2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Kuzum hiç kafaya takma zaten hep kötüyü anlatırlar iyiyi anlatan yok
Ben herkese kulaklarımı tıkıyorum yaşamamız gerekeni yaşıyoruz sonuçta

Aklıma gelseydi gün boyu çalışma yapardım bunun için geç geldi aklıma. Bende goguslerime dokunmuyorum süt gelmesin diye bilseydik yapardım

İnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Canim ya bise dicem 2 vajinal.dogum yapmis biri olarak 3.ye sezeryana giriyorum
Suni sanciylada olabilirdi ama yapacak bise yok
Hic birini ben secmedim hersey olacagina varir.
Suan 4 gun kalmis dogumuma normal olmaz umarim ters donmez diyorum. Ustelik normal dogumu bilmeme yasamama 2 tane guzel dogumum olmasina ragmen
Yani his , sezeryana hazirladi vucudum beynim
Sunide olsa normalde olsa sezaryanda olsa 3ununde zor yani guzel yani vardir. yani hic biri dort dortluk oh mis gibi keyif veren bise degil yani
Hakkinda hayirlisi neyse hissettigin neyse o olsun.
Her ne sekilde olursa olsun agrisida olacak ama bu gunlerr haftalar suren bise degil. Bebegini kucagina alinca herseyi unutacaksin.

Bende oyle dusunuyorum kuzum ama insanlar tuhaf iste

Bende başlayayım cumartesi doğum var
Ama benim memingtolarda tık yok
Duştan sonra masaj felan yapıyorum ama yok
Benimkiler de sadece ara ara böyle acıyıp ağrıyor gibi oluyor başka bir şey yok şimdilik
Ama ben kompostoların tahin helvalarının süt artırıcı takviyelerin gücüne inanmayı seçiyorum bir de unicornlara ve süt perilerine

Evrene pozitif mesaj

Kızlar felaket başım ağrıyor, resmen uykudan ağrıyla uyandım ve midem de bulanıyor. Doğum belirtisi olabilir mi?

Kür tarifin mi canımmmm okudum sağol
Ben de hala alışmaya çalışıyorum bugün baş ağrım var sanıyorum ki uykusuzluk sebep oluyor parol aldım dinlenmeye çalışıyorum şuan bile süt sağıyorum bebisi yeni doyurdum insllah biraz uyur da ben de hemen uyurum
36+5 doğum yaptim arkadaslar...
hayırlı olsun kuzum nasılsınız her şey yolundadir insallah
Kızlar selam sabah 08:30 a doğumum planlandı. yatış işlemlerim yaplıyor. hem heyecan hem korku bir arada... Dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…