Ben son iki üç gündür öyleyim canım geliyor lavaboya gidiyorum bir iki damla ancak oluyorKızlar sürekli minicik çişiniz geliyor mu ve batma hissi yaşıyor musunuz bıçak diken iğne batar gibi
Ne kadar cok uyarı o kadar sut balımYa bizde memeyi emzik yaptık. Öyle çok sütüm yok keyfi istiyor biliyorum. Hatta biberon reddine geçecek nerdeyse emdi emdi hala aç ağlıyor mama verdik biberonu meme gibi tutmaya çalışıyor bırakıyor baya uğraştık. EDS almamıştım ama onu alıcam herhalde bari öyle yesin. Bu kadar emzik niyetine meme kullanmaya da sütüm artar inşallah bakalım
Bende karsı degılım , oğlumda asla mama no kafasındaydım. Gerekirse kullanırız ne var ya dıyordum kızımda ama öyle olmuyormuşYa bende karşı.degilim ama hevesimi kırıyorlar teorik olarak biliyorum ama uygulama vicdan azabı
Hic sormadimvalla. Ama artik ayaklaricok yukarida olmadigi icin gecti. Sanirim iceriden tahris ettiSenin bir ara karnında yanma hissi oluyordu doktorun onun için ne dedi canım
Sağlıkla çıkın inşallahSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sağlıkla kavuşun inşallah canımSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
İnşallah kuzum hepimizSağlıkla çıkın inşallahsağsalim alırsın bebeğini de inşallah canım
İnşallah kuzum hayırlısıyla çıkalım herseyi yazarımSağlıkla kavuşun inşallah canım
Sezaryan olacaklardan biri olarak her sezaryan tecrübesini merakla bekliyoruminşallah çok güzel bir doğum hikayen olur
Sağlıkla kavuşun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz. Şansıyla gelsin annesineSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Oğluşların gelesi yok ki sancı tutsun bizleriBen normalde yürüyüşe markete hep tek veya köpeğimle gidiyorum geçen gün eşim ben yürüyüşe çıkıyorum dedi bende beraber yürüyelim bekle dur dedim ama ben tempolu yürüyeceğim dedi yine kendim yürüdüm
Onu korkutan trafikte sancı tutarsa bir şey olursa diye
Dönüş yaptı mıDoktoruma yazdim bakalim ne diyecek
Sağlıkla gelsinSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Amin canim benim Allah razı olsunAmin canim
Allah hepinizden razi olsun
Birimizin duasi kabul olur kimin oldugu bilinmez
Canim sadaka vermeyi unutma
Nazarda olabilir
Sinav bunlar bizim icin
Rabbim hakkiyla gecmemizi nasip etsin isyana dusmeden
İnşallah balim bir tahlil ver olmazsaTeşekkür ederim önerilerin için
Sirkeli su ile yıkamak da iyi geliyor.
Aslında hamileliğe kadar hiç olmamıştı. Ph değişikliği sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Birde eşim içme suyumuzu değiştirdi tadını pek sevemedim az su içtim herhalde, acil eski sudan aldırıcam. Yoksa pamuklu giymeye özen gösteriyorum, sentetik çamaşır hayatta giyemem.
İnşaallah yoktur
Bazen su içmeyi bile unutuyorumGünaydın, suyu aksatma direkt etkiliyor canım. Yani zaten çok yok benim su da içmezsem hiç gelmiyor
En güzelini yapmışsın eninde sonunda biz bize kalacağız zaten. Şu al basar bilmem ne muhabbetine kv kaliyor bizleÖyle oluyor ben 50 dk dan fazla uyumadım sanırım , kımse yok kuzum Lina 10 günlükken postaladım herkesı , 7 günlük küvezden çıktık zatenoğlum da gece kalkıyor babada onunla ilgileniyor anlayacağın durum Leyla
Kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini yaz bizeSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Yapmadi canim ya sinir oldum onadaOğluşların gelesi yok ki sancı tutsun bizleri
Dönüş yaptı mı
Geçen hafta o kdr yorucuydu kı fuar vardı esım her gün 9 dan aşağı gelmedi,bazen geceye kadar çalıştı yoruldum cok yalan yok hala alışmaya çalışıyorum tempoya, Allahtan oğlum öğlen okula gıdıyorda Lina hanım izin verırse bı yarım saat 40 dk uyuyorum yoksa ebrunun da dedıgı gıbı zombi modunda gezıyorum resmenİnşallah balim bir tahlil ver olmazsa
Bazen su içmeyi bile unutuyorum
En güzelini yapmışsın eninde sonunda biz bize kalacağız zaten. Şu al basar bilmem ne muhabbetine kv kaliyor bizle
Kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini yaz bize
Bebiş napıyor peki hareketlendi miYapmadi canim ya sinir oldum onada
Hareket ediyor ara ara. Sanirim yeri daraldi ondan hic etmese tedirgin olurumda ediyor yineBebiş napıyor peki hareketlendi mi
Sorma bizimde esim bankamatik islerimi yapiyor. Uzak yerlere gitmeyecegim dedikce adam surda ariza var diyip cagiriyor. Bu gidisle doguma.kendim gidicem heraldeGeçen hafta o kdr yorucuydu kı fuar vardı esım her gün 9 dan aşağı gelmedi,bazen geceye kadar çalıştı yoruldum cok yalan yok hala alışmaya çalışıyorum tempoya, Allahtan oğlum öğlen okula gıdıyorda Lina hanım izin verırse bı yarım saat 40 dk uyuyorum yoksa ebrunun da dedıgı gıbı zombi modunda gezıyorum resmen
İzle biraz daha daha da azalirsa gel demis. Yarin bakayim bir durumaBebiş napıyor peki hareketlendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?