2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Az önce bebişin son kıyafetlerini elimde yıkadım bi duygu seli geldi anlatamam ağlaya ağlaya çamaşır yıkadım. Daha geçen sene azıcık hasta olsam bi yerim ağrısa anneme naz yapıyordum. Şimdi ben anne oluyorum, bana muhtaç aciz bir beden emanet edilecek. Acaba güzel bakabilecek miyim diye kaygılandım. Ve annemi çok özlediğimi hissettim, sanki uzun zamandır görmüyorum elini ayağını öpesim var. Şu mesajı bile sulu gözlerle yazıyorum.
Hormonlar tavan yaptı yakındır herhalde doğumum

Canım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen

Yaa Nasıl sen birinin kuzususun seninde kuzun olacak
Annem kuzumun kuzusu olacak kuzumun kuzusu diye seveceğim torunumu diyor

Bende de var zeka kartları ben şimdiden sonra takip edeceğim düzeltilmiş ay muhabbeti var bizde. 12 Ekim doğmuş kabul edicem kaç günlükten başladı takip etmeye canım
Aa yarın mı seninkinin doğumu o zaman Benimki de 10 gün sonra doğacak Boy kilo ölçerken bize de dizeltilmiş yaşa göre bakıyoruz gibi bir şey demişti. Valla birkaç gün önce denedim ilk galiba çok takip etmedi kafa zaten yerinden kalkamıyor gözleri bir sağa bir sola gitti, duvardaki gölgeleri izliyordu ben de önüne kart koydum

Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz

Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic

Gözünüz aydın kızlar sağlıkla büyütün inşallah

Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Gözünüz aydın olsun canım rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen
Aynen onu benim arkadaşımda söyledi philipsi tutmazsa bende bibs düşünüyorum

Annelerin hakkı ödenmez diyorlar ya,çok doğru. Valla şu dönemde çok da naz yaptım bazen çıkıştım. O da bi yandan bizim sürece bana üzüldü bi yandan nazımı çekti. Bazen anlık çıkışıp sonra üzülüyorum bizimde psikolojiler çok normal değil. Allah başımızdan eksik etmesin onları Şimdi ben oğlumu gözümden sakınıyorum iki gün sonra bana böyle yapacak İnşallah biz de çocuklarımız için en iyiyi görüp yapacak çok güzel anneler oluruz

Neyse tedbirli olmakta fayda var

Sezeryanda yasak yiyemez hemen gaz çıkarana kadar sadece meyvesuyu gıbı seyler sonra corba kuzum sandriyon

Normalde 15 Ekim ama ben yumurtlama tarihimi biliyorum yarın olması lazım ona göre ☺ Rop muayenesi vardı onda göz doktoruna sordum ben takibi şimdiden sonra yapacağım dimi diye evet dedi. 1 hafta sonra deneyim kartları Şimdi farklı odaları gezince bakıyor etrafa aç çok seçiyor sanki ama kartları umursamıyor

Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Gözünüz aydın olsun canlarimmmm sağlıcakla büyütün inşallah çok.sevindim çok bol bol koklasin

Tam ilgilenecekleri saatleri bulmak da lazım galiba Zaten günde max iki saat falan açık o gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…