Onun için bi krem diyordu kuzen bana mustelanın sorcam tekrar yazarım sana da canım. 1HANIM
görüntüde yük oluyor gibi görünmüyor ama ben mi yanlış tutuyorum ki tam yan yatıyor bana dönük oluyor memem baya boşta duruyor
Bu arada bir yerde okumuştum emzirirken bebekler rahatça uykuya dalsın diye uyku hormonu salgılanırmış bu yüzden bizim de uykumuz gelirmiş :) her emzirmede benim de gözüm dalıyor :)
Merhaba arkadaşlar 36 +6 hafta olucak yarın yaklaşık iki haftadır akıntım oluyor hamilelikte normal olduğunu biliyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor enfeksiyon kapmış olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmı doğumda yaklaşıyor sorun olurmu acaba dogumda
Damagini şaklatmasi agzindan kaçırdığıni gösterir ama henüz küçük durukus merak etme zamanla büyüyecek öğrenecek daha iyi kavrayacak...arada olması sıkıntı değil hep oluyorsa kavrayamiyorsa hep tikaniyorsa sıkıntı var demektir ama arada süt tazyikli de gider ağzından da kaçırır sen bunlari bu kadar kafana takma... emmek bebeğin işi o işi ona bırak demişti benim doktorum...süresini falanda kafana takma eğer aktif emiyorsa 5-10 dakika bile bebeğin memeyi sagmasi için yeterlidir...yutkunmasina dikkat et emdikçe yutkunuyorsa güzelce alıyordur sütü
Tutmadan emebiliyorsa cokta sey yapma , benım oğlan da hıc tutmazdım ben hep ay tutmadan nasıl emzırıyorsun tut fln derlerdı emıyordu cocuk yanı , Linaya genelde yüzde 90 tutuyorum ağzından kaçırınca sokmak zor oluyo , tutma problemi olduğu ıcım bı sure hep ters emzırme yaptım C tutuşla cok yorucu ama tutsun sırf dıye işte bebekle senle aranızdakı olaya bağlı yani
Merhaba arkadaşlar 36 +6 hafta olucak yarın yaklaşık iki haftadır akıntım oluyor hamilelikte normal olduğunu biliyorum ama kokusu beni rahatsız ediyor enfeksiyon kapmış olabilirmiyim bu durumu yaşayan varmı doğumda yaklaşıyor sorun olurmu acaba dogumda
Bır hafta crp degerı dusmesı ıcın antıbıyotık tedavısı gördü ve kuvezde kaldı , benımkı erken doğdu herturlu kalacaktı zaten ama yanımdakı kadının da crp sı 14 çıktı onunda yatış vermıslerdı