2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdi

Canım ayaklarını uzatıp dinlenince şişi geçiyor mu yoksa sürekli mi şiş bir de doktoruna söyledin mi bu durumu?
Ayaklarimi uzatınca şişliği iniyor canım, Allah korusun bende suphelendim hep tansiyon bakıyorum.. annem normal artık ödem diyor çok oturunca bir ayağım davul gibi oluyor resmen..

Bizimkinde sarılık olmadı. Ufak da doğduğu için kıyamadığımdan çok iyi beslemeye dikkat ettim. O yüzden mama+meme olarak gidiyorum en baştan beri. Bir de gün içinde gün ışığına çıkardım. 3. Gün yürüyüşe çıktık dışarıda, bence gün ışığı iyi geliyor sarılığa.

Ben de mama + meme gidiyorum. Yaklaşık bir saat emzirdikten sonra bile 40-50 ml mama alıyor. Hedefim o arayı pompayla zaman içinde kapatmak ama bakalım başarılı olabilecek miyim. Doğalı bir hafta oldu, doğum kilosunun üstüne çıktı. O yüzden bu rutini çok bozmak istemiyorum şimdilik.

Gerçekten o ilk ten tene temas gerçekten anlatılmaz yaşanır. ben direk ağladım o an inanılmaz bir duygu

Benim de geceleri özellikle çok uykum geliyor. Kafam düşüyor bir yerden sonra ama uyuklaya uyuklaya da olsa emzirmeye çalışıyorum.

Tahmini olarak suan benim bebis 3800 kg oldu
2 cocuk dogurdum bu kiloya ulasmamislardi asiri ama asiri zorlaniyorum
Yururken bi kaplumbaga hizindayim
Karnim ortadan yarilacak gibi oluyo
Bilmiyorum daha nasil anlatabilirim
Maşallah kuzular iyi olsunda diyip geçiyoruz canım ama zorluyor artık vallahi Allah güç versin hepimize
Yürürken penguen gibi yürümek halis mi peki

Valla bu ara girer girmez sana bakıyorum sanki her an doğuracaksın ve seninle doğumum peşkeşe olacakmış gibi hissediyorum
Ben mi ben hissedemiyorum öyle ama inşAllah senin dediğin gibi olur canım ne güzel olur Ağzından bal damlıyor

Koca 9 ayı devirdik neredeyse şu 12 gunu de bitiririz inşallah sağlıkla canım
Kuzular sağlıkla gelsinler artık bazen hadi diyorum bazen aman zamanını beklesin diyorum karışık vallahi ya

Kuvezde bı hafta kaldık mamada verdıler emzırdım de ama kılo almadı , erken doğan bebeklerde olabılıyormus beslense dahı kılo alımları gec baslayabılıyormuc cocuk doktorum 20-25 gune kadar bıle almayabılır dedı ama 15. Gun den sonra hemen hemen almaya başladı doğum kilosu artı 200 küsür gram yeni aldı bu haftayı bılemem tabı daha valla bakıyorum duruma göre gidiyoruz artık

2 hafta once 64 gordum ama hic hissetmedim
bu hafta 7
zaman yaklastikca dusuyo
benim normal bekleme durumum olmadığı günüm de belli olduğu için ben panik oluyorum yükselince ya isterse 0 olsun valla
Bir daha 40 falan görmem inşallah doktor normal dedi ama kafama taktım ay doğurcam mı diye geziyorum evde
Senin de belki bir anda başlar kuzenlerime sordum biri şey dedi benim doğumdan önceki gün 0 10 arası çıkıyordu o kadar dümdüktü yani ertesi gün birden başladı 2 saate doğurdum dedi
Nst de sancı olmamasına da güvenme diyor yani bana
Beni doğuma aldıklarında 40-50 arasıydı yaklaşık 3-4 dk da birdi ama ve hissedilirdi
Ne diyorsun
Ama benim sürekli öyle değildi kuzum iki kere vurdu 40 a sonra yan yatana kadar hep 0-7 arası takıldı yan yattıktan sonra da maksimum 20 oldu daha yukarı çıkmadı bir de hemşire sordu dalgalanma olmuş biraz hissettiniz mi bir şey diye hiçbir şey hissetmedim öyle dümdüz yatıyordum
Doktor da normal çok güzel çıkmış nst rutin devam hayatına dedi
İnşallah doğurmam 12 gün daha nst de 40 ı görünce bir an annem haklı çıkacak galiba dedi aklım gitti yerinden
Hissetmedim de ben hiçbir şey 40 a vurduğunda şimdi sancım varsa anlamazsam diye de takıyorum cidden bir şey hissetmedim çünkü rakamı görmesem anlamam

