Iyiyim cnm yarin 12 13 gibi sezeryan programlandi
Suan nst deyim
Kan alinacak
Lavman ve mide bulanmasin diye ilac vereceklermis aksam almam icin
Hastaneye gelince etiketli gibi sezeryan geldi diyolaryani okadar nadir bise demekki bu derece abartiyolarsa
Merhaba kızlar kontrolden çıktım yani o kadar hareket çay hepsi boş yeteri kadar aşağıya inmemiş oğlum kanalada girmemiş. Nstde sancım var muayene masasındada vardı hatta dr dedi bak kasılıyorsun ama başı inmiyor doktor dedi böyle yatırsam seni istediğin kadar suni vereyim sezeryana döner bu çocukpazartesi sabahtan çağırdı tekrardan baş seviyesi ve kilosuna bakacak bir oran vercekmiş nasıl gerçekleşir diye istersen salı sezeryana alırım dedi beklemekte diretirsen perşembe suni sancı deneriz dedi ama kesinliği yok üst çatım dar diye normal doğumda makata kadar kesmem gerekebilir bunlar riskleri ama olmayadabilir dedi. Napsam bilmiyorum. Renkli ultrasonda yüzünü görmemem lazım artık haftana göre dedi ama biz gördük paşayı canım sıkıldı biraz
Kilo almayan oğlum kilo almış 3600 olmuş
Teşekkür ederiz amin inşAllahBeklenen gün gelmis , sağlıkla kavuşun
Herşey olacagina varıyor, hakkında hangisi hayirliysa o olsun.Masallah kilosunu da almış.Saglikla ,kolaylıkla kavuşun.
Anca kendime geliyorumKizlarr bu basur cok fena dogumdan sonra ne kadar kisa surede hallettiniz bu durumu
Canim benimde oyle. Bu sefer ki berbat gene kantaron falan yapiyorum daflon verdi onu iciyorum. Krem suruyorum ama tuvalete nasil cikicam hicbir fikrimmyokAnca kendime geliyorumkrem kullandım ama sadece, bambaşka bir boyuta çıkmıştı gerçekten ama toparladı. Doğumdan sonra çok tuhaf bağırsak hareketleri yaşadım zaten.
Çözümü ishal olmakta buldumCanim benimde oyle. Bu sefer ki berbat gene kantaron falan yapiyorum daflon verdi onu iciyorum. Krem suruyorum ama tuvalete nasil cikicam hicbir fikrimmyok
Bende ikinmadsn gittigi yere kadar bklicemÇözümü ishal olmakta buldumasla ıkınmadım yerçekimine güvendim genelde.
Nasıl sen sedyedeyken uyuşuk haldeyken mi yikiyorlarAmeliyatta benı fosur fosur yıkadılar sonra bısıler sürdüler o ara dondum zatenyıkamayı bıle yapmıyorlar kız nasıl sezeryan yapacak bunlar ahahahahah
Şimdi burdayımBurdamısın
Ahahahahq çok komik bu kocalar yaaaKocam geceleri benim halimi gördükten sonra insta dm lerin konusu
Uyandirmak zor oluyor ya kızım da öyleydi aybars öyle değil kaç kere sinirlerim bozulup aglamistimKuzum hep uyuyor ya sariligi da yok ama.yok uyanmiyor
Ahahahahq ya benim doktorum doğumdan 10-12 saat öncede kanala girebilir dedi bilmiyorum yaniAynen doğru doğurmak için bile ne çileler çekiyoruz şuan bu mesajı çömelerek yazıyorum mesalakaşıntın ne durumda daha iyi mi
Kuzum kıyman belki zor ama onun iyiliği için kıyıp uyandırmak zorundasınKiyamiyorum kii
Bende oyleyim deli ediyor beniUyandirmak zor oluyor ya kızım da öyleydi aybars öyle değil kaç kere sinirlerim bozulup aglamistim
Allah onu napmasin hala kanamam varKızlar hemoroid için ne yapıyordunuz ? Şaka gibi doğum ağzı hemoroid olmuşum Baya da şiş ne yapmalıyım
Bir kac.gun zorlu benimmicinKuzum kıyman belki zor ama onun iyiliği için kıyıp uyandırmak zorundasın
Türkiyede doğum için kesilecek alan siliniyor sadece bazı maddelerle ameliyathanede o kadar. Ev ürünü yoktur herhalde ultra ultra lüks bir hastane değilse. Genel olarak çoğu hastanede sadece batikonla siliniyor o kadarBizde bence bunlarin hiç biri yapılmıyor canım.. hele vücut yikama ile ilgili hiç sanmıyorum.. ne kadar farklıyız..
Planlı sezeryan olanlar siz bunları yaptınız mı doktor bisi demedi bana sadece kan verdim geldim o kadar..
Amelıyata başlamadan önce temızlemek maksatlı bı su bısey sıktılar sonra turuncumdu bısey dezenfekte etmek ıcın yanı oyle bıldıgın yıkamıyorlar tabiNasıl sen sedyedeyken uyuşuk haldeyken mi yikiyorlar
Sana güvenmiyorumŞimdi burdayım
Burdayım be burdayım sizde buradasınız
Hadi görem bebekleriniziDevakus
Ahahahahq çok komik bu kocalar yaaa
Benımkı gece uykusuna zor gecıs yapıyor bı saattır gotumden ter aktı geldı abisi uyandırdı bilerek isteyerek hala uğraşıyorum bende ağlayabilirimUyandirmak zor oluyor ya kızım da öyleydi aybars öyle değil kaç kere sinirlerim bozulup aglamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?