- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Oy maşallah annesi bal bu balKiz bu cocuktan ben firsat bilamiyorumo uyuyunca uyuyorum. Cok fenayim cunku minnosu koyuyorum bakinn kaldiricam
Asıl agresıf nasıl olunur pp bak
Söylemeden saklı gizli normal doğum olsa acaba ne olurduEvet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek ki
Nasip diyelim böylesi daha hayırlıymış demek ki. Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdırBen cok istedim yaklaşık 7 ayıma kadar da direttim , ama maddı imkanlar sağolsun vazgeçmek zorunda kaldım benim için 40 bın cıvarı mıktar zorduKeske bu ımkan ulkemızde daha cok ve devlet tarafından sağlansa bunu bilinçli olarak poliklinik hizmeti olarak veren tek yer Zeynep kamıl ıstanbulda , devletteki doktorlarımada dedim ama asla yanaşmıyorlar iki gün sancı cektım son anlarda üç dort dakıka da bir geliyordu belkı doğururdum ne bileyim benim için hayalden öteye gidemez artık bu durum , çok şükür iki evladımıda sağlıkla kucağıma aldım artık kalanını düşünmüyorum tevekkül ben çabaladım herkese karşı sonuc Rabbimin kararıydı
Evet maalesef en fazla 3. Hatta üst üste sezaryen olursa doku iyileşmesi gecikmesinden dolayı, hasar aldığından dolayı vs 2 doğum da olabilirO da en fazla heşaka gibi hayaller hayatlar oluyorum
Devakus canım çok tatlıı pamuk gibiiii eridim bakarken maşAllah ya
Evett dogdu ya diyorum bu muydu icerdeki ya cok baska bir duyguymusMaşaallah subhanallah melek gibiiEşime gösterdim adam eridi gitti. İçerde bizimde böyle bişeyimiz var hadi hemen doğur da sevelim diyor
Sut kokuyo sutOy maşallah annesi bal bu bal
Kız düşünmedim değil illegal yolları yanıSöylemeden saklı gizli normal doğum olsa acaba ne olurduben illegal yolları da denerdim herhalde aksiyon seviyorum
Nasip diyelim böylesi daha hayırlıymış demek ki. Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdırSağlık bakanlığına bağlı o biraz maalesef bir teşvik programı, eğitimi vs birşeyler planlanması lazım ki doktorlar önersin. Umalım da gelecekte daha yaygın olsun.
Evet maalesef en fazla 3. Hatta üst üste sezaryen olursa doku iyileşmesi gecikmesinden dolayı, hasar aldığından dolayı vs 2 doğum da olabilirRahim aslında kesilmesi pek de doğru olmayan bir organ o yüzden.
Çok can sıkıcıSöylemeden saklı gizli normal doğum olsa acaba ne olurduben illegal yolları da denerdim herhalde aksiyon seviyorum
Nasip diyelim böylesi daha hayırlıymış demek ki. Olmuş olan olacak olanların en hayırlısıdırSağlık bakanlığına bağlı o biraz maalesef bir teşvik programı, eğitimi vs birşeyler planlanması lazım ki doktorlar önersin. Umalım da gelecekte daha yaygın olsun.
Evet maalesef en fazla 3. Hatta üst üste sezaryen olursa doku iyileşmesi gecikmesinden dolayı, hasar aldığından dolayı vs 2 doğum da olabilirRahim aslında kesilmesi pek de doğru olmayan bir organ o yüzden.
Kara kırmızı hala kendılerı rengı kendıne gelse bi fotolarda cok komık hepYarabbitacına bak hele
Ne zaman dönüyor genelde rengi çokta tatlıKara kırmızı hala kendılerı rengı kendıne gelse bi fotolarda cok komık hep
Oğlum da kara idi 50 günlükken sarardı saçları fln bakalım Lina nında o zamanlar bellı olur artıkNe zaman dönüyor genelde rengi çokta tatlı
MaşAllahOğlum da kara idi 50 günlükken sarardı saçları fln bakalım Lina nında o zamanlar bellı olur artık
Şırınga daha mantıklıymış bak onla vereyim.Bana unuttular kesın vermeyı normalde vermeleri lazımdı , benım gaz damlası şırıngası var mlmlı onla verıyorum kendı emcuklıyor
Ya yerler onu annesiiiKiz bu cocuktan ben firsat bilamiyorumo uyuyunca uyuyorum. Cok fenayim cunku minnosu koyuyorum bakinn kaldiricam
