2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Satilucky sen bide abisiyle gör hepsi cınııımmm kırdışııoomm modunda cocugu sıkıştırdığı fotolar
Ay abi terörü başladı desene Allah yardım etsin linoşa şimdi böyle büyüyünce de her şeyine karışacak senin kocişin linoşu sakınmaya korumaya yorulmasın abisi artık sıkar durur kızı

Ah işte canım bu da farklı, sezeryan için doktora özellikle sorduk eşim de girmek istiyor diye ama olmaz steril olmuyor ve prosedur olarak kabul etmiyorum dedi
Burada giriyomus esler
Muhtemelen ozel elbiseleri giydiriliyodur

Azalmasına sevindim kuzum benim kilosu arttı diye belkide umutsuz konuşuyor bilmiyorum
Bilmiyorum canım benim doktora iki kez gittim işte daha ikidir soruyorum kanala girmedi mi kanala erken de girebilir doğum başlamadan 12 saat önce de kanala girebilir diyor

Çook güzel geçsin, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Amin canim insallah

Sanki eve 3 ay gelmeyecek gibi onu yap bunu yap dur bide bulasik makinasini calistir derken ahanda yataga girebildim
Insallah guzel bir uyku cekerim
Sanirim son deliksiz uykum olucak
Neyse saglikla gelsinde oda buyucek elbet

Amin canim insallah

Sanki eve 3 ay gelmeyecek gibi onu yap bunu yap dur bide bulasik makinasini calistir derken ahanda yataga girebildim
Insallah guzel bir uyku cekerim
Sanirim son deliksiz uykum olucak
Neyse saglikla gelsinde oda buyucek elbet
Allah sağ salim en az acı ile kucağına almayı nasip etsin hoşgelsin sefa gelsin

Canim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum ben
Dogum bitincede sudab cikariyosun demislerdi bana
Arkadasim bana verdi ama kullanmicam sezeryan oldugu icin
O ot konusunda ebe beni çok tembihledi. Mutlaka sudan çıkacak doğumdan sonra yoksa kanama durmuyor 10 yıllık ebeyim yüzlerce kez tecrübe ettim dedi. Niyeti, okunacak sureleri falan varmış bir de onun. Normal gidiyor şimdilik sezaryene dönmezse hastaneye götürücem onu da, anneme vericem o yapacak benim yerime.

Kadın hastaneye doğuma gitmiş,evdekilerden biri de o otu suya koymuş. Doğum bitmiş ama kanama durmayınca birinin aklına gelip otu sormuş hemen çıkarmışlar da kanama durmuş. Bende bunu duymuştum. Hurafe diyen de var gerçek diyen de. Deneyip görücez

Benden idrar almadılar sadece kan verdim görüşmede de özel olarak kullandığın ilaçlar, geçirdiğin ameliyatlar, kronik rahatsızlıkların gibi gibi klasik bilgiler alınıyor
Canım çok güzel bir doğum olsun inşallah sağlıkla gelin
Ben de eşimin girmesini istedim ama steril olmaz diye kabul etmediler
Canım ben makine ile sağmıştım meme ucundan dolayı bebeğim alamadı memeyi. Vazgeçme başta hiç gelmiyor sonra damla damla geliyor. Ama kolostrum yoğun olduğu için göğüslerine masaj yap yukarıdan aşağıya doğru makine çekerken

S sadeetelvee SAT a göre doğum tarihlerimiz aynı canım ama benim geç döllenme olabilir o yüzden pek de şey yapmıyorum. Ultrason kağıdında da en son beklenen doğum tarihi 22 Ekim - 4 kasım yazısını gördüm ya iyice saldım ben karnım daha küçük benim kızcağzım kendini az daha toparlasın gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…