- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Deme öyle deme çağırma kötüyü , bende oğlumda bedellı askerlık tarıhı doğumuma denk gelecek dıye odum kopmuştu esımın ama hem memleketime çıktı askerlıgı hemde bebiş 50 günlükkene denk geldi hep birlikte sakaryaya gittik onu askeriyeye bırakıp annemlere geçmiştikSorma bizimde esim bankamatik islerimi yapiyor. Uzak yerlere gitmeyecegim dedikce adam surda ariza var diyip cagiriyor. Bu gidisle doguma.kendim gidicem heralde
Valla icim daraldi artik pskolojim hic iyi degil. Cok bunalmis yorulmus hissediyorum kendimi asiri derecede.Deme öyle deme çağırma kötüyü , bende oğlumda bedellı askerlık tarıhı doğumuma denk gelecek dıye odum kopmuştu esımın ama hem memleketime çıktı askerlıgı hemde bebiş 50 günlükkene denk geldi hep birlikte sakaryaya gittik onu askeriyeye bırakıp annemlere geçmiştikyani cok düşünme , Rabbim’in senin için planı belli
Ahahaha aynen sorma vallaOğluşların gelesi yok ki sancı tutsun bizleri
Dönüş yaptı mı
Ben size hep ne dedim bide son günleri görün siz diyeValla icim daraldi artik pskolojim hic iyi degil. Cok bunalmis yorulmus hissediyorum kendimi asiri derecede.
Sağ salim kavuşun inşallah canım Rabbim yardımcınız olsunSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de sekiz aylık hamileyken en küçük dayımı kaybettim, en büyükleri de geçen yıl vefat etmişti ikisi de kanserden ama küçük dayıma hiç hazırlıklı değildik, annem bana söylemek istememiş hatta ben de çok ağladım, başka şehirdeyim gidemedim cenazesine ama bir ay öncesinde hastanede yanına gitmiştim pek mecali yoktu A Şule sen mi geldin dedi öyle uyku arasında gülümsedi hep o aklıma geliyor. Mekanları cennet olsun inşallahYaklaşık 4 saattir durmadan ağlıyorum sanırım kızlar bebeğime bise olmaz demi?Dayımı kaybettik şoktayız gencti kalp krizinden daha dün akşam onun annemin kardeşleri içinden en neşeli en sen şakrak olduğunu söyledim eşime.Hayir bu şoku nasıl atlatcam annem yanımda ağlayamıyorum gidecek taziyeye başka sehire ben cocuklarla yalnızım artik dogum olur mu gerci ağlamaktan karnım taş kesilmiş durduramıyorum aglami yani dursun 2 dakika diyorum qma durmuyor kalbim duracak çocuklarım için bebek için güçlu durmaliyim ama ben o kadar güçlü Bi insan değilim ki bu acıya nasil dayanırım bilmiyorum keşke onu söyledikten sorna dün arasaydik Bi sesini duysaydık
Sağlıkla kucakla yavrunu inşallahSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ben şimdiden tahin helvası yemeye başladımArkadaşlar, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Doğuma bir hafta kala süt olması için nasıl beslenmeliyim? Bestlak damla aldım, arkadaşım Maltana içeceği önermişti, bir de solgarın brewer yeast vitaminini önerdi ama onları almadım daha, ben şimdi bunları alıp kullanmaya başlamalı mıyım? Yoksa bebeğin doğmasını mı bekleyeyim? Ya bebek doğunca süt gelmezse, ki sezeryanda gelmeme ihtimali yüksekmiş, mama mı yiyecek? Biri beni aydınlatabilir mi rica etsem, endişeliyim, ki şekerim olduğu için dikkatli beslenmeliyim ayrıca
Bak bunu söyleyebilirsin, at eşinin üstüneBende beni enayi yerine koymaya başladıklarını hissettiğimde mesafemi koyuyorum hemen ama bu çok farklı bir durum o yüzden çaresiz kaldım ☺ eşim işten geldi stres yapmış iyice ne yapacam tanımadığım insanın yanında diye bende dedim ben bile stres yaptım ne yapacağım diye
