- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ya ama kolay kuzum soyle bısey alın küçüklerden daha rahat ve ucuzCanım spreye olmaz dediserum fizyolojik şırıngaya koyup yap dedi sankim çok kolay minik yavruma
Canım ben hala seninle peşpeşe olacağına inanıyorum biliyor musunBilmiyorum ki bir anda doğumu başlatmak ister mi doktor yoksa sezeryan mı der bebiş kilo aldı mı bir sürü soru var kafamda
Devakus grubu biz kapatacağız galiba zaten en azından senin sancın var ben hiç sıfır yani yarın güzel haberle gel banada umut ol ya
Sağlıkla gelsinlerde bebenede maşAllahsenin en azından doktor birşeyler öngörmüş canım benim en son kafa mesafesi yukarıdaydı rahim ağzı uzundu
Kuzum endişelenme ben şey diyorum belki de zamanını bekledi öyle gelecekBilmiyorum ki bir anda doğumu başlatmak ister mi doktor yoksa sezeryan mı der bebiş kilo aldı mı bir sürü soru var kafamda
Devakus grubu biz kapatacağız galiba zaten en azından senin sancın var ben hiç sıfır yani yarın güzel haberle gel banada umut ol ya
Belki öyle olabilir ama bu durumda kaderciyim benEvet o yüzden kilosuna takılmadım zaten, bir de doğumun kolay olmasını istiyorum ya acaba benden mi etkileniyor çocuk diye de düşünmüyor değilim. Psikolojik durumumuz bebeğin gelişimini de etkiliyor ya ona takıldım bu aralar. Aman hayırla kolaylıkla sağlıkla doğsunlar da
Bende oyle dusunuyorumEn kötü pazartesini bekleriz galiba
Bu akşamı atlatayım olmazsa yarın alayımYa ama kolay kuzum soyle bısey alın küçüklerden daha rahat ve ucuz1HANIM
Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
Evet canım tehlikeli bence haber et kendine gebelik zehirlenmesi fln Allah korusun çok önemli tansiyon yukselmesiKızlar tansiyonla başım belada, sabahtan beri düşmüyor 145/85 çıkıyor. Nabzım bir ara 140 oldu. Otururken ya da yatarken bir anda fırlıyor anlamıyorum. Bebişim doktor ölçümünden daha iri sanırım, 3500 ölçtü dün ama bence 4e yakın bir bebek bu. Boyunu da 52 cm ölçtü zaten dün.
Doktor haber ver 14/9 civarını yatışını yapalım dedi ama ben 38i bitirsin istiyorum cumartesi gününe kadar. Gebeliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ve nasıl düşürüyordunuz?beklemekle hata mı ediyorum vicdanım hiç rahat değil iki türlü de
Evet bende kaderciyim ağzını aç deyip çocuğu semirtecek halimiz yok ya daha ana karnındaKuzum endişelenme ben şey diyorum belki de zamanını bekledi öyle gelecek40ı göreceğim sonuçta
Belki öyle olabilir ama bu durumda kaderciyim bensen sağlıklı düzenli beslediğin halde bebek hala büyümüyorsa senin yapacağın bir şey yok senin elinde olan bir şey değil sonuçta
Sağol canım deneyim. Bugün 2.ay kontrolü vardı. Çok kilo almış dedi dr
İnşAllah öyle olur kuzumCanım ben hala seninle peşpeşe olacağına inanıyorum biliyor musunhiç belli olmaz bakalım
Bakalım kısmetBende oyle dusunuyorum
Orası öyle hayırlısı neyse o olsundaKuzum endişelenme ben şey diyorum belki de zamanını bekledi öyle gelecek40ı göreceğim sonuçta
Belki öyle olabilir ama bu durumda kaderciyim bensen sağlıklı düzenli beslediğin halde bebek hala büyümüyorsa senin yapacağın bir şey yok senin elinde olan bir şey değil sonuçta
Yarin kontrole giderken cantamida alsam mi diyorumİnşAllah öyle olur kuzum
Bakalım kısmet
Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
Kızlar gerçekten zor günler geride kalmış, önümüzde daha da zor günler varmış. Şu meme mama gaz kaka pişik olayları gerçekten üzücü. İnsan kendini yetersiz hissediyorSağol canım deneyim. Bugün 2.ay kontrolü vardı. Çok kilo almış dedi drAma çocuk aç dedim Şimdi mamayı az vermeyi denedim ama yok kıyamet kopardık ay mama aldığı için çok yerse obez olur dedi ondan da korktum ama durmuyor ki napacağımı bilemedim meme ile doysun vermeyim dedim ama dinlene dinlene 2 saat memedeydik doymadık 30 ml mama verdim yarım saat geçti yine başladı açlık ağlamasına kim kucağına alsa bulduğu yeri emiyor napcam ben ya
Çok geçmiş olsun canım tip 1 diyabet çocuk zor benim iki kardeşim de tip 1 diyabet40+2 bugün de dogurmadimdünde oğlum hasta oldu ateş halsizlik...bide benim oğlum tip1 diyabetli hasta olunca şekeri raydan çıkıyor tutabilene aşkolsun.butun gece şeker ve ateş nöbeti tuttum arada huysuzlandi yanında yatmami istedi eğil kalk git gel derken 5te uyudum ama gece sanki dovmuslr beni öyle heryerim ağrıyor bugün..sancım gelse doğuracak enerjim yok yani uyutun beni alın çocuğu diyesim var
Bizim arabanın bagajında duruyor 36.haftadan beri puseti de artık yarın koyacağımYarin kontrole giderken cantamida alsam mi diyorum
Ay sorma ya. O gaz sancısı ile çığlık attığında içim gidiyor onun yerine biz çeksek valla o sancıyı, kıvranıyor kıyamıyorum. Kaka yine 3 gündür yok dr normal diyor da gel bi de bana sor çocuk huzursuz nasıl normal. Süt için bende herşeyi yapıyorum bakalım.Kızlar gerçekten zor günler geride kalmış, önümüzde daha da zor günler varmış. Şu meme mama gaz kaka pişik olayları gerçekten üzücü. İnsan kendini yetersiz hissediyorama bu bi süreç ya kızlar birkaç aya düzene sokacağız elbet. Bugünler bir daha gelmeyecek mümkün olduğunca güzel vakit geçirelim. Süt için de elimizden geleni yapalım valla ben tüm tuşlara bastım yani. Daha fazlasını yok. Bu şartlarda da içim rahat bir şekilde ben elimden geleni yaptım derim. Çok şükür sütüm var ama doğru emzirme yapamıyorum
23 km var canim. Ama trafik cok oluyorBizim arabanın bagajında duruyor 36.haftadan beri puseti de artık yarın koyacağım
Sende alabilirsin evin hastaneye ne kadar uzaklıktaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?