2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım hepsini emzik biberon temizleyici ile temizle durula. Sonra bir tencere de klorsuz suyu kaynat içine at bir kaç dakika çatalla çevir sonra kuru temiz zemine al bu kadar. Süt sagma da sadece süt temas olan yerleri aynı şekilde

Çok teşekkür ederim canım

Canım bu sabah mesela uyandığımda her iki göğsüm de taş gibiydi. Duru birini emerken diğerine mochi taktım. İlk başta bi gelmiyor gibi oluyor. Biraz beklemek lazım. Sonra şıp şıp damlamaya başlıyor. Duru 12 dk falan emdi. O arada ortalama 20 cc süt toplamıştı. Bu biriken sütleri dolapta biberonda topladım. Dün 180 cc buzluğa süt attım bu şekilde. Bir de gece sütü gündüz sütü ayrı biriktiriyorum.

Ay canım benim Allah razı olsun gün yaklaştıkça saçma sapan heyecan basıyor üzerine ne yapılacak heyecanı insan aptal oluyor resmen.. iyiki sizler varsınız
Gerçekten iyi ki varız hepimiz. Buraya sorup cevap almak çok rahatlatıyor beni. ama rahat ol gerçekten o annelik iç güdüsü yükleniyor ve bebeğin için en iyisini sen biliyorsun

Bende deneyım bakayım , gelirse en azından sütümü verırım sıkıstıgımda. Evet kuzum gece ve gündüz sütü ayrı biliyorum

Canım biraz baktım da şırınganın basıncını eğer düzgün ayarlayamazsan orta kulak iltihabına kadar gidiyormuş. O biraz korkuttu beni. Hava nemlendiricim yok ama almalıyım. Doğalgazı açtık ev ısınsın diye havası iyice kurudu galiba. Ama ne alacağım. Dandik bir şey almakta olmaz iyice havayı pisletir.
Ortibebe nin aspiratörleri nasıl acaba hüp diye çekmeli.

Kız kafam güzel gibi yaaaa konudan konuya geçiyorum sarhoş gibiyim

Bızde açtık yakıyoruz valla, otrı bebe tipi bendeki ebebegın markası doğmadan aldım ben onu
Deerma bakabilirsin
Sen şimdilik damlat kuzum
Bende leylaaa atlamadan cevap verdım inşallah

Kizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor ya o yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic
İştahım falan herşeyim yerinde 20 kiloya doğru gidiyorum doğurmayada niyetim yok uykumunda maşAllahı var

Kizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor ya o yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic

Bende aynıyım , Hatta bir kilo vermişim ,

Ya hayirli olsunda 1 hafta sonra dogum haberi verirsin belki

Bilmiyorum belki birazdan veririm dermişim
Ben dogurcam herkes arkamdan gelecek , hastaneye giderken ayakkabımin altına isimlerinizi yazacağım

Bende aynıyım , Hatta bir kilo vermişim ,

Bilmiyorum belki birazdan veririm dermişim
Ben dogurcam herkes arkamdan gelecek , hastaneye giderken ayakkabımin altına isimlerinizi yazacağım
Lütfen yaz iyice sürterek gir
Ben uyuyamiyorum. İstahim yok toplamda 7 kg almisim. Benimde dogurmaya niyetim yok. bugunde gelmeyecek gibi
Benimkide gelmez vücudum baya rahat öyle çok uyumuşum ki

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun hangi kan değerlerine bakıldı acaba belli bir kan testi istediler mi

Kontrol sonucu bildiriyorum
Genel durum iyi, 3080 Gr civarı olmuşuz.Kafa aşağıda ama kanala girmemiş.Suyu bı tık fazla ama sorun yok.Dogumdan önce su gelirse ,biraz fazla olduğu için üzerine bir kova su dokulmus gibi olur ,korkma dedi.
Kafa dönük oldugu için yüzünü göremedik ,artık doğduktan sonra görürsünüz dedi.Her gittiğimizde poz veriyordu çünkü farklı farklı görmeye alışmıştık.
Nst de sancılar çıktı, gün içinde de kasıklarda hissediyorum ara ara zaten.Doktor malum gün söylemiyor normal doğum icin.Ama hemşire çıkışta Nst ye istinaden bana bir iki gün içinde dogacakmis gibi geliyor dedi.

canım öpücük hastalığı ve uçuk virüsünün hastalığı demi.nisan ayında benim oğlum geçirdi.1 hafta hastanede yattı,3 ay boyunca haftada 1 kan verdik daha yeni yeni toparlanıyor
Size de çok geçmiş olsun.. hangi kan değerlerine bakıldı acbaa

Aksi gibi cidden sancilar gitti kayboldu
Öyle hiç doğuracak gibi değilim eşim diye bir sancı tutar uyanır gebeler son haftalar sen hiiiç Yaaa ne güzel geliyor demek ki maşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…