- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Maşaallah çok sevindim, hayırlı ömürlü olsun@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Gözün aydın canım benim@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Allah razı olsun kuzum kesinlikle en güzel ilacım oMaşaallah çok sevindim, hayırlı ömürlü olsunRabbim ağrılarını dindirsin, mis kokulu çiçeğini kokla bol bol en iyi ağrı kesici o çünkü
Amin kuzum ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil gelip yaptılar ilaç bir kez az evvel çorba içtim o kadarGözün aydın canım benim
Sağlıkla huzurla büyüt bebişini inşallah
Sen nasılsın ağrın sızın oldu mu?
MaşAllah Allah yavruna güzel ömürler versin@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Ay hayal ettim çok tatlıNst deyim şuan, benim kız sürekli hıçkırıyor sesi çok komikhemşire de sesi çok açmış herkes duyuyor kızçemin sesini bu ne diyecekler
Amin kuzum Allah razı olsunMaşAllah Allah yavruna güzel ömürler versin
Harika bir haber tebrikler canım benim@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Amin kuzum amin dünyanın en güzel duygusu rabbim adaylara sağlıkla nasip etsin isteyenlere en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsinHarika bir haber tebrikler canım benimDarısı bebeklerinin yolunu bekleyen tüm annişlere
Ohhh gözün aydın. Ne güzeldir şimdi onun kpk@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Sağol canım hepimizin evlatlarıyla birlikte inşallahOhhh gözün aydın. Ne güzeldir şimdi onun kpkdilerim sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olur birlikte
Benim de son bir haftadır tansiyon problemim var. En iyisini doktorun biliyordur bence riske atmayalım diyorsa atmazdım ben olsam. Haftası yeterince iyi zatenKızlar tansiyonla başım belada, sabahtan beri düşmüyor 145/85 çıkıyor. Nabzım bir ara 140 oldu. Otururken ya da yatarken bir anda fırlıyor anlamıyorum. Bebişim doktor ölçümünden daha iri sanırım, 3500 ölçtü dün ama bence 4e yakın bir bebek bu. Boyunu da 52 cm ölçtü zaten dün.
Doktor haber ver 14/9 civarını yatışını yapalım dedi ama ben 38i bitirsin istiyorum cumartesi gününe kadar. Gebeliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ve nasıl düşürüyordunuz?beklemekle hata mı ediyorum vicdanım hiç rahat değil iki türlü de
Sezeryan oldu sanırım emzirmeyi bırakma sütün gelmese de sezeryanda hemen gelmiyor bende yasadım aynısını ve sana tavsiyem eve geçince mutlaka tekli de olsa elektrikli sağma makinesi al e bebek te kendi markası uygundu çok rahatlayacaksım mental olarak emin ol ni kaç yinezateb allahım izniyle sütün gelir@Satilucky @abis66 @atatalyaglutensiz hemsire Papatyamaviss @Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Haklısın sanırım artık beklememin bir manası yok. Nerden çıktıysa bu tansiyon, normal doğum için o kadar okudum araştırdım. Egzersizler falan... Hayırlısı buymuş demek.Benim de son bir haftadır tansiyon problemim var. En iyisini doktorun biliyordur bence riske atmayalım diyorsa atmazdım ben olsam. Haftası yeterince iyi zaten
İnan ben de hep bu soruyu soruyorum. Normalde hep düşüktür tansiyonumHaklısın sanırım artık beklememin bir manası yok. Nerden çıktıysa bu tansiyon, normal doğum için o kadar okudum araştırdım. Egzersizler falan... Hayırlısı buymuş demek.
Aynen sezeryan kuzum pompayı getirdim bile yanımda ama şuan canını yakma birkaç gün kendi denesin biz destekliyoruz zaten aç değil dediler canımSezeryan oldu sanırım emzirmeyi bırakma sütün gelmese de sezeryanda hemen gelmiyor bende yasadım aynısını ve sana tavsiyem eve geçince mutlaka tekli de olsa elektrikli sağma makinesi al e bebek te kendi markası uygundu çok rahatlayacaksım mental olarak emin ol ni kaç yinezateb allahım izniyle sütün gelir
39+0 kızlar benim 3 kilo olmuş tam doktor 8 12 hafta arası ultrasyonunu istedi.Bu bebek geç döllenme olabilir dedi 8 12 hafta arası ikizlerdi onu arayıp goturcem.Onun dışında iyiymiş hic acilmam yok biraz stresli sanki dedi böyle böyle dedim.Kizlar ne değişik demi ya Allahim sen ne büyüksün anne ne yaşarsa ona bürünüyor Bi mucize bu beni güldürdüler kizlae böyle birkaç hemsire geldi Ay bebek kalp atışı Bi düzeldi Bi Kendine geldi Allahim sen ne buyuksunGunaydin kizlar
Bugunun rdvulari
@ririi 39+3
@Kostebekpasta 39+1
I ikicicekbocek 38+0
glutensiz hemsire 38+2
@srsrnr 39+1
@35rose 38+2
DOGUM
sezen0782 37+6
Hayirli dogumun olsun insallah cnm
Hepinizden hayirli haberler bekliyoruz kizlar
E herhalde onun keyfıne göre biz geçen avmye cıktık kabınde bebek emzırmeye ozlemısımBilmiyorum ama oldun nerdeyse 1 aylık. Ay hangi ara geçiyor bu zaman ya bizde 2 aylık olduk ben anlamadım ne zaman geçtiBir de bebekle evden çıkmak ne zormuş Şu saatte çıkıcam diye birşey yok. Sabahki doktor randevusu 9da ben 7 de emzirmeye başladım sonra giyinir gideriz dedim. Az emdi bıraktı doydu dedim altını değiştim tekrar emmek istedi derken 9 du arabaya bindiğimizde. Geçen seferkinde de tam çıkıcaz kaka yapmıştı Olmuyor yani çıkış saatimiz beyimizin keyfine bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?