Geçen ebruya da dedim sen bir de 39-40ı gör bacım valla 37de doğursam duygusallığım bile yoktu kızBen size hep ne dedim bide son günleri görün siz diyeaz kaldı balım az sabret çok normal şuan ki halin hepi topu max bi hafta içinde hamilelik sona erecek bebeğin yanında olacak
Yarın kontrolüm var, yarın yaptırıcam mutlaka. Bende idrar çubuğu var ama mikroskobik bi tahlil de gerekir muhtemelen..İnşallah balim bir tahlil ver olmazsa
Insallah hersey guzel gecer canimSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Bende başlayayım cumartesi doğum varBen şimdiden tahin helvası yemeye başladım
Onun dışında bol kuru kayısılı kuru dutlu kekler falan yapıyorum ara öğün niyetine onları yiyorum
Annem incirli kayısılı kurudutlu komposto yapıp konserveledi hastaneye de götüreceğim sonrasında evde tüketeceğim bol bol
Solgar brewers yeast aldım doğuma birkaç gün kala onu da kullanmaya başlayacağım
Gerisini yaşayıp göreceğiz artık
Allah razı olsun canım benimSağ salim kavuşun inşallah canım Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederimCanım seni çok iyi anlıyorum, ben de sekiz aylık hamileyken en küçük dayımı kaybettim, en büyükleri de geçen yıl vefat etmişti ikisi de kanserden ama küçük dayıma hiç hazırlıklı değildik, annem bana söylemek istememiş hatta ben de çok ağladım, başka şehirdeyim gidemedim cenazesine ama bir ay öncesinde hastanede yanına gitmiştim pek mecali yoktu A Şule sen mi geldin dedi öyle uyku arasında gülümsedi hep o aklıma geliyor. Mekanları cennet olsun inşallah
Sağlıkla kucakla yavrunu inşallah
İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocuguBen size hep ne dedim bide son günleri görün siz diyeaz kaldı balım az sabret çok normal şuan ki halin hepi topu max bi hafta içinde hamilelik sona erecek bebeğin yanında olacak
Şekerden yana dikkatli olman gerekiyorsa Maltana önermem canım onun yerine kuru incir , kuru dut ,kuru kayısı komposto yapılabılır ya da bikaç hurmayı kaynatıp sıcak ya da soğuk gün içinde suyu içilebilir bir de dereotunun beslenmede bol tutmayı öneririm ilk gebeliğim ilk bebeğim olacak tecrübem yok ama teorik araştırmalarımdan bunları derledim ek olarak da salamura tarZu tuzlu şeyler ve maydonoz , nane nin de sütü azalttığını öğrendim ki buna oldukça şaşırmıştımArkadaşlar, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Doğuma bir hafta kala süt olması için nasıl beslenmeliyim? Bestlak damla aldım, arkadaşım Maltana içeceği önermişti, bir de solgarın brewer yeast vitaminini önerdi ama onları almadım daha, ben şimdi bunları alıp kullanmaya başlamalı mıyım? Yoksa bebeğin doğmasını mı bekleyeyim? Ya bebek doğunca süt gelmezse, ki sezeryanda gelmeme ihtimali yüksekmiş, mama mı yiyecek? Biri beni aydınlatabilir mi rica etsem, endişeliyim, ki şekerim olduğu için dikkatli beslenmeliyim ayrıca
Çok şükür kuzum iyiyiz doktorum alınsın dedi yarın için nasipse bugünden yattık senin ne zaman seZeryan olunca benim senin normalse 2 hafta vardırsezen0782 canım bizim sat lar aynı idi. Hayırdır bir sorun yok umarım.. planlı miydi ben mi kaçırdım acaba?
Canimm saglikla gelsin insallah bebegin.Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?