2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ? pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum
Daha neler kuzum bütün bebeklerin burnu temizlenir eczaneden serum fizyolojik al küçük.enjektor al video izle YouTube da bir sürü var kendin aç yapamazsan kontrol de doktora sor canimcim

Bebeği yan yatırıp düz bi zeminde fışlat diğer burnundan çıkar kucağına al dıkle sonra dıger burnu

Eklentiler

• 6D918B77-E73D-4D77-AC6C-827DC86D69A9.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 37
Daha neler kuzum bütün bebeklerin burnu temizlenir eczaneden serum fizyolojik al küçük.enjektor al video izle YouTube da bir sürü var kendin aç yapamazsan kontrol de doktora sor canimcim
Benımkıde kusarken burnundan fışkırıyor o zorluyor benı çekip temizlemek gerekiyor hemen tıkanık kalıyo

Kizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor ya o yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic

Kızlar önemli bir konu danışmak istiyorum. Ben 13ü yurt dışına çıkıyorum ama 20sine kadar uzaktan çalışacağımı acaba çalışamaz raporunu gitmeden alabilir miyim? Kardeşim gitse mesela yada 12sinde gitsem 20si tarihli çıkartırlar mı? Kendi doktorumdan almadığım için o bilmiyorum dedi

Ya hayirli olsunda 1 hafta sonra dogum haberi verirsin belki

Kizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor ya o yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic
9 ay hic istahim yoktu
Son 1 2 haftadir cok istahlandim seni bile yiyebilirim

Benimde tam tersi ya. Midem agzima kadar dolu sanki bence ben tatli yiyemedigim icin boyleyim. Offf dogum tarihi yarin ins belli olurda bi tatli gomerim
Ben normalde emzirirken cok istahli oluyodum
Bu sefer erken geldi vucud hazir simdiden demekki
Insallah yarin senin icinde biseler netlesir cnm

Valf hortumunu yıkamadım canım makineyi bozuyormuş motora su kaçarsa bilmiyorum o nasıl temizlenecek anlamadım açıkçası ama onun harici bütün parçalarını ayırdım tek tek hepsini biberon temizleyici ile yıkadım sonra kaynar suya attım
Suyun altını kapattım tamamen soğuyana kadar kaynar suyun işinde bıraktım
Biberonlarını oyuncaklarını falan da öyle yaptım
Papatyamaviss bu şekilde söylemişti
Erime ihtimallerine karşı ben de böyle uyguladım uzun uzun altı açık şekilde kaynatma yapmadım yani

Canım ben şu an süt sağma makinası mochi ve mama kabı var bunları kullanıyorum. Biberon ve emzik yok olsa ama onları da öyle yapardım.

Lansinoh süt sağma makinesi için süt ile temas eden kısımlarını yıkıyorum sadece. Hortumu adaptörü kablosu buralara girmiyorum. Kullandım diyelim bunları önce su ile sonra kendi temizleyici deterjanı ile yıkıyorum. Güzelce sütün yağı arınmış oluyor. Sonra tencerede kaynamış suya atıyorum 2 dk altı açık sonra kapatıp bi 3-5 dk da öylece kalıyor tencerede. Tencereden çıkarıp kurutmalığına takıp direk durunun odasına götürüyorum. Oraya giren çıkan yok. Suyu kuruduktan sonra buz dolabı poşetine çıtlı falan değil normal düğüm atıyorum. Öyle duruyor.

Hemen ss aldim canım bu sefer önce siveno vb temizlik deterjanı ile yıkayıp sonra kaynatiyoruz teşekkür ederim canım

Bebeği yan yatırıp düz bi zeminde fışlat diğer burnundan çıkar kucağına al dıkle sonra dıger burnu
Ay o bi zor geldi bana izledim de damla şeklindeki serumlardan aldım. Bi onu deneyeceğim olmazsa mecbur sizin bu dediğinizi yapacağım. Gece iyice tıkandı burnu ödüm koptu ya nefessiz kalacak diye uyuyamadım.

Çok teşekkür ederim canım, o zaman emzik biberon yıkamak doğum oncesi yapmayayım
. Sadece süt sagma makinesi parçalarını dediğin gibi yapayım
Çok teşekkür ederim hemen ss aldim

Arkadasım bana mochısını gonderıyor sut arttırmaya da etkısı olur mu sence kuzum sen mochıde bırıken sutlerı napıyorsun
Dün gece yine yaklaşık bır saatten fazla süren her ıkı meme de emme savaş devamlı kendını gerı atıp tutamama sınır durumundan sonra mama hazırladım getırdım bende fokur fokur ıctı ıkı dk olmadan ağzından burnundan heryerınden çıkardı derdi ne anlamıyorum resmen sonrasında 40 dk ugrastım anca uyudu

Çok teşekkür ederim canım, o zaman emzik biberon yıkamak doğum oncesi yapmayayım
. Sadece süt sagma makinesi parçalarını dediğin gibi yapayım
Çok teşekkür ederim hemen ss aldim
Aynen canım şimdilik emzik ve biberon kullanmazsın. Pompanıda şimdi deterjanlamasan bile olur direk kaynar su yeterli. Deterjanı sütün yağı için kullanıyorum yani. Kullandıkça kendin yapacaksın zaten hiç stres olma. Gerçekten en iyisini yapacaksın

Ay o bi zor geldi bana izledim de damla şeklindeki serumlardan aldım. Bi onu deneyeceğim olmazsa mecbur sizin bu dediğinizi yapacağım. Gece iyice tıkandı burnu ödüm koptu ya nefessiz kalacak diye uyuyamadım.
Aslında asırı basıt kuzum korkulacak hiçbişey yok cok daha guzel temızlıyor tabıkı devamlı yıkamak doğru degıl , geceleri ortamdakı nemden de olabılır hava nemlendırıcı falan kullanıyormusun kuzum bızımkının de gece tıkalı

Ay canım benim Allah razı olsun gün yaklaştıkça saçma sapan heyecan basıyor üzerine ne yapılacak heyecanı insan aptal oluyor resmen.. iyiki sizler varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…