2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sanki benim karnım biraz düştü gibi dün ya da öyle olsun istiyorum diye öyle görüyorum
Beynin seni öyle yönlendiriyor da olabilir
Bugün doğmazsa yarın sezeryanla alacak beklemenin anlamı yok diyp durdukça risk ve kilosu artıyo
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin canım haberlerini bekliyoruz bugün yarın
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun
Sütün de yavaş yavaş gelecek inşallah

Oh maşAllah ne güzel bir hafta geçer gider şimdi

Olabilir tabi perşembe göreceğiz

Maşallah canım sağlığı yerinde olsun da doğunca kilo alırlar

Hadi gözün aydın 1 hafta ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer

Haklısın canım, doktorum gel derse beklemeyeceğim :/

Ayrıca o fotoğraftakini yerim, kokusu geldi mis gibi

Deneyeyim balım bakalım

Canım spreye olmaz dedi serum fizyolojik şırıngaya koyup yap dedi sankim çok kolay minik yavruma

Gözün aydın ,iyi olmanıza sevindim.Huzur getirsin size , sağlıkla büyüsün minnoş.

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün
Yok herkes yapamadı daha , yapmak için bekliyoruz

Hafi gözün aydın kuzummm

Canimmm sağlıcakla büyüyün maşallah kuzum

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Allah anali babali buyutsun canim benim
Allah hepinizden razı olsun hepimiz sağlıkla analı babalı büyütelim inşallah

Ay çok heyecanlı size ne diyecekler bakalım
Bilmiyorum ki bir anda doğumu başlatmak ister mi doktor yoksa sezeryan mı der bebiş kilo aldı mı bir sürü soru var kafamda
Devakus grubu biz kapatacağız galiba zaten en azından senin sancın var ben hiç sıfır yani yarın güzel haberle gel banada umut ol ya
Çok şükür kızlar ya inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım artık sancım da hiç çıkmadı bakalım bebelerimiz nasıl bi yol izleyecek
Sağlıkla gelsinlerde bebenede maşAllah senin en azından doktor birşeyler öngörmüş canım benim en son kafa mesafesi yukarıdaydı rahim ağzı uzundu

İnsallah canim ya. Doktor her an fikir degistirebiliyor. Bekle de diyebilir. Umarim beni belirsizlikle birakmaz

Ya ben de erken geldi diye bir hüzünleniyorum ama senin durumunda olsam da çok stres olurdum hayırlısıyla gelsin yavrucak zaten o pişmiş artık

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
Sorma her dakika doğuruyorum ama doğuramıyorum

Maşallah canım sağlığı yerinde olsun da doğunca kilo alırlar
Evet o yüzden kilosuna takılmadım zaten, bir de doğumun kolay olmasını istiyorum ya acaba benden mi etkileniyor çocuk diye de düşünmüyor değilim. Psikolojik durumumuz bebeğin gelişimini de etkiliyor ya ona takıldım bu aralar. Aman hayırla kolaylıkla sağlıkla doğsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…