2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah dostum gozun aydin
Hayirli olsun bebisin
Sende dogurduysa banada yol gorundu benden sonrada Satilucky
Benimde öncesinde gelmezse pazartesi doğum olacak suni sancıyla başlatacaklar
Dün hastaneye gidip imzaladık herşeyi
duygularm selale hem korkuyorum hem cok heyecanliyim
Ama 2 gündür rahatsız edici bi sancım var ve dünden beri tuvaletteyim sürekli karnımı bozmuşum gibi acaba pazartesinden önce kendiliğinden mi gelecek
Kızım 38+6 da gelmişti oğlum 38+6 da sancılar başlayıp 39 da doğmuştu

Çemkirme sen yine de sabırsızlıkla bekliyoruz kaç kilo minnoş
Yok yok kendimi ve bebegimi dusunuyorum
Kopruden gecimde sonra bakariz
Inan bende cok merak ediyorum

papatyanin yazdigina bak
Sezeryanda yasak yiyemez hemen gaz çıkarana kadar sadece meyvesuyu gıbı seyler sonra corba kuzum sandriyon
ah bunu bilmeyen ben uzgun
kalbim kirildi (benim kizin lafi)
ya zaten ac karnina gidicem hastaneye teeeee 12 13 gibi alacaklar ordan say 1 saat bebis cikarma 2 saat uyanma odasi ettimi sana 16 ulen ben aclikdan nasil sut yapicam
acim ben ac
Doyurun beni
Daha ben varım doğurmaya
Senide dogurtacaz canim az kaldi

Ay senin tarihinide eklemem lazim ozaman
Pzrtesi icin yazalim
Takipde kalalim

Gerci Bi bakmisin once geliyo hic belli olmaz

Yaklaşık 5-6 saat beslenme hıc yok sonra su meyvesuyu kahve sonra corba askım 1.5 ltlık uc serum taktılar o yemedıgım saatlerde

Kuzum suni sancidsn korkma hic. Bak 11:30 da girdim 15:19 da kucagimdaydi oglusum

Kizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Neva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın

Gözün aydın darısı diğer tüm hamişlere Neva bebişin sağlıklı mutlu ömürleri olsun

Gözünüz aydın , maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…