2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah geçer çabucak, Nane yağı varsa alnına sur, biraz olsun iyi geliyor bana ,baş ağrısı için .Bulantıyı da hafifletir belki.

Şuan uyuyabilmek için dua ediyorum başım hala çok ağrıyor, bulantı kusma bonusu
Allahım herşeyin itidallisini versin. Size de kolaycık doğumlar amiinn

Bana nst sırasında dedi kullanma diye bende nst için dedi sandım. Sonra gelip bana laf söyleyince eşimede mi haber vermeyeyim dedim kimse bir şey demiyor zaten dedim. Çok anlayışsizlar ya
Bana da nstyi etkiliyor gibi bir şey dediler gerçek midir bilemedim
36+5 doğum yaptim arkadaslar...
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün Nasılsınız? Ben de 36+6da yaptım doğumu umarım ikiniz de iyisinizdir.
Kızlar selam sabah 08:30 a doğumum planlandı. yatış işlemlerim yaplıyor. hem heyecan hem korku bir arada... Dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah sağlıcakla kavuşun
Hadi hayırlısı

İnsallah canim.benimkide dun uzuldum diye hareketsizmis sanirim. Sabahtir durmuyor masallah

Benimde öyle oldu geçen hafta, çok canım sıkıldı nerdeyse 2 gün.Sonra maşallah çok güzel hareketlendi.Az önce doktora sordum , normal Bir durum sorun yok dedi.Bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor dedi.

Hayırlı haber bekle ama doğum haberi bekleme benden

glutensiz hemsire geçmiş olsun güzelim inşallah şifa dilerim
Teşekkür ederim canım
Randevum 11deydi benim, hala biraz kötüyüm o yüzden öğleden sonra gidicem sanırım

Agrilarim var iyi olmaya çalışıyorum

Canım sürekli uyarılacak bu da eminim sütünü artıracaktır Eds dene bakalım. Çok zor gözükmüyor sanki.
Serum fizyolojik. Varmış ama ben de denemedşn annem süt açar diyor :)
Annem de süt açar dedi de deneyemedim.
Ay tamam aldım şimdi onlardan deneyeceğim. Damlayı damlattıktan sonra çevirmem lazım mı bebeği aksın diye? Yoksa yatar pozisyonda damlatıp bırakıyor muyuz kendi haline

Ihlamurseven ay canım geçmiş olsun yaaa tabi hafife alınacak şey değil burun tıkanıklığı tüm hayatını etkiledi. Ememiyor uyuyamıyor. Hepsi kalitesiz bu da sinir stres yaptı çocuğuma. inşallah bir daha bu kadar ilerlemeden hallederiz canım

Cok sukurr

Kızlar günaydın, bana tane tane ne olur hakikaten hiç birsey bilmeyen cahil biri olarak bu biberon emzik vb. Ürünler nasıl steril edilecek anlatır mısınız?
Ayrıca süt sagma makinesi de var onu da lütfen nasıl temizlicez? Valf ve hortumunu yıkamayin diyorlar? Bunlar sadece sıcak su ile mi yoksa doğal deterjan ile mi daha mantıklı acaba?
Yıkadıktan sonra kilitli poşetler ile mi saklayayım? Tozlanmasin diye ne dersiniz?

Daha önce yazmıştı arkadaşlar ama ss almamışım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…