2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizim kordonu da eşim kesecek, inşaallah normal olursa 15 dk bekledikten sonra. Kurdele keser gibi ya Allah bismillah deyip kesecek
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çabucak girip çıkarsın, kavuşursun bebeğine sorunsuz sıkıntısız

Elimle sikinca geliyor zaten kuzum icim rahatladi

Yarın dinlenmek istediğin kadar dinleneceksin ama mesela ben yarın zombı modu net

Allah sağ salim en az acı ile kucağına almayı nasip etsin hoşgelsin sefa gelsin

Ahhh severim seni
Sen sağlıkla kavuş oğluşuna inş düşünme buraları ama bizi habersiz bırakma
Çok kolay geçsin inş dualarım sizinle

sandriyon sağlıcakla kucağına al inşallah sonunda geliyor demek

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun

Gunlerdir bebekler gibi misil misil uyuyan ben bugun uyuyamiyorum. Neden? Cunku benim kucuk kizin hasta olacagini hissettim. Burnu tikali gibiydi kalktim burnuna sterimar sktim vitamin verdim simdi yatiyo.
Gecen hafta buyuk hastaydi sanirim ondan bulasti. Bendede hastalik hastaligi var, birisi hasta oldugu zaman asiri takinti yapiyorum.
Simdi bu cocuk ateslense kimse bakamaz buna.

Dert edinmek istemiyorum ama sanki hersey ustume ustume geliyor. Esim normalde horlayan biri ama son zamanlarda hic horlamazdi, bugun masallah aslan yutmus gibi horluyo. Onu salona gonderdim ordan bile sesini duyuyorum. Yok dedim ya hersey ustume ustume gelecek ondan.

Olmaz olmaz en mühim günde olur hepsi birden . Stres yapma daha sen evlatlarının mürüvvetlerini göreceksin dur kız üniversiteden mezun olacaklar anne yetiş doğum yapacağız diyecekler anaaa dünyanın derdi stresi bitmez stres yapma sen anne onlar da abla oluyor

Sabah oldu sayılır az kaldı. Bunlar son imtihanlar diye düşün. Küçüğe de büyüğe de Allah şifalar versin. Aman küçüğü koru artık
Yarın dinlenmek istediğin kadar dinleneceksin ama mesela ben yarın zombı modu net
Of hep bu yüzden gece uyuyamıyorum yarın baya temizlik yapıp yormam lazım kendimi. Sizin sevap puanlara ne zaman yetişicez acaba

Canım geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer ateşlenmez hemen kötüyü düşünme. Yarın büyük gün Çok güzel olacak herşey eşin de belki heyecandan horluyor bugün.

Bencede vücut kendini hazırlıyor ya uykusuz gecelere ☺ 2 buçuktan beri şu an daha yeni uyuyan bir minik var burda Beslenme,3 günlük kaka sonra anne kucağında uyuma isteği şimdi gözler gitti Tabi bu arada yeniden beslenme saati geliyor 1 saate kalmaz tekrar uyanır Hiç uyumama gerek yok beklerim artık

Kız valla şimdi yatırdım ahada omuzlarım kopuyo bugunku sağdığım sütü vereyım dedım poşetlerim bitmiş ziyan olmasın hala uyumuyor ille de memik
Yerim ya kıyamam afiyet şifa olsun inşallah canım benim. Yanında kimse yok dimi nasıl yapıyorsun annemler gidecek beni stres bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…