Sağol kuzum Amin inşallah n uygun zamanda yazarım inşallahInsallah hersey guzel gecer canim
bizleri habersiz birakma
Sağol kuzum hepimizin inşallahCanimm saglikla gelsin insallah bebegin.
Kür tarifini aldım hemenRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
Benim ki pişik oldu canı yanınca ıngaaaa yapıyor sanki
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.
Dikkat dikkat süt artırıcı kür
-En küçük tencereye 4 kuru kayısı 5kuru incir(bunları bıçakla kesip küçülttüm) Avucumun içi kadar kuru dut. Tencerenin yarısından çok su koydum. Kaynattım. Bu karışımı o gün değil ertesi gün sabah aç içtim 1 bardak. Normalde benim göğüslerim gece taş gibi doluyordu. Gün içinde dolu dolu olmuyordu. Bu karışımı sabah içtim ya o gün akşama kadar dolu dolu göğüslerle gezdim . Hatta sağım yaptım.
Sağlıkla gelsin kuzucukÇok şükür kuzum iyiyiz doktorum alınsın dedi yarın için nasipse bugünden yattık senin ne zaman seZeryan olunca benim senin normalse 2 hafta vardır
Hadi hayırlısı ile kavuşun canım benim. Bebek içinde senin içinde dua edeceğiz dertsiz tasasız güzel güzel evinize gitmek nasip olsunSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ay hadi inşallah sağlıkla gelsin. Herşey güzel olsun inşallah insanın kavuşma ihtimali arttıkça heyecanı artıyor.Sağlıkla gelsin kuzucukbenimde sezeryan planlandı canım 20 si bi aksilik olmaz ise inşallah bekliyoruz bakalım
Amin inşallah canim benim mekanları cennet olsun inşallah çok zorCanım seni çok iyi anlıyorum, ben de sekiz aylık hamileyken en küçük dayımı kaybettim, en büyükleri de geçen yıl vefat etmişti ikisi de kanserden ama küçük dayıma hiç hazırlıklı değildik, annem bana söylemek istememiş hatta ben de çok ağladım, başka şehirdeyim gidemedim cenazesine ama bir ay öncesinde hastanede yanına gitmiştim pek mecali yoktu A Şule sen mi geldin dedi öyle uyku arasında gülümsedi hep o aklıma geliyor. Mekanları cennet olsun inşallah
Sağlıkla kucakla yavrunu inşallah
Bence ondan benimde bazen öyle oluyor canım bence yarına hareketlenir zaten için rahat ederHareket ediyor ara ara. Sanirim yeri daraldi ondan hic etmese tedirgin olurumda ediyor yine
Benim piskolojim bozuldu galibaBence ondan benimde bazen öyle oluyor canım bence yarına hareketlenir zaten için rahat eder
Ben yarın akşama kadar uyumaya karar verdim bulduğum çözüm buBak bunu söyleyebilirsin, at eşinin üstüneEşimle konuşmadan konuşmuştum seninle hakkını helal et, iyi niyetinin farkındayım ama eşimi düşünmemişim de. Günah senden gitsin
Inşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağına alırsin canımSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Ee hiç mi uyanmayacaksın, kız müsait olduğunda geleyim dese? Ashabı kehf yedi uyurlara verilen uykudan ver Allahım diye dua et bari 900 sene uyumuştu herhalde onlarBen yarın akşama kadar uyumaya karar verdim bulduğum çözüm buhem yalan da söylememiş olurum
Allah yardımcın olsun, sorunsuz sıkıntısız hayırla sağlıkla alırsın inşaallah bebişini kucağınaSelam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederimŞekerden yana dikkatli olman gerekiyorsa Maltana önermem canım onun yerine kuru incir , kuru dut ,kuru kayısı komposto yapılabılır ya da bikaç hurmayı kaynatıp sıcak ya da soğuk gün içinde suyu içilebilir bir de dereotunun beslenmede bol tutmayı öneririm ilk gebeliğim ilk bebeğim olacak tecrübem yok ama teorik araştırmalarımdan bunları derledim ek olarak da salamura tarZu tuzlu şeyler ve maydonoz , nane nin de sütü azalttığını öğrendim ki buna oldukça şaşırmıştım
Otlardan da kimyon , ısırgan otu , rezeneli ve çemenotu arttırıyor diye biliyorum çemen otu kapsül olarak da takviye şeklinde satılıyor ki aklıma çok yatmıştı sonra iştah açtığını öğrendim , iştahımın daha fazla açılmasını göze alamam
Öyle derse artık ben doğurmak için plates topu almaya giderim bir gunde dogurmaya calisirim hastanede gelir yanıma artıkEe hiç mi uyanmayacaksın, kız müsait olduğunda geleyim dese? Ashabı kehf yedi uyurlara verilen uykudan ver Allahım diye dua et bari 900 sene uyumuştu herhalde onlar
Bebeğim herkesın kendı hıkayesı kendı tecrübesi bosverrİnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Çok teşekkürlerBen şimdiden tahin helvası yemeye başladım
Onun dışında bol kuru kayısılı kuru dutlu kekler falan yapıyorum ara öğün niyetine onları yiyorum
Annem incirli kayısılı kurudutlu komposto yapıp konserveledi hastaneye de götüreceğim sonrasında evde tüketeceğim bol bol
Solgar brewers yeast aldım doğuma birkaç gün kala onu da kullanmaya başlayacağım
Gerisini yaşayıp göreceğiz artık
Göğüs masajı oksitosin üretimini artırıp doğumu tetikliyormuş, sonra bir sürü çay falan var bismillah deyip başla bari sıradanÖyle derse artık ben doğurmak için plates topu almaya giderim bir gunde dogurmaya calisirim hastanede gelir yanıma artık
Ayy herkesin doğumuna kimse karışamaz yaz duruma bari, insanın içini baymaktan başka işe yaramıyorlarİnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?