2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kür tarifini aldım hemen valla korktum yaptıramadım şimdi doğumu tetiklerse uçakta risk almayayım dedim son 3 gün

Selam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hadi hayırlısı ile kavuşun canım benim. Bebek içinde senin içinde dua edeceğiz dertsiz tasasız güzel güzel evinize gitmek nasip olsun

Buarada biz valizlere başladık doktor randevumuzdan da geldik herşey yolunda gibi 33+3 ultrasonda çıktık 2.100gram, boyu suyu herşey normal kafa geliş pozisyonunda normal doğuma engel durum yok şimdilik dedi doktorum ve uçabilir raporu vererek uğurladı. Hafif grip devam ediyor bende bakalımGüzel dualarınızda bizimde unutmayın tatlı enerjinizi eksik etmeyin.

Amin inşallah canim benim mekanları cennet olsun inşallah çok zor

Ben yarın akşama kadar uyumaya karar verdim bulduğum çözüm bu hem yalan da söylememiş olurum
Ee hiç mi uyanmayacaksın, kız müsait olduğunda geleyim dese? Ashabı kehf yedi uyurlara verilen uykudan ver Allahım diye dua et bari 900 sene uyumuştu herhalde onlar

Selam canım kızlar hastaneye yatışım yapıldı nasipse sabah erken alcaklar dualarınıza talibim teyzeleri Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun, sorunsuz sıkıntısız hayırla sağlıkla alırsın inşaallah bebişini kucağına Allahım eşine de akıl fikir versin bu arada inşaallah, aklını toplasın.

Çok teşekkür ederim

Ee hiç mi uyanmayacaksın, kız müsait olduğunda geleyim dese? Ashabı kehf yedi uyurlara verilen uykudan ver Allahım diye dua et bari 900 sene uyumuştu herhalde onlar
Öyle derse artık ben doğurmak için plates topu almaya giderim bir gunde dogurmaya calisirim hastanede gelir yanıma artık

İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Bebeğim herkesın kendı hıkayesı kendı tecrübesi bosverr

Çok teşekkürler

Öyle derse artık ben doğurmak için plates topu almaya giderim bir gunde dogurmaya calisirim hastanede gelir yanıma artık
Göğüs masajı oksitosin üretimini artırıp doğumu tetikliyormuş, sonra bir sürü çay falan var bismillah deyip başla bari sıradan
Yarın bakıcam bebiş iyi kilo aldıysa doğum kolay olsun daha fazla kilo almadan diye doğumu tetikleyici şeylere başlıycam bende

İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Ayy herkesin doğumuna kimse karışamaz yaz duruma bari, insanın içini baymaktan başka işe yaramıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…