- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Daha neler kuzum bütün bebeklerin burnu temizlenir eczaneden serum fizyolojik al küçük.enjektor al video izle YouTube da bir sürü var kendin aç yapamazsan kontrol de doktora sor canimcimBebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ?pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum
Bebeği yan yatırıp düz bi zeminde fışlat diğer burnundan çıkar kucağına al dıkle sonra dıger burnuCanım sürekli uyarılacak bu da eminim sütünü artıracaktırEds dene bakalım. Çok zor gözükmüyor sanki.
Annem de süt açar dedi de deneyemedim.
Ay tamam aldım şimdi onlardan deneyeceğim. Damlayı damlattıktan sonra çevirmem lazım mı bebeği aksın diye? Yoksa yatar pozisyonda damlatıp bırakıyor muyuz kendi haline
@Ihlamurseven ay canım geçmiş olsun yaaatabi hafife alınacak şey değil burun tıkanıklığı tüm hayatını etkiledi. Ememiyor uyuyamıyor. Hepsi kalitesiz bu da sinir stres yaptı çocuğuma. inşallah bir daha bu kadar ilerlemeden hallederiz canım
Benımkıde kusarken burnundan fışkırıyor o zorluyor benı çekip temizlemek gerekiyor hemen tıkanık kalıyoDaha neler kuzum bütün bebeklerin burnu temizlenir eczaneden serum fizyolojik al küçük.enjektor al video izle YouTube da bir sürü var kendin aç yapamazsan kontrol de doktora sor canimcim
Ya hayirli olsunda 1 hafta sonra dogum haberi verirsin belkiBenimde öyle oldu geçen hafta, çok canım sıkıldı nerdeyse 2 gün.Sonra maşallah çok güzel hareketlendi.Az önce doktora sordum , normal Bir durum sorun yok dedi.Bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor dedi.
Hayırlı haber bekle ama doğum haberi bekleme benden
Hissetmisim demekkiTeşekkür ederim canım
Randevum 11deydi benim, hala biraz kötüyüm o yüzden öğleden sonra gidicem sanırım
9 ay hic istahim yoktuKizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor yao yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic
Benimde tam tersi ya. Midem agzima kadar dolu sanki9 ay hic istahim yoktu
Son 1 2 haftadir cok istahlandim seni bile yiyebilirim
Ben normalde emzirirken cok istahli oluyodumBenimde tam tersi ya. Midem agzima kadar dolu sankibence ben tatli yiyemedigim icin boyleyim. Offf dogum tarihi yarin ins belli olurda bi tatli gomerim
Valf hortumunu yıkamadım canım makineyi bozuyormuş motora su kaçarsa bilmiyorum o nasıl temizlenecek anlamadım açıkçası ama onun harici bütün parçalarını ayırdım tek tek hepsini biberon temizleyici ile yıkadım sonra kaynar suya attımKızlar günaydın, bana tane tane ne olur hakikaten hiç birsey bilmeyen cahil biri olarak bu biberon emzik vb. Ürünler nasıl steril edilecek anlatır mısınız?
Ayrıca süt sagma makinesi de var onu da lütfen nasıl temizlicez? Valf ve hortumunu yıkamayin diyorlar? Bunlar sadece sıcak su ile mi yoksa doğal deterjan ile mi daha mantıklı acaba?
Yıkadıktan sonra kilitli poşetler ile mi saklayayım? Tozlanmasin diye ne dersiniz?
Daha önce yazmıştı arkadaşlar ama ss almamışım bulamadım
Canım ben şu an süt sağma makinası mochi ve mama kabı var bunları kullanıyorum. Biberon ve emzik yok olsa ama onları da öyle yapardım.Kızlar günaydın, bana tane tane ne olur hakikaten hiç birsey bilmeyen cahil biri olarak bu biberon emzik vb. Ürünler nasıl steril edilecek anlatır mısınız?
Ayrıca süt sagma makinesi de var onu da lütfen nasıl temizlicez? Valf ve hortumunu yıkamayin diyorlar? Bunlar sadece sıcak su ile mi yoksa doğal deterjan ile mi daha mantıklı acaba?
Yıkadıktan sonra kilitli poşetler ile mi saklayayım? Tozlanmasin diye ne dersiniz?
