2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş gitmiş olsun kuzum kıyamam minnoşa

Doktora geldim muayene ye bakalım ne diyecek nst ister ama sancı çıkmayacak kesin son haftalara yaklaşan anneler sizde benim gibi çantanızda depend taşıyor musunuz ne olur me olmaz suyum gelir korkusuyla çantamdan çıkarmıyorum

Benimkide almiyor ucret ee dogumla ilgili birsey soyledi mi canim

Gün söylemiyor normal doğum olduğu için gidişat , heran gelebilir diyor

Ben uyuyamiyorum ya ama sancidsn degil kuzum karnimi sertlestiriyor ilginc bi sekilde gece karnim hic yumusak degil

Ben de de sertleşme oluyor sıksık, bebeğin hareketleri ile sertleşiyor diye düşünüyordum hep ama kasilmaymis onlar.

Bide 1ay + olanlardan alsam olur herhalde artık
Bilmiyorum ama oldun nerdeyse 1 aylık. Ay hangi ara geçiyor bu zaman ya bizde 2 aylık olduk ben anlamadım ne zaman geçti Bir de bebekle evden çıkmak ne zormuş Şu saatte çıkıcam diye birşey yok. Sabahki doktor randevusu 9da ben 7 de emzirmeye başladım sonra giyinir gideriz dedim. Az emdi bıraktı doydu dedim altını değiştim tekrar emmek istedi derken 9 du arabaya bindiğimizde. Geçen seferkinde de tam çıkıcaz kaka yapmıştı Olmuyor yani çıkış saatimiz beyimizin keyfine bağlı

Birde normal doğum için ped bulundurmak lazımmış.Ped değişimine göre kanamayı takip ediyorlarmis.Hangi etapta pede geçiyoruz bilmiyorum ,ilk etapta depend daha güvenli gibi.

Çok şükür canım gözün aydın yeterki iyi olsun sıpalar bizde bugün hastaneye yattık 24 saat ışın alacakmışız sarılık 14 çıktı beslenmesi iyi kaka çişli bez iyi ama sarılık yüksek çıktı hayırlısı dedik

Bu gaz yapıyor mu peki

Kızlar kontrolden çıktım benim kızın kendiliğinden gelmeye hiiiiç niyeti yok. Sancı hiç çıkmadı açıklıl artmış ama bebiş kilolu diye kendini itlemiyor diyor doktor. Bundan sonrası risk artık dedi. Kilosunu da 3800 küsürlerde ölçtü. 2 şişe hint yağı bitti fitil çaylar hurmalar ananaslar hareketler alttan muayene falan hepsi hikaye doğmayınca doğmuyor

Maşallah Benimki küçük yine itemiyor kiHayırlısı olsun ne zaman gelecekmiş o zaman canım doğum için gün verdi mi sana?

Satilucky abis66 atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…