Beynin seni öyle yönlendiriyor da olabilirSanki benim karnım biraz düştü gibi dünya da öyle olsun istiyorum diye öyle görüyorum
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin canım haberlerini bekliyoruz bugün yarınBugün doğmazsa yarın sezeryanla alacak beklemenin anlamı yok diyp durdukça risk ve kilosu artıyo
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsunSatilucky @abis66 atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
Oh maşAllah ne güzel bir hafta geçer gider şimdiKızlar ben de şimdi çıktık elhamdulillah sonunda 3 kg olmuşuz ve 1,5 cm lik açılma varmış rahım ağzı 1,4 e düşmüş bir haftaya doğurursun dedi ağzı bal yiyesice doktorumay tetikteyim bekliyorum bakayım yapayım mı bi şey squat vs nolur nolmaz diye 19 una da randevu verdi
Olabilir tabi perşembe göreceğizBeynin seni öyle yönlendiriyor da olabilir
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin canım haberlerini bekliyoruz bugün yarın
Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun
Sütün de yavaş yavaş gelecek inşallah
Biz kaldik bi galibaOlabilir tabi perşembe göreceğiz
Maşallah canım sağlığı yerinde olsun da doğunca kilo alırlarRandevudan çıktık
2780 gr, 51 cm boy
Yine minnoş bir bebek ama 1 haftada 180 gr almış o yüzden sorun yok dedi. Başı aşağıda olduğu için midemi rahatsız eden bebişkom olabilirmiş çünkü geçti bulantım
Hadi gözün aydın 1 hafta ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçerKızlar ben de şimdi çıktık elhamdulillah sonunda 3 kg olmuşuz ve 1,5 cm lik açılma varmış rahım ağzı 1,4 e düşmüş bir haftaya doğurursun dedi ağzı bal yiyesice doktorumay tetikteyim bekliyorum bakayım yapayım mı bi şey squat vs nolur nolmaz diye 19 una da randevu verdi
Ay çok heyecanlı size ne diyecekler bakalımOlabilir tabi perşembe göreceğiz
Haklısın canım, doktorum gel derse beklemeyeceğim :/Canım gebelıkte tansıyon cok rısklı bılıyorsun , bebeğin 38 ımı doldursun derken yanlış kararlar verme derım , benım oğlum 37+5 te doğdu yanıma verdıler cıktık direk kızımı biliyorsun zaten 35+4 önemli olan sağlıkları haftaları degil
Deneyeyim balım bakalımCanım ben Duru’ya meme de süt kalacak şekilde ayarlıyorum. Her iki göğsüme de sabahtan beri defalarca takmışımdır. 10-20 artık ne çıkarsa topluyorum. Süt artırıyor gibi sanki ya. Çünkü benim öyle akma olmazdı. Şimdi bir kaç gündür bi memeyi emerken diğer memeden akıyor şıp şıp.
Tabi geçecek canımamin amin
Sende sağlıkla kavuş hayatım bebeğinin mis kokusunu çek içineHaklısın canım, doktorum gel derse beklemeyeceğim :/
Ayrıca o fotoğraftakini yerim, kokusu geldi mis gibi
Canım spreye olmaz dediAçılıyor gibi oluyor yine tıkanıyorşimdilik idare ediyoruz bakalım.
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burun
Geçmiş olsun canım yaaa
sezen0782 gözün Aydın canım sağlıkla gülerek büyüt inşallah
Gözün aydın ,iyi olmanıza sevindim.Huzur getirsin size , sağlıkla büyüsün minnoş.
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün
Yok herkes yapamadı daha , yapmak için bekliyoruz
Hafi gözün aydın kuzummm
Açılıyor gibi oluyor yine tıkanıyorşimdilik idare ediyoruz bakalım.
Ay hadi bakalım inşallah olur der ve inşallah işe yarar canım. Çok zormuş tıkalı burun
Geçmiş olsun canım yaaa
sezen0782 gözün Aydın canım sağlıkla gülerek büyüt inşallah
Canimmm sağlıcakla büyüyün maşallah kuzum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah hepinizden razı olsun hepimiz sağlıkla analı babalı büyütelim inşallahAllah anali babali buyutsun canim benim
Hadi gözün aydın 1 hafta ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Çok şükür kızlar ya inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım artıkOh maşAllah ne güzel bir hafta geçer gider şimdi
Hadi beeeeCanım spreye olmaz dediserum fizyolojik şırıngaya koyup yap dedi sankim çok kolay minik yavruma
Bilmiyorum ki bir anda doğumu başlatmak ister mi doktor yoksa sezeryan mı der bebiş kilo aldı mı bir sürü soru var kafamdaAy çok heyecanlı size ne diyecekler bakalım
Sağlıkla gelsinlerde bebenede maşAllahÇok şükür kızlar ya inşallah en hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım artıksancım da hiç çıkmadı bakalım bebelerimiz nasıl bi yol izleyecek
İnsallah canim ya. Doktor her an fikir degistirebiliyor. Bekle de diyebilir. Umarim beni belirsizlikle birakmazBilmiyorum ki bir anda doğumu başlatmak ister mi doktor yoksa sezeryan mı der bebiş kilo aldı mı bir sürü soru var kafamda
Devakus grubu biz kapatacağız galiba zaten en azından senin sancın var ben hiç sıfır yani yarın güzel haberle gel banada umut ol ya
Sağlıkla gelsinlerde bebenede maşAllahsenin en azından doktor birşeyler öngörmüş canım benim en son kafa mesafesi yukarıdaydı rahim ağzı uzundu
Sorma her dakika doğuruyorum ama doğuramıyorumYa ben de erken geldi diye bir hüzünleniyorum ama senin durumunda olsam da çok stres olurdum hayırlısıyla gelsin yavrucak zaten o pişmiş artık
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
En kötü pazartesini bekleriz galibaİnsallah canim ya. Doktor her an fikir degistirebiliyor. Bekle de diyebilir. Umarim beni belirsizlikle birakmaz
Evet o yüzden kilosuna takılmadım zaten, bir de doğumun kolay olmasını istiyorum ya acaba benden mi etkileniyor çocuk diye de düşünmüyor değilim. Psikolojik durumumuz bebeğin gelişimini de etkiliyor ya ona takıldım bu aralar. Aman hayırla kolaylıkla sağlıkla doğsunlar daMaşallah canım sağlığı yerinde olsun da doğunca kilo alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?