2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ? pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum

Bebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ? pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum
Biz daha doğurup o seviyeye gelemedik ki serum fizyolojikle 2 güne bir açıyorlardı sanki

Doğurun artık yaaaav
Serum fizyolojik yapmak çok zormuş gibi geliyor akşamdan beri videolarını izliyorum
Canım serum fizyolojik böyle küçük tek tek olanları var. Ondan al onla birkaç damla damlat. Öbür şırıngalı zor ben yapamıyorum. Bi de ben bugün doktora bi sprey soracağım olur derse haber veririm sana da

Biz burun tıkanıklığı yüzünden 2 gün yenidoğanda yattık kuzum hiç hafife alma . Doktor bize nebulizator aldırdı biz de elektrikli burun aspiratörü aldık. Önce izotonikle, serum fizyolojik şeklinde bir ilacı karıştırıp maske ile verdik 3 gün 1 gün sonra burnumuz açıldı şimdi ihtiyaç duydukça (doktor sık sık da yapmayın dedi) hipertonik (bunu doktor hastaneden verdi tuzlu yoğun su gibi düşün) şırınga ile 2 3 ml falan çekip onu da buharla veriyoruz sonra elektrikli burun aspiratörü ile çekiyoruz.
Ben de hasta ettik falan diye düşündüm çok ağladım inan bir de hastaneye yatınca ama bu çoğunlukla hastalıktan da değil yenidoganların düzenli burun temizliği yapılmadığı için oluyor bence bir de çok ağladıklarında mukuslar yumusuyor göz yaşı kanalından nazal bölgeye sıvı akımı mı ne olurmuş çok ağladıysa ondan da olmuş olabilir

Muhteşem zamanlardasın tam doğurmadık 37sonu-38başı normal doğum hayalim çünkü çok sabredemiycem gibi geliyor yaa
Bulantı kusma başladı hadi bakalım hayırlısı, kontrolde doktor doğuruyorsun derse şaşırmayacağım
Allah hayırlısını versin, bende pek sabredemeyecek gibiyim ama işlerim bitmemişti. İnşaallah biraz daha zaman tanır annesinin balı

Bir gunde biter islerin. Doguramamak daha zor. Geceleri uyuyamiyorum artik Safak sayiyorum gercekten

Bir gunde biter islerin. Doguramamak daha zor. Geceleri uyuyamiyorum artik Safak sayiyorum gercekten
Şuan uyuyabilmek için dua ediyorum başım hala çok ağrıyor, bulantı kusma bonusu
Allahım herşeyin itidallisini versin. Size de kolaycık doğumlar amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…