- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım stres olman bunları düşünmen çok normal geçmiş olsun inşallah ilerlemez kızının hastalığı güzel haberlerini bekliyoruz inşirah suresi dinle rahatlamaya çalış olmadı duş al öyle yatKizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim Allah razi olsun
Gunlerdir bebekler gibi misil misil uyuyan ben bugun uyuyamiyorum. Neden? Cunku benim kucuk kizin hasta olacagini hissettim. Burnu tikali gibiydi kalktim burnuna sterimar sktim vitamin verdim simdi yatiyo.
Gecen hafta buyuk hastaydi sanirim ondan bulasti. Bendede hastalik hastaligi var, birisi hasta oldugu zaman asiri takinti yapiyorum.
Simdi bu cocuk ateslense kimse bakamaz buna.
Dert edinmek istemiyorum ama sanki hersey ustume ustume geliyor. Esim normalde horlayan biri ama son zamanlarda hic horlamazdi, bugun masallah aslan yutmus gibi horluyo. Onu salona gonderdim ordan bile sesini duyuyorum. Yok dedim ya hersey ustume ustume gelecek ondan.
Aynen oyle yaOlmaz olmaz en mühim günde olur hepsi birden . Stres yapma daha sen evlatlarının mürüvvetlerini göreceksin dur kız üniversiteden mezun olacaklar anne yetiş doğum yapacağız diyecekler anaaa dünyanın derdi stresi bitmez stres yapma sen anne onlar da abla oluyor
Amin canimSabah oldu sayılır az kaldı. Bunlar son imtihanlar diye düşün. Küçüğe de büyüğe de Allah şifalar versin. Aman küçüğü koru artık
Yani bu hastalik konusunda kimseye guvenemiyorumCanım geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer ateşlenmez hemen kötüyü düşünme. Yarın büyük günÇok güzel olacak herşey eşin de belki heyecandan horluyor bugün.
Dus aldim yatmadan once canim suan kiz hapsurup duruyo bildigin grip oldu yaniCanım stres olman bunları düşünmen çok normal geçmiş olsun inşallah ilerlemez kızının hastalığı güzel haberlerini bekliyoruz inşirah suresi dinle rahatlamaya çalış olmadı duş al öyle yat
Kıyamam ben ona annesiiBencede vücut kendini hazırlıyor ya uykusuz gecelere ☺ 2 buçuktan beri şu an daha yeni uyuyan bir minik var burdaBeslenme,3 günlük kaka sonra anne kucağında uyuma isteği şimdi gözler gitti Tabi bu arada yeniden beslenme saati geliyor 1 saate kalmaz tekrar uyanır Hiç uyumama gerek yok beklerim artık
O da geçer 2 - 3 güne inşaallah. Udi hindi yağı var mıydı acaba orada? Bize çok iyi geliyor. Uzun zaman önce duydum mu okudum mu hatırlamıyorum, bi doktor soğuk algınlığını ısıtarak geçirirsiniz diyordu.Amin canim
Buyuk iyilesti ama iste mikrobunu bizim kucuge bulastirmis
Sen hemen ilaçlarını basla.kuzum saatlerini yazAynen oyle ya
Olmaz olmaz en muhim gunde olacagi tutaraksilikmi diyim imtihanmi
Amin canim
Buyuk iyilesti ama iste mikrobunu bizim kucuge bulastirmis
Yani bu hastalik konusunda kimseye guvenemiyorum
annemde esimde benim gibi bakamazlar ondan icim hic rahat degil.
Dus aldim yatmadan once canim suan kiz hapsurup duruyo bildigin grip oldu yani
Bunu iyilestiremezlerki daha beter ilerletirler yani suan gidip biraz daha bekleyelim.sonra dogum yapalim deme sansim olsa oyle yapicam okadar canim skkn
Benim gozler bos bakiyor yeminle 2-3 saatlik uykuylayim. Esim diyor bize 1 tane yeterYarın dinlenmek istediğin kadar dinleneceksin amamesela ben yarın zombı modu net
Kuzum ayağına fiske vur sert vurursan biraz uyanır ya da kulağının arkasını Islak bezle silKizlar sutum elimle sikinca kolaylikla gelmeye basladi. Tek derdim arasi uyandirmak uyanmiyor asla memede uyuya kaliyor
Bunlar bakamazlarki yaKıyamam ben ona annesiidış dünyaya böyle böyle alışacak. Bende uyuyup kalmışım çok şükür yoksa insan çok yıpranıyor gece uykusu olmayınca. Hadi sizin şuan bir motivasyon kaynağınız var ayakta kalmak için ama ben boş boş yatınca pek de hoş olmuyor
O da geçer 2 - 3 güne inşaallah. Udi hindi yağı var mıydı acaba orada? Bize çok iyi geliyor. Uzun zaman önce duydum mu okudum mu hatırlamıyorum, bi doktor soğuk algınlığını ısıtarak geçirirsiniz diyordu.
