Evet kuzum koymustum kacirdim koyarim birazdanAy o elleri yerimmNasıl güzel dimi ya . Foto da mı koydun kaçırdım mıı
Bız bu durumu yaklaşık bı haftadır yaşıyoruzOğluşum duruyor uslu derken bende hiç gruba bakamaz oldum iyi miKuzey Ata prematüreliğin verdiği sakinliği yaşıyormuş çocuğum doğum tarihine gelince kendisine güncelleme geldi Hem asabiyiz hem ilgi delisiyiz. Uyanıklık süresi de çok uzadı 2 saat zor gözlerini açan çocuk bugün 8-13 arası uyanıktı. Arada bi gözler gitti tekrar uyandı. Bakalım biz şimdi başlıyoruz anlaşılan
Kolosturumu makıne çekemez zaten kuzum hıc uzulme elle sağım deneKizlar biraz canim sikildi sut sagma makinesiyle sagmayi denedim hic sut gelmedi
Kolostrum kac gun devam eder kuzumKolosturumu makıne çekemez zaten kuzum hıc uzulme elle sağım dene
Senin eksik çıkmış3700Doğum öncesi 4100 falan ölçtüler
Değişir kuzum ama 3. Günden sonra anca beyaza normale dönmeye başlıyorKolostrum kac gun devam eder kuzum
Tamsm kuzumDeğişir kuzum ama 3. Günden sonra anca beyaza normale dönmeye başlıyor
Ay ben sezeryandan çıktım direk dedim ki siz sezeryan doğuranlar 2-3 yaparken akıl tutulması mı yaşadınızOf hiç o kafada değildim4 kilo dedikleri bebeği dikişsiz kesisiz doğuracaktım ben
Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeter
Allahtan eksik çıktı yaSenin eksik çıkmışMaşallah
Yok ya bunun kolay bir tarafı yok galiba, sadece bazıları şanslı oluyor biz onlardan olamadık sjjsAy ben sezeryandan çıktım direk dedim ki siz sezeryan doğuranlar 2-3 yaparken akıl tutulması mı yaşadınızhele ilk kalkış ve yürüyüi sonrası ben yaprak dökümü alı rıza bey gibi kaldım diye ağladım
Canim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum benİnşallah canım kolaylıkla alalım kucağımıza hepimiz. Nst yi çok incelemedim ama ilk defa yukarı yönde çizgiler vardıgeçen hafta sadece bir taneydi. Ben nişan gibi kanamayı görünce bir de ara ara sancılar girince doguracam heralde diye gaza gelip Meryem Ana otunu da suya koydum ot tamamen açıldı ben de bir değişiklik yok
Insallah cnmSağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah
Bana hastaneden gorev verdiler, anlatiyorumBilmiyorum bende canım, zorunlu değil diye sanırım yada doktordan doktora değişiyor..
Amin cnm insallahSağol canım seninde tarihin yarındı sağlıkla kucağına al
Ben 4 istiyodum ama bu 3.den sonra birakabilirimBende biraz korktum canım normal olmasını çok isterdim ama nasip tabi kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz şu 4 gün zorlicam kendimi gelmek isterse artık bakalım
Amin teşekkür ederiz canım hepimiz inşAllah
Valla 3 tane istiyordum ne yalan söyliyimilk doğum diye normalde diretiyordum
Sezaryen sonrası normal doğum da yapılıyor canım. Türk doktorlar çekiniyor ama Avrupa da daha yaygın. Burada ilki sezaryense sonrasını da hep sezaryen gibi düşünüyorlar. 2-2,5 yıl sonra hiç bir sorun olmadan normal doğum yapabilirsin. Teyzemin ilki sezaryen ikinci normal doğum oldu mesela. İstemiyorum korkarım ben dedikçe normale zorlamışlar, nitekim de çok güzel sorunsuz şekilde oldu. Avrupa da yaşıyor o da.
