Amelıyata başlamadan önce temızlemek maksatlı bı su bısey sıktılar sonra turuncumdu bısey dezenfekte etmek ıcın yanı oyle bıldıgın yıkamıyorlar tabi
AhahahhqhqjqkSana güvenmiyorum
Dur kız deniyim bakalım dedim ve denedim 36+5te hala çok rahat bacak bacak üstüne atıyorum yere çömelip çok rahat kalkıyorum bla blaBen hala ayak ayak üstüne atabiliyorum cinnet geldisonra diyorum ki acaba son uykularım mı bunlar ... Delircem
Çok teşekkürlerMaşallah oğluşuna kuzum doktorumuz birkaç damla bile olsa gidiyordur ilk günler ona yeter demişti bana mutlaka gidiyordur bence
Ben siyah temalı bir kart arkasına beyaz temalı bir kart gösteriyorum dikkat ettiğim tek şey bu şu anda emzirme yastığına yüz üstü koyup önüne koyacağım dün sırt üstü yatirarak göstermiştim
Biz bir gece yattık ertesi gün öğle taburcu olduk arabaya bindim, 3. Gün çocuk doktoru çağırdı oraya gittik ayağa kalkıp yürürsün onda sıkıntı yok ama oturup kalkarken mutlaka destek al kendini zorlama bir de araba sallantı yapınca canın yanabiliyor güzel bir yoldan yavaş yavaş gidin kuzum benim
Ben de sağım yapıp veriyorum süt ve mama ile gidiyoruz benim de meme ucum yok60-90 arası besleniyor anne sütü çabuk hazmediliyor kısa sürede uyanıyor mamada biraz daha uzun uyuyor.
Silikon meme ucu ile emme yapıyorduk aksadı şimdi yine meme ucu ile emmeye geçiş yapıyoruz kendi mememize nasıl alıştıracağız? Chicco nun göğüs ucu çıkarıcısını aldım cidden işe yarıyor biraz uç çıkıyor çekse daha çok çıkacak yine çekmiyor
Sonra da uyumak bilmedi 3 senedirBende oyleyim deli ediyor beni
O tipinizi Yerim yaOf hiç o kafada değildim4 kilo dedikleri bebeği dikişsiz kesisiz doğuracaktım ben
Doğumhaneden çıktım eşim götürüyor dedim bir daha asla, eşim de diyor tamam tamam bir daha yok bir tane yeter
Kolstrumu her makina çekemez kuzum emzir sen aralıklı deneKizlar biraz canim sikildi sut sagma makinesiyle sagmayi denedim hic sut gelmedi
Kız bu neee emziği yüzünden büyük linoşunAl allll
Ne kadar da ben yineBenımkı gece uykusuna zor gecıs yapıyor bı saattır gotumden ter aktı geldı abisi uyandırdı bilerek isteyerek hala uğraşıyorum bende ağlayabilirim
Zaman daraldı bol bol uyuBen hala ayak ayak üstüne atabiliyorum cinnet geldisonra diyorum ki acaba son uykularım mı bunlar ... Delircem
Tesekkur ederim canim
Azalmasına sevindim kuzum benim kilosu arttı diye belkide umutsuz konuşuyor bilmiyorumAhahahahq ya benim doktorum doğumdan 10-12 saat öncede kanala girebilir dedi bilmiyorum yani
Kaşıntı var ama dayanılmayacak kadar değil ilaç alıyorum günde 1 tb.
Ya yanlış yazmışım ne 36+5 i 39+5 vücut beyin kendini 36+5te hissediyorsa demekDur kız deniyim bakalım dedim ve denedim 36+5te hala çok rahat bacak bacak üstüne atıyorum yere çömelip çok rahat kalkıyorum bla blaBunlar bence etkili değil ya
Ya da benim oğlan beklese 42yi zorlar
32+4 te dogum yaptim Canm taburcu olurken bizzat raporda yazmislar rapor cikarilacak diye raporla alinip yapiliyor yaptirdik salı günü göz kontrolü icin gittiğimizdeAytanesii canım sen kaçıncı hafta doğurmuştun? Solunum sıkıntısı yaşadınız siz de bi aşı önerdi doktorumuz synagis yaptırıyor musun? Bizim yarın olacak araştırdım baya da öneriliyor. Demedilerse birşey bi sor istersen. Devlet karşılıyor ama tanının karşılayacağı birşey olması lazım internette yazıyor onlar. Yoksa 9000 dedi eczane
Ah işte canım bu da farklı, sezeryan için doktora özellikle sorduk eşim de girmek istiyor diye ama olmaz steril olmuyor ve prosedur olarak kabul etmiyorum dediTesekkur ederim canim
Yarin duyuru yapabilirmiyim bilmiyorum
Sabah kalkinca bi lavman yapip dusa giricem kizi hazirlicam onu okula birakip hastaneye gecicez esimle
Bu arada kucuk bi detay daha eklemek istiyorum
Normal dogumda eş yaninda olur ama sezeryanda olmaz saniyodum. Sezeryandada esim yanimda olacakmis benimle o ani yasayacak kordonu bile babaya kestireceklermis bi aksilik olmazsa.
Neyse simdi kurutmadan camasirlari cikarip katlayip dusa girip yatsam iyi olur
3. Camasir bu, artik yeter
Analik iste doguma giderken bile arkamdakilerin b*klu donunu dusunuyorum
Çıkar çıkmaz olmasada ilk fırsatta bize yazTesekkur ederim canim
Sabah kalkinca bi lavman yapip dusa giricem kizi hazirlicam onu okula birakip hastaneye gecicez esimle
Normal dogumda eş yaninda olur ama sezeryanda olmaz saniyodum. Sezeryandada esim yanimda olacakmis benimle o ani yasayacak kordonu bile babaya kestireceklermis bi aksilik olmazsa.
Bizim hastanede de 9 yıldı yapılan bir aşıymış akcigerleri gelismeden dogan bebeklere yapiliyor sadece her bebegede önerilmiyorYok kızmam canım. Akciğer ile ilgili sorun yaşadığı için solunum sıkıntısı kastım oydu. Ayrıntılı araştırmadım ama kadınlar kulübünde 2009 dan falan yaptıranlar var çok yeni birşey değil. Hatta birisi yazmış çocukluk arkadaşım bu aşının firmasında ve yaptırmamı önerdi diye. Yaptırmamızı söyleyen doktorumuz da yoğun bakımdaki doktorumuz olunca çok da karıştırmadım açıkçası ama yaptırmazsam sorun yaşarsa içime dert olur.
Canım benim sağlıcakla kucağına al inşallah dualarımız seninleTesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?