- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Hadı gözün aydın kuzumKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Canım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen
YaaAz önce bebişin son kıyafetlerini elimde yıkadım bi duygu seli geldi anlatamam ağlaya ağlaya çamaşır yıkadım. Daha geçen sene azıcık hasta olsam bi yerim ağrısa anneme naz yapıyordum. Şimdi ben anne oluyorum, bana muhtaç aciz bir beden emanet edilecek. Acaba güzel bakabilecek miyim diye kaygılandım. Ve annemi çok özlediğimi hissettim, sanki uzun zamandır görmüyorum elini ayağını öpesim var. Şu mesajı bile sulu gözlerle yazıyorum.
Hormonlar tavan yaptı yakındır herhalde doğumum
Aa yarın mı seninkinin doğumu o zamanBende de var zeka kartları ben şimdiden sonra takip edeceğim düzeltilmiş ay muhabbeti var bizde. 12 Ekim doğmuş kabul edicem kaç günlükten başladı takip etmeye canım
Off sıra bize geliyorHadı gözün aydın kuzumAramıza hoşgeldiniz
Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Gözünüz aydın olsun canım rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Aynen onu benim arkadaşımda söyledi philipsi tutmazsa bende bibs düşünüyorumCanım trendyolda bibs kauçuk emzik yorumları okudum bitek bunu tuttu vs diye burda da eylül grubunda galiba gördüm yazanları bi araştır istersen
Annelerin hakkı ödenmez diyorlar ya,çok doğru. Valla şu dönemde çok da naz yaptım bazen çıkıştım. O da bi yandan bizim sürece bana üzüldü bi yandan nazımı çekti. Bazen anlık çıkışıp sonra üzülüyorum bizimde psikolojiler çok normal değil. Allah başımızdan eksik etmesin onlarıAz önce bebişin son kıyafetlerini elimde yıkadım bi duygu seli geldi anlatamam ağlaya ağlaya çamaşır yıkadım. Daha geçen sene azıcık hasta olsam bi yerim ağrısa anneme naz yapıyordum. Şimdi ben anne oluyorum, bana muhtaç aciz bir beden emanet edilecek. Acaba güzel bakabilecek miyim diye kaygılandım. Ve annemi çok özlediğimi hissettim, sanki uzun zamandır görmüyorum elini ayağını öpesim var. Şu mesajı bile sulu gözlerle yazıyorum.
Hormonlar tavan yaptı yakındır herhalde doğumum
Neyse tedbirli olmakta fayda varBenimki de dinliyor ya yicem ne anlıyorsa ama bu bizi yakabilir kuzum ikimiz de tek bakacağız gibi duruyor
Ben de bilemedim ya internette de araştırdım bulamadım buna dair bir bilgi
Aptamil gaz yapıyor diye çok duydum 1 gün kullanıp farkı gördüm cidden arkadaşımın bebeğine de yaptı.
Hipp combioticte lif var biz bu bilgiyi cebe atıp ondan da almayı düşünüyoruz bebeğin kabızlık çektiği zamanlarda da onu kullanmak mantıklı geliyor.
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun doktorum sarılık riskli zamanlarımızda bize mamadan asla çekinmeyin dedi ben sağım yaparak süt veriyorum meme ucu ile çok çekemiyormus doymuyormus gibi geliyor sizde meme ucuyla nasıl gidiyor?
Maşallah tez zamanda ağrıların da geçsin canım benim
Sezeryanda yasak yiyemez hemen gaz çıkarana kadar sadece meyvesuyu gıbı seyler sonra corba kuzumYemek kültürleri çok acayip hatta yok yani
Şimdi senin günü de belli ya kendime yapabılırsen evden bence mutlaka bir şeyler hazırla , evde hazırladığım soğuk sandviç i bile bunların yemeklerine tercih ederimle çok da severim ekmek arası peynir marul salatalık öyle bi şeyler hazırlayabılırsın güç kuvvet lazım sana
Normalde 15 Ekim ama ben yumurtlama tarihimi biliyorum yarın olması lazım ona göre ☺ Rop muayenesi vardı onda göz doktoruna sordum ben takibi şimdiden sonra yapacağım dimi diye evet dedi. 1 hafta sonra deneyim kartlarıAa yarın mı seninkinin doğumu o zamanBenimki de 10 gün sonra doğacak Boy kilo ölçerken bize de dizeltilmiş yaşa göre bakıyoruz gibi bir şey demişti. Valla birkaç gün önce denedim ilk galiba çok takip etmedi kafa zaten yerinden kalkamıyor gözleri bir sağa bir sola gitti, duvardaki gölgeleri izliyordu ben de önüne kart koydum
Ayy maşAllah çok sevindiiim sağlıkla büyüsün selvi boylu oğlunKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Aa bunu bilmiyordumSezeryanda yasak yiyemez hemen gaz çıkarana kadar sadece meyvesuyu gıbı seyler sonra corba kuzumsandriyon
Ha gayret kuzum sooon günlerOff sıra bize geliyorBeynimde abim damat oluyor sıra da bana geliyor şarkısı çalıyor
Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Gözünüz aydın olsun canlarimmmm sağlıcakla büyütün inşallah çok.sevindim çok bol bol koklasinKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Tam ilgilenecekleri saatleri bulmak da lazım galibaNormalde 15 Ekim ama ben yumurtlama tarihimi biliyorum yarın olması lazım ona göre ☺ Rop muayenesi vardı onda göz doktoruna sordum ben takibi şimdiden sonra yapacağım dimi diye evet dedi. 1 hafta sonra deneyim kartlarıŞimdi farklı odaları gezince bakıyor etrafa aç çok seçiyor sanki ama kartları umursamıyor
Sağlıkla büyütün canımKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Ah dostum gozun aydinKızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?