Kizlar sizi onaylamak icin alintiladimBenim başı yeteri kadar inmemiş canım kiloda almış pts çağırdı ne olcak bilmiyorum nat sancı var cocuk inmiyor
Sen nasılsın iyi misin nasıl gidiyor
Evet çok haklısın ama Türkiyede bunu destekleyen doktor yok gibi nerdeyse aslında olabilitesi varsa olunur ama o kadar fiyat farkları oluyor ki papatya fiyat almıştı o kadar yüksek ki
Orda kesin destekliyorlardır seninle emin olduk zatenCanim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum ben
Dogum bitincede sudab cikariyosun demislerdi bana
Arkadasim bana verdi ama kullanmicam sezeryan oldugu icin
Insallah cnm
Bana hastaneden gorev verdiler, anlatiyorum
- 4 Kucuk tup verdiler, 2sini simdi dus alirken vucudumu guzelce yikicam . Mikrop kalmasin diye. Diger 2side sabahleyin dus alip kullanicam.
- saat 12den sonra bise yemicem
- sabah evde lavman yapicam
- hastaneye varir varmaz bi ilac var onu icicem, sezeryan aninda midem bulanmasin diyeymis
- Yarin ac karnina gidicem
Sezeryan icin boyleymis
Amin cnm insallah
Ben 4 istiyodum ama bu 3.den sonra birakabilirim
Kizlar sizi onaylamak icin alintiladim
Burada sezeryandan sonra normal dogum yapiliyo. Arkadasim oyle oldu
E zaten benim maceralardan sonra nekadar normal dogumcu olduklarinida anlamis olduk hepberaber
Bizde bence bunlarin hiç biri yapılmıyor canım.. hele vücut yikama ile ilgili hiç sanmıyorum.. ne kadar farklıyız..Bana hastaneden gorev verdiler, anlatiyorum
- 4 Kucuk tup verdiler, 2sini simdi dus alirken vucudumu guzelce yikicam . Mikrop kalmasin diye. Diger 2side sabahleyin dus alip kullanicam.
- hastaneye varir varmaz bi ilac var onu icicem, sezeryan aninda midem bulanmasin diyeymis
Benden idrar istemedi canım normal kan testi verdim sadece.. bu çarşamba da sonuçlarım ile aneztezi doktoru ile görüşeceğim.. genel kan testi kan grubu ast alt gibi şeyler vardı 5 tüp aldılarKızlar sezaryan için anestezi doktoruyla görüşme nasıl geçiyor? Hangi testler isteniyor kan idrar falan dedi doktorum ama harici başka bir test istiyorlar mı? Salı ya da çarşamba günü dosyamı açacaklarmış da ne yapacaklar merak ettim
Rutin testler kuzum benim acilden vermiştim ben nstye girmeden önce bişey eksik dediler onuda aldılar soktular sonucu beklemediler bıleKızlar sezaryan için anestezi doktoruyla görüşme nasıl geçiyor? Hangi testler isteniyor kan idrar falan dedi doktorum ama harici başka bir test istiyorlar mı? Salı ya da çarşamba günü dosyamı açacaklarmış da ne yapacaklar merak ettim
Ameliyatta benı fosur fosur yıkadılar sonra bısıler sürdüler o ara dondum zatenCanim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum ben
Dogum bitincede sudab cikariyosun demislerdi bana
Arkadasim bana verdi ama kullanmicam sezeryan oldugu icin
Insallah cnm
Bana hastaneden gorev verdiler, anlatiyorum
Sezeryan icin boyleymis
Amin cnm insallah
Ben 4 istiyodum ama bu 3.den sonra birakabilirim
Kizlar sizi onaylamak icin alintiladim
Burada sezeryandan sonra normal dogum yapiliyo. Arkadasim oyle oldu
E zaten benim maceralardan sonra nekadar normal dogumcu olduklarinida anlamis olduk hepberaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?