2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet galiba siyatik ağrı çektim bayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı
Merhaba
Ağrılarınız geçti mç acaba ?
Bende de aynı durum söz konusu 2 haftadır
27.haftamdayım

Kızlar bilenlere sorum var... bu sabah ve akşam iki kere benden bı akinti geldi böyle sümüksü reglin son günleri gibi sarımsı hafif kahverengi gibi ama az miktarda bu Nisan olabilir mi..ilk doğumda Nisan geldiğinde yumurta akı gibi sefffafti içinde hafif kırmızılık vardı ve tek seferde büyük bı parçaydı...ama şimdi baktım da netten her nişan aynı olmayabiliyormus bide 2 saattir 20 dakikada bir gelen bı kasilmam var sancısız..doğum belirtisi olabilir mi....yoksa ben doguramamktan sıkıldım da belirti mi arıyorum

Kuzum kahvede olabılıyor belkı sonradan tamamı gelecektır baslangıctır

Maşallah size
Evet nişan olabilir burada okuduğum kadarıyla söylüyorum benimki sezaryendi saglicakla kucağına al canım

Kuzum kahvede olabılıyor belkı sonradan tamamı gelecektır baslangıctır
Ay inşallah kuzum ya sıkıldım doguramamaktan
Maşallah size

Evet nişan olabilir burada okuduğum kadarıyla söylüyorum benimki sezaryendi saglicakla kucağına al canım
Amin inşallah canım sağol inşallah doğum başlangıcıdır her geçen gün daha çok geriliyorum valla

Of hiç o kafada değildim 4 kilo dedikleri bebeği dikişsiz kesisiz doğuracaktım ben
Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeter

Kızlar merhaba benim sancilarim çok geliyor ama biz Bi türlü acilmiyoruz ben anlamadım ki küçük diye mi acaba?Sancilarimin dakikaları düzensiz ama şiddetli ve sıfır açılma anlamadım diğer çocuklar bu sanciya acilirdi

Oğluşum duruyor uslu derken bende hiç gruba bakamaz oldum iyi mi Kuzey Ata prematüreliğin verdiği sakinliği yaşıyormuş çocuğum doğum tarihine gelince kendisine güncelleme geldi Hem asabiyiz hem ilgi delisiyiz. Uyanıklık süresi de çok uzadı 2 saat zor gözlerini açan çocuk bugün 8-13 arası uyanıktı. Arada bi gözler gitti tekrar uyandı. Bakalım biz şimdi başlıyoruz anlaşılan

Aynen doğru doğurmak için bile ne çileler çekiyoruz şuan bu mesajı çömelerek yazıyorum mesala kaşıntın ne durumda daha iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…