En başındna verdiler dimi sana suni sancı güzel ilerlemiş canım ne güzelKuzum suni sancidsn korkma hic. Bak 11:30 da girdim 15:19 da kucagimdaydi oglusum
Gözün aydın sağlıkla büyüsün meleğinKizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNeva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın
Dinlen sende canım oğluş napıyorSagol kuzum. Ben biraz bitkinim ya kan kaybi beni mahfetti
Sterimar diye deniz suyu aldım eczaneden işimi görüyorBebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ?pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum
Annem mercimeğim diyor benim kızaYaaNasıl sen birinin kuzususun seninde kuzun olacak
Annem kuzumun kuzusu olacak kuzumun kuzusu diye seveceğim torunumu diyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Gözün aydın kuzummm Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
İnşallahAnnelerin hakkı ödenmez diyorlar ya,çok doğru. Valla şu dönemde çok da naz yaptım bazen çıkıştım. O da bi yandan bizim sürece bana üzüldü bi yandan nazımı çekti. Bazen anlık çıkışıp sonra üzülüyorum bizimde psikolojiler çok normal değil. Allah başımızdan eksik etmesin onlarıŞimdi ben oğlumu gözümden sakınıyorum iki gün sonra bana böyle yapacak İnşallah biz de çocuklarımız için en iyiyi görüp yapacak çok güzel anneler oluruz
Canım miniğim süt gelsin diye çabalıyo küçücük haliyle tutmaya çalışıyor yavrumsezen0782 canım nasılsın kuzu nasıl?
Dogum.nasil geçti var mı ek söyleyeceğin birsey? Spinal mi oldun anezteziyi
İnan hiç açlık hissetmiyorsun kuzum son anlarda ay ben acıkmaya başladım galiba demiştimKiz ben desene butun gun ac kalacam en asagi 6 7 gibi yiyebilirim
Allah analı babalı büyütsün inşallah canımKizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNeva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın
Kalkan ve kreme hemen başla kuzum evı bekleme olan o arada olurHosbulduk kuzum. Gogsumu cok scitiyor benim oglan ya asiri
Ben burger yıyıp gıttıgım ıcın hıc açlığım olmadıİnan hiç açlık hissetmiyorsun kuzum son anlarda ay ben acıkmaya başladım galiba demiştim
AminDoğum yapan arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah sütünüz de bol olsundarısı bekleyenlerin başına inşallah biz kalanlar da biran önce kavuşalım rahatlayalım :)
Bende cumartesi sabah giderken tıka basa yiyeyim ne olur ne olmazBen burger yıyıp gıttıgım ıcın hıc açlığım olmadıbıde o gece hıc uyumadım ınsan garıp bı enerjısız ama enerjılı bı hal gelıyor
Yaaaaİnan hiç açlık hissetmiyorsun kuzum son anlarda ay ben acıkmaya başladım galiba demiştim
Canim gozun aydinKizlar be bugün saat 13:30da bebeğimi sezeryan doğum ile doğurdum...Allahıma bin şükür ikimizde iyiz.. Rabbim doğurmuş olanlara sağlıklı ömürler,doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar dilerim...rüyada gibiyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahNeva bebek hosgeldin...herkes dogurunca ve bende kendimi toparlayinca doğum ayrıntılarını yazarım...sağlıkla mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?