2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben hala seninle peşpeşe olacağına inanıyorum biliyor musun hiç belli olmaz bakalım

Kuzum endişelenme ben şey diyorum belki de zamanını bekledi öyle gelecek 40ı göreceğim sonuçta
Belki öyle olabilir ama bu durumda kaderciyim ben sen sağlıklı düzenli beslediğin halde bebek hala büyümüyorsa senin yapacağın bir şey yok senin elinde olan bir şey değil sonuçta

40+2 bugün de dogurmadim dünde oğlum hasta oldu ateş halsizlik...bide benim oğlum tip1 diyabetli hasta olunca şekeri raydan çıkıyor tutabilene aşkolsun.butun gece şeker ve ateş nöbeti tuttum arada huysuzlandi yanında yatmami istedi eğil kalk git gel derken 5te uyudum ama gece sanki dovmuslr beni öyle heryerim ağrıyor bugün..sancım gelse doğuracak enerjim yok yani uyutun beni alın çocuğu diyesim var

Evet canım tehlikeli bence haber et kendine gebelik zehirlenmesi fln Allah korusun çok önemli tansiyon yukselmesi

Evet bende kaderciyim ağzını aç deyip çocuğu semirtecek halimiz yok ya daha ana karnında nasibi kadar yiyor çocuğum

Sağol canım deneyim. Bugün 2.ay kontrolü vardı. Çok kilo almış dedi dr Ama çocuk aç dedim Şimdi mamayı az vermeyi denedim ama yok kıyamet kopardık ay mama aldığı için çok yerse obez olur dedi ondan da korktum ama durmuyor ki napacağımı bilemedim meme ile doysun vermeyim dedim ama dinlene dinlene 2 saat memedeydik doymadık 30 ml mama verdim yarım saat geçti yine başladı açlık ağlamasına kim kucağına alsa bulduğu yeri emiyor napcam ben ya

Orası öyle hayırlısı neyse o olsunda

Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep

Kızlar gerçekten zor günler geride kalmış, önümüzde daha da zor günler varmış. Şu meme mama gaz kaka pişik olayları gerçekten üzücü. İnsan kendini yetersiz hissediyor ama bu bi süreç ya kızlar birkaç aya düzene sokacağız elbet. Bugünler bir daha gelmeyecek mümkün olduğunca güzel vakit geçirelim. Süt için de elimizden geleni yapalım valla ben tüm tuşlara bastım yani. Daha fazlasını yok. Bu şartlarda da içim rahat bir şekilde ben elimden geleni yaptım derim. Çok şükür sütüm var ama doğru emzirme yapamıyorum

Çok geçmiş olsun canım tip 1 diyabet çocuk zor benim iki kardeşim de tip 1 diyabet
Sende sağlıkla doğur inşallah

Ay sorma ya. O gaz sancısı ile çığlık attığında içim gidiyor onun yerine biz çeksek valla o sancıyı, kıvranıyor kıyamıyorum. Kaka yine 3 gündür yok dr normal diyor da gel bi de bana sor çocuk huzursuz nasıl normal. Süt için bende herşeyi yapıyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…