2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek ki
Söylemeden saklı gizli normal doğum olsa acaba ne olurdu ben illegal yolları da denerdim herhalde aksiyon seviyorum
Nasip diyelim böylesi daha hayırlıymış demek ki. Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdır Sağlık bakanlığına bağlı o biraz maalesef bir teşvik programı, eğitimi vs birşeyler planlanması lazım ki doktorlar önersin. Umalım da gelecekte daha yaygın olsun.
O da en fazla he şaka gibi hayaller hayatlar oluyorum
Devakus canım çok tatlıı pamuk gibiiii eridim bakarken maşAllah ya
Evet maalesef en fazla 3. Hatta üst üste sezaryen olursa doku iyileşmesi gecikmesinden dolayı, hasar aldığından dolayı vs 2 doğum da olabilir Rahim aslında kesilmesi pek de doğru olmayan bir organ o yüzden.

Kız düşünmedim değil illegal yolları yanı son dk hastaneye gıdeyım bla bla ama rüptür ihtimali var fln akışa teslim oldum o gece hastaneye gıtmeseydım belkı sabaha cok baska boyutta olurdu sancılarım falan o gün hastaneye gıdecektım mesela vazgectım sonra akşam eşim gidelim diye dürtünce herşey olacağına varıyor yani

Çok can sıkıcı keşke bu normal olabilseydi 2 kere nst bağlandım bugün bir ara oğlum hareketlendi kaydı durdu sinyal gitti makinede ne diyorsun sence düzene girer mi

Eklentiler

• IMG_3537.webp
    69 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3538.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 36
Bana unuttular kesın vermeyı normalde vermeleri lazımdı , benım gaz damlası şırıngası var mlmlı onla verıyorum kendı emcuklıyor
Şırınga daha mantıklıymış bak onla vereyim.
Kiz bu cocuktan ben firsat bilamiyorum o uyuyunca uyuyorum. Cok fenayim cunku minnosu koyuyorum bakinn kaldiricam
Ya yerler onu annesiii
Ben de hep normal istedim şimdi de mesela neden epizyo yaptılar diye depresyona girdim durup durup ona ağlıyorum ama sonra düşündüm sezaryen olsam da aynı şekilde ağlayacaktım, demek ki ben mutlu olamıyorum sjsjsj sonunda kavuştuk ya yavruma ona odaklanmaya çalışıyorum. Keşke sancım gelseydi de evde bekleseydim, niye erken geldi, benim yüzümden mi falan bir sürü kafama taktım.
Asıl agresıf nasıl olunur pp bak
Ay nasıl cadııı

Durun ben de koyacağım beyefendiyii ve koca kafasını sjdj koca kafalı bebek anaları, gerçekten kafalar kocaman mıydı

Ben ASM verdiği d vit kullanmıyorum. Dr başka bir dvit başlattı. Onu da direk ağzı açıkken ağzına 4 damla damlatıyorum. Hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Çay kaşığı ile de verebilirsin şip şip yalar belki.
Haddim olmayarak sezaryen ol derim. Hiç bir riskim yokken herşey mükemmel giderken 9 cm açılma ile doğum başlamışken acil sezaryene alındım. Sonuç hem bana hem Duru’ya travma. Bilseydim böyle bir şey olacak spinali alır o doğum anını güzel hatırlamak isterdim.
Ne yaparsam yapayim uyanmiyor ya
İslak mendille elini siliyordum ben canım. Ayak topuklarını sıktırıyorlar bir de.

Profil fotoğraflarınıza bakıp bakıp ekranı içime sokasım geliyor ne zaman gelecek benim b*oklu g*t oğlum

Oyy ne güzel yan yatmış öyle Yaa 9 cmden mi alındın hemde haklısın öyle birşey yaşamak daha zorlar insanı
4 gün elimdem geleni yapacağım pazartesi doktorum ne derse artık

Yandan aynı Lina
Kız ahahah iyi yine epizyo var cok mu kestılerki ay benım anne otelınde odayı paylaştığım bı kız vardı doğumda kolu kırılmış omuzdan bebeğin 3800 doğmuş kızda minyon bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…