2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
Kuzum kendini yıpratma ilk bebeğin ne güzel emmiş ama bunda ilki gibi olmuyor hepsinin dinamiği farklı 2. bebeğinde evde daha fazla sorumluluğun var dinlenemiyorsun sütün az geldikçe de stres yapıyorsun o yüzden kısır bir döngü içindesin belki
Her zaman farklı şeyler ile sınanıyoruz illaki bugünler de geçecek kendini boş yere yıpratma

Bizimki de böyle ama sütte mama da veriyorum hipp1 combiotic sarılıktan sonra ben çok korktum

Kuzum su yukarda attigim videoya baksana denemekten bir zarar gelmez

Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
Süt verdiğim de Kuzey de öyle. 5'te eve geldik. Emzirmeye başladım yoruldu devam etti derken 1,5 saat sürdü. Bugün dr çok yemiş dedi diye başka birşey vermeyim dedim. Yarım saat sürdü sürmedi bastı tekrar çığlığı. Meme veriyorum 2 çekiyor ağlıyor. Mamayı 30 ml hazırladım yok yine yarım saat sonra ağlamalar. Nasıl mama vermeyim ben

Gel sen bide onu lohusa kafama anlat bakalım çok zorlanıyorum bu yönden gerçekten bakalım zaman neyi gösterecek

Her zaman yapmıyor ama yapıyor , gün aşırıya döndü bu durum.O yaptığı zamanlarda ıste boyle memede uzun uzun durup uyumadıgı zamanlar. Bugun aksam da aynı oyle ıste sağılmış sut vardı 50 cc onu verdım mayıştı ama uyumuyor uyuyamıyor yanı çığlık atıp hala emme meme aranma modunda bazen bazı seylerı açlıktan da yapmıyor epey uğraştım bilemiyorum koyuyorum uyanıyor fln derken anca yattı uykuya dalabıldı

Pusetide cop posetine koyayim diyorum. Toz olur falan
Bende öyle koyup koyacağım canım
Ayy dün eşimle konuşuyoruz cumartesi doğum olursa pazartesi bu eve 4 kişi geleceğiz diyor (Üçümüz bi de köpeğimiz)
Beni de iyice heyecan bastı bugün beşiğini kurduk yarın artık çarşafını felan sereceğim

Geçen perşembe vardı. Herşey normal dedi bekliyoruz. 53 cm olmuş 3500 kilosu bu hafta tekrar kontrol var bakalım gelen giden yok hala bekliyoruz. Yalancı kasılmalar gece gündüz geliyor hep ama normal sancı yok ebem de diyor bekle gelir vaktini bekliyordur o yğzden evde eğzersizlerimi yapıyorum. Bakalım ne zaman isterse o zaman gelecke pzar günü eşimin doğum günü belkide onu bekliyordur.

Oy bizde öyleyiz köpüş ve bebek geldiğin de eve nasıl karşılayacak insan merak ediyor.

Oy bizde öyleyiz köpüş ve bebek geldiğin de eve nasıl karşılayacak insan merak ediyor.
Oyyy yerim onları iki bebek ya bizimki kıskanç biraz bakalım nasıl karşılayacak bebeği
Cumartesi olursa doğum o gün akşam bebeğimin giydiği zıbını götürüp koklatacaklar bakalım alsın baştan kokusunu
Sizin de mi var patili evladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…