2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşaallah çok sevindim, hayırlı ömürlü olsun Rabbim ağrılarını dindirsin, mis kokulu çiçeğini kokla bol bol en iyi ağrı kesici o çünkü

Gözün aydın canım benim
Sağlıkla huzurla büyüt bebişini inşallah
Sen nasılsın ağrın sızın oldu mu?

Maşaallah çok sevindim, hayırlı ömürlü olsun Rabbim ağrılarını dindirsin, mis kokulu çiçeğini kokla bol bol en iyi ağrı kesici o çünkü
Allah razı olsun kuzum kesinlikle en güzel ilacım o
Gözün aydın canım benim
Sağlıkla huzurla büyüt bebişini inşallah
Sen nasılsın ağrın sızın oldu mu?
Amin kuzum ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil gelip yaptılar ilaç bir kez az evvel çorba içtim o kadar

MaşAllah Allah yavruna güzel ömürler versin

Harika bir haber tebrikler canım benimDarısı bebeklerinin yolunu bekleyen tüm annişlere

Ohhh gözün aydın. Ne güzeldir şimdi onun kpk dilerim sağlıklı mutlu uzun ömürleriniz olur birlikte

Kızlar tansiyonla başım belada, sabahtan beri düşmüyor 145/85 çıkıyor. Nabzım bir ara 140 oldu. Otururken ya da yatarken bir anda fırlıyor anlamıyorum. Bebişim doktor ölçümünden daha iri sanırım, 3500 ölçtü dün ama bence 4e yakın bir bebek bu. Boyunu da 52 cm ölçtü zaten dün.

Doktor haber ver 14/9 civarını yatışını yapalım dedi ama ben 38i bitirsin istiyorum cumartesi gününe kadar. Gebeliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ve nasıl düşürüyordunuz? beklemekle hata mı ediyorum vicdanım hiç rahat değil iki türlü de

Benim de son bir haftadır tansiyon problemim var. En iyisini doktorun biliyordur bence riske atmayalım diyorsa atmazdım ben olsam. Haftası yeterince iyi zaten

Sezeryan oldu sanırım emzirmeyi bırakma sütün gelmese de sezeryanda hemen gelmiyor bende yasadım aynısını ve sana tavsiyem eve geçince mutlaka tekli de olsa elektrikli sağma makinesi al e bebek te kendi markası uygundu çok rahatlayacaksım mental olarak emin ol ni kaç yinezateb allahım izniyle sütün gelir

Benim de son bir haftadır tansiyon problemim var. En iyisini doktorun biliyordur bence riske atmayalım diyorsa atmazdım ben olsam. Haftası yeterince iyi zaten
Haklısın sanırım artık beklememin bir manası yok. Nerden çıktıysa bu tansiyon, normal doğum için o kadar okudum araştırdım. Egzersizler falan... Hayırlısı buymuş demek.

Haklısın sanırım artık beklememin bir manası yok. Nerden çıktıysa bu tansiyon, normal doğum için o kadar okudum araştırdım. Egzersizler falan... Hayırlısı buymuş demek.
İnan ben de hep bu soruyu soruyorum. Normalde hep düşüktür tansiyonum bir haftadır falan hep yüksek. Şimdilik sürekli bebeği kontrol ediyorlar. İdrar kan tahlili bakıyorlar. Senin protein çıkıyor mu idrarda? Benim tek belirtim yüksek tansiyon.
Bazen bebeğe bırakmak gerekiyor seçimi. Tansiyon varsa bebek için tehlikeli olacağından hiç normali zorlamayacağım ben

Aynen sezeryan kuzum pompayı getirdim bile yanımda ama şuan canını yakma birkaç gün kendi denesin biz destekliyoruz zaten aç değil dediler canım

39+0 kızlar benim 3 kilo olmuş tam doktor 8 12 hafta arası ultrasyonunu istedi.Bu bebek geç döllenme olabilir dedi 8 12 hafta arası ikizlerdi onu arayıp goturcem.Onun dışında iyiymiş hic acilmam yok biraz stresli sanki dedi böyle böyle dedim.Kizlar ne değişik demi ya Allahim sen ne büyüksün anne ne yaşarsa ona bürünüyor Bi mucize bu beni güldürdüler kizlae böyle birkaç hemsire geldi Ay bebek kalp atışı Bi düzeldi Bi Kendine geldi Allahim sen ne buyuksun

E herhalde onun keyfıne göre biz geçen avmye cıktık kabınde bebek emzırmeye ozlemısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…