Şuan uyuyabilmek için dua ediyorum başım hala çok ağrıyor, bulantı kusma bonusu
Allahım herşeyin itidallisini versin. Size de kolaycık doğumlar amiinn
Ay kiyamam ya. Gecer insallah. Hamilelikteki bulantida baska biseye benziyor tarifi yok vallaTeşekkür ederim canım, ama maalesef benim bünye biraz değişik midem bir bulanmaya başlasın ne var ne yok gitmeden asla birşey yiyemiyorum..
Aklıma gelmemiş vardı, hemen kullanıyorum teşekkür ederimİnşallah geçer çabucak, Nane yağı varsa alnına sur, biraz olsun iyi geliyor bana ,baş ağrısı için .Bulantıyı da hafifletir belki.
Sorma, kendimi geçtim yavrum taş gibi oldu strese girmez inşaallah..Ay kiyamam ya. Gecer insallah. Hamilelikteki bulantida baska biseye benziyor tarifi yok valla
İnsallah canim.benimkide dun uzuldum diye hareketsizmis sanirim. Sabahtir durmuyor masallahSorma, kendimi geçtim yavrum taş gibi oldu strese girmez inşaallah..
Maşaallah, aman bebişler iyi olsun da biz bir şekilde hallediyoruzİnsallah canim.benimkide dun uzuldum diye hareketsizmis sanirim. Sabahtir durmuyor masallah
Aynen kuzumMaşaallah, aman bebişler iyi olsun da biz bir şekilde hallediyoruz
Bana da nstyi etkiliyor gibi bir şey dediler gerçek midir bilemedimBana nst sırasında dedi kullanma diye bende nst için dedi sandım. Sonra gelip bana laf söyleyince eşimede mi haber vermeyeyim dedim kimse bir şey demiyor zaten dedim. Çok anlayışsizlar ya
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün36+5 doğum yaptim arkadaslar...
İnşallah sağlıcakla kavuşunKızlar selam sabah 08:30 a doğumum planlandı. yatış işlemlerim yaplıyor. hem heyecan hem korku bir arada... Dualarınızı eksik etmeyin
Hadi hayırlısıBulantı kusma başladı hadi bakalım hayırlısı, kontrolde doktor doğuruyorsun derse şaşırmayacağım
Allah hayırlısını versin, bende pek sabredemeyecek gibiyim ama işlerim bitmemişti. İnşaallah biraz daha zaman tanır annesinin balı
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah36+5 doğum yaptim arkadaslar...
İnsallah canim.benimkide dun uzuldum diye hareketsizmis sanirim. Sabahtir durmuyor masallah
Gunaydin kizlar
Bugunun rdvulari
R ririi 39+3
Kostebekpasta 39+1
I ikicicekbocek 38+0
glutensiz hemsire 38+2
S srsrnr 39+1
35rose 38+2
DOGUM
sezen0782 37+6
Hayirli dogumun olsun insallah cnm
Hepinizden hayirli haberler bekliyoruz kizlar
Ben yanlış yazmışım kuzum ya 39+0 benimGunaydin kizlar
Bugunun rdvulari
R ririi 39+3
Kostebekpasta 39+1
I ikicicekbocek 38+0
glutensiz hemsire 38+2
S srsrnr 39+1
35rose 38+2
DOGUM
sezen0782 37+6
Teşekkür ederim canım
Randevum 11deydi benim, hala biraz kötüyüm o yüzden öğleden sonra gidicem sanırımGunaydin kizlar
Bugunun rdvulari
R ririi 39+3
Kostebekpasta 39+1
I ikicicekbocek 38+0
glutensiz hemsire 38+2
S srsrnr 39+1
35rose 38+2
DOGUM
sezen0782 37+6
Agrilarim var iyi olmaya çalışıyorumKür tarifin mi canımmmm okudum sağol
Ben de hala alışmaya çalışıyorum bugün baş ağrım var sanıyorum ki uykusuzluk sebep oluyor parol aldım dinlenmeye çalışıyorum şuan bile süt sağıyorum bebisi yeni doyurdum insllah biraz uyur da ben de hemen uyurum
hayırlı olsun kuzum nasılsınız her şey yolundadir insallah
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağına al canım
Cokk tesekkur ederimHayırlı ömürlü olsun
Cok tesekkur ederim sukur iyiyizAy maşallah size sen ve bebek nasılsınız. Hayırlı uğurlu olsun canım.
Canım sürekli uyarılacak bu da eminim sütünü artıracaktırYa bizde memeyi emzik yaptık. Öyle çok sütüm yok keyfi istiyor biliyorum. Hatta biberon reddine geçecek nerdeyse emdi emdi hala aç ağlıyor mama verdik biberonu meme gibi tutmaya çalışıyor bırakıyor baya uğraştık. EDS almamıştım ama onu alıcam herhalde bari öyle yesin. Bu kadar emzik niyetine meme kullanmaya da sütüm artar inşallah bakalım
Annem de süt açar dedi de deneyemedim.Serum fizyolojik. Varmış ama ben de denemedşn annem süt açar diyor :)
Ay tamam aldım şimdi onlardan deneyeceğim. Damlayı damlattıktan sonra çevirmem lazım mı bebeği aksın diye? Yoksa yatar pozisyonda damlatıp bırakıyor muyuz kendi halineCanım serum fizyolojik böyle küçük tek tek olanları var. Ondan al onla birkaç damla damlat. Öbür şırıngalı zor ben yapamıyorum. Bi de ben bugün doktora bi sprey soracağım olur derse haber veririm sana da
Bana da nstyi etkiliyor gibi bir şey dediler gerçek midir bilemedim
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünNasılsınız? Ben de 36+6da yaptım doğumu umarım ikiniz de iyisinizdir.
İnşallah sağlıcakla kavuşun
Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?