- 12 Şubat 2023
- 2.226
- 3.750
- 63
- 30
Anladım canım saol sabah bakalım neymşlBilemedim kuzum benim de olmadı
Ya beni hiç hazırlamamıştıBen dogurmadim ama klasik rutin uyanmaktayim
Bebis beni simdiden hazirliyo
Bol su ic cnm, tahin pekmez ye, dinlenmeye calis
Bunlarla 22 ay emzirmisimaha 1ay aha 3 ay aha 9 ay diye diye bi baktim 22 aya gelmisim dedim yeter artik.
Sıcağın bir tık üstü hafif yakar bir suyla genital bölgeni gün içinde sık sık yıka ve mutlaka kuru tutmaya çalış canım pamuklu kumaş kullan hemen düzeliyor inşallah enfeksiyon yoktur tam doğum öncesiBen uyuyamıyorum maalesef, hayatımda ikinci defa genital kaşıntısı sebebiyle .. İdrar yolu enfeksiyonu oldum büyük ihtimalle, sabah dut kaynatır içerim hemen. İlki de hamilelik başında olmuştu ne sinir bozucu durum yaa
Biz de halliceyiz kuzum bugün gün içinde miniğim yarım saat uyusa ben de hemen kıvrıldım kanepeye böyle azar azar uykularla hafif sersem bir şekilde takılıyorum. Sen de biraz dinlen kuzum bir de senin oğluş var onunla da ilgileniyorsundur. Gerekirse süt sağ koy yanında biri kalıyorsa bir iki beslenmeyi o yapsın. Görümcem böyle bir beslenme yaptı 3 saat uyumuşum yemin ediyorum sabah oldu sandımNe uyuması kuzum, benımkı gecelerı max bır bucuk saatte bir kalkıyor, şimdi de kaka fln yaptı emzirme alt al bidaha emzirme uyutmaya çalışıyorum , deme oyle deme dinlenip uyumak evet cok etkılı ama napcan
38+1 nefessiz kalıyorum doğmuyor bacım doğmuyorAğzıma resmen mideden su gelerek uyandım birden yanma vsde yoktu boğulacam sandım şuan bebiş uyanık büyük ihtimal iyi tekmeledi midemi. Ama kasıklarım ağrıyo geceden berişiddetli ve düzenli değil o yüzden korkmuyorum ama hiç rahat değilim doğuracak gibi bi his geldi içime 35+1 şuan
Ya şimdi de hıçkırık tuttu içerde beni deli ediyo. Dişim ağrıyo ve başım ağrıyor napcam bilmiyorum38+1 nefessiz kalıyorum doğmuyor bacım doğmuyor
Annesi onu günden güne güçten düşerek taşır ayeti aklıma geliyor Allah bize merhamet etsin güzel annesi inşallah sağ salim kavuşuruzYa şimdi de hıçkırık tuttu içerde beni deli ediyo. Dişim ağrıyo ve başım ağrıyor napcam bilmiyorum
Benim aklıma da doğum yaklaştıkça Hz meryemin doğum sancısı çekerken "keşke yok olup gidenlerden olsaydım da bu acıyı çekmeseydim" dediği geliyor Rabbim diyorum bizlere yardım etAnnesi onu günden güne güçten düşerek taşır ayeti aklıma geliyor Allah bize merhamet etsin güzel annesi inşallah sağ salim kavuşuruz
Teşekkür ederim önerilerin içinSıcağın bir tık üstü hafif yakar bir suyla genital bölgeni gün içinde sık sık yıka ve mutlaka kuru tutmaya çalış canım pamuklu kumaş kullan hemen düzeliyor inşallah enfeksiyon yoktur tam doğum öncesi
Günaydın, son haftaların ve günlerin heyecanı var biz doğurmayanlardaKızlar nasılsınız? Annelik serüveni başladı grubun çoğu için bebekler nasıl?. Bizimde sat olarak 34+2Hafta gelişim ve ultrason olarak 35+1Hafta oldu bebişko bugün doktora gidiyoruz bakalım ne diyecekgece saat 8 den sabah 6-7 ye kadar çok hareketli bazen canımı acıtıyor kendini öyle geriyor ki ayak parmaklarına kadar hissetti geçen eşim çok hareketli bakalım bir kaç gündür hazırlıkların son anlarına yaklaşınca bende heyecanda başladı. ama birşey sorucam iki haftadır açık sarı yapışık gibi akıntım vardı bu hafta arttı normal mi? Ayrıca grip oldum sanırım sağolsun eşim ve ailesinden geçti nane limon bal dışında birşey gelmedi aklıma ya önerilere açığım
