- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Gözün aydın maşallah sizeKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Benimde öncesinde gelmezse pazartesi doğum olacak suni sancıyla başlatacaklarAh dostum gozun aydin
Hayirli olsun bebisin
Sende dogurduysa banada yol gorundu benden sonradaSatilucky
Yok yok kendimi ve bebegimi dusunuyorumÇemkirme sen yine desabırsızlıkla bekliyoruz kaç kilo minnoş
papatyanin yazdigina bakYemek kültürleri çok acayip hatta yok yani
Şimdi senin günü de belli ya kendime yapabılırsen evden bence mutlaka bir şeyler hazırla , evde hazırladığım soğuk sandviç i bile bunların yemeklerine tercih ederimle çok da severim ekmek arası peynir marul salatalık öyle bi şeyler hazırlayabılırsın güç kuvvet lazım sana
ah bunu bilmeyen ben uzgunSezeryanda yasak yiyemez hemen gaz çıkarana kadar sadece meyvesuyu gıbı seyler sonra corba kuzumsandriyon
Senide dogurtacaz canim az kaldiDaha ben varım doğurmaya
Ay senin tarihinide eklemem lazim ozamanBenimde öncesinde gelmezse pazartesi doğum olacak suni sancıyla başlatacaklar
Dün hastaneye gidip imzaladık herşeyi
duygularm selale hem korkuyorum hem cok heyecanliyim
Ama 2 gündür rahatsız edici bi sancım var ve dünden beri tuvaletteyim sürekli karnımı bozmuşum gibi acaba pazartesinden önce kendiliğinden mi gelecek
Kızım 38+6 da gelmişti oğlum 38+6 da sancılar başlayıp 39 da doğmuştu
Yaklaşık 5-6 saat beslenme hıc yok sonra su meyvesuyu kahve sonra corba askım 1.5 ltlık uc serum taktılar o yemedıgım saatlerdeYok yok kendimi ve bebegimi dusunuyorum
Kopruden gecimde sonra bakariz
Inan bende cok merak ediyorum
papatyanin yazdigina bak
ah bunu bilmeyen ben uzgun
kalbim kirildi (benim kizin lafi)
ya zaten ac karnina gidicem hastaneye teeeee 12 13 gibi alacaklar ordan say 1 saat bebis cikarma 2 saat uyanma odasi ettimi sana 16 ulen ben aclikdan nasil sut yapicam
acim ben ac
Doyurun beni
Senide dogurtacaz canim az kaldi
Ben uzgunYaklaşık 5-6 saat beslenme hıc yok sonra su meyvesuyu kahve sonra corba askım 1.5 ltlık uc serum taktılar o yemedıgım saatlerde
İnşallah kuzum valla kendimi cumartesiye hazırladım cumartesiye kadar beklesin oğluşAh dostum gozun aydin
Hayirli olsun bebisin
Sende dogurduysa banada yol gorundu benden sonradaSatilucky
Yes malesef kuzum anestezıden ötürüBen uzgun
Bi dakka 5-6 saat dedigin dogum sonrasi 5-6 saatmino de kalbime indirme
Kiz ben desene butun gun ac kalacam en asagi 6 7 gibi yiyebilirimYes malesef kuzum anestezıden ötürü
Aynen balım ılk yuruyuste hemen hemen aynı saatlerde oluyorKiz ben desene butun gun ac kalacam en asagi 6 7 gibi yiyebilirim
Kuzum tansiyonum dustu bayildim 2 kere. Memenin birini xok guzel tutuyor digerini zor tutuyor uyudu simdi.Devakus eee napıyorsunuz detay yokmuuuu detayy
Kuzum suni sancidsn korkma hic. Bak 11:30 da girdim 15:19 da kucagimdaydi oglusumBenimde öncesinde gelmezse pazartesi doğum olacak suni sancıyla başlatacaklar
Dün hastaneye gidip imzaladık herşeyi
duygularm selale hem korkuyorum hem cok heyecanliyim
Ama 2 gündür rahatsız edici bi sancım var ve dünden beri tuvaletteyim sürekli karnımı bozmuşum gibi acaba pazartesinden önce kendiliğinden mi gelecek
Kızım 38+6 da gelmişti oğlum 38+6 da sancılar başlayıp 39 da doğmuştu
Bizimki biraz inat yalniz basiyor cigligi ya ciktiginda bile eli agzindaydiGözünüz aydın olsun canlarimmmm sağlıcakla büyütün inşallah çok.sevindim çok bol bol koklasin
Sagol kuzum. Ben biraz bitkinim ya kan kaybi beni mahfettiAyy maşAllah çok sevindiiim sağlıkla büyüsün selvi boylu oğlun
Hadı gözün aydın kuzumAramıza hoşgeldiniz
Gözün aydınKizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNeva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın
Gözünüz aydın , maşallahKizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNeva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?