- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Teşekkür ederiz teyzesiO tipinizi Yerim yaPapatyamaviss maşallah ikinize de ya
Ya fotolarda büyük çıkıyorlar ya hep bu aslında o kadar büyük olmadıklarının kanıtı gibi bişeyKız bu neee emziği yüzünden büyük linoşun
Minnoşum benim ya
Kız valla şimdi yatırdım ahada omuzlarım kopuyoNe kadar da ben yine
Minicik ya minicikYa fotolarda büyük çıkıyorlar ya hep bu aslında o kadar büyük olmadıklarının kanıtı gibi bişey
UyandiramiyorumKolstrumu her makina çekemez kuzum emzir sen aralıklı dene
Ay abi terörü başladı desene Allah yardım etsin linoşa şimdi böyle büyüyünce de her şeyine karışacak senin kocişin linoşu sakınmaya korumaya yorulmasın abisi artık sıkar durur kızı
Burada giriyomus eslerAh işte canım bu da farklı, sezeryan için doktora özellikle sorduk eşim de girmek istiyor diye ama olmaz steril olmuyor ve prosedur olarak kabul etmiyorum dedi
Insallah canim yarin cikip firsat buldugumda yazicam InsallahÇıkar çıkmaz olmasada ilk fırsatta bize yazHarika bir tecrübe oldun senin için inşallah
Insallah canim tesekkur ederimCanım benim sağlıcakla kucağına al inşallah dualarımız seninle
Bilmiyorum canım benim doktora iki kez gittim işte daha ikidir soruyorum kanala girmedi mi kanala erken de girebilir doğum başlamadan 12 saat önce de kanala girebilir diyorAzalmasına sevindim kuzum benim kilosu arttı diye belkide umutsuz konuşuyor bilmiyorum
Aynen öyle galiba biz de beklicez 41/42 doktor ne zaman el atarsa olayasen 39+5 ben 38+5 sanırım @glutensiz hemsire ile aynı haftadayiz 22 ekim sata göre dokuz gün kaldı ya Allah ne göbeğim indi ne nişan geldi. Ben normal istedikçe oğlum sez. İstiyor gibi yatıyor insan bari kanala girer iner dizini dirseğini itince elleyip seviyorum hemen geri çekiyor bu çocuk benimle tanışmak istemiyor olabilir mi arkadaslar
Seni paylaşırızInsallah canim yarin cikip firsat buldugumda yazicam Insallah
Olurda duyuru icin gonullu varsa, yarinki rdvu ve dogumlari paylasim yapabilir benim yerime
Insallah canim tesekkur ederim
Amin canim insallahÇook güzel geçsin, sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Allah sağ salim en az acı ile kucağına almayı nasip etsin hoşgelsin sefa gelsinAmin canim insallah
Sanki eve 3 ay gelmeyecek gibi onu yap bunu yap dur bide bulasik makinasini calistir derken ahanda yataga girebildim
Insallah guzel bir uyku cekerim
Sanirim son deliksiz uykum olucak
Neyse saglikla gelsinde oda buyucek elbet
O ot konusunda ebe beni çok tembihledi. Mutlaka sudan çıkacak doğumdan sonra yoksa kanama durmuyor 10 yıllık ebeyim yüzlerce kez tecrübe ettim dedi. Niyeti, okunacak sureleri falan varmış bir de onun. Normal gidiyor şimdilik sezaryene dönmezse hastaneye götürücem onu da, anneme vericem o yapacak benim yerime.Canim bu meryem ana otu doguma giderken suya koyuluyo diye biliyodum ben
Dogum bitincede sudab cikariyosun demislerdi bana
Arkadasim bana verdi ama kullanmicam sezeryan oldugu icin
Benden idrar almadılar sadece kan verdim görüşmede de özel olarak kullandığın ilaçlar, geçirdiğin ameliyatlar, kronik rahatsızlıkların gibi gibi klasik bilgiler alınıyorKızlar sezaryan için anestezi doktoruyla görüşme nasıl geçiyor? Hangi testler isteniyor kan idrar falan dedi doktorum ama harici başka bir test istiyorlar mı? Salı ya da çarşamba günü dosyamı açacaklarmış da ne yapacaklar merak ettim
Canım çok güzel bir doğum olsun inşallahTesekkur ederim canim
Yarin duyuru yapabilirmiyim bilmiyorum
Sabah kalkinca bi lavman yapip dusa giricem kizi hazirlicam onu okula birakip hastaneye gecicez esimle
Bu arada kucuk bi detay daha eklemek istiyorum
Normal dogumda eş yaninda olur ama sezeryanda olmaz saniyodum. Sezeryandada esim yanimda olacakmis benimle o ani yasayacak kordonu bile babaya kestireceklermis bi aksilik olmazsa.
Neyse simdi kurutmadan camasirlari cikarip katlayip dusa girip yatsam iyi olur
3. Camasir bu, artik yeter
Analik iste doguma giderken bile arkamdakilerin b*klu donunu dusunuyorum
Canım ben makine ile sağmıştım meme ucundan dolayı bebeğim alamadı memeyi. Vazgeçme başta hiç gelmiyor sonra damla damla geliyor. Ama kolostrum yoğun olduğu için göğüslerine masaj yap yukarıdan aşağıya doğru makine çekerkenUyandiramiyorum
Oy maşallah kilosu boyu iyimişKizlar biz dogduk. Bebiste bende iyiyiz 3500 kg 54 cm dogduk. Normal oldu. Biraz agrim var. Emdik ama sutum varmiydi onu bilmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?