2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bız bu durumu yaklaşık bı haftadır yaşıyoruz çocuklar anca kendıne gelıyor

Of hiç o kafada değildim 4 kilo dedikleri bebeği dikişsiz kesisiz doğuracaktım ben

Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeter
Ay ben sezeryandan çıktım direk dedim ki siz sezeryan doğuranlar 2-3 yaparken akıl tutulması mı yaşadınız hele ilk kalkış ve yürüyüi sonrası ben yaprak dökümü alı rıza bey gibi kaldım diye ağladım

Senin eksik çıkmış Maşallah
Allahtan eksik çıktı ya Sağol canım
Yok ya bunun kolay bir tarafı yok galiba, sadece bazıları şanslı oluyor biz onlardan olamadık sjjs

Canim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum ben
Dogum bitincede sudab cikariyosun demislerdi bana
Arkadasim bana verdi ama kullanmicam sezeryan oldugu icin
Sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah
Insallah cnm
Bilmiyorum bende canım, zorunlu değil diye sanırım yada doktordan doktora değişiyor..
Bana hastaneden gorev verdiler, anlatiyorum

- 4 Kucuk tup verdiler, 2sini simdi dus alirken vucudumu guzelce yikicam . Mikrop kalmasin diye. Diger 2side sabahleyin dus alip kullanicam.

- saat 12den sonra bise yemicem

- sabah evde lavman yapicam

- hastaneye varir varmaz bi ilac var onu icicem, sezeryan aninda midem bulanmasin diyeymis

- Yarin ac karnina gidicem

Sezeryan icin boyleymis
Sağol canım seninde tarihin yarındı sağlıkla kucağına al
Amin cnm insallah
Ben 4 istiyodum ama bu 3.den sonra birakabilirim

Kizlar sizi onaylamak icin alintiladim
Burada sezeryandan sonra normal dogum yapiliyo. Arkadasim oyle oldu
E zaten benim maceralardan sonra nekadar normal dogumcu olduklarinida anlamis olduk hepberaber

Orda kesin destekliyorlardır seninle emin olduk zaten

Kızlar sezaryan için anestezi doktoruyla görüşme nasıl geçiyor? Hangi testler isteniyor kan idrar falan dedi doktorum ama harici başka bir test istiyorlar mı? Salı ya da çarşamba günü dosyamı açacaklarmış da ne yapacaklar merak ettim

Bizde bence bunlarin hiç biri yapılmıyor canım.. hele vücut yikama ile ilgili hiç sanmıyorum.. ne kadar farklıyız..

Planlı sezeryan olanlar siz bunları yaptınız mı doktor bisi demedi bana sadece kan verdim geldim o kadar..

Benden idrar istemedi canım normal kan testi verdim sadece.. bu çarşamba da sonuçlarım ile aneztezi doktoru ile görüşeceğim.. genel kan testi kan grubu ast alt gibi şeyler vardı 5 tüp aldılar

Rutin testler kuzum benim acilden vermiştim ben nstye girmeden önce bişey eksik dediler onuda aldılar soktular sonucu beklemediler bıle

Ameliyatta benı fosur fosur yıkadılar sonra bısıler sürdüler o ara dondum zaten yıkamayı bıle yapmıyorlar kız nasıl sezeryan yapacak bunlar ahahahahah

Ay kızlar yarın doktor kontrolümüz var, emzirme danışmanıyla da yine görüşeceğim durumumuza bakacak. Kızımın geçmeyen bi pişiği vardı iki krem karıştırıp kullanıyorum uc gundur hafıfledı ama gecmedı hala tam , birde bir gözü hep yaşlı sarı sarı akıyor neden olabılır acaba sütümden damlatıp siliyorum gün içinde , yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…