2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kimse gelmeyecek dedim ya ona şimdi bir daha yalan söylemek istemiyorum ama artık isim duaya kaldı dua ediyorum kendiliğinden bir şey çıksın diye. Bu huyumdan nefret ediyorum sinirli olmadıkça hayır diyemiyorum
Tüh , o zaman annene söyle kalsın Gerçek olsun

Allah buyuk canim Rabbim sana bi cikis yolu versin

Esin zaten yaninda olmayacakmi kendini toparlayana kadar?

Öyle oluyor ben 50 dk dan fazla uyumadım sanırım , kımse yok kuzum Lina 10 günlükken postaladım herkesı , 7 günlük küvezden çıktık zaten oğlum da gece kalkıyor babada onunla ilgileniyor anlayacağın durum Leyla

Evet insan belki 1 gece idare eder ama bende hiç bir erkek yada Kadın evimde 1 den fazla gece kalsın istemem kuzenlerimi bile pek tercih etmem yani 3-5 gece ağırlamak ama senide anlıyorum

Kizlar gunaydin. Bol dogumlu haftalar olur insallah
Günaydın inşallah canım ya
Dün akşam benim de oğlanın hareketleri canımı çok yaktı çok sert vurdu gerindi felan ağladım yani hareketlerinden ilk defa böyle oldu çünkü kocam da iyice büyüdü kocaman bebek oldu artık diyor

Bizimde şimdiden mesela kaburgalarına yakın bir noktada yada kasıklarına yakın bir yerde gerinip esnerse en fenası o oluyor cidden

Yeri kalmamis minnosun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…