2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sorma bizimde esim bankamatik islerimi yapiyor. Uzak yerlere gitmeyecegim dedikce adam surda ariza var diyip cagiriyor. Bu gidisle doguma.kendim gidicem heralde
Deme öyle deme çağırma kötüyü , bende oğlumda bedellı askerlık tarıhı doğumuma denk gelecek dıye odum kopmuştu esımın ama hem memleketime çıktı askerlıgı hemde bebiş 50 günlükkene denk geldi hep birlikte sakaryaya gittik onu askeriyeye bırakıp annemlere geçmiştik yani cok düşünme , Rabbim’in senin için planı belli

Valla icim daraldi artik pskolojim hic iyi degil. Cok bunalmis yorulmus hissediyorum kendimi asiri derecede.

Valla icim daraldi artik pskolojim hic iyi degil. Cok bunalmis yorulmus hissediyorum kendimi asiri derecede.
Ben size hep ne dedim bide son günleri görün siz diye az kaldı balım az sabret çok normal şuan ki halin hepi topu max bi hafta içinde hamilelik sona erecek bebeğin yanında olacak

Arkadaşlar, aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum. Doğuma bir hafta kala süt olması için nasıl beslenmeliyim? Bestlak damla aldım, arkadaşım Maltana içeceği önermişti, bir de solgarın brewer yeast vitaminini önerdi ama onları almadım daha, ben şimdi bunları alıp kullanmaya başlamalı mıyım? Yoksa bebeğin doğmasını mı bekleyeyim? Ya bebek doğunca süt gelmezse, ki sezeryanda gelmeme ihtimali yüksekmiş, mama mı yiyecek? Biri beni aydınlatabilir mi rica etsem, endişeliyim, ki şekerim olduğu için dikkatli beslenmeliyim ayrıca

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de sekiz aylık hamileyken en küçük dayımı kaybettim, en büyükleri de geçen yıl vefat etmişti ikisi de kanserden ama küçük dayıma hiç hazırlıklı değildik, annem bana söylemek istememiş hatta ben de çok ağladım, başka şehirdeyim gidemedim cenazesine ama bir ay öncesinde hastanede yanına gitmiştim pek mecali yoktu A Şule sen mi geldin dedi öyle uyku arasında gülümsedi hep o aklıma geliyor. Mekanları cennet olsun inşallah

Selam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sağlıkla kucakla yavrunu inşallah

Ben şimdiden tahin helvası yemeye başladım
Onun dışında bol kuru kayısılı kuru dutlu kekler falan yapıyorum ara öğün niyetine onları yiyorum
Annem incirli kayısılı kurudutlu komposto yapıp konserveledi hastaneye de götüreceğim sonrasında evde tüketeceğim bol bol
Solgar brewers yeast aldım doğuma birkaç gün kala onu da kullanmaya başlayacağım
Gerisini yaşayıp göreceğiz artık

Bak bunu söyleyebilirsin, at eşinin üstüne Eşimle konuşmadan konuşmuştum seninle hakkını helal et, iyi niyetinin farkındayım ama eşimi düşünmemişim de. Günah senden gitsin

Ben size hep ne dedim bide son günleri görün siz diye az kaldı balım az sabret çok normal şuan ki halin hepi topu max bi hafta içinde hamilelik sona erecek bebeğin yanında olacak
Geçen ebruya da dedim sen bir de 39-40ı gör bacım valla 37de doğursam duygusallığım bile yoktu kız

Bende başlayayım cumartesi doğum var
Ama benim memingtolarda tık yok
Duştan sonra masaj felan yapıyorum ama yok

Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim

İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu

Şekerden yana dikkatli olman gerekiyorsa Maltana önermem canım onun yerine kuru incir , kuru dut ,kuru kayısı komposto yapılabılır ya da bikaç hurmayı kaynatıp sıcak ya da soğuk gün içinde suyu içilebilir bir de dereotunun beslenmede bol tutmayı öneririm ilk gebeliğim ilk bebeğim olacak tecrübem yok ama teorik araştırmalarımdan bunları derledim ek olarak da salamura tarZu tuzlu şeyler ve maydonoz , nane nin de sütü azalttığını öğrendim ki buna oldukça şaşırmıştım
Otlardan da kimyon , ısırgan otu , rezeneli ve çemenotu arttırıyor diye biliyorum çemen otu kapsül olarak da takviye şeklinde satılıyor ki aklıma çok yatmıştı sonra iştah açtığını öğrendim , iştahımın daha fazla açılmasını göze alamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…