- 26 Eylül 2023
- 154
- 202
- 18
- 37
Kuzum sali günü 10 unda tam 39. Haftada randevum var@mucizelerim34
@aylinSr
@ririi
I ikicicekbocek
Flowervillage
kbrms
@abis66
Kizlar bu hafta rdvunuz yokmu?
Yarın bi doktora sor bence bende hiç duymayanlardanım. Ebru biliyordur belki
Kuzum yarın yola çıkacağız dualarınızı bekliyorum onun dışında ablamın gelmesi dışında bide ortam kötü bizimki doğuracam hala kavga ediyor çocuğu yüzünden bıktım oynatcam yani o derece Allah biliyor ya doğuma girerkende sonrasınddada hiç bir şekilde dualarımda olmayacaklar netValla o kadar popişNasılsın herşey yolunda mı
İnşallah rahat geçer yolculuk, umarım bebiş doğduktan sonra eşinin davranışları da değişir onun da çocuğu olduğunu anlarKuzum yarın yola çıkacağız dualarınızı bekliyorum onun dışında ablamın gelmesi dışında bide ortam kötü bizimki doğuracam hala kavga ediyor çocuğu yüzünden bıktım oynatcam yani o derece Allah biliyor ya doğuma girerkende sonrasınddada hiç bir şekilde dualarımda olmayacaklar net
Sanmıyorum biliyor musun insan odasında dışarda koca bir gün 2 çift laf etmeyecek kadar kinlenirse yolun sonu çok belli içimdeki atan kalp için Rabbime şükürler olsun başka diyecek hiçbir sözüm kalmadıİnşallah rahat geçer yolculuk, umarım bebiş doğduktan sonra eşinin davranışları da değişir onun da çocuğu olduğunu anlar
Canım cilt yapınla alakalı olabilir kılcal damarlar yüzeyde ise daha çok yeni sezeryanin bakalım yarın doktorun ne diyecek korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum cilt altı kanama olmuştur oda geçer diye tahmin ediyorum sık gördüğümüz ya da riskli bir.bulgu olduğunu sanmıyorumEtiket yaptım ama bakalım ne diycek
Bilemedim kuzum benim de olmadıDikiş yeri ile göbek deliği arası mürdüm rengine döndü internette kimisi olur yazmış kimisi bende olmadı hiç duymadım yazmış anlamadım
Tamam canım mesaj at ihtiyacım kalmadı diye oda gelmez niye üzülüp.stres oluyorsun kiKızlar bdv ye yazmak istemedim buraya yazayım dedimhemşire arkadaşım var mesaj atınca korkuyorum falan dedim O da Istanbul'daymis ben gelirim dedi bende çok iyi olur dedim ama sonradan stres yaptım. Yatılı misafiri çok sevmiyorum stres oluyorum ailem dışında. Sonra eşim de tanımıyor arkadaşımı o da stres yapacak ev küçük çünkü. Bir de artık çok zorlaniyorum uyuyamiyorum bile sırtım çok ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum. Dua etmeye başladım inşallah gelmez diye stres bastı nedense
Cnm basiniz sagolsunBebişlerine kavuşan anneler sağlıkla büyütün kuzucukları
Ben çok yoğundum çok yakın komşumun vefatı baya etkiledi bizi sürekli onlarda misafirlerle ilgilendik
Daha yeni yeni azaldı misafirler
Umarım herkes iyidirbiz iyiyiz aynı bedendeyiz ayy artık çok yoruluyorum bu hafta resmen onu hissettim az kaldı bi yandanda son zamanların tadını çıkar diyorum kendime çünkü en çok karnında ettiği hareketleri özlüyor insan
sandriyon canım randevum cuma günü 38+4 olacağız
Yani Allah affetsin yanlis bise diyosamdaKuzum yarın yola çıkacağız dualarınızı bekliyorum onun dışında ablamın gelmesi dışında bide ortam kötü bizimki doğuracam hala kavga ediyor çocuğu yüzünden bıktım oynatcam yani o derece Allah biliyor ya doğuma girerkende sonrasınddada hiç bir şekilde dualarımda olmayacaklar net
Ben bu olaya karsiyim cnm yanlis anlamaKızlar bdv ye yazmak istemedim buraya yazayım dedimhemşire arkadaşım var mesaj atınca korkuyorum falan dedim O da Istanbul'daymis ben gelirim dedi bende çok iyi olur dedim ama sonradan stres yaptım. Yatılı misafiri çok sevmiyorum stres oluyorum ailem dışında. Sonra eşim de tanımıyor arkadaşımı o da stres yapacak ev küçük çünkü. Bir de artık çok zorlaniyorum uyuyamiyorum bile sırtım çok ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum. Dua etmeye başladım inşallah gelmez diye stres bastı nedense
Ben dogurmadim ama klasik rutin uyanmaktayimİyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaaminiğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Ben uyuyamıyorum maalesef, hayatımda ikinci defa genital kaşıntısı sebebiyle .. İdrar yolu enfeksiyonu oldum büyük ihtimalle, sabah dut kaynatır içerim hemen. İlki de hamilelik başında olmuştu ne sinir bozucu durum yaaİyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaaminiğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
İyice arsızlaştı istediğim sadece kendi alanımı yaratmak çünkü ben onlara onu tanıyorum bişeye tamam deyip susmuyor ablamın yanında bile yaptı yani nefret ettim artık başlıysam onada veledine de gerçekten ve bunu uzatıp 2 gün sonra doğum yapacak eşine saygısı olmayan biri yazıklar olsun ne diyim gülüm görmediğim sizlere bile dua ederken bunlara onları katmak istemeyişimden belli değil mi keşke annem babam olsaydı biraz nefes alırdım gölgelerinde kojusmasın yapsın bakalım ne yapacaksa Allah büyüktürYani Allah affetsin yanlis bise diyosamda
Senin esinin gercekten adam akilli ele alinacak saglikli bi akli oldugunu sanmiyorum
Doguma gidecek kadinla hala cen cen kavga edecene adam olupda ortami duzeltmeye orta yolu bulmaya calissa.
Cok sinir oldum simdi ya, beyin bedava gercektende
Ne uyuması kuzum, benımkı gecelerı max bır bucuk saatte bir kalkıyor, şimdi de kaka fln yaptı emzirme alt al bidaha emzirme uyutmaya çalışıyorum , deme oyle deme dinlenip uyumak evet cok etkılı ama napcanİyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaaminiğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Anladım canım hastaneden çıkarken daha azdı şimdi çoğalmış,Canım cilt yapınla alakalı olabilir kılcal damarlar yüzeyde ise daha çok yeni sezeryanin bakalım yarın doktorun ne diyecek korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum cilt altı kanama olmuştur oda geçer diye tahmin ediyorum sık gördüğümüz ya da riskli bir.bulgu olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?