle doğumum peşkeşe olacakmış gibi hissediyorumTam değil biraz düştü benim o yüzden herkes 40 görürsün diyo
Ayaklarimi uzatınca şişliği iniyor canım, Allah korusun bende suphelendim hep tansiyon bakıyorum.. annem normal artık ödem diyor çok oturunca bir ayağım davul gibi oluyor resmen..Canım ayaklarını uzatıp dinlenince şişi geçiyor mu yoksa sürekli mi şiş bir de doktoruna söyledin mi bu durumu?
Bizimkinde sarılık olmadı. Ufak da doğduğu için kıyamadığımdan çok iyi beslemeye dikkat ettim. O yüzden mama+meme olarak gidiyorum en baştan beri. Bir de gün içinde gün ışığına çıkardım. 3. Gün yürüyüşe çıktık dışarıda, bence gün ışığı iyi geliyor sarılığa.Hello canım geçmiş olsun. Bizim grupta sarılık çıkmayan bebiş yok herhalde herkeste ufaktan bile olsa oldu. Ben ne farklı bi süreç yaşamışım diyorumNeyseki çabuk düzeliyor sarılık. Emmesi iyi mi uğraştırıyor mu?
Kuzum mama girdabını cok iyi biliyorum düzenli başlarsa da artarak devamı gelir bunuda gayet iyi biliyorum , çişli bezi var yeterli gayet yapıyor yani , ama açlıktan ağladığını bilmek beni üzüyor bu hergun olmuyor ama oluyor ve onun en sonunda o sebepten ağladığını biliyorum anlayabiliyorum yani, direniyorum hala bi şekilde beni psikolojık olarak yıprattı cadı oyle de bı ağlıyor kı ıcım gıdıyor bugun yara olmayan goguslerım alev alev yanıyor mesela kac gunluk olduk surda , bu zamana kadar uc kez anca tam 30 cc ıcmıstır kalanları da deneme doktor kuvezden çıktığımızda emme sonrası ver dedı dıye genelde almadı cunku bosa gıttı döktük hep , aylık kontrol var haftaya cuma zaten 15-16 gun kılo almadı hıc normal dedıler bakalım ya karışığım epey
Bugün grup pek aktif değil
Bende pozitif vajinal doğum vlogları izledim hiç izlememiştim bu zamana kadar
Allahım o çıkar çıkmaz göğsüne koymaları ilk ten tene teması o mukuslu ama cennet kokulu halleriBirinin eşine de ten tene temas yapmışlar babaya üstü çıplak vermişler O güvenli bağlanma, o sıcaklığı izlerken eridim
Normalde hiç ama hiç duygusal biri değilimdir ama bunları gördükçe salya sümük ağlıyorumGece gece ağladım durduk yere
Galiba ben gerçekten anne oluyorum
Benim de geceleri özellikle çok uykum geliyor. Kafam düşüyor bir yerden sonraKızlar sizinde emzirirken uykunuz geliyor mu yaTamam uykusuzuz orası ayrı da gayet iyi otururken emzirmeye başlayınca beni bi uyku basıyor oğluşla birlikte benimde gözler gidiyor Emzirme çalışmalarını gündüz yapıyorum o yüzden gece korkuyorum emzirirken uyurum diye , başıma nöbetçi lazım
Maşallah kuzular iyi olsunda diyip geçiyoruz canım ama zorluyor artık vallahi Allah güç versin hepimizeTahmini olarak suan benim bebis 3800 kg oldu
2 cocuk dogurdum bu kiloya ulasmamislardiasiri ama asiri zorlaniyorum
Yururken bi kaplumbaga hizindayim
Karnim ortadan yarilacak gibi oluyo
Bilmiyorum daha nasil anlatabilirim
Ben mi ben hissedemiyorum öyle ama inşAllah senin dediğin gibi olur canımValla bu ara girer girmez sana bakıyorum sanki her an doğuracaksın ve seninle doğumum peşkeşe olacakmış gibi hissediyorum
Koca 9 ayı devirdik neredeyse şu 12 gunu de bitiririz inşallah sağlıkla canımBenzer şikayetler bende de var bel kasık ağrısı vajina ağrısı popo ağrısı iki gündür baya zorluyor beni de
Nst de sadece iki tane 40 çıktı toco da 40 ve üzeri sancı sayılıyor falan diye okumuştum ama doktor gayet iyi normal kanala falan da girmemiş henüz diyerek eve gönderdi
Panik yapmayayım diye öyle dememiştir inşallah 12 gün daha durur oğlum gelmeye kalkmaz korkuyorum acele edecek diye
Kuvezde bı hafta kaldık mamada verdıler emzırdım de ama kılo almadı , erken doğan bebeklerde olabılıyormus beslense dahı kılo alımları gec baslayabılıyormuc cocuk doktorum 20-25 gune kadar bıle almayabılır dedı ama 15. Gun den sonra hemen hemen almaya başladı doğum kilosu artı 200 küsür gram yeni aldı bu haftayı bılemem tabı daha valla bakıyorum duruma göre gidiyoruz artıkBizimkinde sarılık olmadı. Ufak da doğduğu için kıyamadığımdan çok iyi beslemeye dikkat ettim. O yüzden mama+meme olarak gidiyorum en baştan beri. Bir de gün içinde gün ışığına çıkardım. 3. Gün yürüyüşe çıktık dışarıda, bence gün ışığı iyi geliyor sarılığa.
