Ahhh severim seni
Pazartesiyi mi bekliyordun sen cumartesiyi miBilmiyorum canım benim doktora iki kez gittim işte daha ikidir soruyorum kanala girmedi mi kanala erken de girebilir doğum başlamadan 12 saat önce de kanala girebilir diyor
Bizim kordonu da eşim kesecek, inşaallah normal olursa 15 dk bekledikten sonra. Kurdele keser gibi ya Allah bismillah deyip kesecekNormal dogumda eş yaninda olur ama sezeryanda olmaz saniyodum. Sezeryandada esim yanimda olacakmis benimle o ani yasayacak kordonu bile babaya kestireceklermis bi aksilik olmazsa.
Neyse simdi kurutmadan camasirlari cikarip katlayip dusa girip yatsam iyi olur
3. Camasir bu, artik yeter
Analik iste doguma giderken bile arkamdakilerin b*klu donunu dusunuyorum
Elimle sikinca geliyor zaten kuzum icim rahatladiBenden idrar almadılar sadece kan verdim görüşmede de özel olarak kullandığın ilaçlar, geçirdiğin ameliyatlar, kronik rahatsızlıkların gibi gibi klasik bilgiler alınıyor
Canım çok güzel bir doğum olsun inşallahsağlıkla gelin
Ben de eşimin girmesini istedim ama steril olmaz diye kabul etmediler
Canım ben makine ile sağmıştım meme ucundan dolayı bebeğim alamadı memeyi. Vazgeçme başta hiç gelmiyor sonra damla damla geliyor. Ama kolostrum yoğun olduğu için göğüslerine masaj yap yukarıdan aşağıya doğru makine çekerken
Sagol kuzumOy maşallah kilosu boyu iyimişAllah analı babalı büyütsün sana da çok geçmiş olsun
Aynen canım bizimde yapıldı 1 ay sonra tekrar var.Bizim hastanede de 9 yıldı yapılan bir aşıymış akcigerleri gelismeden dogan bebeklere yapiliyor sadece her bebegede önerilmiyor
Bana ilk gece geldiler özellikle elle sağımı gösterip kolosturum toplattılar o gece dedikleri aralıklarla hep elimle sağdım, hatta özellikle makineye hayır dediler elle yapacaksınElimle sikinca geliyor zaten kuzum icim rahatladi
Selam yoldaşAynen canım bizimde yapıldı 1 ay sonra tekrar var.
Yarın dinlenmek istediğin kadar dinleneceksin amaGececi annelere ve bebeklerine sevgilerimi gönderiyorum. Gece gündüz kavramı ortadan kalktı bende
Vücudum kendini gece uyanık kalmaya programlıyor galiba bebiş için. Daha doğurmadan gececi ana oldum çok şükür
SelamSelam yoldaş
Allah sağ salim en az acı ile kucağına almayı nasip etsin hoşgelsin sefa gelsin
Ahhh severim seni
Sen sağlıkla kavuş oğluşuna inş düşünme buraları ama bizi habersiz bırakma
Çok kolay geçsin inş dualarım sizinle
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsunBizim kordonu da eşim kesecek, inşaallah normal olursa 15 dk bekledikten sonra. Kurdele keser gibi ya Allah bismillah deyip kesecek
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çabucak girip çıkarsın, kavuşursun bebeğine sorunsuz sıkıntısız
Olmaz olmaz en mühim günde olur hepsi birden . Stres yapma daha sen evlatlarının mürüvvetlerini göreceksin dur kız üniversiteden mezun olacaklar anne yetiş doğum yapacağız diyecekler anaaa dünyanın derdi stresi bitmez stres yapma sen anne onlar da abla oluyorKizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun
Gunlerdir bebekler gibi misil misil uyuyan ben bugun uyuyamiyorum. Neden? Cunku benim kucuk kizin hasta olacagini hissettim. Burnu tikali gibiydi kalktim burnuna sterimar sktim vitamin verdim simdi yatiyo.
Gecen hafta buyuk hastaydi sanirim ondan bulasti. Bendede hastalik hastaligi var, birisi hasta oldugu zaman asiri takinti yapiyorum.
Simdi bu cocuk ateslense kimse bakamaz buna.
Dert edinmek istemiyorum ama sanki hersey ustume ustume geliyor. Esim normalde horlayan biri ama son zamanlarda hic horlamazdi, bugun masallah aslan yutmus gibi horluyo. Onu salona gonderdim ordan bile sesini duyuyorum. Yok dedim ya hersey ustume ustume gelecek ondan.
Sabah oldu sayılır az kaldı. Bunlar son imtihanlar diye düşün. Küçüğe de büyüğe de Allah şifalar versin. Aman küçüğü koru artıkDert edinmek istemiyorum ama sanki hersey ustume ustume geliyor. Esim normalde horlayan biri ama son zamanlarda hic horlamazdi, bugun masallah aslan yutmus gibi horluyo. Onu salona gonderdim ordan bile sesini duyuyorum. Yok dedim ya hersey ustume ustume gelecek ondan.
Of hep bu yüzden gece uyuyamıyorumYarın dinlenmek istediğin kadar dinleneceksin amamesela ben yarın zombı modu net
Canım geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer ateşlenmez hemen kötüyü düşünme. Yarın büyük günKizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun
Gunlerdir bebekler gibi misil misil uyuyan ben bugun uyuyamiyorum. Neden? Cunku benim kucuk kizin hasta olacagini hissettim. Burnu tikali gibiydi kalktim burnuna sterimar sktim vitamin verdim simdi yatiyo.
Gecen hafta buyuk hastaydi sanirim ondan bulasti. Bendede hastalik hastaligi var, birisi hasta oldugu zaman asiri takinti yapiyorum.
Simdi bu cocuk ateslense kimse bakamaz buna.
Dert edinmek istemiyorum ama sanki hersey ustume ustume geliyor. Esim normalde horlayan biri ama son zamanlarda hic horlamazdi, bugun masallah aslan yutmus gibi horluyo. Onu salona gonderdim ordan bile sesini duyuyorum. Yok dedim ya hersey ustume ustume gelecek ondan.
Kuzum simdi daha rahat geliyor elimle sagincs insallah bir iki gund dolu dolu olurBana ilk gece geldiler özellikle elle sağımı gösterip kolosturum toplattılar o gece dedikleri aralıklarla hep elimle sağdım, hatta özellikle makineye hayır dediler elle yapacaksın
Bencede vücut kendini hazırlıyor ya uykusuz gecelere ☺ 2 buçuktan beri şu an daha yeni uyuyan bir minik var burdaGececi annelere ve bebeklerine sevgilerimi gönderiyorum. Gece gündüz kavramı ortadan kalktı bende
Vücudum kendini gece uyanık kalmaya programlıyor galiba bebiş için. Daha doğurmadan gececi ana oldum çok şükür
Cumartesi canım tam 40+0 oluyor bebek geriden geliyor içeride çok iyi gelişmiyor en geç Cumartesi alalım dediPazartesiyi mi bekliyordun sen cumartesiyi mi
Yerim ya kıyamam afiyet şifa olsun inşallah canım benim. Yanında kimse yok dimi nasıl yapıyorsun annemler gidecek beni stres bastıKız valla şimdi yatırdım ahada omuzlarım kopuyobugunku sağdığım sütü vereyım dedım poşetlerim bitmiş ziyan olmasın hala uyumuyor ille de memik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?