Sırtını beline kadar yağlayıp bir streçlesen ciğerleri ısınır. Annem covid olduğu zaman öksürmekten göğüs kafesim ağrıyor artık öksürmek istemiyorum diyordu kıyamam. Bir gün göğsünü yağladım ısıtıcı yağlarla, bir gün sırtını, sonra streçlemiştim. Bir gün de ikisini birden yapmıştım. Öksürüğü de azalmıştı acısı da. Bir de alerjisi yoksa yıkanmamış koyun yünü koysan atletiyle giysisi arasına mis gibi ısınır. Annemin koyunları vardı bebişkom için en temiz yünlerini ayırmış.Hazır dikilmişi de satılıyor bu arada.
Aslinda ilac bi sabah aksam vitamin var esim verir ama en en en onemlisi burun temizligi iste bu konudada annemede esimede guvenemiyorum beceremezler diyeSen hemen ilaçlarını basla.kuzum saatlerini yaz
Hepsini yaptim ama yok anlik uyaniyor gene gidiyorKuzum ayağına fiske vur sert vurursan biraz uyanır ya da kulağının arkasını Islak bezle sil
Vallahi sanki ben yazıyorum. İki haftadır yoktu, dayanamadı geldi 3 günlüğüne dün akşam yine gitti eşim.. Çarşamba gününe gelicem diyor inşallahGünaydın
Yine gece hiç uyumadımgözlerim kan çanağı gibi benim bebe de içeride durmuyor arkadaş daha dışarı çıkmadan başladık, Allahım bir hafta daha tutabilseydim şu çocuğumu orada
Regl sancısı gibi ağrılar da sıklaşmaya başladı hemen doğurmamak için dua ediyorum çünkü eşimin şehir dışında işleri var perşembe gününe kadar git gel yapacak onsuz yakalanmak istemiyorum yaAllahım nasıl tam da doğurma potansiyelimin yüksek olduğu haftalara geldi bilmiyorum gerçekten adam hamileliğim boyunca dizimin dibindeydi
sandriyon canım sana da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar ağrısız sızısız inşallah iki doğum şeklini de deneyimlenecek biri olarak sezaryanı da diğerleri gibi kolay bulursun umarım dualarım sizinle
Canim doktor tahmini bir gun soylemiyor mu daha vardir vaktiGünaydın
Yine gece hiç uyumadımgözlerim kan çanağı gibi benim bebe de içeride durmuyor arkadaş daha dışarı çıkmadan başladık, Allahım bir hafta daha tutabilseydim şu çocuğumu orada
Regl sancısı gibi ağrılar da sıklaşmaya başladı hemen doğurmamak için dua ediyorum çünkü eşimin şehir dışında işleri var perşembe gününe kadar git gel yapacak onsuz yakalanmak istemiyorum yaAllahım nasıl tam da doğurma potansiyelimin yüksek olduğu haftalara geldi bilmiyorum gerçekten adam hamileliğim boyunca dizimin dibindeydi
sandriyon canım sana da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar ağrısız sızısız inşallah iki doğum şeklini de deneyimlenecek biri olarak sezaryanı da diğerleri gibi kolay bulursun umarım dualarım sizinle
Kuzum dus alinca gecmrzse dogum sancisi olurmus o aklinda olsunGünaydın kızlar gece benimde sancım vardı ama uyumuşum geçti
Oglum babasini uzmedi. Bizimkide yazin hic yoktu tam isler sakinledi ben geliyorum dediVallahi sanki ben yazıyorum. İki haftadır yoktu, dayanamadı geldi 3 günlüğüne dün akşam yine gitti eşim.. Çarşamba gününe gelicem diyor inşallahiş olduğu için birsey de söyleyemiyorum kuzum napsin adamda...
Giderken çok ağladım ya sensiz gelirse diye..
İnşallah bizim bebeler babaları bekler ve bizim stresler de biter canım
Aşkım biz eve geldik çarşamba günüydü pazar günü herkes gitti , ben git dedim annemede yani sez zorluğu kalmamıştı zaten 10 günlük olmuştum. Haricinde bidaha kimse yardıma gelmediYerim ya kıyamam afiyet şifa olsun inşallah canım benim. Yanında kimse yok dimi nasıl yapıyorsun annemler gidecek beni stres bastı
Ooo daha şimdiden mi karar vermiş ona daha ne gördü kiBenim gozler bos bakiyor yeminle 2-3 saatlik uykuylayim. Esim diyor bize 1 tane yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?