2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Baya kötü olmuş, bir kere evet diyince sonra iptal etmek çok zor oluyor. Hem hastanede hem evde yanında kalacak sanırım çok iyi niyet ile yaklaşmış aslında ama bilemedim...
Belki şey derdin eşimin kuzeni supriz yapmış canım yarın bize geliyormuş doğumda yardımcı olmak için ben eşime söyleyince o da kuzenini açıkladı dün bilet felan da almış iptal edemiyorum desen...

Oğlu olacak diye hatırladıklarım Satilucky Devakus Bearhug D dra21 @sadeetelvee bu gerçek bilginize
Of hem de nasıl. Gece altını açtım ıslak mendili almaya döndüm anne yanında yatıyordu bir baktım bizim yatağı ve benim üstümü hedef almış hiç kendi yatağı bulaşmadı ha Tam ağlaya ağlaya bezini aldım bu sefer zıbın altında kalmış onun üzerine de kakasını yaptı. Böyle renkli geceler işte

Oğlu olacak diye hatırladıklarım Satilucky Devakus Bearhug D dra21 @sadeetelvee bu gerçek bilginize
Ayy kardeşimden biliyorum bunu hiç abartmıyorum annemin ağzına işemişti bir kere
Annem böyle deli deli sevenlerden her altını açtığında bağıra bağıra amanda aman bilmem ne falan diye ağzını aça aça sevgi sözcükleri söylerken çocuk nasıl denk getirdiyse tam ağzına nişan aldı ya
Kadın onu asla unutmamış bana şimdi sürekli aman dikkat et değişirken altını üzerine mutlaka bez falan bir şey koy suratına falan işemesin diyor hahaha

Kaka macerası bi kere benimde oldu çok fena oluyor
Bizim var pipi mendilimiz Geçen kabızdı fitil verdik ben yattım biraz annemle kardeşim ilgileniyordu. 3 kere kaka yapmış onlar kakaya odaklanınca kapatmamışlar 2 kere de koltuğa üstlerine işemiş Çok eğlenmişler yani

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm

Kızlar biraz açılma olduysa mesela 1 cm falan illa su gelir mi ? Veya ben bu açılmayı dışardan bakınca görür müyüm
Su gelmeyebilir benim 10 cm açılmama rağmen suyum gelmemişti doğum sırasında patlatıldı .dışarıdan göremezsin içeride serviksin açıklığı parmakla palpe edilerek ölçülebilir ancak

Su gelmeyebilir benim 10 cm açılmama rağmen suyum gelmemişti doğum sırasında patlatıldı .dışarıdan göremezsin içeride serviksin açıklığı parmakla palpe edilerek ölçülebilir ancak
Peki bu tarz ölçümler ultrasonda yapılıyor mu acaba ya ben alttan muayene olmak istemiyorum. Ama uçağa binmeden bakalım dedi doktor istemiyorum desem diyorum bugün alttan rahim ölçümü falan ama üstten bakamaz sanırım

Gunaydin kizlarrr

Bugunun rdvulari

sandriyon 39+2
Satilucky 39+2
@sadeetelvee 38+1
@counselormom 38+2
Flowervillage 38+4
@ririi 39+3
PPlaceboEEffect 37+2

Hepimiz hayirli haberlerle gelelim insallah
Günaydın herkese ben 9'dan beri hastanedeyim. Doktorum sonuçlarımı beğenmedi, tansiyonu düşüremiyoruz. Bebişim 39'u bitirmiş görünüyor ölçümlerde. Şekerim dengesiz. Yatışımı yapmak istiyor ama ben hiç hazır olmadığımı fark ettim. Şimdi yatırmasam bile cumartesi alacağız bebeği riske atamam dedi. Nst'de de çok fazla hareketli çıktı. Şimdi 15 dakikada bir tansiyonuma bakılıyor, yatışını yapıp 24 saat şeker tansiyon takibi yapmamız lazım dedi, bakalım ben bunu da evde yapma taraftarıyım. Amacım cumartesiye kadar durayım belki kendi gelir. Ama hiç açıklığım yok ay doğsun doğsun diyordum ama şimdi inanılmaz panik oldum. Napcam

Diyemem bunu demek benim için çok zor nedense bu kisiligimden nefret ediyorum çok iyi niyetli gercektende ama bende yatılı misafir fobisi var sanırım evli olunca ve ev küçük olunca hiç istemiyorum yatılı kimseyi

Pipi mendili nasıl bir şey ki acaba öyle ayrıca satılan özel bir şey mi yoksa bir mendili pipi mendili mi yaptınız bezini kapatırız diyor eşim ama diğer bezi takarken öbür bezi orada tutmak falan el çabukluğu lazım bir şey kapatmazsak biz de baya eğleniriz kesinnn

Emin ol canım bu yatılı misafir fobisi hepimizde var gidince de birine çok rahatsız olurum uyuyamam bile..
Biri bize gelse stresten kendimi yerim...inşallah arkadaşın kendi iptal eder
Bende doğumda annemdeyim ama gorumcem tutturdu bende gelirim doğuma diye 5 kere anlattım abla ben annemle daha rahat olurum nazım niyazi ona geçer ondan utanmam diye ama dinlemiyor biletle almış bende en son gel ama ben annemle daha rahat olurum ona göre dedim inşallah gelince dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…