2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Damlatıp yüzüstü çeviricez aynen akması için. Valla inşallah spreye tamam der bana çok zor geliyor

Kizlar istahiniz nasil dogurmayanlarw bu sorum. Benim canim hic yemek yemek istemiyor ya o yuzden sabah hafif olsun diye yulaf sut falan yaptimmsabah. Bebek beslenemez diye de korkuyorum aslinda ama icimden gelmiyor hic
Valla benimde iştahım yerinde ama aşırı bir kilo almadım ancak gece yarısı bile götürüyorum

Hissetmisim demekki
Insallah kotu bisey yoktur cnm haberdar et bizide
Gece korktum bende baya kötü oldum. Şuan çok çok iyiyim, akşam yemeği ağır geldi galiba bana yoksa başka hiç bir sorunum yok çok şükür. Eşimde de birşey yok işin ilginci Doktor ne diyecek bakalım..

Kızlar gözüm baya iyileşmiş teki tamamen geçmiş. Boğazım ağrıyo gibi demiştim hazır gitmişken kbbye gittim enfeksiyon falan yok. Oğluşun rop muayenesi vardı çok erken doğan bebeklerde göz gelişi ile ilgili bişi o da iyiymiş sorun yokmuş. Ama kıyamam çok zor birşey gözleri şiş ağlamış korkmuş Çok şükür herşey yolunda geçen gün dua eden oğlumun teyzelerinin de ağızlarına sağlık ☺

Agrilarim var iyi olmaya çalışıyorum
Sezaryen sanırım 3 4 güne geçecek canım benim merak etme
Teşekkür ederiz kuzum evet uyku ve yemesini çok etkiliyor maalesef
Mama kullanan anneler ne kullanıyorsunuz? Sma comfort kullanan var mı sizlerden fikir almak istiyorum
SMA Optipro kullanıyorum canım. Mama+anne sütü ile gidiyoruz. Hipp düşünmüştük bir ara içinde laktoz olduğu için gaz yapabilir diye vazgeçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…