2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla o kadar popiş Nasılsın herşey yolunda mı
Kuzum yarın yola çıkacağız dualarınızı bekliyorum onun dışında ablamın gelmesi dışında bide ortam kötü bizimki doğuracam hala kavga ediyor çocuğu yüzünden bıktım oynatcam yani o derece Allah biliyor ya doğuma girerkende sonrasınddada hiç bir şekilde dualarımda olmayacaklar net

İnşallah rahat geçer yolculuk, umarım bebiş doğduktan sonra eşinin davranışları da değişir onun da çocuğu olduğunu anlar

İnşallah rahat geçer yolculuk, umarım bebiş doğduktan sonra eşinin davranışları da değişir onun da çocuğu olduğunu anlar
Sanmıyorum biliyor musun insan odasında dışarda koca bir gün 2 çift laf etmeyecek kadar kinlenirse yolun sonu çok belli içimdeki atan kalp için Rabbime şükürler olsun başka diyecek hiçbir sözüm kalmadı

Etiket yaptım ama bakalım ne diycek
Canım cilt yapınla alakalı olabilir kılcal damarlar yüzeyde ise daha çok yeni sezeryanin bakalım yarın doktorun ne diyecek korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum cilt altı kanama olmuştur oda geçer diye tahmin ediyorum sık gördüğümüz ya da riskli bir.bulgu olduğunu sanmıyorum

Kızlar bdv ye yazmak istemedim buraya yazayım dedim hemşire arkadaşım var mesaj atınca korkuyorum falan dedim O da Istanbul'daymis ben gelirim dedi bende çok iyi olur dedim ama sonradan stres yaptım. Yatılı misafiri çok sevmiyorum stres oluyorum ailem dışında. Sonra eşim de tanımıyor arkadaşımı o da stres yapacak ev küçük çünkü. Bir de artık çok zorlaniyorum uyuyamiyorum bile sırtım çok ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum. Dua etmeye başladım inşallah gelmez diye stres bastı nedense

Bebişlerine kavuşan anneler sağlıkla büyütün kuzucukları
Ben çok yoğundum çok yakın komşumun vefatı baya etkiledi bizi sürekli onlarda misafirlerle ilgilendik
Daha yeni yeni azaldı misafirler
Umarım herkes iyidir biz iyiyiz aynı bedendeyiz ayy artık çok yoruluyorum bu hafta resmen onu hissettim az kaldı bi yandanda son zamanların tadını çıkar diyorum kendime çünkü en çok karnında ettiği hareketleri özlüyor insan
sandriyon canım randevum cuma günü 38+4 olacağız

Tamam canım mesaj at ihtiyacım kalmadı diye oda gelmez niye üzülüp.stres oluyorsun ki

Cnm basiniz sagolsun
Kendini cok yormamaya calis hem hamilesin hemde dogumda bu gucu ihtiyacin olacak

Yani Allah affetsin yanlis bise diyosamda
Senin esinin gercekten adam akilli ele alinacak saglikli bi akli oldugunu sanmiyorum
Doguma gidecek kadinla hala cen cen kavga edecene adam olupda ortami duzeltmeye orta yolu bulmaya calissa.
Cok sinir oldum simdi ya, beyin bedava gercektende

Ben bu olaya karsiyim cnm yanlis anlama
Baska bi kadinin yanliz basina gelip benim evimde kalmasi bana gore yanlis ben olsam musade etmezdim.
Hayir o nasil rahat ediyo onuda anlamis degilim. Bilmedigin bi erkekli evde nasil yatabileceksin.
Ben sanirim boyle turk ailelerindeki arkadas yatili iliskisine fazla alisik degilim. Benim kendi oz teyzemin kizi bile gelince kendi evimde degil annemin evinde misafirlige yatiliya yolluyorum.

Ne diye size geliyo anlamadim ben. Yardimami ne ? Gezmeye gelmis sizdemi barinacak ?

İyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaa miniğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Ben dogurmadim ama klasik rutin uyanmaktayim
Bebis beni simdiden hazirliyo

Bol su ic cnm, tahin pekmez ye, dinlenmeye calis
Bunlarla 22 ay emzirmisim aha 1ay aha 3 ay aha 9 ay diye diye bi baktim 22 aya gelmisim dedim yeter artik.

İyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaa miniğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Ben uyuyamıyorum maalesef, hayatımda ikinci defa genital kaşıntısı sebebiyle .. İdrar yolu enfeksiyonu oldum büyük ihtimalle, sabah dut kaynatır içerim hemen. İlki de hamilelik başında olmuştu ne sinir bozucu durum yaa

İyice arsızlaştı istediğim sadece kendi alanımı yaratmak çünkü ben onlara onu tanıyorum bişeye tamam deyip susmuyor ablamın yanında bile yaptı yani nefret ettim artık başlıysam onada veledine de gerçekten ve bunu uzatıp 2 gün sonra doğum yapacak eşine saygısı olmayan biri yazıklar olsun ne diyim gülüm görmediğim sizlere bile dua ederken bunlara onları katmak istemeyişimden belli değil mi keşke annem babam olsaydı biraz nefes alırdım gölgelerinde kojusmasın yapsın bakalım ne yapacaksa Allah büyüktür

Ne uyuması kuzum, benımkı gecelerı max bır bucuk saatte bir kalkıyor, şimdi de kaka fln yaptı emzirme alt al bidaha emzirme uyutmaya çalışıyorum , deme oyle deme dinlenip uyumak evet cok etkılı ama napcan

Anladım canım hastaneden çıkarken daha azdı şimdi çoğalmış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…