Kuzum hiç kafaya takma zaten hep kötüyü anlatırlar iyiyi anlatan yokİnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Aklıma gelseydi gün boyu çalışma yapardım bunun için geç geldi aklıma. Bende goguslerime dokunmuyorum süt gelmesin diye bilseydik yapardımGöğüs masajı oksitosin üretimini artırıp doğumu tetikliyormuş, sonra bir sürü çay falan var bismillah deyip başla bari sıradan
Yarın bakıcam bebiş iyi kilo aldıysa doğum kolay olsun daha fazla kilo almadan diye doğumu tetikleyici şeylere başlıycam bende
Sıkıp sütü çıkarmadığın sürece sorun olmaz, masaj yap sadeceAklıma gelseydi gün boyu çalışma yapardım bunun için geç geldi aklıma. Bende goguslerime dokunmuyorum süt gelmesin diye bilseydik yapardım
Kesinlikle oyleAyy herkesin doğumuna kimse karışamaz yaz duruma bari, insanın içini baymaktan başka işe yaramıyorlar
Dogsa herkese diycem dogurdum rahatladiniz miKuzum hiç kafaya takma zaten hep kötüyü anlatırlar iyiyi anlatan yok
Ben herkese kulaklarımı tıkıyorum yaşamamız gerekeni yaşıyoruz sonuçta
Amin canım inşallahAy hadi inşallah sağlıkla gelsin. Herşey güzel olsun inşallah insanın kavuşma ihtimali arttıkça heyecanı artıyor.
Canim ya bise dicem 2 vajinal.dogum yapmis biri olarak 3.ye sezeryana giriyorumİnsanlarin bencilliklerinden de yoruldum. Hergun fix 2-3 kisi yaziyor dogurmadjn mj daha diye. Bir arkadasim yaziyor sezeryan pismanlik. Obur ku diyor aman aman suni sanci cok kotu. Gelmezse kendi icimde buyuteyim bari ben bu cocugu
Bende oyle dusunuyorum kuzum ama insanlar tuhaf isteCanim ya bise dicem 2 vajinal.dogum yapmis biri olarak 3.ye sezeryana giriyorum
Suni sanciylada olabilirdi ama yapacak bise yok
Hic birini ben secmedim hersey olacagina varir.
Suan 4 gun kalmis dogumuma normal olmaz umarim ters donmez diyorum. Ustelik normal dogumu bilmeme yasamama 2 tane guzel dogumum olmasina ragmen
Yani his , sezeryana hazirladi vucudum beynim
Sunide olsa normalde olsa sezaryanda olsa 3ununde zor yani guzel yani vardir. yani hic biri dort dortluk oh mis gibi keyif veren bise degil yani
Hakkinda hayirlisi neyse hissettigin neyse o olsun.
Her ne sekilde olursa olsun agrisida olacak ama bu gunlerr haftalar suren bise degil. Bebegini kucagina alinca herseyi unutacaksin.
Benimkiler de sadece ara ara böyle acıyıp ağrıyor gibi oluyor başka bir şey yok şimdilikBende başlayayım cumartesi doğum var
Ama benim memingtolarda tık yok
Duştan sonra masaj felan yapıyorum ama yok
Bu motive edisinle bu saatte yürüyüşe gittik eşimleSıkıp sütü çıkarmadığın sürece sorun olmaz, masaj yap sadece
Bende oyle dusunuyorum kuzum ama insanlar tuhaf iste
Evrene pozitif mesajBenimkiler de sadece ara ara böyle acıyıp ağrıyor gibi oluyor başka bir şey yok şimdilik
Ama ben kompostoların tahin helvalarının süt artırıcı takviyelerin gücüne inanmayı seçiyorumbir de unicornlara ve süt perilerine
Gelgitlerimiz oluyor çok normalBenim piskolojim bozuldu galiba
Hadi bakalım 3 vakte kadar doğum bekliyorum sendenBu motive edisinle bu saatte yürüyüşe gittik eşimle
Kaç haftaliksinizKızlar felaket başım ağrıyor, resmen uykudan ağrıyla uyandım ve midem de bulanıyor. Doğum belirtisi olabilir mi?
Kür tarifin mi canımmmm okudum sağolRutin mi ? Rutin neydi ki? Kim di ki ?canım ben valla her fırsatta uyumaya çalışıyorum ama işte evde annem var. Gözüm arkada kalmıyor. Uykuda cidden süt doluyor memişler. Bir de süt için tavsiyem var istersen tabi.
Canım vajinal doğum demek her yarım saatte bi el sokmalı muayene demek. Bence artık çatı falan umursama yaptır muayeneni.
Benim Duru öyle yutkunma sesi çıkarıyor ki korkutuyor beni. Tıkanıyor. Bu işin ortası yok galiba. Dün akşam biraz pişik krizimiz oldu. Duru çok ağladı huzursuzdu. Annem diyo ki aç bu çocuk aç o yüzden uyumuyor falan. Halbuki her ağladığında dayadım memeyi. İkna edemedim annemi. Mama yaptık 30 cc Duru da yuttu hepsini. Annem ama nasıl gururlu ben anlarım havalarında. Ben şoktayım aaaa bu çocuk demek ki aç geziyor sürekli diyordum kiiii 2 dk geçmedi foşşşşşş hepsini son damlasına kadar kustu. Bence bebekler ayarlıyor o işi ya. Bebişlere güvenip onlara bırakmak lazım süreci. Bu ara zaten gak meme guk meme hep meme modundayız aç olma ihtimali yoktur diye düşünüyorum.
Benim ki pişik oldu canı yanınca ıngaaaa yapıyor sanki
Evet süt artıran bir şey oldu bende. Sizde de işe yarar belki deneyin isterseniz.
Dikkat dikkat süt artırıcı kür
-En küçük tencereye 4 kuru kayısı 5kuru incir(bunları bıçakla kesip küçülttüm) Avucumun içi kadar kuru dut. Tencerenin yarısından çok su koydum. Kaynattım. Bu karışımı o gün değil ertesi gün sabah aç içtim 1 bardak. Normalde benim göğüslerim gece taş gibi doluyordu. Gün içinde dolu dolu olmuyordu. Bu karışımı sabah içtim ya o gün akşama kadar dolu dolu göğüslerle gezdim . Hatta sağım yaptım.
Ben de hala alışmaya çalışıyorum bugün baş ağrım var sanıyorum ki uykusuzluk sebep oluyor parol aldım dinlenmeye çalışıyorum şuan bile süt sağıyorum bebisi yeni doyurdum insllah biraz uyur da ben de hemen uyurumGeçen hafta o kdr yorucuydu kı fuar vardı esım her gün 9 dan aşağı gelmedi,bazen geceye kadar çalıştı yoruldum cok yalan yok hala alışmaya çalışıyorum tempoya, Allahtan oğlum öğlen okula gıdıyorda Lina hanım izin verırse bı yarım saat 40 dk uyuyorum yoksa ebrunun da dedıgı gıbı zombi modunda gezıyorum resmen
36+5 doğum yaptim arkadaslar...
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına al canımKızlar selam sabah 08:30 a doğumum planlandı. yatış işlemlerim yaplıyor. hem heyecan hem korku bir arada... Dualarınızı eksik etmeyin
38+2 olduk bugünKaç haftaliksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?