2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben dogurmadim ama klasik rutin uyanmaktayim
Bebis beni simdiden hazirliyo

Bol su ic cnm, tahin pekmez ye, dinlenmeye calis
Bunlarla 22 ay emzirmisim aha 1ay aha 3 ay aha 9 ay diye diye bi baktim 22 aya gelmisim dedim yeter artik.
Ya beni hiç hazırlamamıştı hemenn uyu kuzum hemeenn. Bu aralar suyu çok ihmal ettim ya yarın yanıma bir karaf koyup 2 3 kere bitirmeye çalışayım.
Maşallah kuzum 22 ay çok iyi bir süre darısı bu bebisine
Sıcağın bir tık üstü hafif yakar bir suyla genital bölgeni gün içinde sık sık yıka ve mutlaka kuru tutmaya çalış canım pamuklu kumaş kullan hemen düzeliyor inşallah enfeksiyon yoktur tam doğum öncesi
Ne uyuması kuzum, benımkı gecelerı max bır bucuk saatte bir kalkıyor, şimdi de kaka fln yaptı emzirme alt al bidaha emzirme uyutmaya çalışıyorum , deme oyle deme dinlenip uyumak evet cok etkılı ama napcan
Biz de halliceyiz kuzum bugün gün içinde miniğim yarım saat uyusa ben de hemen kıvrıldım kanepeye böyle azar azar uykularla hafif sersem bir şekilde takılıyorum. Sen de biraz dinlen kuzum bir de senin oğluş var onunla da ilgileniyorsundur. Gerekirse süt sağ koy yanında biri kalıyorsa bir iki beslenmeyi o yapsın. Görümcem böyle bir beslenme yaptı 3 saat uyumuşum yemin ediyorum sabah oldu sandım

Ağzıma resmen mideden su gelerek uyandım birden yanma vsde yoktu boğulacam sandım şuan bebiş uyanık büyük ihtimal iyi tekmeledi midemi. Ama kasıklarım ağrıyo geceden beri şiddetli ve düzenli değil o yüzden korkmuyorum ama hiç rahat değilim doğuracak gibi bi his geldi içime 35+1 şuan

38+1 nefessiz kalıyorum doğmuyor bacım doğmuyor

Ya şimdi de hıçkırık tuttu içerde beni deli ediyo. Dişim ağrıyo ve başım ağrıyor napcam bilmiyorum
Annesi onu günden güne güçten düşerek taşır ayeti aklıma geliyor Allah bize merhamet etsin güzel annesi inşallah sağ salim kavuşuruz

Annesi onu günden güne güçten düşerek taşır ayeti aklıma geliyor Allah bize merhamet etsin güzel annesi inşallah sağ salim kavuşuruz
Benim aklıma da doğum yaklaştıkça Hz meryemin doğum sancısı çekerken "keşke yok olup gidenlerden olsaydım da bu acıyı çekmeseydim" dediği geliyor Rabbim diyorum bizlere yardım et

Kızlar nasılsınız? Annelik serüveni başladı grubun çoğu için bebekler nasıl?. Bizimde sat olarak 34+2Hafta gelişim ve ultrason olarak 35+1Hafta oldu bebişko bugün doktora gidiyoruz bakalım ne diyecekgece saat 8 den sabah 6-7 ye kadar çok hareketli bazen canımı acıtıyor kendini öyle geriyor ki ayak parmaklarına kadar hissetti geçen eşim çok hareketli bakalım bir kaç gündür hazırlıkların son anlarına yaklaşınca bende heyecanda başladı. ama birşey sorucam iki haftadır açık sarı yapışık gibi akıntım vardı bu hafta arttı normal mi? Ayrıca grip oldum sanırım sağolsun eşim ve ailesinden geçti nane limon bal dışında birşey gelmedi aklıma ya önerilere açığım

Teşekkür ederim önerilerin için
Sirkeli su ile yıkamak da iyi geliyor.
Aslında hamileliğe kadar hiç olmamıştı. Ph değişikliği sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Birde eşim içme suyumuzu değiştirdi tadını pek sevemedim az su içtim herhalde, acil eski sudan aldırıcam. Yoksa pamuklu giymeye özen gösteriyorum, sentetik çamaşır hayatta giyemem.
İnşaallah yoktur

Günaydın, son haftaların ve günlerin heyecanı var biz doğurmayanlarda
Maşaallah bebişe

Bir idrar tahlili yapılsa iyi olur sanki, enfeksiyon belirtisi gibi.
Grip içinse kesinlikle taze zencefil, bal ve limon üçlüsü

Benim aklıma da doğum yaklaştıkça Hz meryemin doğum sancısı çekerken "keşke yok olup gidenlerden olsaydım da bu acıyı çekmeseydim" dediği geliyor Rabbim diyorum bizlere yardım et
O sözü sancının şiddeti için söylemiyor ki, babasız çocuk doğuracağı için utancından söylüyor. İnsanlar iftira attığı için yani.
Kendinizi korkutmayın

Rabbım kolaylığını verir inşallah kız korkutma kimseyi3.dogumum valla yazdigjni okuyunca ben bile korktum Rabbim büyük kızlar verir kolayligini

İyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaa miniğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Günaydın, suyu aksatma direkt etkiliyor canım. Yani zaten çok yok benim su da içmezsem hiç gelmiyor

Sakinleştim iyiyim gerek yok artık çok sağol düşündüğün için de. Bi de anne baba kv kp falan birileri geldi birşey diyemedim ev kalabalık evim küçük vs bişiler dersin kırmadan

Aslında bende çok karşıyım böyle şeylere akraba harici gittiğim yere eşimi götürmem bile ama kendi teklifte bulununca olur dedim ama sen kendini toparlayana kadar kalırım dediğinde şaşırdım tabi. Benim için bir gecenin lafı olmaz ama idare ederim ama eşime de bunu yaşatmak istemiyorum

Sakinleştim iyiyim gerek yok artık çok sağol düşündüğün için de. Bi de anne baba kv kp falan birileri geldi birşey diyemedim ev kalabalık evim küçük vs bişiler dersin kırmadan
Kimse gelmeyecek dedim ya ona şimdi bir daha yalan söylemek istemiyorum ama artık isim duaya kaldı dua ediyorum kendiliğinden bir şey çıksın diye. Bu huyumdan nefret ediyorum sinirli olmadıkça hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…