2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Emzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibi
Yaaa ne guzel
Ben ilk kiza biturlu veremedim
Ikinciye 4 ay zorla
bunda insallah
ay evet şu yiyecek kismi hic aklima gelmedi
bunlarin hastane yemegi yani neyse nimete sey yapmayim

Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Yaaa masallah kilosu boyu cok guzel
Gozun aydin cnm saglikli buyut insallah

Aminn insallah canim

Evet kuzum o bizimki de seviyor ben de bugün başladım zeka kartlarına kaç dk gösteriyorsun kuzum ben bugün dk tutmadım ve sabit tuttum arada hareket de ettireyim bari göz takibi yapsın
Dakika ben de tutmadım gözünğ açık görürsem ya önüne koyuyorum ya da elimle takio ettiriyorum. Çocuğa fazla yüklenmeyelim ne kadar göstermek lazım acaba
Ped fiyatları nolmuş yaa Stok yapsak mı demiştim ama yapmadım bebişi düşünmekten keşke yapsaymışım
Sorma ya, benim bu kadar ped kullanacağımdan haberim bile yoktu normalde adetken adet kabı kullanıyordum şimdi o da yok bir süre inşallah bir de bunun üstüne adet görmem emzirirken tek temennim o

Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz

Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı kolaylıkla bize olsun inşallah

Bende de var zeka kartları ben şimdiden sonra takip edeceğim düzeltilmiş ay muhabbeti var bizde. 12 Ekim doğmuş kabul edicem kaç günlükten başladı takip etmeye canım

Sabrediyorum cemkirirsem dogumda ters hareket ceker falan korkusu var

Yarin hastaneye cagirdilar
nst on hazirliklar falan yapilicak
ondan sonraki gun gidip dogurup gelecem

Bakalim cikacakmi merak ediyorum
Çemkirme sen yine de sabırsızlıkla bekliyoruz kaç kilo minnoş
Emzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibi
Ya benim kızım avent de weebaby de tutmadı ne tutacak yaaaa
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün Bir de bugün kız çocukları günüymüş ne güzel günde gelmiş☺ 1HANIM Duru hanımın da kutlu olsun günü
Teşekkür ederiz teyzesiiiiii

Devakus R ririi gözünüz aydın kızlar sağlıkla gülerek mutlulukla büyütün inşallah

Maşallah Aras Bey'e sağlıkla büyüsün inşallah
Rabbim analı babalı huzur mutluluk içinde büyütmeyi nasip etsin canım

Yemek kültürleri çok acayip hatta yok yani
Şimdi senin günü de belli ya kendime yapabılırsen evden bence mutlaka bir şeyler hazırla , evde hazırladığım soğuk sandviç i bile bunların yemeklerine tercih ederimle çok da severim ekmek arası peynir marul salatalık öyle bi şeyler hazırlayabılırsın güç kuvvet lazım sana

Ben bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?
Doğum öncesi analık izni doğum yapana kadar geçerli oluyor. Kaçıncınhacta doğduğu fark etmiyor.
Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyiz ağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Gözünüz aydın, ağrın çabuçak geçer inşallah. sağlıkla büyüsün.
Gözünüz aydın, maşallah, sağlıkla büyüsün.Ağrın çabucak geçsin.

1HANIM
Bunu diyen yakın arkadaşım Sarper Deniz koyacağız diyince ne bu ya ben karper peynir derim artık diyordu
Şimdi biraz büyüsün karper peynir diye kızdırcam onu diyor

Son düzenleme:
Ay sanki ben doğurmuş kadar rahatladım bin yandan heyecanlandım okurken Maşaallah bebişe hayırlı ömürlü olsun Ağrında geçer inşallah hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…