O sözü sancının şiddeti için söylemiyor ki, babasız çocuk doğuracağı için utancından söylüyor. İnsanlar iftira attığı için yani.Benim aklıma da doğum yaklaştıkça Hz meryemin doğum sancısı çekerken "keşke yok olup gidenlerden olsaydım da bu acıyı çekmeseydim" dediği geliyor Rabbim diyorum bizlere yardım et
Rabbım kolaylığını verir inşallah kız korkutma kimseyiBenim aklıma da doğum yaklaştıkça Hz meryemin doğum sancısı çekerken "keşke yok olup gidenlerden olsaydım da bu acıyı çekmeseydim" dediği geliyor Rabbim diyorum bizlere yardım et
Günaydın, suyu aksatma direkt etkiliyor canım. Yani zaten çok yok benim su da içmezsem hiç gelmiyorİyi geceler kızlar bu gece uyuyorsunuz galibaaminiğimin altını alıp doyurup ben de uyurum inşallah
Doğuranlar rutininiz oluştu mu? Uyuyup dinlenemiyorum bir türlü sanki sütüm azaldı gibi
Boğazım ağrıyor biraz bu gece mamayı annem verdi hep. Uyandım ama o mama verirken gitti gözler iyi uyumuşumBen günlük parça bölük toplam 3 saat uyursam şükür ediyorum
Sakinleştim iyiyim gerek yok artık çok sağol düşündüğün için de. Bi de anne baba kv kp falan birileri geldi birşey diyemedim ev kalabalık evim küçük vs bişiler dersin kırmadanKızlar bdv ye yazmak istemedim buraya yazayım dedimhemşire arkadaşım var mesaj atınca korkuyorum falan dedim O da Istanbul'daymis ben gelirim dedi bende çok iyi olur dedim ama sonradan stres yaptım. Yatılı misafiri çok sevmiyorum stres oluyorum ailem dışında. Sonra eşim de tanımıyor arkadaşımı o da stres yapacak ev küçük çünkü. Bir de artık çok zorlaniyorum uyuyamiyorum bile sırtım çok ağrıyor ne yapacağım bilmiyorum. Dua etmeye başladım inşallah gelmez diye stres bastı nedense
Aslında bende çok karşıyım böyle şeylere akraba harici gittiğim yere eşimi götürmem bile ama kendi teklifte bulununca olur dedim ama sen kendini toparlayana kadar kalırım dediğinde şaşırdım tabi. Benim için bir gecenin lafı olmaz ama idare ederim ama eşime de bunu yaşatmak istemiyorumBen bu olaya karsiyim cnm yanlis anlama
Baska bi kadinin yanliz basina gelip benim evimde kalmasi bana gore yanlis ben olsam musade etmezdim.
Hayir o nasil rahat ediyo onuda anlamis degilim. Bilmedigin bi erkekli evde nasil yatabileceksin.
Ben sanirim boyle turk ailelerindeki arkadas yatili iliskisine fazla alisik degilim. Benim kendi oz teyzemin kizi bile gelince kendi evimde degil annemin evinde misafirlige yatiliya yolluyorum.
Ne diye size geliyo anlamadim ben. Yardimami ne ? Gezmeye gelmis sizdemi barinacak ?
Kimseye hayır diyemiyorum bu yüzden genelde kimseyle samimi olmuyorum. Kız da liseden arkdaşımTamam canım mesaj at ihtiyacım kalmadı diye oda gelmez niye üzülüp.stres oluyorsun ki
Kimse gelmeyecek dedim ya ona şimdi bir daha yalan söylemek istemiyorum ama artık isim duaya kaldı dua ediyorum kendiliğinden bir şey çıksın diye. Bu huyumdan nefret ediyorum sinirli olmadıkça hayır diyemiyorumSakinleştim iyiyim gerek yok artık çok sağol düşündüğün için de. Bi de anne baba kv kp falan birileri geldi birşey diyemedim ev kalabalık evim küçük vs bişiler dersin kırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?