- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Ayy Allah kimseye göstermesinYandan aynı Lina
Kız ahahahiyi yine epizyo var cok mu kestılerki ay benım anne otelınde odayı paylaştığım bı kız vardı doğumda kolu kırılmış omuzdan bebeğin 3800 doğmuş kızda minyon bişey
Zamanı gelince o da gelecek annesiiiProfil fotoğraflarınıza bakıp bakıp ekranı içime sokasım geliyor ne zaman gelecek benim b*oklu g*t oğlum
Bütün yeni doğanlar sanki birbirine benziyo yaYandan aynı Lina
Kız ahahahiyi yine epizyo var cok mu kestılerki ay benım anne otelınde odayı paylaştığım bı kız vardı doğumda kolu kırılmış omuzdan bebeğin 3800 doğmuş kızda minyon bişey
Sağlıcakla aldın ya minnoşu kucağına o yeterKız düşünmedim değil illegal yolları yanıson dk hastaneye gıdeyım bla bla ama rüptür ihtimali var fln akışa teslim oldum o gece hastaneye gıtmeseydım belkı sabaha cok baska boyutta olurdu sancılarım falan o gün hastaneye gıdecektım mesela vazgectım sonra akşam eşim gidelim diye dürtünce herşey olacağına varıyor yani
Nasip, kader, kısmet valla doğum işi loto toto gibi birşeyÇok can sıkıcıkeşke bu normal olabilseydi 2 kere nst bağlandım bugün bir ara oğlum hareketlendi kaydı durdu sinyal gitti makinede ne diyorsun sence düzene girer mi
Kuzum korkma 3 tane doğurursunValla 3 tane istiyordum ne yalan söyliyimilk doğum diye normalde diretiyordum
Kuzum çekinme korkma ağlasın hiç bir şey olmazNe yaparsam yapayim uyanmiyor ya
Ben sağlık ocağından verilen d vitaminini kullanmayı düşünmüyorum. Şuanki marka ne bilmiyorum ama baktığımda içinde katkı maddeleri vardı. Başka bir marka almayı düşünüyorum üniversite destekli üretim yapan bir tane var.
Hangi dvit kullanıyorsunuz, ben kendşme ocean kullanıyordum onun da sprey formunda var, uygulaması daha mı kolaydır kiBen ASM verdiği d vit kullanmıyorum. Dr başka bir dvit başlattı. Onu da direk ağzı açıkken ağzına 4 damla damlatıyorum. Hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Çay kaşığı ile de verebilirsin şip şip yalar belki.
Doğru aslında tamamen kısmet işiSağlıcakla aldın ya minnoşu kucağına o yeter
Nasip, kader, kısmet valla doğum işi loto toto gibi birşeyDüzenli giden sancının birden kesildiğini de gördüm. Allahım en kolayını, ağrısız acısızını nasip etsin diyeyim
Bende çikolata yemiştim 2 kere kaydı kaydı gitti cadı kızım
Benimde eşime kalsa daha fazlada orta yolu buluyoruzKuzum korkma 3 tane doğurursunValla benim eşim 4 istiyor bana kalsa 2 yeter çok bile
Kuzum çekinme korkma ağlasın hiç bir şey olmazHatta ağlasın ciğeri açılsın derler
Canım masallahhh snein ki de benim gibi gerideydi demiMerhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Kilo almayan oğlum kilo almış 3600 olmuş
Bize de ocean verdiler 3 damla ama ben hala başlamadım bunun bebeğe zararı yok dimi ?Hangi dvit kullanıyorsunuz, ben kendşme ocean kullanıyordum onun da sprey formunda var, uygulaması daha mı kolaydır ki
İlk doğumda kesmeyen doktor az kuzum yaZamanı gelince o da gelecek annesiii
Bütün yeni doğanlar sanki birbirine benziyo ya
Ya kaç dikiş var diyorum epizyo sayılmıyor diyorlar, ilk doğumda saymıyoruz diyorlar benle dalga geçtiler smsnd bilmiyorum dikişlerimde çok sorun yok aslında bi gece yoğun bakımda kaldık ya o gün zorladım herhalde açılma oldu gittim iki dikiş daha yedim o koydu biraz sndjx Bir de takip ettiğim yerlerde, okuduğum çalışmalarda falan kendi doğal yırtılmanız daha kolay iyileşir, işte epizyo sadece vakum ya da forsepsli doğumda gerekli bir müdahaledir gibi laflar vardı kafam hep o taraftaydı.
Of bak o risk de var işte, neyse ona bir şey olmadı ya benim dikişler de iyileşecek inş o zaman değerlendiricem doğum pozitif miydi negatif mi
Venatura d vitamini kullanıyorum ben, bebeğime de bunu kullanıcam inşaallahHangi dvit kullanıyorsunuz, ben kendşme ocean kullanıyordum onun da sprey formunda var, uygulaması daha mı kolaydır ki
Normal tabikideKızlar bu idrarda lökositim 324 çıkmış peotein de çıkmış neyseki gebelik bitti :)
Ama çok canım acıyor kasığıma vuruyor ağrısı antibiyotikte aksef kullanıyorum.
Bu arada benim bebek günde 3 kez falan kaka yapıyor bu normal mi ? Hem de baya yapıyor
Benim doktor kesmedi beni canım 9 cm açılmayla doğumhaneye inmiştim orada doktoru beklerken 10 oldu sadece bebek 2480 kiloyla nasıl yırttı beni bilmiyorum. Hiçbir şeyde yapmadım sadece ben cuma gününe kadar bile okulda çalışmaya devam ettim hareket halindeydim. Ama şimdi idrar enfeksiyonu oldum işteİlk doğumda kesmeyen doktor az kuzum yaben oğlumda suni verin kesin falan dıye yalvarıyordum sırf sezeryan olmasın dıye doktor 7 cm e gelmiş olsaydın doğurturdum ben seni demişti ben 5 cm de kaldım düşün artık kalanı kesecekti oktum yanı
Kilosu az ya ondan açmamıştır eğer gelmesinde sıkıntı varsa zaten görüp müdahale edıyolar olsun elını kolunu oynatmıştır yırtmıştırBenim doktor kesmedi beni canım 9 cm açılmayla doğumhaneye inmiştim orada doktoru beklerken 10 oldu sadece bebek 2480 kiloyla nasıl yırttı beni bilmiyorum. Hiçbir şeyde yapmadım sadece ben cuma gününe kadar bile okulda çalışmaya devam ettim hareket halindeydim. Ama şimdi idrar enfeksiyonu oldum işte(
Çok canım acıyor kasığıma vuruyorKilosu az ya ondan açmamıştır eğer gelmesinde sıkıntı varsa zaten görüp müdahale edıyolar olsun elını kolunu oynatmıştır yırtmıştırartık bebeğe zararı yok gecmıs olsun cok cabucak geçer umarım
Valla ona kalsa öyle doğuran büyüten zorluğunu çeken biziz onlara ne oluyorsaBenimde eşime kalsa daha fazlada orta yolu buluyoruz
BurdamısınS soulianis ya bu nasıl tip nasıl kafa saçlara bak maşallah
Devakus Papatyamaviss ben baya geriden geliyorum göremedim ppleri
Kocam geceleri benim halimi gördükten sonra insta dm lerin konusuValla ona kalsa öyle doğuran büyüten zorluğunu çeken biziz onlara ne oluyorsa
İki gün önce kaşıntı başladı off puff demeye başladım, senin gebeliğin güzel geçtiği halde gebelik çok zor bir şey ya diyor.
Dedim ha şunu bileydin
Yani onlar gibi olsam bende 4-5 isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?