Oh şifa olsunAllah razı olsun kuzum kesinlikle en güzel ilacım o
Amin kuzum ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil gelip yaptılar ilaç bir kez az evvel çorba içtim o kadar
Ya ben de erken geldi diye bir hüzünleniyorum ama senin durumunda olsam da çok stres olurdum hayırlısıyla gelsin yavrucak zaten o pişmiş artıkKızlar kontrolden çıktım benim kızın kendiliğinden gelmeye hiiiiç niyeti yok. Sancı hiç çıkmadı açıklıl artmış ama bebiş kilolu diye kendini itlemiyor diyor doktor. Bundan sonrası risk artık dedi. Kilosunu da 3800 küsürlerde ölçtü. 2 şişe hint yağı bitti fitil çaylar hurmalar ananaslar hareketler alttan muayene falan hepsi hikaye doğmayınca doğmuyor
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Tüm tahlillerim temiz çıkıyor, yani protein kaçağı gibi bir durum yok. Gebelik şekeri mi tetikliyor noluyor hiç anlamadım. Bebek de hızlı gelişti bu ay, bence o da zorluyor. Doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğim :/İnan ben de hep bu soruyu soruyorum. Normalde hep düşüktür tansiyonumbir haftadır falan hep yüksek. Şimdilik sürekli bebeği kontrol ediyorlar. İdrar kan tahlili bakıyorlar. Senin protein çıkıyor mu idrarda? Benim tek belirtim yüksek tansiyon.
Bazen bebeğe bırakmak gerekiyor seçimi. Tansiyon varsa bebek için tehlikeli olacağından hiç normali zorlamayacağım ben
Amin canımOh şifa olsun
Hızlıca toparlarsın inşallah canım
Allah razı olsun canım hepimizin inşallahYa ben de erken geldi diye bir hüzünleniyorum ama senin durumunda olsam da çok stres olurdum hayırlısıyla gelsin yavrucak zaten o pişmiş artık
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
Haber ver bize deTüm tahlillerim temiz çıkıyor, yani protein kaçağı gibi bir durum yok. Gebelik şekeri mi tetikliyor noluyor hiç anlamadım. Bebek de hızlı gelişti bu ay, bence o da zorluyor. Doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğim :/
Amin canım@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Evet kızlar bende doğum yaptım 29eylülde anca alışıyorumben yokken herkes yaptımı doğum
Hafi gözün aydın kuzummm@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Açılıyor gibi oluyor yine tıkanıyorBızde açtık yakıyoruz valla, otrı bebe tipi bendeki ebebegın markası doğmadan aldım ben onu
Deerma bakabilirsin
Sen şimdilik damlat kuzum
Bende leylaaa atlamadan cevap verdım inşallah
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burunDamlatıp yüzüstü çeviricez aynen akması için. Valla inşallah spreye tamam der bana çok zor geliyor
Geçmiş olsun canım yaaaÇok şükür canım gözün aydın yeterki iyi olsun sıpalarbizde bugün hastaneye yattık 24 saat ışın alacakmışız sarılık 14 çıktı beslenmesi iyi kaka çişli bez iyi ama sarılık yüksek çıktı hayırlısı dedik
Canimmm sağlıcakla büyüyün maşallah kuzum@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Canım gebelıkte tansıyon cok rısklı bılıyorsun , bebeğin 38 ımı doldursun derken yanlış kararlar verme derım , benım oğlum 37+5 te doğdu yanıma verdıler cıktık direk kızımı biliyorsun zaten 35+4 önemli olan sağlıkları haftaları degilKızlar tansiyonla başım belada, sabahtan beri düşmüyor 145/85 çıkıyor. Nabzım bir ara 140 oldu. Otururken ya da yatarken bir anda fırlıyor anlamıyorum. Bebişim doktor ölçümünden daha iri sanırım, 3500 ölçtü dün ama bence 4e yakın bir bebek bu. Boyunu da 52 cm ölçtü zaten dün.
Doktor haber ver 14/9 civarını yatışını yapalım dedi ama ben 38i bitirsin istiyorum cumartesi gününe kadar. Gebeliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ve nasıl düşürüyordunuz?beklemekle hata mı ediyorum vicdanım hiç rahat değil iki türlü de
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Mochiyi denedim kuzum makineden sonra nasıl acısız geldı 40 cc çıktı ağlarsa en azından sut hazır ben acaba sağlı sollu takmaya devam etsemmı sut arttırmada faydası olur muAçılıyor gibi oluyor yine tıkanıyorşimdilik idare ediyoruz bakalım.
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burun
Geçmiş olsun canım yaaa
sezen0782 gözün Aydın canım sağlıkla gülerek büyüt inşallah
Allah anali babali buyutsun canim benim@Satiluckyabis66 @atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Geçecek inşallah kuzum 24 saatçik yarın taburcu Allah izin verirseAçılıyor gibi oluyor yine tıkanıyorşimdilik idare ediyoruz bakalım.
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burun
Geçmiş olsun canım yaaa
sezen0782 gözün Aydın canım sağlıkla gülerek büyüt inşallah
Canım ben Duru’ya meme de süt kalacak şekilde ayarlıyorum. Her iki göğsüme de sabahtan beri defalarca takmışımdır. 10-20 artık ne çıkarsa topluyorum. Süt artırıyor gibi sanki ya. Çünkü benim öyle akma olmazdı. Şimdi bir kaç gündür bi memeyi emerken diğer memeden akıyor şıp şıp.Mochiyi denedim kuzum makineden sonra nasıl acısız geldı 40 cc çıktı ağlarsa en azından sut hazır ben acaba sağlı sollu takmaya devam etsemmı sut arttırmada faydası olur mu
Tabi geçecek canımGeçecek inşallah kuzum 24 saatçik yarın taburcu Allah izin verirseRabbim dermansız dert vermesin kimseye yeterki gerisi hallolur
Guzel kilo almis 1 haftada masallahRandevudan çıktık
2780 gr, 51 cm boy
Yine minnoş bir bebek ama 1 haftada 180 gr almış o yüzden sorun yok dedi. Başı aşağıda olduğu için midemi rahatsız eden bebişkom olabilirmiş çünkü geçti bulantım
Sancın falan var mı doktor doğum için birşeyler dedimi öneri falan veya öngörüRandevudan çıktık
2780 gr, 51 cm boy
Yine minnoş bir bebek ama 1 haftada 180 gr almış o yüzden sorun yok dedi. Başı aşağıda olduğu için midemi rahatsız eden bebişkom olabilirmiş çünkü geçti bulantım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?