- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
MerhabaEvet galiba siyatik ağrı çektimbayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı
Kuzum kahvede olabılıyor belkı sonradan tamamı gelecektır baslangıctırKızlar bilenlere sorum var... bu sabah ve akşam iki kere benden bı akinti geldi böyle sümüksü reglin son günleri gibi sarımsı hafif kahverengi gibi ama az miktarda bu Nisan olabilir mi..ilk doğumda Nisan geldiğinde yumurta akı gibi sefffafti içinde hafif kırmızılık vardı ve tek seferde büyük bı parçaydı...ama şimdi baktım da netten her nişan aynı olmayabiliyormus bide 2 saattir 20 dakikada bir gelen bı kasilmam var sancısız..doğum belirtisi olabilir mi....yoksa ben doguramamktan sıkıldım da belirti mi arıyorum
Maşallah size2 gündür toplasan 2 saat uyumadım sanki uyusam her anını kaçırcakmışım gibicadaloz dünyadaki 30.saatinin 29 saatinde ağlıyo olsa da valla annelik delilikmiş Rabbim isteyen herkese en kolayından en güzelinden nasip etsin kimseyi bu yolda bırakmasın
Evet nişan olabilir burada okuduğum kadarıyla söylüyorum benimki sezaryendi saglicakla kucağına al canımKızlar bilenlere sorum var... bu sabah ve akşam iki kere benden bı akinti geldi böyle sümüksü reglin son günleri gibi sarımsı hafif kahverengi gibi ama az miktarda bu Nisan olabilir mi..ilk doğumda Nisan geldiğinde yumurta akı gibi sefffafti içinde hafif kırmızılık vardı ve tek seferde büyük bı parçaydı...ama şimdi baktım da netten her nişan aynı olmayabiliyormus bide 2 saattir 20 dakikada bir gelen bı kasilmam var sancısız..doğum belirtisi olabilir mi....yoksa ben doguramamktan sıkıldım da belirti mi arıyorum
Ay inşallah kuzum ya sıkıldım doguramamaktanKuzum kahvede olabılıyor belkı sonradan tamamı gelecektır baslangıctır
Amin inşallah canım sağol inşallah doğum başlangıcıdır her geçen gün daha çok geriliyorum vallaMaşallah size
Evet nişan olabilir burada okuduğum kadarıyla söylüyorum benimki sezaryendi saglicakla kucağına al canım
Of hiç o kafada değildimİlk doğumda kesmeyen doktor az kuzum yaben oğlumda suni verin kesin falan dıye yalvarıyordum sırf sezeryan olmasın dıye doktor 7 cm e gelmiş olsaydın doğurturdum ben seni demişti ben 5 cm de kaldım düşün artık kalanı kesecekti oktum yanı
Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeterValla ona kalsa öyle doğuran büyüten zorluğunu çeken biziz onlara ne oluyorsa
İki gün önce kaşıntı başladı off puff demeye başladım, senin gebeliğin güzel geçtiği halde gebelik çok zor bir şey ya diyor.
Dedim ha şunu bileydin
Yani onlar gibi olsam bende 4-5 isterim
Kizlarr guzel kizlar eklesin
Kaç doğdu 4 dedılerdeOf hiç o kafada değildim4 kilo dedikleri bebeği dikişsiz kesisiz doğuracaktım ben
Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeter
3700Kaç doğdu 4 dedılerde
Evet karın çevresi gerideydi benimCanım masallahhh snein ki de benim gibi gerideydi demi
Aynen doğru doğurmak için bile ne çileler çekiyoruz şuan bu mesajı çömelerek yazıyorum mesalaValla ona kalsa öyle doğuran büyüten zorluğunu çeken biziz onlara ne oluyorsa
İki gün önce kaşıntı başladı off puff demeye başladım, senin gebeliğin güzel geçtiği halde gebelik çok zor bir şey ya diyor.
Dedim ha şunu bileydin
Yani onlar gibi olsam bende 4-5 isterim
Evet geçti sürekli değildi 2-3 gün vurup geçiyordu benim 2-3 kez tekrarladı amaMerhaba
Ağrılarınız geçti mç acaba ?
Bende de aynı durum söz konusu 2 haftadır
27.haftamdayım
Ay masallah benim ki de ilerler insallahEvet karın çevresi gerideydi benim
Anladım canımmEvet geçti sürekli değildi 2-3 gün vurup geçiyordu benim 2-3 kez tekrarladı ama
Soda içebildim sadece birde muz tükettim aradaAnladım canımm
Geçmesi için özel birşey yapmış mıydınız ?
Bende soda içiyorum iyi gelşr diye
Egzersiz başladjm
Umarım iyi gelir
Muthis bir duygu gercekten hele kokusuDünyanın en güzel parmaklarını tutmak nasıl bir duyguuu
Kiyamiyorum kiiKuzum korkma 3 tane doğurursunValla benim eşim 4 istiyor bana kalsa 2 yeter çok bile
Kuzum çekinme korkma ağlasın hiç bir şey olmazHatta ağlasın ciğeri açılsın derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?