Karaciger enzimlerine,sariligina,tum detayli kan tahlillerine bakildi.Size de çok geçmiş olsun.. hangi kan değerlerine bakıldı acbaa
Oy maşallah.. sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzuKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Yaaa ne guzelEmzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibi
ay evet şu yiyecek kismi hic aklima gelmediYa benim 6 gün bebek geç oluşmuş yani geç döllenme o yüzden doktor beni şuan 38+3 olarak kabul ediyor
Ya çok tatlısınnolcak ki ceple gitsin Ben de de valizin dışında kalanlar oldu dedim poşete koyarım çıkmadan bi de mutfağa uğrar yiyecek bi şeyler koyarım miss
Yaaa masallah kilosu boyu cok guzelKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Aminn insallah canimYaaa ne guzel
Ben ilk kiza biturlu veremedim
Ikinciye 4 ay zorla
bunda insallah
ay evet şu yiyecek kismi hic aklima gelmedi
bunlarin hastane yemegiyani neyse nimete sey yapmayim
Yaaa masallah kilosu boyu cok guzel
Gozun aydin cnm saglikli buyut insallah
Dakika ben de tutmadım gözünğ açık görürsem ya önüne koyuyorum ya da elimle takio ettiriyorum. Çocuğa fazla yüklenmeyelim ne kadar göstermek lazım acabaEvet kuzum o bizimki de seviyorben de bugün başladım zeka kartlarına kaç dk gösteriyorsun kuzum ben bugün dk tutmadım ve sabit tuttum arada hareket de ettireyim bari göz takibi yapsın
Sorma ya, benim bu kadar ped kullanacağımdan haberim bile yoktu normalde adetken adet kabı kullanıyordum şimdi o da yok bir sürePed fiyatları nolmuş yaaStok yapsak mı demiştim ama yapmadım bebişi düşünmekten keşke yapsaymışım
Ayy maşallah gözün aydınKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Yüreğim ağzımda seni bekledim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün çok sevindim maşallahKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Bende de var zeka kartları ben şimdiden sonra takip edeceğim düzeltilmiş ay muhabbeti var bizde. 12 Ekim doğmuş kabul edicem kaç günlükten başladı takip etmeye canımDakika ben de tutmadım gözünğ açık görürsem ya önüne koyuyorum ya da elimle takio ettiriyorum. Çocuğa fazla yüklenmeyelim ne kadar göstermek lazım acaba
Sorma ya, benim bu kadar ped kullanacağımdan haberim bile yoktu normalde adetken adet kabı kullanıyordum şimdi o da yok bir süreinşallah bir de bunun üstüne adet görmem emzirirken tek temennim o
Çok şükürKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsunKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Çemkirme sen yine deSabrediyorum cemkirirsem dogumda ters hareket ceker falan korkusu var
Yarin hastaneye cagirdilar
nst on hazirliklar falan yapilicak
ondan sonraki gun gidip dogurup gelecem
Bakalim cikacakmi merak ediyorum
Ya benim kızım avent de weebaby de tutmadıEmzik hayat kurtarıyor ya. Anlık oyalama için birebir. Kuzey o konuda da kendine münhasır geçen emziği tutmuş kulbundan nasıl yalıyor dondurma gibi
Teşekkür ederiz teyzesiiiiiiGözünüz aydın sağlıkla büyüsünBir de bugün kız çocukları günüymüş ne güzel günde gelmiş☺ 1HANIM Duru hanımın da kutlu olsun günü
Maşallah Aras Bey'e sağlıkla büyüsün inşallahKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Ay masallah canım benim snein de küçük demişlerdi demi yalnis mi hatirladimKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Yemek kültürleri çok acayip hatta yok yaniYaaa ne guzel
Ben ilk kiza biturlu veremedim
Ikinciye 4 ay zorla
bunda insallah
ay evet şu yiyecek kismi hic aklima gelmedi
bunlarin hastane yemegiyani neyse nimete sey yapmayim
Yaaa masallah kilosu boyu cok guzel
Gozun aydin cnm saglikli buyut insallah
Doğum öncesi analık izni doğum yapana kadar geçerli oluyor. Kaçıncınhacta doğduğu fark etmiyor.Ben bırakmam seni merak etme minik kuş yani bu oğlan niye gelmiyor anlamadim bise sorcam 41 olursa bizim dogum izinlerin 1 haftası boşa yanar demi?
Gözünüz aydın, ağrın çabuçak geçer inşallah. sağlıkla büyüsün.Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Gözünüz aydın, maşallah, sağlıkla büyüsün.Ağrın çabucak geçsin.Kizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Ay sanki ben doğurmuş kadar rahatladım bin yandan heyecanlandım okurkenKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
Maşallah kuzum söyledikleri gibi mi doğdu?Kızıma sabah 10 gibi kavuştum çok şükür iyiyizağrılarım var biraz ama halledicez inşallah. İkimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Kuzum sütten geçmiyorsa ya da bebek için sorun olmuyorsa kullanabilirsin o çok rahatlatır seniZyrtec diye bir şey önerdiler ama kullanmıyorum şiimiyorum da her yerim kabuk bağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?