- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Geçmiş gitmiş olsun kuzumKızlar gözüm baya iyileşmiş teki tamamen geçmiş. Boğazım ağrıyo gibi demiştim hazır gitmişken kbbye gittim enfeksiyon falan yok. Oğluşun rop muayenesi vardı çok erken doğan bebeklerde göz gelişi ile ilgili bişi o da iyiymiş sorun yokmuş. Ama kıyamam çok zor birşey gözleri şiş ağlamış korkmuşÇok şükür herşey yolunda geçen gün dua eden oğlumun teyzelerinin de ağızlarına sağlık ☺
Bunu seviyor antikolik olan meme gibi ya
Oğlum tutmamıştı hıc bunu bıberonu var ama ucu yokBunu seviyor antikolik olan meme gibi ya
Kolay verıyorum aslında ama parmak sok yıka fln belım ıkı büklüm kalıyorum hala belkı gerek olmaz dıye dırenıyorum gercıPapatyamaviss biz de naturali kullanıyoruz memnunuz şimdilik şırınga ile çok zor oluyor gerçekten özellikle ccler arttıkça
Benimkide almiyor ucretee dogumla ilgili birsey soyledi mi canim
Ben uyuyamiyorum ya ama sancidsn degil kuzum karnimi sertlestiriyor ilginc bi sekilde gece karnim hic yumusak degil
Bide 1ay + olanlardan alsam olur herhalde artıkBunu seviyor antikolik olan meme gibi ya
Bilmiyorum ama oldun nerdeyse 1 aylık. Ay hangi ara geçiyor bu zaman ya bizde 2 aylık olduk ben anlamadım ne zaman geçtiBide 1ay + olanlardan alsam olur herhalde artık
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün36+5 doğum yaptim arkadaslar...
Çok şükür canım gözün aydın yeterki iyi olsun sıpalarKızlar gözüm baya iyileşmiş teki tamamen geçmiş. Boğazım ağrıyo gibi demiştim hazır gitmişken kbbye gittim enfeksiyon falan yok. Oğluşun rop muayenesi vardı çok erken doğan bebeklerde göz gelişi ile ilgili bişi o da iyiymiş sorun yokmuş. Ama kıyamam çok zor birşey gözleri şiş ağlamış korkmuşÇok şükür herşey yolunda geçen gün dua eden oğlumun teyzelerinin de ağızlarına sağlık ☺
Bu gaz yapıyor mu pekiSezaryen sanırım 3 4 güne geçecek canım benim merak etme
Teşekkür ederiz kuzum evet uyku ve yemesini çok etkiliyor maalesef
SMA Optipro kullanıyorum canım. Mama+anne sütü ile gidiyoruz.Hipp düşünmüştük bir ara içinde laktoz olduğu için gaz yapabilir diye vazgeçtik
MaşallahKızlar kontrolden çıktım benim kızın kendiliğinden gelmeye hiiiiç niyeti yok. Sancı hiç çıkmadı açıklıl artmış ama bebiş kilolu diye kendini itlemiyor diyor doktor. Bundan sonrası risk artık dedi. Kilosunu da 3800 küsürlerde ölçtü. 2 şişe hint yağı bitti fitil çaylar hurmalar ananaslar hareketler alttan muayene falan hepsi hikaye doğmayınca doğmuyor
Hastaneden de onu kullanıyorlar canımKlasık bılındık aptamıl aldım ben ama herhangı bı yorum yapamam
Sanki benim karnım biraz düştü gibi dünMaşallahBenimki küçük yine itemiyor ki Hayırlısı olsun ne zaman gelecekmiş o zaman canım doğum için gün verdi mi sana?
Galiba bende sma alacağımKlasık bılındık aptamıl aldım ben ama herhangı bı yorum yapamam
Bugün doğmazsa yarın sezeryanla alacak beklemenin anlamı yok diyp durdukça risk ve kilosu artıyoMaşallahBenimki küçük yine itemiyor ki Hayırlısı olsun ne zaman gelecekmiş o zaman canım doğum için gün verdi mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?