Ben de hep normal istedim şimdi de mesela neden epizyo yaptılar diye depresyona girdim durup durup ona ağlıyorum ama sonra düşündüm sezaryen olsam da aynı şekilde ağlayacaktım, demek ki ben mutlu olamıyorum sjsjsj sonunda kavuştuk ya yavruma ona odaklanmaya çalışıyorum. Keşke sancım gelseydi de evde bekleseydim, niye erken geldi, benim yüzümden mi falan bir sürü kafama taktım.Ben cok istedim yaklaşık 7 ayıma kadar da direttim , ama maddı imkanlar sağolsun vazgeçmek zorunda kaldım benim için 40 bın cıvarı mıktar zorduKeske bu ımkan ulkemızde daha cok ve devlet tarafından sağlansa bunu bilinçli olarak poliklinik hizmeti olarak veren tek yer Zeynep kamıl ıstanbulda , devletteki doktorlarımada dedim ama asla yanaşmıyorlar iki gün sancı cektım son anlarda üç dort dakıka da bir geliyordu belkı doğururdum ne bileyim benim için hayalden öteye gidemez artık bu durum , çok şükür iki evladımıda sağlıkla kucağıma aldım artık kalanını düşünmüyorum tevekkül ben çabaladım herkese karşı sonuc Rabbimin kararıydı
Ay nasıl cadıııAsıl agresıf nasıl olunur pp bak
Ben ASM verdiği d vit kullanmıyorum. Dr başka bir dvit başlattı. Onu da direk ağzı açıkken ağzına 4 damla damlatıyorum. Hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Çay kaşığı ile de verebilirsin şip şip yalar belki.Sağlık bakanlığı 1 yaşına kadar d vitaminini veriyormuş sağlık ocağı verdi bana 8. Günde başla dediler sarılık olunca hatta 5. Günde başladık doktor öyle dedi. Başka vitamin falan kullanan var mı kızlar? Bir de bu gaz damlalarını d vitaminlerini nasıl veriyorsunuz kaşıkla veriyorum ama sağdığım süte damlatsam versem ne olur
Haddim olmayarak sezaryen ol derim. Hiç bir riskim yokken herşey mükemmel giderken 9 cm açılma ile doğum başlamışken acil sezaryene alındım. Sonuç hem bana hem Duru’ya travma. Bilseydim böyle bir şey olacak spinali alır o doğum anını güzel hatırlamak isterdim.Merhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Kilo almayan oğlum kilo almış 3600 olmuş
İslak mendille elini siliyordum ben canım. Ayak topuklarını sıktırıyorlar bir de.Ne yaparsam yapayim uyanmiyor ya
Dünyanın en güzel parmaklarını tutmak nasıl bir duyguuuKizlarr guzel kizlar eklesin
Profil fotoğraflarınıza bakıp bakıp ekranı içime sokasım geliyor ne zaman gelecek benim b*oklu g*t oğlumŞırınga daha mantıklıymış bak onla vereyim.
Ya yerler onu annesiii
Ben de hep normal istedim şimdi de mesela neden epizyo yaptılar diye depresyona girdim durup durup ona ağlıyorum ama sonra düşündüm sezaryen olsam da aynı şekilde ağlayacaktım, demek ki ben mutlu olamıyorum sjsjsj sonunda kavuştuk ya yavruma ona odaklanmaya çalışıyorum. Keşke sancım gelseydi de evde bekleseydim, niye erken geldi, benim yüzümden mi falan bir sürü kafama taktım.
Ay nasıl cadııı
Durun ben de koyacağım beyefendiyii ve koca kafasını sjdj koca kafalı bebek anaları, gerçekten kafalar kocaman mıydı
Oyy ne güzel yan yatmış öyleŞırınga daha mantıklıymış bak onla vereyim.
Ya yerler onu annesiii
Ben de hep normal istedim şimdi de mesela neden epizyo yaptılar diye depresyona girdim durup durup ona ağlıyorum ama sonra düşündüm sezaryen olsam da aynı şekilde ağlayacaktım, demek ki ben mutlu olamıyorum sjsjsj sonunda kavuştuk ya yavruma ona odaklanmaya çalışıyorum. Keşke sancım gelseydi de evde bekleseydim, niye erken geldi, benim yüzümden mi falan bir sürü kafama taktım.
Ay nasıl cadııı
Durun ben de koyacağım beyefendiyii ve koca kafasını sjdj koca kafalı bebek anaları, gerçekten kafalar kocaman mıydı
Yaa 9 cmden mi alındın hemde haklısın öyle birşey yaşamak daha zorlar insanıBen ASM verdiği d vit kullanmıyorum. Dr başka bir dvit başlattı. Onu da direk ağzı açıkken ağzına 4 damla damlatıyorum. Hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Çay kaşığı ile de verebilirsin şip şip yalar belki.
Haddim olmayarak sezaryen ol derim. Hiç bir riskim yokken herşey mükemmel giderken 9 cm açılma ile doğum başlamışken acil sezaryene alındım. Sonuç hem bana hem Duru’ya travma. Bilseydim böyle bir şey olacak spinali alır o doğum anını güzel hatırlamak isterdim.
İslak mendille elini siliyordum ben canım. Ayak topuklarını sıktırıyorlar bir de.
Yandan aynı LinaŞırınga daha mantıklıymış bak onla vereyim.
Ya yerler onu annesiii
Ay nasıl cadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?