2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hala ayak ayak üstüne atabiliyorum cinnet geldi sonra diyorum ki acaba son uykularım mı bunlar ... Delircem
Dur kız deniyim bakalım dedim ve denedim 36+5te hala çok rahat bacak bacak üstüne atıyorum yere çömelip çok rahat kalkıyorum bla bla Bunlar bence etkili değil ya
Ya da benim oğlan beklese 42yi zorlar

Çok teşekkürler . Bu tavsiyeler çok önemli benim için, bayağı da rahatladım.

sandriyon canım sana da iyi doğumlar diliyorum, sağlıkla kavuşun inşallah
Tesekkur ederim canim

Yarin duyuru yapabilirmiyim bilmiyorum
Sabah kalkinca bi lavman yapip dusa giricem kizi hazirlicam onu okula birakip hastaneye gecicez esimle

Bu arada kucuk bi detay daha eklemek istiyorum
Normal dogumda eş yaninda olur ama sezeryanda olmaz saniyodum. Sezeryandada esim yanimda olacakmis benimle o ani yasayacak kordonu bile babaya kestireceklermis bi aksilik olmazsa.
Neyse simdi kurutmadan camasirlari cikarip katlayip dusa girip yatsam iyi olur
3. Camasir bu, artik yeter
Analik iste doguma giderken bile arkamdakilerin b*klu donunu dusunuyorum

Ahahahahq ya benim doktorum doğumdan 10-12 saat öncede kanala girebilir dedi bilmiyorum yani
Kaşıntı var ama dayanılmayacak kadar değil ilaç alıyorum günde 1 tb.
Azalmasına sevindim kuzum benim kilosu arttı diye belkide umutsuz konuşuyor bilmiyorum

Dur kız deniyim bakalım dedim ve denedim 36+5te hala çok rahat bacak bacak üstüne atıyorum yere çömelip çok rahat kalkıyorum bla bla Bunlar bence etkili değil ya
Ya da benim oğlan beklese 42yi zorlar
Ya yanlış yazmışım ne 36+5 i 39+5 vücut beyin kendini 36+5te hissediyorsa demek

32+4 te dogum yaptim Canm taburcu olurken bizzat raporda yazmislar rapor cikarilacak diye raporla alinip yapiliyor yaptirdik salı günü göz kontrolü icin gittiğimizde

Ah işte canım bu da farklı, sezeryan için doktora özellikle sorduk eşim de girmek istiyor diye ama olmaz steril olmuyor ve prosedur olarak kabul etmiyorum dedi

Çıkar çıkmaz olmasada ilk fırsatta bize yaz Harika bir tecrübe oldun senin için inşallah

Bizim hastanede de 9 yıldı yapılan bir aşıymış akcigerleri gelismeden dogan bebeklere yapiliyor sadece her bebegede önerilmiyor

Canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…