Daha önce yazmıştı arkadaşlar ama ss almamışım bulamadım
Hemen ss aldim canım bu seferValf hortumunu yıkamadım canım makineyi bozuyormuş motora su kaçarsa bilmiyorum o nasıl temizlenecek anlamadım açıkçası ama onun harici bütün parçalarını ayırdım tek tek hepsini biberon temizleyici ile yıkadım sonra kaynar suya attım
Suyun altını kapattım tamamen soğuyana kadar kaynar suyun işinde bıraktım
Biberonlarını oyuncaklarını falan da öyle yaptım
Papatyamaviss bu şekilde söylemişti
Erime ihtimallerine karşı ben de böyle uyguladım uzun uzun altı açık şekilde kaynatma yapmadım yani
Daha neler kuzum bütün bebeklerin burnu temizlenir eczaneden serum fizyolojik al küçük.enjektor al video izle YouTube da bir sürü var kendin aç yapamazsan kontrol de doktora sor canimcim
Ay o bi zor geldi bana izledim deBebeği yan yatırıp düz bi zeminde fışlat diğer burnundan çıkar kucağına al dıkle sonra dıger burnu
Çok teşekkür ederim canım, o zaman emzik biberon yıkamak doğum oncesi yapmayayımCanım ben şu an süt sağma makinası mochi ve mama kabı var bunları kullanıyorum. Biberon ve emzik yok olsa ama onları da öyle yapardım.
Lansinoh süt sağma makinesi için süt ile temas eden kısımlarını yıkıyorum sadece. Hortumu adaptörü kablosu buralara girmiyorum. Kullandım diyelim bunları önce su ile sonra kendi temizleyici deterjanı ile yıkıyorum. Güzelce sütün yağı arınmış oluyor. Sonra tencerede kaynamış suya atıyorum 2 dk altı açık sonra kapatıp bi 3-5 dk da öylece kalıyor tencerede. Tencereden çıkarıp kurutmalığına takıp direk durunun odasına götürüyorum. Oraya giren çıkan yok. Suyu kuruduktan sonra buz dolabı poşetine çıtlı falan değil normal düğüm atıyorum. Öyle duruyor.
İnsallah kuzumBen normalde emzirirken cok istahli oluyodum
Bu sefer erken geldi vucud hazir simdiden demekki
Insallah yarin senin icinde biseler netlesir cnm
Arkadasım bana mochısını gonderıyor sut arttırmaya da etkısı olur mu sence kuzum sen mochıde bırıken sutlerı napıyorsunCanım ben şu an süt sağma makinası mochi ve mama kabı var bunları kullanıyorum. Biberon ve emzik yok olsa ama onları da öyle yapardım.
Lansinoh süt sağma makinesi için süt ile temas eden kısımlarını yıkıyorum sadece. Hortumu adaptörü kablosu buralara girmiyorum. Kullandım diyelim bunları önce su ile sonra kendi temizleyici deterjanı ile yıkıyorum. Güzelce sütün yağı arınmış oluyor. Sonra tencerede kaynamış suya atıyorum 2 dk altı açık sonra kapatıp bi 3-5 dk da öylece kalıyor tencerede. Tencereden çıkarıp kurutmalığına takıp direk durunun odasına götürüyorum. Oraya giren çıkan yok. Suyu kuruduktan sonra buz dolabı poşetine çıtlı falan değil normal düğüm atıyorum. Öyle duruyor.
Aynen canım şimdilik emzik ve biberon kullanmazsın. Pompanıda şimdi deterjanlamasan bile olur direk kaynar su yeterli. Deterjanı sütün yağı için kullanıyorum yani. Kullandıkça kendin yapacaksın zaten hiç stres olma. Gerçekten en iyisini yapacaksınÇok teşekkür ederim canım, o zaman emzik biberon yıkamak doğum oncesi yapmayayım
. Sadece süt sagma makinesi parçalarını dediğin gibi yapayım
Çok teşekkür ederim hemen ss aldim
Aslında asırı basıt kuzum korkulacak hiçbişey yok cok daha guzel temızlıyor tabıkı devamlı yıkamak doğru degıl , geceleri ortamdakı nemden de olabılır hava nemlendırıcı falan kullanıyormusun kuzum bızımkının de gece tıkalıAy o bi zor geldi bana izledim dedamla şeklindeki serumlardan aldım. Bi onu deneyeceğim olmazsa mecbur sizin bu dediğinizi yapacağım. Gece iyice tıkandı burnu ödüm koptu ya nefessiz kalacak diye uyuyamadım.
Ay canım benim Allah razı olsunAynen canım şimdilik emzik ve biberon kullanmazsın. Pompanıda şimdi deterjanlamasan bile olur direk kaynar su yeterli. Deterjanı sütün yağı için kullanıyorum yani. Kullandıkça kendin yapacaksın zaten hiç stres olma. Gerçekten en iyisini yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?