2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne kadar cok uyarı o kadar sut balım

Selam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sağlıkla kavuşun inşallah canım
Sezaryan olacaklardan biri olarak her sezaryan tecrübesini merakla bekliyorum inşallah çok güzel bir doğum hikayen olur

Selam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sağlıkla kavuşun inşallah iyi haberlerini bekliyoruz. Şansıyla gelsin annesine

Oğluşların gelesi yok ki sancı tutsun bizleri
Doktoruma yazdim bakalim ne diyecek
Dönüş yaptı mı

İnşallah balim bir tahlil ver olmazsa
Günaydın, suyu aksatma direkt etkiliyor canım. Yani zaten çok yok benim su da içmezsem hiç gelmiyor
Bazen su içmeyi bile unutuyorum
En güzelini yapmışsın eninde sonunda biz bize kalacağız zaten. Şu al basar bilmem ne muhabbetine kv kaliyor bizle
Kuzum sağlıcakla al kucağına inşallah güzel haberlerini yaz bize

Geçen hafta o kdr yorucuydu kı fuar vardı esım her gün 9 dan aşağı gelmedi,bazen geceye kadar çalıştı yoruldum cok yalan yok hala alışmaya çalışıyorum tempoya, Allahtan oğlum öğlen okula gıdıyorda Lina hanım izin verırse bı yarım saat 40 dk uyuyorum yoksa ebrunun da dedıgı gıbı zombi modunda gezıyorum resmen

Sorma bizimde esim bankamatik islerimi yapiyor. Uzak yerlere gitmeyecegim dedikce adam surda ariza var diyip cagiriyor. Bu gidisle doguma.kendim gidicem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…