2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Beklenen gün gelmis , sağlıkla kavuşun

Herşey olacagina varıyor, hakkında hangisi hayirliysa o olsun.Masallah kilosunu da almış.Saglikla ,kolaylıkla kavuşun.

Kizlarr bu basur cok fena dogumdan sonra ne kadar kisa surede hallettiniz bu durumu
Anca kendime geliyorum krem kullandım ama sadece, bambaşka bir boyuta çıkmıştı gerçekten ama toparladı. Doğumdan sonra çok tuhaf bağırsak hareketleri yaşadım zaten.

Anca kendime geliyorum krem kullandım ama sadece, bambaşka bir boyuta çıkmıştı gerçekten ama toparladı. Doğumdan sonra çok tuhaf bağırsak hareketleri yaşadım zaten.
Canim benimde oyle. Bu sefer ki berbat gene kantaron falan yapiyorum daflon verdi onu iciyorum. Krem suruyorum ama tuvalete nasil cikicam hicbir fikrimmyok

Aynen doğru doğurmak için bile ne çileler çekiyoruz şuan bu mesajı çömelerek yazıyorum mesala kaşıntın ne durumda daha iyi mi
Ahahahahq ya benim doktorum doğumdan 10-12 saat öncede kanala girebilir dedi bilmiyorum yani
Kaşıntı var ama dayanılmayacak kadar değil ilaç alıyorum günde 1 tb.

Türkiyede doğum için kesilecek alan siliniyor sadece bazı maddelerle ameliyathanede o kadar. Ev ürünü yoktur herhalde ultra ultra lüks bir hastane değilse. Genel olarak çoğu hastanede sadece batikonla siliniyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…