2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun kuzum kesinlikle en güzel ilacım o

Amin kuzum ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil gelip yaptılar ilaç bir kez az evvel çorba içtim o kadar
Oh şifa olsun
Hızlıca toparlarsın inşallah canım

Ya ben de erken geldi diye bir hüzünleniyorum ama senin durumunda olsam da çok stres olurdum hayırlısıyla gelsin yavrucak zaten o pişmiş artık
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Tüm tahlillerim temiz çıkıyor, yani protein kaçağı gibi bir durum yok. Gebelik şekeri mi tetikliyor noluyor hiç anlamadım. Bebek de hızlı gelişti bu ay, bence o da zorluyor. Doktoruma yazdım bakalım gel derse gideceğim :/

Amin canım sağlıkla mutlulukla büyüsün küçük prenses.. stred yapma sütün mutlaka gelecek bol bol.emzir demişti eğitimde ebe..

Gözün aydın ,iyi olmanıza sevindim.Huzur getirsin size , sağlıkla büyüsün minnoş.

Evet kızlar bende doğum yaptım 29eylülde anca alışıyorum ben yokken herkes yaptımı doğum

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün
Yok herkes yapamadı daha , yapmak için bekliyoruz

Hafi gözün aydın kuzummm

Bızde açtık yakıyoruz valla, otrı bebe tipi bendeki ebebegın markası doğmadan aldım ben onu
Deerma bakabilirsin
Sen şimdilik damlat kuzum
Bende leylaaa atlamadan cevap verdım inşallah
Açılıyor gibi oluyor yine tıkanıyor şimdilik idare ediyoruz bakalım.
Damlatıp yüzüstü çeviricez aynen akması için. Valla inşallah spreye tamam der bana çok zor geliyor
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burun
Geçmiş olsun canım yaaa

sezen0782 gözün Aydın canım sağlıkla gülerek büyüt inşallah

Canimmm sağlıcakla büyüyün maşallah kuzum

Canım gebelıkte tansıyon cok rısklı bılıyorsun , bebeğin 38 ımı doldursun derken yanlış kararlar verme derım , benım oğlum 37+5 te doğdu yanıma verdıler cıktık direk kızımı biliyorsun zaten 35+4 önemli olan sağlıkları haftaları degil

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Mochiyi denedim kuzum makineden sonra nasıl acısız geldı 40 cc çıktı ağlarsa en azından sut hazır ben acaba sağlı sollu takmaya devam etsemmı sut arttırmada faydası olur mu

Allah anali babali buyutsun canim benim

Geçecek inşallah kuzum 24 saatçik yarın taburcu Allah izin verirse Rabbim dermansız dert vermesin kimseye yeterki gerisi hallolur

Mochiyi denedim kuzum makineden sonra nasıl acısız geldı 40 cc çıktı ağlarsa en azından sut hazır ben acaba sağlı sollu takmaya devam etsemmı sut arttırmada faydası olur mu
Canım ben Duru’ya meme de süt kalacak şekilde ayarlıyorum. Her iki göğsüme de sabahtan beri defalarca takmışımdır. 10-20 artık ne çıkarsa topluyorum. Süt artırıyor gibi sanki ya. Çünkü benim öyle akma olmazdı. Şimdi bir kaç gündür bi memeyi emerken diğer memeden akıyor şıp şıp.
Geçecek inşallah kuzum 24 saatçik yarın taburcu Allah izin verirse Rabbim dermansız dert vermesin kimseye yeterki gerisi hallolur
Tabi geçecek canım amin amin

Sancın falan var mı doktor doğum için birşeyler dedimi öneri falan veya öngörü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…