Ben de mama + meme gidiyorum. Yaklaşık bir saat emzirdikten sonra bile 40-50 ml mama alıyor. Hedefim o arayı pompayla zaman içinde kapatmak ama bakalım başarılı olabilecek miyim. Doğalı bir hafta oldu, doğum kilosunun üstüne çıktı. O yüzden bu rutini çok bozmak istemiyorum şimdilik.
Gerçekten o ilk ten tene temas gerçekten anlatılmaz yaşanır.ben direk ağladım o an inanılmaz bir duygu
Benim de geceleri özellikle çok uykum geliyor. Kafam düşüyor bir yerden sonraama uyuklaya uyuklaya da olsa emzirmeye çalışıyorum.
2 hafta once 64 gordum ama hic hissetmedim
bu hafta 7
zaman yaklastikca dusuyo
Ne diyorsunBeni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdi
İnşallah canımKoca 9 ayı devirdik neredeyse şu 12 gunu de bitiririz inşallah sağlıkla canım
Kuzular sağlıkla gelsinler artık bazen hadi diyorum bazen aman zamanını beklesin diyorum karışık vallahi ya
İyi bari canım dikkat et dinlendir ayaklarınıAyaklarimi uzatınca şişliği iniyor canım, Allah korusun bende suphelendim hep tansiyon bakıyorum.. annem normal artık ödem diyor çok oturunca bir ayağım davul gibi oluyor resmen..
Hadi yaBeni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdi
Kuzum benim okudum inşallah faydasını görürsün nazara mı geldiniz ne yaptınız?Bize bi nazar duası okuyabilen okusa kızlar ya Felak Nas Ayet-el Kürsi ne okuyabilirseniz. Ben kafayı yicem az kaldı. Zaten bebeğimle 1 ay kavuşamadık geldik gözüm kötü oldu hala bulaşıcı omzuma alamıyorum yüzüme yakın olmasın geçer diye. Dünden beri boğazım gidiyor gibi hemen bitkisel desteklere başladım. Oynatmama az kaldı. Bebeğimle tam kavuşamıyoruz,çok yoruldum. Lohusa sendromum var ondan stresliyim sanıyorlar herkes çık gez vs diyor. Benim derdim eve kapanmış olmak değil anlatamıyorum. Çok şükür sağlığı yerinde ona çok mutluyum da ben bebeğimle rahat rahat oynaşmak istiyorum artık.
Hadi bakalım pazar keyifcisi gelsin bakalım ❤Bugun pazar yarin kontrolum var
Ben suan 3dkdir sancidan yerimden kalkamadim
Ordek penguen kaplumbaga ailesinden hissediyorum kendimiMaşallah kuzular iyi olsunda diyip geçiyoruz canım ama zorluyor artık vallahi Allah güç versin hepimize
Yürürken penguen gibi yürümek halis mi peki
3.haftasına girdi salı kontrol var bakalım çoğunu atlattıkOf gecmeside cok uzun sürüyor ya valla geçer bi an evvel inşallah kuzum
Valla bu kadar üst üste nazara geliyoruz diyorum. Bi de annenin kendi nazarı da değer diyorlar kendi nazarım değildir herhalde kendimden çıkanKuzum benim okudum inşallah faydasını görürsün nazara mı geldiniz ne yaptınız?
Sabret rahat rahat oynaşacaksınız inşallah
Allahım ya annelik bende duygusallık yaptı resmenDun bir film izledim bende. Kadin konteynerin icinde kaliyor. Kendi kendine dogum yapmak zorunda kaliyor. Ben agla agla
Ooyyi yerim onu ben anasının kuzusu off çok duygusalım bunu yazarken bile ağlıyorumAyyy canım kıyamam. Hele bir doğsun. Kimseyi anlamazken senin sesine tepki verecek o ana da ben erimiştim. Dünya onun için sadece senden ibaret
Ya benim 100 150 lere çıkıyor ama hiç düzenli değil sancılar bide ben garip şekilde felaket uyuyorum.Bebek küçük karnım küçük ama normal mi bilmiyorum 14 15 saat uyuyorum bazen uyumak bile garip geliyor kalkınca ful sanciBeni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdi
Oyuzden su 40 cikarma olayindan sonra insan icine karisin denirmis3.haftasına girdi salı kontrol var bakalım çoğunu atlattık
Valla bu kadar üst üste nazara geliyoruz diyorum. Bi de annenin kendi nazarı da değer diyorlar kendi nazarım değildir herhalde kendimden çıkan
Bende ağlarım kesin nasıl ağlanmasın ki sesini duyduğum an bile ağlarımGerçekten o ilk ten tene temas gerçekten anlatılmaz yaşanır.ben direk ağladım o an inanılmaz bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?