2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın sağlıkla büyüsün meleğin

Bebeğin burnu tıkanınca neyle açıyorsunuz kızlar ? pişik bitti derken şimdi de burnu tıkanmaya başladı ayyy Allahım ne zor bu işler yaaa hasta mı ettim bebeği diye çok üzülüyorum
Sterimar diye deniz suyu aldım eczaneden işimi görüyor

Yaa Nasıl sen birinin kuzususun seninde kuzun olacak
Annem kuzumun kuzusu olacak kuzumun kuzusu diye seveceğim torunumu diyor
Annem mercimeğim diyor benim kıza ama bi ara o da kuzumun kuzusu diyordu Elhamdulillah ne güzel nimet vermiş Rabbim bize. Uzun yıllar tedavi görüp varını yoğunu harcayıp yine de elleri boş kalanlar var. Yatıp kalkıp şükür etmek lazım..

İnşallah
Hakları asla ödenmez gerçekten. Her bir tekmede bile irkiliyoruz, uykusuz kalıyoruz, yemek bile yiyemiyoruz.. Bende anneme başta çok çıkıyordum elimde olmadan, kıyamam sen hamilesin derdi alınmazdı. Ya da alınırdı belli etmezdi, normalde çok hassastır. Anneler iyi ki var

sezen0782 canım nasılsın kuzu nasıl?

Dogum.nasil geçti var mı ek söyleyeceğin birsey? Spinal mi oldun anezteziyi
Canım miniğim süt gelsin diye çabalıyo küçücük haliyle tutmaya çalışıyor yavrum
Ben spiral oldum kuzum operasyon esnasında ne olduğunu hiç anlamıyorsun beş ara çok midem kötü oldu hemen müdahale ettiler çocuğumun sesini duydum ağladım ve herseyi unuttum yanınızda bolca kıyafet alın hem kendi hem hem bebişe ve anın tadını çıkarın

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Ben burger yıyıp gıttıgım ıcın hıc açlığım olmadı bıde o gece hıc uyumadım ınsan garıp bı enerjısız ama enerjılı bı hal gelıyor
Bende cumartesi sabah giderken tıka basa yiyeyim ne olur ne olmaz

Canim gozun aydin
Allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…