Tüh , o zaman annene söyle kalsınKimse gelmeyecek dedim ya ona şimdi bir daha yalan söylemek istemiyorum ama artık isim duaya kaldı dua ediyorum kendiliğinden bir şey çıksın diye. Bu huyumdan nefret ediyorum sinirli olmadıkça hayır diyemiyorum
Günaydın, hadi bakalım açılışı yap da bereketli gelsinKizlar gunaydin. Bol dogumlu haftalar olur insallah
İnsallah kuzumm. Gece gene sancim vardi. Ama o kadar oteye gidemiyoruzGünaydın, hadi bakalım açılışı yap da bereketli gelsin
Ben yine hiç hamile değilmişim gibi uyumuşumİnsallah kuzumm. Gece gene sancim vardi. Ama o kadar oteye gidemiyoruz
Yok o kadar degilim ama cokta agir degilim diyelimBen yine hiç hamile değilmişim gibi uyumuşum
Allah buyuk canim Rabbim sana bi cikis yolu versinİyice arsızlaştı istediğim sadece kendi alanımı yaratmak çünkü ben onlara onu tanıyorum bişeye tamam deyip susmuyor ablamın yanında bile yaptı yani nefret ettim artık başlıysam onada veledine de gerçekten ve bunu uzatıp 2 gün sonra doğum yapacak eşine saygısı olmayan biri yazıklar olsun ne diyim gülüm görmediğim sizlere bile dua ederken bunlara onları katmak istemeyişimden belli değil mi keşke annem babam olsaydı biraz nefes alırdım gölgelerinde kojusmasın yapsın bakalım ne yapacaksa Allah büyüktür
Esin zaten yaninda olmayacakmi kendini toparlayana kadar?Aslında bende çok karşıyım böyle şeylere akraba harici gittiğim yere eşimi götürmem bile ama kendi teklifte bulununca olur dedim ama sen kendini toparlayana kadar kalırım dediğinde şaşırdım tabi. Benim için bir gecenin lafı olmaz ama idare ederim ama eşime de bunu yaşatmak istemiyorum
Öyle oluyor ben 50 dk dan fazla uyumadım sanırım , kımse yok kuzum Lina 10 günlükken postaladım herkesı , 7 günlük küvezden çıktık zatenYa beni hiç hazırlamamıştıhemenn uyu kuzum hemeenn. Bu aralar suyu çok ihmal ettim ya yarın yanıma bir karaf koyup 2 3 kere bitirmeye çalışayım.
Maşallah kuzum 22 ay çok iyi bir süre darısı bu bebisine
Sıcağın bir tık üstü hafif yakar bir suyla genital bölgeni gün içinde sık sık yıka ve mutlaka kuru tutmaya çalış canım pamuklu kumaş kullan hemen düzeliyor inşallah enfeksiyon yoktur tam doğum öncesi
Biz de halliceyiz kuzum bugün gün içinde miniğim yarım saat uyusa ben de hemen kıvrıldım kanepeye böyle azar azar uykularla hafif sersem bir şekilde takılıyorum. Sen de biraz dinlen kuzum bir de senin oğluş var onunla da ilgileniyorsundur. Gerekirse süt sağ koy yanında biri kalıyorsa bir iki beslenmeyi o yapsın. Görümcem böyle bir beslenme yaptı 3 saat uyumuşum yemin ediyorum sabah oldu sandım
Evet insan belki 1 gece idare eder ama bende hiç bir erkek yada Kadın evimde 1 den fazla gece kalsın istemem kuzenlerimi bile pek tercih etmem yani 3-5 gece ağırlamak ama senide anlıyorumAslında bende çok karşıyım böyle şeylere akraba harici gittiğim yere eşimi götürmem bile ama kendi teklifte bulununca olur dedim ama sen kendini toparlayana kadar kalırım dediğinde şaşırdım tabi. Benim için bir gecenin lafı olmaz ama idare ederim ama eşime de bunu yaşatmak istemiyorum
Günaydın inşallah canım yaKizlar gunaydin. Bol dogumlu haftalar olur insallah
Al benden de o kadarBen yine hiç hamile değilmişim gibi uyumuşum
Bizimde şimdiden mesela kaburgalarına yakın bir noktada yada kasıklarına yakın bir yerde gerinip esnerse en fenası o oluyor ciddenGünaydın inşallah canım ya
Dün akşam benim de oğlanın hareketleri canımı çok yaktı çok sert vurdu gerindi felan ağladım yani hareketlerinden ilk defa böyle oldu çünkü kocam da iyice büyüdü kocaman bebek oldu artık diyor
Aman maşallah diyin kızlar uykusuzluk çok fenaAl benden de o kadar
Onu senin haftalarında yaşamıştım ama hiç ağlayacak durumu gelmemiştim dün çok fenaydı yaBizimde şimdiden mesela kaburgalarına yakın bir noktada yada kasıklarına yakın bir yerde gerinip esnerse en fenası o oluyor cidden
Yeri kalmamis minnosun artikGünaydın inşallah canım ya
Dün akşam benim de oğlanın hareketleri canımı çok yaktı çok sert vurdu gerindi felan ağladım yani hareketlerinden ilk defa böyle oldu çünkü kocam da iyice büyüdü kocaman bebek oldu artık diyor
Kalmamış da niye gelmiyor madem sıpaYeri kalmamis minnosun artik
Daha kötü diyorsun yani sen amaannnn ben birşekilde 38 doğurmaya bakayımOnu senin haftalarında yaşamıştım ama hiç ağlayacak durumu gelmemiştim dün çok fenaydı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?