Baya kötü olmuş, bir kere evet diyince sonra iptal etmek çok zor oluyor. Hem hastanede hem evde yanında kalacak sanırım çok iyi niyet ile yaklaşmış aslında ama bilemedim...Aslında bende çok karşıyım böyle şeylere akraba harici gittiğim yere eşimi götürmem bile ama kendi teklifte bulununca olur dedim ama sen kendini toparlayana kadar kalırım dediğinde şaşırdım tabi. Benim için bir gecenin lafı olmaz ama idare ederim ama eşime de bunu yaşatmak istemiyorum
Bizimkiler inatci cikti icerde buyuyecekler galibaKalmamış da niye gelmiyor madem sıpaşimdiden anasına çektiriyor
Of hem de nasıl. Gece altını açtım ıslak mendili almaya döndüm anne yanında yatıyordu bir baktım bizim yatağı ve benim üstümü hedef almış hiç kendi yatağı bulaşmadı ha
Ayy kardeşimden biliyorum bunu hiç abartmıyorum annemin ağzına işemişti bir kere
Kaka macerası bi kere benimde oldu çok fena oluyorOf hem de nasıl. Gece altını açtım ıslak mendili almaya döndüm anne yanında yatıyordu bir baktım bizim yatağı ve benim üstümü hedef almış hiç kendi yatağı bulaşmadı haTam ağlaya ağlaya bezini aldım bu sefer zıbın altında kalmış onun üzerine de kakasını yaptı. Böyle renkli geceler işte
Ayy kardeşimden biliyorum bunu hiç abartmıyorum annemin ağzına işemişti bir kere
Annem böyle deli deli sevenlerden her altını açtığında bağıra bağıra amanda aman bilmem ne falan diye ağzını aça aça sevgi sözcükleri söylerken çocuk nasıl denk getirdiyse tam ağzına nişan aldı ya
Kadın onu asla unutmamış bana şimdi sürekli aman dikkat et değişirken altını üzerine mutlaka bez falan bir şey koy suratına falan işemesin diyor hahaha
GünaydınGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
@counselormom 38+2
Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
PPlaceboEEffect 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Daha önce sanki burada 3-4cm açılması olan ama henüz suyu gelmeyen birini okumuştum. Tam hatırlamıyorum ama kişiden kişiye çok değişiyor sanırımKızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Su gelmeyebilir benim 10 cm açılmama rağmen suyum gelmemişti doğum sırasında patlatıldı .dışarıdan göremezsin içeride serviksin açıklığı parmakla palpe edilerek ölçülebilir ancakKızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Sağol kuzum sağolAllah buyuk canim Rabbim sana bi cikis yolu versin
Peki bu tarz ölçümler ultrasonda yapılıyor mu acaba ya ben alttan muayene olmak istemiyorum. Ama uçağa binmeden bakalım dedi doktor istemiyorum desem diyorum bugün alttan rahim ölçümü falan ama üstten bakamaz sanırımSu gelmeyebilir benim 10 cm açılmama rağmen suyum gelmemişti doğum sırasında patlatıldı .dışarıdan göremezsin içeride serviksin açıklığı parmakla palpe edilerek ölçülebilir ancak
Günaydın herkeseGunaydin kizlarrr
Bugunun rdvulari
sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
@counselormom 38+2
Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
PPlaceboEEffect 37+2
Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Annem Sivasta imkansız yarına kadar gelmesiTüh , o zaman annene söyle kalsınGerçek olsun
Devlet hastanesinde erkek almıyorlar ama evde yanımda olacakEsin zaten yaninda olmayacakmi kendini toparlayana kadar?
Benim için dua edin o yüzdenEvet insan belki 1 gece idare eder ama bende hiç bir erkek yada Kadın evimde 1 den fazla gece kalsın istemem kuzenlerimi bile pek tercih etmem yani 3-5 gece ağırlamak ama senide anlıyorum
Diyemem bunu demek benim için çok zor nedense bu kisiligimden nefret ediyorumBaya kötü olmuş, bir kere evet diyince sonra iptal etmek çok zor oluyor. Hem hastanede hem evde yanında kalacak sanırım çok iyi niyet ile yaklaşmış aslında ama bilemedim...
Belki şey derdin eşimin kuzeni supriz yapmış canım yarın bize geliyormuş doğumda yardımcı olmak için ben eşime söyleyince o da kuzenini açıkladı dün bilet felan da almış iptal edemiyorum desen...
Pipi mendili nasıl bir şey ki acabaKaka macerası bi kere benimde oldu çok fena oluyor
Bizim var pipi mendilimiz Geçen kabızdı fitil verdik ben yattım biraz annemle kardeşim ilgileniyordu. 3 kere kaka yapmış onlar kakaya odaklanınca kapatmamışlar 2 kere de koltuğa üstlerine işemiş Çok eğlenmişler yani
Emin ol canım bu yatılı misafir fobisi hepimizde varDiyemem bunu demek benim için çok zor nedense bu kisiligimden nefret ediyorumçok iyi niyetli gercektende ama bende yatılı misafir fobisi var sanırım evli olunca ve ev küçük olunca hiç istemiyorum yatılı kimseyi
Ahaha kesinlikle altlarını açmamızı bekleyecekler
Kesinlikle ben bizim doğurcağımıza olan inancımı kaybettimBizimkiler inatci cikti icerde buyuyecekler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?