Koca 9 ayı devirdik neredeyse şu 12 gunu de bitiririz inşallah sağlıkla canım
Kuzular sağlıkla gelsinler artık bazen hadi diyorum bazen aman zamanını beklesin diyorum karışık vallahi ya
İnşallah canım
Sorma ya 9 ay geçti 12 gün 12 asır oldu sanki
Önceden de zaman geçmiyor diyordum ama son günlerin geçmemesi gerçekten ayrı bir durummuş insan daha gergin oluyor çünkü artık her an gelme durumu da var en ufak ağrı sızı acaba dedirtiyor böyle acaba bekleyecek mi gününü diye düşünürken de zaman geçmiyor valla bir de her geçen gün değil resmen her geçen saat daha da ağırlaşıyorum gibi geliyor yataktan kalkmak bile dert olmaya başladı ters dönmüş kaplumbağa gibi debeleniyorum olduğum yerde haha

Ayaklarimi uzatınca şişliği iniyor canım, Allah korusun bende suphelendim hep tansiyon bakıyorum.. annem normal artık ödem diyor çok oturunca bir ayağım davul gibi oluyor resmen..
İyi bari canım dikkat et dinlendir ayaklarını

Kuzum benim okudum inşallah faydasını görürsün nazara mı geldiniz ne yaptınız?
Sabret rahat rahat oynaşacaksınız inşallah

Maşallah kuzular iyi olsunda diyip geçiyoruz canım ama zorluyor artık vallahi Allah güç versin hepimize
Yürürken penguen gibi yürümek halis mi peki
Ordek penguen kaplumbaga ailesinden hissediyorum kendimi
Az kaldi canim ya
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik
Biraz daha sabir

Of gecmeside cok uzun sürüyor ya valla geçer bi an evvel inşallah kuzum
3.haftasına girdi salı kontrol var bakalım çoğunu atlattık
Kuzum benim okudum inşallah faydasını görürsün nazara mı geldiniz ne yaptınız?
Sabret rahat rahat oynaşacaksınız inşallah
Valla bu kadar üst üste nazara geliyoruz diyorum. Bi de annenin kendi nazarı da değer diyorlar kendi nazarım değildir herhalde kendimden çıkan

Dun bir film izledim bende. Kadin konteynerin icinde kaliyor. Kendi kendine dogum yapmak zorunda kaliyor. Ben agla agla
Allahım ya annelik bende duygusallık yaptı resmen
Ayyy canım kıyamam. Hele bir doğsun. Kimseyi anlamazken senin sesine tepki verecek o ana da ben erimiştim. Dünya onun için sadece senden ibaret
Ooyyi yerim onu ben anasının kuzusu off çok duygusalım bunu yazarken bile ağlıyorum

Ya benim 100 150 lere çıkıyor ama hiç düzenli değil sancılar bide ben garip şekilde felaket uyuyorum.Bebek küçük karnım küçük ama normal mi bilmiyorum 14 15 saat uyuyorum bazen uyumak bile garip geliyor kalkınca ful sanci

3.haftasına girdi salı kontrol var bakalım çoğunu atlattık

Valla bu kadar üst üste nazara geliyoruz diyorum. Bi de annenin kendi nazarı da değer diyorlar kendi nazarım değildir herhalde kendimden çıkan
Oyuzden su 40 cikarma olayindan sonra insan icine karisin denirmis
Babam derdi
Kirkli kadin bebek millet icine cikmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…